Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A birodalom visszavár
- Film Mánia, 13:05
Száguldó erőd
- Cinemax, 13:11
A Quantum csendje
- Mozi+, 13:15
Óvakodj a törpétől!
- Film Café, 13:30
Gengszterosztag
- AMC, 13:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A Manderley-ház asszonya (1940) - Vélemények
Macskanő - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Mire gondolsz most?
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A méhész aaaaa
Bill Pullman aaaaa

 

Fórum - A halál művészete 2. - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

9. Küsmödi bácsi (2011-01-14 12:49.10) aaaaa
Az első részhez képest számomra ez meglepetés volt. Eltelik mondjuk jó 45 perc, mire az ember megnyugodhat, tényleg horrort néz. Elég vontatottan indul, a szokásos ázsiai filmekre jellemző drámával és emberi kapcsolatok bemutatásával, mindezt egy igazán puritán közegben bemutatva. Nevezetesen thai falucskában játszódik, komoly bambuszkunyhókban, amiből látunk talán kettőt az egész film alatt, tehát egy tényleg egyedi környezetben máguskodnak.
Szép lassan csordogál a történet majd egy éles váltással beindul az őrület, brutálisabbnál brutálisabb jeleneteket láthatunk, mondhatni a film második fele szöges ellentéte az elsőnek.
Meglepően jó és kemény "varázslatokat" láthatunk, plusz itt is előbukkannak szellemek, amik nem sablonkinézetűek, festve van az arcuk valami szutyokkal, de ez szerintem dob rajtuk.
ArNold kolléga úrral nem értek egyet, miszerint keményebb lennének a jelenetek, mint a Fűrészben. Inkább itt undorítóbbak. Megszokhattuk az utóbbi időben a belezéseket, emberi alkatrészek elhullajtását, tehát a kezdeti ilyen képsorok sokkoló hangulata már a múlté, sokat látott gyomrunk már nem lázad, max szomorúan konstatálja, az emberi betegségnek, mocsoknak nincs határa. Itt viszont baromi undorító jeleneteket mutatnak (pl. a fasziból kimászó kis krokodilok... kemény), amikhez szerintem még annyira nem szoktunk hozzá.
A főgonosz csaj meg végre egy hiteles, elmeháborodott, szemét szuka képében tündököl, végre láthattam egy hihető ilyen típusú karaktert.
Kemény és egyben undorító film, pont amilyenből kevés van a piacon. Zsír.


8. Szandraaa91 (2010-08-08 11:54.16) aaaaa
A színészek nem igazán nyerőek, de néhány jelenet megdöbbentőre sikerült:O....ezekért 3 csillag, egyébként átlagos tinihorror.



7. Szandi1992 (2010-05-24 19:09.00) aaaaa
Igen jobb mint az első, de így se tetszett igazából:S Vannak olyan jelenetek amik azt mondom jók, a történet is érthető, de az összhatás nem nagy szám:S


6. Fear_boss (2010-04-14 18:06.10) aaaaa
Fél fokkal jobb, mint az első rész, bár itt is elkövették ugyanazt a hibát. Brutális résszel kezdődik, majd jön egy félórás unalom, amit még az utána levő még félórás vérengzés sem tud feloldani. De, hogy ezek a sárgák milyen beteg elméjűek... =O


5. ...........k (2009-08-07 19:13.58) aaaaa
az első részhez képest ez a film nagyon sokat javult..azonban azt nem mondhatom hogy szuper alkotás..több vér és egy apró félelem talán volt az egész filmben..amúgy szintén egy hülyeség...csak azért attam rá három csillagot mivel az első részhez képest valamit alakult pozitív irányba...


4. Lasimoci (2009-03-28 17:53.01) aaaaa
Jobb, mint az első rész. De ez is elvérzik az érdektelenségben. A maszkokon kívül semmi pozitívumot nem tudnék mondani. Harmatgyenge horror.


3. Az utolso szamuráj (2009-02-04 17:17.13) aaaaa
Ázsiai horror meglepetésre újra szakitva a fekete ,hosszú rőzsével ijetszgető szellemekkel,bár néhány jelenetre ez sem teljesen igaz.Mint az első részben,itt is rontás keresztül kasul,a végére kiderül,szinte nincs ártatlan,nomeg egy koppintott csavar is bejátszik,hadd örüljenek azok,akik először látnak ilyesfajta munkákat.Ám nem mehetek el anélkül,hogy elmondjam,lényegesen összeszedetebb és izgalmasabb munka,mint a sorozat első része,persze ez annak ismeretében nem volt egy mission impossible.A szellemek megjelenitése CGI szempontjából igen nevetséges ám a brutális jelenetek minősége a műfaj kedvelőinek igencsak be fog jönni,a szó szoros értelmében durvák,betegek , perverzek,különössen az optikusok kedvence srác megpróbálltatásait nézve.A szinészi játéktól néha hullott a hajam,tulajdonképpen ez akár tinihorror is lehetne,de az amcsi társai gyilokban a fasorba nincsenek ehhez képest,ha pedig a vért,kinzásokat valaki nehezebben birja,kapcsolja át eredeti nyelvre,onnantól a film majdhogynem vigjáték lesz.Mégis,amit egy rajongó egy ázsiai horrortól elvár,lazán teljesiti,az égett hús preciz lehuzásánál a csontról pedig nincs ki fel ne szisszenne.



2. ArNołđ (2009-02-01 11:18.41) aaaaa
Na jó, egy kicsit túloztam, a Fűrésznél azért nem durvább, de vannak benne nagyon durva jelenetek XD


1. ArNołđ (2009-01-31 17:29.00) aaaaa
Szóval ritka az ilyen,hogy az első résznél jobb legyen a második de itt ez a helyzet.Nagyon kegyetlen beteg egy film tipikus horror gore jelenetekkel teli a történet jobb mint az elsőnél a gyomrom forgott és a lelkemet is szabdalta egy két jelenet ezt tényleg csak erős idegzetüek nézzék meg csodálom ,hogy nem x besorolást kapott mert durvább a fűrésznél is.A harmadik részre ezek után nagyon kiváncsi vagyok.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekKüsmödi bácsi, 2011-01-14 12:499 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
A halál művészete 2. adatlap
Eredeti cím: Long khong
Évszám: 2005
Rendezte: Pasith Buranajan, Kongkiat Khomsiri, Isara Nadee...
Szereplők: Napakpapha Nakprasitte, Hataiwan Ngamsukonpusit, Akarin Siwapornpitak, Chanida Suriyakompon, Namo Tongkumnerd...

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk