Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Wonka
- HBO, 10:35
Palimadár
- Moziverzum, 16:55
Szerelem első lépésre
- Film4, 18:10
A 657-es járat
- Viasat Film, 19:10
Holtodiglan
- Paramount Network, 21:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Fogadóóra
2022-es választás
Rock zene
Versek!
Akik Szeretik a Comedy Central-t.

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A család kicsi kincse aaaaa
Blu Mankuma aaaaa

 

Fórum - Az RTL Klub új műsora, a Celeb vagyok, ments ki innen!

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére
2219. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2014-11-14 05:05.55)   - (válasz Nevada Kid 2217. hozzászólására)
Ő nyert. VV Éva, mintha a VV7 Belevalóját vezetné majd Aurélióval.Ők voltak a végső 2, Aleska bronzos.


2218. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2014-11-10 16:59.10)  
Hevesinek nem volt 1 bátorságpróbája sem, csak a levegőben mutogatták. Hevesi nem heves, csak a filozófiái sem kompenzációk.


parfumeshop.hu banner

2217. Nevada Kid (2014-11-09 14:33.04)   - (válasz Nevada Kid 2216. hozzászólására)
..Az lemaradt, hogy szerintem a 'Molnár Andrea' aki nyerni fog.. Legalábbis meglepne nagyon ha nem ő.. Nekem kezdettől fogva ő a kedvenc női szereplőm bent..

..Azért bajban lennék ha döntenem kellene a két első.. 'Molnár A.' és 'Aleska' között.. -Bármiben- ;D

..Az 'Ördög-padavan' és az 'Angyallány'..

..Már el is kalandoztam képzeletben.. ;D

..Talán mindenben hangyányival jobb az 'Andrea' /valamiben lehet hogy többel is/ de pont ezért, mivel tudja ő maga is hogy esélyesebb és ő nyert mindent eddig.. az 'Aleska' meg biztos esélytelennek tartaná magát az 'Andrea' ellen, most már szinte bármiben is..

..Én éppen ezért kiváncsi lennék milyen arcot vágna az 'Ales' ha mégis ő nyerne.. Olyan jó mikor valakit valami váratlan öröm ér.. És szerintem ő jobban örülne a sikernek mint a táncos-csaj..

..De ennek minimális az esélye.. Mert biztos nem ők lesznek a végső 2..


2216. Nevada Kid (2014-11-09 14:07.15)  
..A végére maradt 5 emberke közül pedig én a következő sorrendet állítottam fel magamnak..

..-Szimpatikussági-.. és ..-megérdemli a győzelmet- alapon..

.5.; 'Pákó'...Tehát nem érdemelné meg.. Ügyetlen, pancser, balfék, gyáva, csak a szája jár.. Nem tud viselkedni.. Olyan mint egy 10 éves gyerek.. a rosszabbik fajtából.. Játssza az eszét.. ha kamerát lát.. -És ezért is fizetik- Eleve ezért küldték be pluszban.. Persze vicces is.. mert a legtöbbet rajta lehet nevetni, de már sokszor kínjában nevet az ember.. Szerintem még nem fog kiesni.. De remélem nem nyer.. Illetve biztos vagyok benne hogy nem fog..

.4.; 'Cooky'...Ő sem érdemelné meg. Ő is ügyetlen, hangember, alamuszi, és még csak nem is annyira poénos.. Bár néha jópofa.. A helyében például leégett volna a pofám mikor a 'Molnár Andreának' engedte hogy a csaj vállalja a -befekvős- próbát.. mert a csaj -bátrabb- címszóval.. Persze lehet hogy így volt megrendezve az RTL által, hogy az 'Andrea' is vigyen sok csillagot egyedül.. Bizonyítva milyen ügyes.. 'Cooky' szerintem a következő kieső talán.. Remélem nem lesz benne a top3-ban..

.3.; 'Éva'... Nem örülnék neki ha ő nyerné, és nem is érdemelné meg ő sem.. Ügyesnek aránylag ügyes.. főleg ha nem fizikai dolgokról van szó.. Hanem az akarati, lelki tényezőkről.. Mert küzdeni azt tud.. Viszont rengeteg negatív -közösségi- tulajdonsága van.. Rosszindulatú, irigy, akaratos, nagypofájú :) ,bomlasztó és széthúzó karakter.. /hangoztatja hogy ő csak a játék miatt, de szerintem 80-90% erejéig civilként is ilyen/ Szerintem a végső 3-ban benne lesz.. De kizártnak tartom -szinte- hogy nyerjen.. Szerintem őt így is előre megfizették pluszban a sok -direkt- kavarásért, negatív hangulatfelelősködésért..

.2.; 'Aleska D.'...Neki már örülnék azért.. /Mondjuk lehet hogy azért is ha itt lenne velünk ;D -Igaz ettől meg vélhetően más nem repesne-/ Szóval szerintem ő már megérdemelné.. Ügyes is volt többnyire.. bátor is, szerintem kedves is, én úgy gondolom hogy azért főleg pozitív dolgai voltak.. Sajnos ahogy kicsit egyedül maradt, és kapott néhány -pofont- a műsortól.. úgy tudta az 'Éva' behálózni és befolyásolni.. rossz irányba.. /Mondjuk a 'Bárdos' is odafigyelhetett volna rá jobban.. és nem csak az 'Andijába' bújt volna..akit ugye ismert már régebbről.. Akkor talán nem kerül a csaj az 'Éva' bűvkörébe/ De azért 'Aleska' még így is többnyire kedvesen gonoszkodik.. Én például nem igazán tudnék/tudok rá haragudni.. Szerintem lassan itt az ideje hogy kiesik.. Talán még nem most, de nem biztos hogy ott lesz a háromban a végén.. De akár még nyerhet is.. bár nem hiszem azért.. max 10-15% esélye van rá..

.1.; 'Molnár Andrea'... Ő az abszolút nyertes.. Számomra mindenképp.. A legbátrabb csaj, a legügyesebb csaj, a legpozitívabb csaj, a legszebb is, és még helyes is.. Sőt még a pasik között is többeket megelőz ügyességben, bátorságban, akaratban..


2215. Nevada Kid (2014-11-09 13:59.49)  
..Na, én most láttam a tegnapi részt..

..Eddig szerintem ez volt a legjobb..

..Két -törzs- külön.. 'Bunyós P.' pedig a villámhárító középen..

..Kár hogy a műsor korábban ennyire kihegyezte a lányok közti rivalizálást.. De hát ugye várható volt hogy az esetlegesen magától kialakuló konfliktusokra és a kialakult lövészárkokra a műsor szerkesztői direkt rátesznek egy-két lapáttal és még inkább elmélyítik-kiszélesítik azokat..

..A korábban kiesettek gyakorlatilag mindegyike várható volt hogy távoznak,méghozzá a korai kiesők között..

..'Hevesi Krisztina' 'Pars K.' 'Nyertes Zs.' 'Bárdos' 'Bunyós P.' /kiesési sorrendben írtam őket/

..Egyedül a 'Bunyós'-on lepődtem meg.. mert azért szerintem a férfiak között ő volt a legesélyesebb a győzelemre.. Ügyes volt mindenben, próbált józan-pártatlan lenni -bár néha nem sikerült neki- de mindenkivel jóban volt, mindenki felé pozitív gondolatai cselekedetei voltak.. És még jópofa is volt..

..Sajnálom hogy nem maradt bent a végéig akár..

..A többiek gyakorlatilag mind a -normálisabbja- volt.. ;D A 2192.hozzászólásban írtam a saját 'közszereplő kultúr-érték' sorrendemet.. :D Hát a négy legértéktelenebb benne van a nyerésre esélyes végső ötben.. Egyedül a 'Molnár Andrea' van még pluszban..

..Sajnos várható volt hogy vagy a -fiatal- nézők, vagy a műsor készítői is inkább a -káoszra- -bohóckodásra- -konfliktusokra- voksolnak inkább.. Vagy a szavazataikkal, vagy a forgatókönyvvel..

..Mindegy, azért én elég jókat derülök most ezen a műsoron.. És eddig ez volt a legjobb rész.. amint már említettem..

..Az 'Aleska' milyen ügyesen -parodizált- :) Mindenki magára ismert..

..Az egyetlen ember aki nálam igazán negatívan szerepelt a műsorban -eddig-.. Ahhoz képest mit vártam tőle.. Az a 'PuskásP.' Ügyességben,bátorságban még okés volt.. de eléggé nyafogós, színészkedős, kétszínűsködős, alamusziként viselkedett.. Eleinte még az 'Aleskának' jópofizott, azután mindkét irányba, végül meg teljesen elfordult a volt nője irányából..

..Talán ez miatt is tudta az 'Éva' rossz irányba befolyásolni az 'Aleskát'.. Akivel azért többször is kitoltak picit, mert a 4 szépségversenyből egyet sem tudott megnyerni.. és ráadásul mindet a 'Molnár A.' nyert, amit mondjuk nem csodálok /mert tényleg szép, meg helyes, elbűvölő is, jóalakú stb.. ;D / De én a fiúk helyében, pont a csaj-konfliktusok elkerülése végett a 4 versenyt próbáltam volna elosztani a lányok között.. igazságosan.. mindenki nyerhetett volna egyet..

..Ez így lett volna elegáns, és talán bölcs is.. /a Bárdos mondjuk figyelhetett volna erre is.. :)/ Akár az egyébként 20-25 évvel a többieknél idősebb 'Nyertes Zsu.' is nyerhetett volna egy -háziasszony szépségversenyt- vagy ilyesmit.. Ha már annyi mindent rendeztek, akkor lehetett volna egy ilyesmit is tartani.. Előtérbe helyezve a háztartási rátermettséget.. Ennek az első helyét odaadhatták volna neki.. Meg is érdemelte volna.. úgyis ő főzött mindig állítólag.. Nem pedig jóval fiatalabb csajokkal állandóan -szépségben- -szexisségben- -dögösségben- egrecéroztatni.. Picit sajnáltam őt akkor..

..Mert viszont így eléggé egyoldalúan és kizárólag -pofára- szavaztak.. És mondjuk a -pimaszul szexi- címet tényleg egyáltalán nem érdemelte volna a szerényen és angyalian szexi 'Andi' ;DD Inkább az 'Ales'.. wow -becéztem- pedig nem szeretek becézni.. :D


..Kiesett a 'Puskás P.' is.. Jobb is.. Már korábban hazamehetett volna.. De várható volt hogy a fiatalabb csaj-szavazók benntartják valameddig /ha egyáltalán ugye tényleg a szavazatok döntenek/


2214. Nevada Kid (2014-11-08 19:19.23)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 2208. hozzászólására)
..Nem láttam belőle még egy részt sem..

..Ennyire nem folyok bele a Tv-s világba, hogy még előzmény és utóműsorokat is nézzek.. Akár sport akármilyen témában..

..Nem vagyok oda a sok felesleges infó-özönért.. Csak az érdekel ami érdekel.. Ha pl. focimeccs, akkor előtte 10 perc + a meccs + utána 10 perc.. Szóval nem izgat mit esznek, hol nyaralnak, milyen szállóban alszanak..meg ilyen hülyeségek.. celebségek.. Csak a meccs és ami esetleg picit kapcsolódik hozzá -szakmailag- :)

..Például egy filmnél sem izgat hogyan készül (werkfilmek) meg a werk-film hogyan készül :) stb-stb-stb :)


2213. Nevada Kid (2014-11-08 19:10.25)   - (válasz The Bullet 2204. hozzászólására)
..Eddigi munkássága nem valami magas-ívű..

..A sok hülyéskedésről szól ugye a tehetsége, meg a jónak vélt dumájáról..

..Nem mondanám ellenszenvesnek, de nem is rajongtam érte soha..

..Ha ilyen poéngép a valódi életben is, akkor azért ha egy társaságba kerülnénk.. szerintem jóba lennék vele.. alapjában véve inkább vicces legyen valaki mint -karót nyelt- :)

..Persze abban is van igazság hogy ripacs meg mittudomén, de ez van.. Vannak nagyobb gondok is a médiával..

..Ebben a 'Dzsungel-show'-ban meg a 'Vadon J.'-vel ezt a stílust kell nyomniuk.. ezt tudják..

..Összességében pedig amit ő képvisel, (poén duma rögtönzés színészkedés músorvezetés) azt szerintem az emberek/pasik fele tudná hozni a kamerák előtt.. csak ugye ő van ott ahol..


2212. Nevada Kid (2014-11-08 18:59.02)   - (válasz Szedlee 2202. hozzászólására)
..Nekem is volt még szerintem olyan 6-7-8 évesen egy-két pici papagájom.. Egy kékes színű, meg egy sárgászöld féle.. Talán olyan 10 centisek lehettek.. Szupik voltak..

..De úgy rémlik hogy csak fél évig,vagy valami olyasmi ideig voltak meg.. Arra emlékszem hogy egyiket biztosan eltemettem a ház mögötti gyepes udvar szélén.. :(


..Akkor te igazi kisállat és akvárium-rajongó vagy.. :) Szuper lehet ilyen apróságok mellett -felnőni-..

..Csak nagy felelősség ám egy másik élet.. És rossz amikor valami történik velük..

..Ragadozókat biztos nem tartanék soha, én sajnálnám a tücsköket is.. :)

..Mondjuk ha majd nyugdíjba vonulok :) Lehet hogy egy-két szép kisebb-nagyobb díszhal-akváriumot beépíttetek majd a házba.. Szépen kivilágítva, tuti jól nézne ki pár helyiségben.. Ráadásul mi tele vagyunk zöld növényekkel, szóval elég egzotikusan néznénk ki.. Így sem vagyunk messze tőle.. :) A halak gyerekként is mindig tetszettek.. De mivel annyira nem kapadoztam utánuk nem csináltatott apám soha.. Mikor meg már nagyobb voltam 12-13 éves.. akkor meg már más vonzott nem a halacskák.. Tulajdonképpen a gyerekemnek/gyerekeimnek gondoltam most már.. Mondjuk azt nem tudom mennyi ideig lehet a halakat magukra hagyni meg stb.. de ilyenekkel majd ráérek akkor foglalkozni.. és hát -utód- sincs még.. :D


2211. Lector (2014-11-08 18:46.24)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 2207. hozzászólására)
Azt K-val írják.
Lektor-ál.


2210. Nevada Kid (2014-11-08 18:38.32)   - (válasz Tomka90 2199. hozzászólására)
..Jaja.. :)

..A 'Fort Boyard'-ra emlékszem.. talán 10-12 éve.. Nem tudom meddig vetítették,de a felét biztos láttam belőle.. Jó mozgalmas volt.. Ötletes is.. Volt körítése is.. Tetszett..

..A 'Survivor'-t nem igazán tudom hova tenni.. mert talán 2 részt láttam összesen.. az is volt vagy 10 éve biztos.. nem hozott lázba..

..Csak arra emlékszem hogy akkoriban mondták hogy a Stohl András elhagyta az egész családját /gyerekeit feleségét/ valamelyik széria nyerteséért.. Ha jól rémlik, valami rúdtáncos volt a nő azelőtt -vagy közben is- :D

..Szegény 'Buci'.. pedig a Tv-ben meg az újságokban előtte lévő években hogy nyomták mindig milyen tö-tö-tökkkéletes családapa -ő-.. Nem bírt ki másfél hónapot a szigeten /vagy mittudomén mennyit..

..Meg volt még akkortájt valami 'Kísértés' is.. szintén egzotikus helyen.. sok csaj-pár pasi.. meg talán volt fordítva is.. Nem mondom hogy nagyon érdekelt, de valamennyit láttam belőle.. Összesen három arc maradt meg abból a -produkcióból- Két csajé (az egyik a Debreczeni Zita,a másikat nem tudom) + egy ürgéé (de az csak azért mert valami überbrutál 'ork' feje volt :)

..Sőt még volt ugye a 'Nagy Ő' is.. 'Noszály S.' és az NDK-s úszónő 'VV Anikó' volt a nagy ő.. Néha láttam belőlük valamennyit.. -Főleg a sok csajost láttam inkább- de nem sok rémlik a történésekből, személyekből..


2209. Tomka90 (2014-11-08 09:26.04)   - (válasz The Bullet 2204. hozzászólására)
Ő aztán szeret másokat cinkes helyzetbe hozni.


2208. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2014-11-08 08:11.17)   - (válasz Nevada Kid 2194. hozzászólására)
Beszéljük meg! Hevesi Krisztina volt a vendég, dzsungeles jelmezben, és jól analízálta a különböző szitukat, kapcsolatokat.


2207. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2014-11-08 08:08.26)   - (válasz Törölt felhasználó 2201. hozzászólására)
" ó" -t kihagytam, köszi a lector- álást.


2206. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2014-11-08 08:07.23)   - (válasz The Bullet 2204. hozzászólására)
Leírtam Sebestyén Balázs topicjában, vagyis az illetékes helyen.


2205. Johnny kapitány (2014-11-08 02:39.12)   - (válasz The Bullet 2204. hozzászólására)
Műmájer ripacs.


2204. The Bullet (2014-11-07 22:33.24)  
Nektek mi a véleményetek Balázsról?


2203. Orgona (2014-11-07 22:31.11)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 2188. hozzászólására)
:DDDD


2202. Szedlee (2014-11-07 19:28.29)   - (válasz Nevada Kid 2198. hozzászólására)
nekem voltak papagájaim, igaz csak kisebb, hullámos "kivitelben"...de nagyon szerettem őket, még ha azt sosem tudtam elérni, hogy ne harapjanak meg, ha megfogtam őket (bármennyire is érezték, hogy törődöm velük). Korábban volt akváriumom, fekete szíriai aranyhörcsögöm (ő kb kétszer akkora volt, mint egy jól megtermett törpehöri), hogy csak a kisebb szobalakókat említsem ..de most is éppen fél tucat törpehörcsögöt kergetek a szobában (amint kiszabadulnak, megérzik a szabadságot, s futnak amerre látnak...:)..amit nagyon szeretnék, az egy kaméleon..hihetetlenül tetszik (gyűjtögetek, mert még a lakberendezésüket és a napi tücsökadagjukat is meg kell oldani):)


2201. Törölt felhasználó (2014-11-07 17:43.23)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 2200. hozzászólására)
Mármint bagózik? Vagy arról van szó, hogy Éva megállás nélkül baszik?


2200. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2014-11-07 12:07.59)  
Enni nem adnak, nikotint igen, VV Éva folyvást bagzik..


2199. Tomka90 (2014-11-07 09:24.01)  
Inkább megnézném még egyszer a Fort Boyard-t és a Survivor-t, mint ezt a megjátszott celebes szemetet.


2198. Nevada Kid (2014-11-06 22:31.21)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 2196. hozzászólására)
..A műsorvezetőkkel nekem semmi gondom.. Hülyéskednek, -oszt jó napot- ;)

..Nekünk tetszett a Charlie-papagáááááj!! Keeeeeeell neküüüüüünk iiiiiiiiis!! ;DDDD

..Szerintem Charlie-t kell győztesnek megszavazniiiii !!!..

..Ő volt a legbátrabb, legszebb, legviccesebb, legokosabb, legőszintébb..

..LEG-LEG-LEG-LEG CHARLIIIIIE!! ;DDD


2197. Nevada Kid (2014-11-06 22:22.16)   - (válasz Johnny kapitány 2195. hozzászólására)
..Ahogy már lentebb írtam korábban,én is nagyjából így gondolom..

..Legalábbis 70-80% erejéig biztos irányítanak mindent.. de az is lehet hogy teljesen,ezt nem tudom.. :)


2196. GyermeklakĂłbizottsĂĄg (2014-11-06 14:15.53)   - (válasz Nevada Kid 2191. hozzászólására)
Én Aleskát nem ismertem.A Reggeli műsorban, mint pszichiáter szerepelt Hevesi Tamás (akit nagyra becsülök, sztárban sztár, jobb, mint az eredeti)felesége, aki annyira kilógott a díszletből" külsejével, ebben a pár percnyi műsorban belseje nem volt "érezhető". Férfi- nő kapcsolatakra "firkálgatott" recepteket, nálam a kisujjamból csöpögve jöttek ki a könyökömön.Cooky - már a neve is akcentusosan is unszimpi. Vacsorázó műsorban láttam, hogy nagy "pilóta." Bárdos- no nem bárdolatlan, csak uncsi. Tegnapi nyertes - hogy hazahúzzon Nyertes.2 féle "akcentus"- enyhén szólva zavaró. És a 2 műsorvezető, először vágottszárnyú papagájjal, majd sünivel?!És Lilu, ahogy megbeszéli?!
Köszi a "bátorságpróbát", itt nem tudok csillagozni.


2195. Johnny kapitány (2014-11-06 01:25.50)   - (válasz Nevada Kid 2194. hozzászólására)
Előre meg van rendezve a végkifejlete ezeknek a szennyműsoroknak.


2194. Nevada Kid (2014-11-05 20:36.51)  
..Én most láttam a neten a tegnapi 'Dzsungel-celeb' adást..

..'Hevesi K.' után kiesett a sportember 'Pars K.' is..

..Mindkettőért kár.. Intellektuális és többnyire pozitív megnyilvánulásaik (már-már példakép szerű viselkedésük miatt).. Normál átlagemberként éltek/mozogtak a műsorban.. Tudtak viselkedni, alkalmazkodni.. -persze kamerák előtt- De valószínű biztosan ilyenek az életben is.. Ezt ugye nem tudhatjuk.. (Nem mintha érdekelt volna eddig.. vagy ezután.. hogy élnek)

..Az ilyen -hatásvadász- műsorokból általában 'sajnos' a -semleges- -normális- viselkedésűek és az idősebb korosztály képviselői buknak ki először.. Utána a szépségek, majd a szélsőségek.. A végére pedig marad valami igazán pozitív személyiség, vagy maga az 'ördög'.. -többnyire-.. Az ilyen műsorok mindig is a végletekről szólnak..

..Kíváncsi leszek itt mi lesz a sorrend.. És kik maradnak a végére.. Esetleg ki nyer..


..Azért a 'Puskás P.' -dzsungelszereplése- nagyot zuhant a szememben.. a most látott rész után..

..A szerelmi évődése elég érdekes.. (már-már színészi,nagyon mű-szerű) A Tv-ben leplezi le a személyes -privát- dolgait (szakítás nem szakítás) ..2hetes kapcsolat.. sír itt össze-vissza.. -mint valami kislány- Akkor miért nem maradt otthon?.. utána meg elvárja hogy mások miatta szenvedjenek.. ..egy vacak párperces telefonért cserébe.. igazán kibírta volna ezt a pár napot.. Én most az Éva véleményét osztom ..Puskás P. HÚZZON HAZA!!.. Az óvodába.. :)


..Ja,.. /majdnem elfelejtettem/ ...HAJRÁ ALESKA!!... ;DD

..Kicsit olyan 'Komondor vs. Foxi' típusú bokszmeccs lesz ez.. Bár az 'Éva' jóval nagyobbat tud ütni, és nyilván a személyiségéből adódóan is fűti a -düh-.. Valószínű egy jól eltalált erős ütéssel eltörhetné a nem éppen 'csiszolatlan gyémántocskát'.. ;D

..Mint ahogy a Komondor is kettéharaphatná a Foxikutyát.. ..Mégis láthattunk már kis -tököm öccse- szobakutyát.. sűrű ugatások közepette megfutamítani nagyobb, -erősebb- lomha ebeket..

..Éppen ezért bízom a 'cséphadaró' ..Foxi.. (már-már) 'Doggy' pózban ;D -bocsánat- stílusban ütlegelő 'Aleskában'..

..Győzzön a jobb!!.. De az sem baj ha a gyengébb nyer.. csak 'Aleska' legyen az ;)

..Jobban megmozgatta a fantáziám ez a kis -párbaj- mint a BL-forduló ;D


2193. Nevada Kid (2014-11-05 18:59.25)   - (válasz Nevada Kid 2192. hozzászólására)
..Természetesen nem.. 'Bárdosi' ..hanem.. 'Bárdos'

..Már keverem-kavarom a sok médiaszereplőt..


2192. Nevada Kid (2014-11-05 18:47.56)   - (válasz Szedlee 2183. hozzászólására)
..Így van.. 'Aleska' és 'Hevesi Krisztina' szimpatikusak.. -Aleska még külsőleg is-..

..'Hevesi K.' úgy viselkedik ahogy egy általam -komolynak gondolt- doktornőnek/pszichológusnak kell.. Kicsit zárkózott, kicsit sótlan, de intellektuális.. és pozitív gondolkodású.. Semmi gond vele..

..'P.Peti' meg azért talán valamivel több mint egy szimpla tucat-felfedezett.. Színészkedik, énekel, zenél, táncol, költ.. kicsit olyan kultúr-polihisztor féle nekem.. (Mint anno Petőfi) de lehet hogy pozitívan diszkriminálom.. :) -Eszem ágában sincs a nemzet nagyjaihoz hasonlítani egyébként-

..Éppen ezért nagyjából egyet értek veled vele kapcsolatban.. Én csupán főleg a többi dzsungellakóhoz képest viszonyítottam előbbre valamivel az eddigi 'közszereplését'..

.. -Éva- -Pákó- -Cooky- -Aleska- -Hevesi K.- -Bunyós P.- -Molnár A-.. /közszereplő kultúr-érték növekvő sorrendben :) /

..Szerintem azért őnáluk mindenképp előbbre való az eddigi munkássága..

..A -Pars- -Nyertes Zs.- -Bárdosi- Pedig számomra tiszteletre méltó sport, színészi, média pályafutást tudhat magáénak.. (Bár a Nyertes Zsuzsát azért nem tartom olyan szuper színésznőnek, de alapjában véve mindig szimpi volt)



2191. Nevada Kid (2014-11-05 18:31.21)   - (válasz GyermeklakĂłbizottsĂĄg 2179. hozzászólására)
..Nem láttam még soha ezelőtt a Tv-ben a 'Hevesi Krisztinát'.. Mikor rákerestem kicsoda, úgy voltam vele, csak nem a 'Hevesi Tamás' testvére esetleg felesége :).. A második tippem bejött.. :)
Amúgy itt a dzsungelban teljesen normálisan viselkedett,tulajdonképp szimpi volt.. Csak várható volt hogy a semleges viselkedése és a kora miatt hamar hazaküldi a -jónép-.. Ha egyáltalán tényleg dönthet -ebben a műsorban- bármiben is a nép.. :)

..Egyébként a férjét kedvelem nagyon.. Jó ember.. Imádja a sportokat,és a focit.. A magyar női foci válogatott edzője is volt.. Szinte minden színész/énekes foci-rendezvényen ott volt 7-8-10 évvel ezelőtt.. Szerintem azóta is.. Jó 8-9 éve egyszer egy Pest környéki bányatónál együtt vizisportoltunk, na meg párat fejelgettünk.. Meg is hívott minket egy pár nappal későbbi foci-bulira.. :)


..'Molnár Andrea'.. Nem követtem a 'Szombat esti láz' produkciót.. Talán 2 adást láttam.. A Horváth Évára emlékszem belőle valamennyire.. Meg egy mosolygós kicsi nőre.. -valami ritka neve van- Nem jut eszembe.. Helyes kis nő.. :) Szintén hivatásos táncos..

..Egyébként a 'Molnár Andreáról' eszembe jutott, hogy a Sportklubon már láttam műsort vezetni.. Elég nehezen ismertem fel.. Biztos az zavart össze hogy most nem volt 'MezTelenül' ;D

..Nem szeretek negatív lenni.. de sajnos a mai világban néha gondolkodni is kell, szóval kíváncsi lennék egyébként kinek a kije ez a 'Molnár Andi'.. Hisz a Tv-s celebvilágban is (vagy kiváltképp ott) mindenki -valakinek a valakije-

..A mostani dzsungelban is.. 'Hevesi K.' 'Puskás P.' 'Aleska' 'Baukó É.' 'Cooky' és lehet még mások is, csak nem tudunk róla.. :)


2190. Nevada Kid (2014-11-05 18:07.11)   - (válasz Szedlee 2184. hozzászólására)
..Igazad van.. Szerintem sem kell kibújniuk.. Teljesen normálisan viselkednek.. ..Mondhatni szimpik..

..Csak mint írtam a 'Bárdost' nem értem miért vállalta el.. Egyáltalán nem közege ez neki.. Sem a fél-nomád körülmények.. Sem szerintem az 'efféle -egyszerűbb- emberi társaság'.. És anyagilag sem szabad rosszul állnia/állniuk a feleségével..

..Nem bántom én a 'Parsot'.. Normálisnak látszó, nyugodt viselkedésűnek tűnik.. csak őt sem értem igazán.. miért van erre a műsorra szüksége..

..Mert ez a műsor azért nem csak egy egyszerű táborozgatás..

..Bár már írtam hogy a sportolókról mit gondolok.. de egy ilyen eredményekkel büszkélkedő sportolónak mint 'Ő'.. az utóbbi 4-5 évben megvan az a 25-30 milliója évente.. ..MINIMUM.. -Lehet hogy keveset mondok-.. Szóval ha csak nem fogyni akart pár kilót.. akkor valószínűleg elkaphatta a pénzéhség nevű kórságot.. (Olimpiai bajnok 20M körül + NOB támogatás, Európa bajnok + Magyar Bajnok.. esetleg megyei-városi díjak/pénzek..
..És a nagy lóvék: Világkupa versenydíjak + Gyémánt Liga versenydíjak + Szponzorpénzek + amit nem tudunk..) Egyes világkupákon, -League- versenyeken 10-20-30 ezer eurókat nyerhet valaki ha dobogós, év végi ranglistákon meg döntőkben meg még többet..

..Szóval a 'Pars' se lehet rászorulva a KB 3 millióra (ez neki nagyjából egyhavi keresete).. elég szomorú ha ennyiért ilyen 'hatásvadász' műsorokat bevállal.. Persze lehet hogy már van -vagy ezután lesz- egy szponzorszerződése az RTL-el.. aminek nagy részét a Tv még le is írhatja.. Kéz kezet mos..

..És mivel Olimpiai bajnokként, sportolóként.. ismert volt már így is, utazik eleget.. másért nem hiszem hogy elvállalta volna.. csak a pénzért.. Tehát zsoldos..

..Mint minden 'profi' sportoló és sportegyesület..

..A 'Hosszú Katinka' (utálok becézgetni) sem véletlenül megy el minden létező VK-versenyre és döntögeti a csúcsokat.. Medence-pénz, ranglista-pénz, Rekord-díjak stb.. no meg a hazaszeretet.. Természetesen van az is.. -gondolom-.. csak nem kell naivnak lenni..

..A 'Palik' féle dakar próbálkozásokat sem véletlenül támogatta az RTL anno.. Ő volt a Hungaroring elnöke, az RTL megkapta a közvet. jogokat az F1-re.. Cserébe vastagon szponzorálták a versenyeit.. Na meg a jó öreg 'Szalay-ét' Persze a 'Palik' a 'Héder Barnát' is bevette mind a Hungaroringbe, mind a RTL-be.. Na és közben a 'Marsi Anikóval' is összejöttek.. jól is jött a szavazata,ha dönteni kellett valamit az RTL-nél..
..Érdekes mióta nincs a Palik a Hungaroringnél.. nem is az RTL-közvetíti az F1-et.. és még a Dakar közelébe sem mennek.. ja és a 'Héder Barna' sem Hungaroring-alkalmazott már.. Na meg persze a 'Palik' sem vágyik RTL-pénz nélkül a sivatagba -száguldozni-.. Úgy már kicsit drága lenne,saját zsebből.. az már nem buli.. :)

..Az ilyen és efféle dolgok miatt tart sok sport ott ahol tart.. Nemcsak otthon Magyarországon.. hanem sok helyen máshol is..

..Mivel jópár éve benne vagyok az ilyen -céges szerződések- világában 'sajna' több esetben könnyebben tisztában vagyok azzal mi folyik a háttérben.. ..Sport-üzleti vagy éppen 'szimplán' üzleti körökben..

..A PÉNZ MINDENT ÉS MINDENKIT MEGRONT..

..KIVÉTEL TÉNYLEG SZINTE CSAK FEHÉR HOLLÓ SZINTEN LÉTEZIK..


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére
 

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk