Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Széttört szívek háza
- Film Mánia, 06:25
Zárójelentés
- Film+, 06:50
A pénznyelő
- AMC, 07:05
A 75-ös terv
- Cinemax2, 07:15
Hopp
- HBO, 07:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Eric Roberts (68)
James Woods (77)
Ragályi Elemér (85)
David Tennant (53)
Maria Bello (57)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Hiányolt fórumozók!
Kifacsart filmcímek - szójáték
Szólánc
Dave Bautista - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A beavatott aaaaa
Linara Washington aaaaa

 

Fórum - Testrabló idegenek - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

8. Weser (2011-02-21 17:29.13)  
Az ajánlója alapján sokkal jobbat vártam. Nagy csalódás volt. Hasonló gyenge, mint a Vészjelek. Inkább ajánlott a Jelek vagy az Álomcsapda. A Bosszú az űrből is sokkal jobb.


7. Count Infernó (2010-12-14 01:03.10)  
Volt szerencsém tegnap megnézni ezt az "alkotást".
Nos, ez a film olyan, mint egy néma, influenzás barátnő:
néha undorító, nincs sok mondanivalója, és kár pénzt költeni rá...



6. Zy84 (2010-06-23 10:30.48) aaaaa
Nem hittem volna hogy egy film is meg tudja közelíteni az Allain Quatermain és a koponyák temploma c. film borzalmát, de ennek sikerült...


5. Mstk (2010-01-17 20:42.45) aaaaa
Nem olyan rossz ez.


4. Ceces (2009-03-25 16:04.43) aaaaa
Többre számítottam.Az eleje az nagyon jól kezdődik de aztán unalmas az egész.


3. Peticsek007 (2008-12-19 08:53.06) aaaaa
Hát ez az a film amitől idegbeteg lettem és majdnem leköptem a monitort! Bár hallgattam volna a többiekre. Mindenki óvakodjon ettől a borzalomtól!


2. Jana85 (2008-11-11 15:12.20) aaaaa
Barátom!!Kérlek téged,akármennyire is hajt a kíváncsiság,ne nézd meg ezt a borzalmat.Én most fejeztem be a filmet,nagyon megfájdult a fejem,a barátom szellemileg teljesen leépült.Úristeeeeen!!!
Bűn rossz film.Ha időutazó lennék visszamennék,és kiszúrnám a rendező szemét és levágnám a forgatókönyíró kezeit.A színészekről nem szólok semmit,mivel ebben a filmben eggyel se találkoztam:)


1. Az utolso szamuráj (2008-08-28 18:40.36) aaaaa
Ez a nap már kezdéskor csunyán indul...
Felkelsz,nem találod a papucsod.Elindulsz a sötétben keresésére,de hatalmasat rúgsz a köszöbbe,és beszakad körmöd.Felkiálltasz,persze senkit sem érdekel,az asszony is csak annyit kiabál ki,tedd fel a kávét.Letéped a darabot,jön vele kis hús és és érzékeny cefetül,de Te birod a fájdalmat...felteszed a kávét,kimész mosakodni,csak hideg viz van,de jó.Fogkrémért nyúlsz,elfogyott...és hiába keresel új tubust,sehol sem találsz az egész kéróban ujat.Szájszag...nem baj,be az etetőbe két rágót,de ahogy szétharapod a kemény felületet,fogad eltörik.Ez se érdekel senkit....kimész,közben a kávé már szétfőtt,nincs időd ujat csinálni.
A lift nem müködik,te szerencsére nem a tizediken laksz,hanem csak a kilencediken,"szinte" lerohansz ,közben elsodrod Józsi bácsit,a házmestert,aki ki tudja miért,gunyossan méreget....
Kedvenc újságod elfogyott,buszod elment,kint esik az eső,fúj a szél....egy kocsi rendessen be is temet mindenki élénk röhögésére saras vizzel.Elindulsz gyalog a taxiállomás felé,találkozol egy rotweilert sétáltató ürgével,aki szintén gunyossan méreget...még azután is,hogy észreveszed,slicced letolva,majdnem mindenki képet kaphatott méreteidről,aki oda nézett.
A taxi persze besorol a csúcsforgalomba,és a 3000 ft út igy 9800-ba kerül,persze fizetsz,mert nagydarab a söfőr.Mikor jattot nem adsz,édesanyád figyelmét hivja fel orális tevékenységre egy hegyi gorilán,te büszkeségből meg se hallod....ám kilépve térdig merülsz a pocsolyába,ami mellé parkolt,igy röhögtetve meg mindenkit,ki 50 méteres körzetben lát téged.
A melóhelyed forgóajtaján nagy a kavarodás,egymásnak nyomulnak az emberek,te véletlen Ica fenekéhez préselődsz...nem tetszik neki,mikor keze szabadá válik,pofon ver,többen röhögnek és a bevalottan meleg Miki félreérthetetlenül rádkancsalit.Azonositókártyád nem nyitja az ajtót....loholva érkezik a talpnyaló Balogh,hogy a goré hivat.
Lazán mész be......verten jössz ki.Kirugtak,indoklás nincs,szed a cuccod,pénzed majd küldik postán.Végre bejutsz irodádba,álsajnáló képpel ülnek munkatársaid,utódod az ajtóban várja,hogy végre eltakarodj.Előkerül Ica is,aki közli,az ilyen szatirok ezt meg is érdemlik....és Edit,aki egy vállalati buli felhevült pillanatában szabaditott meg ajkának táncával felgyülemlet energiádtól és a gyerekvetőmagtól,lenézően elfordul,és a nyalis Baloghot tünteti ki érdeklődésével.
Honod allatt cuccod,időd van,beülsz egy vodkára:6 lesz belőle,meg két saller és egy ujabb törött fog,kellett neked belekötni a 203 cm magas hifi-toronyba,akinek karja akkora volt,mint két combod.Miután a tulaj kituszkolt,és megvetően fenékbe rúgott több tucat járókellő előtt,hazafelé veszed az irányt,azzal se törödve,hogy igazolványod és pénztárcád a lebujban hagytad...mobiltelefonoddal eggyütt természetesen.Liftet persze azóta se csinálták meg....9 emelet fel,ahol...
Mostmár érted,Józsi bácsi és a kutyás ember mit vigyorog rajtad:épp feleségedben vannak ,ő kettejük közt a sonka.Ám a sonkára épp majonézt ken egy harmadik,eddig sose látott férfi,és mig üvöltve az asszony szájába teszi le pillanatnyi boldogságának magvát,az vigyorogva fordul feléd,élvezi megaláztatotságod....és teljes erőből nyeli azt,mit egy férfi gyönyör esetén ajándékoz a szerelem oltárán.
Üvöltve kifutsz,le a lépcsőn,mind a 9 emeletet,nem látsz könnyeidtől,elesel egy szemetesben,felpattansz...és tovább rohansz,egyenesen ki az útra,a busznak csak a tülkölését hallod,a fájdalom feloldodik,és nem tudod hirtelen,miért repülsz ennyit és hogy érkezéskor lábad mit keres a füled mellett.
Azonnal műtenek,te erről persze mit sem tudsz,és éjfél előtt fél órával már magadnál is vagy.Az ápoló egy szadista vigyor kiséretében bekapcsolja neked a tv-t...zárt láncú dvd adás keretében a Testrabló idegeneket adják.
2 perc múlva szemed kiguvad,5 percnél rángatózni kezdesz.Kéred,kiabálsz,kapcsolják ki...semmi.10 percnél agysejtjeid üvöltve mészárolják le egymást,12 perc allatt éred el Paco értelmi szintjét,14 allatt megvan Kiszel Tünde,17-nél pedig a papucsállatka.Elfelejtesz a mozi hatására mindent,mi eddig történt veled,a szörnyű dvd lemez kiöli büszkeséged és a halál mellett döntesz...utolsó erőddel átharapod nyelved,levegőt pumpálsz ereidbe a vénás tű és infuzió segitségével,csak azt sajnálod,hogy lassan történik mindez,és még látsz néhány percet ebből a borzalomnból...
aztán...béke.
Igen.
Nem a Te napod,ha ezen mozi mellett döntesz!!!!!!!!



Kapcsolódó fórumok

VéleményekWeser, 2011-02-21 17:298 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Testrabló idegenek adatlap
Eredeti cím: Alien Abduction
Évszám: 2005
Rendezte: Eric Forsberg
Szereplők: Megan Lee Ethridge, Griff Furst, Marissa Morse, Patrick Thomassie, Jilon Ghai...

További információk

Szereplők fórumai
- Griff Furst - Vélemények
- David Michael Latt - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk