Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szemekbe zárt titkok
- Viasat Film, 23:05
Vérmesék
- Film+, 23:25
Constantine, a démonvadász
- RTL Három, 23:45
Coming Out
- Viasat3, 23:50
A három Krisztus
- HBO3, 00:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Rock zene
Versek!
Akik Szeretik a Comedy Central-t.
Fogadóóra

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Örömapa aaaaa
Ma Dong-seok aaaaa

 

Fórum - A cunami után - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

4. Vivien9312 (2010-04-08 20:15.42)  
honnan lehetne beszerezni a filmet?


3. Kék kereszt (2009-11-06 16:38.21) aaaaa
Az egész világot megdöbbentette az a szörnyű katasztrófa,amely 2004 karácsonyán az indonéz szigetvilágot sújtotta,s amelynek következményei szinte egész Délkelet-Ázsiára és Afrika keleti partvidékére is kihatással voltak.Egy tenger alatti földrengés hatására hatalmas szökőár keletkezett,amely valósággal letarolt mindent,ami az útjába került,és mintegy 300 000 áldozatot követelt,köztük több ezer ausztrál,amerikai és európai turista is odaveszett,akik különböző,elsősorban thaiföldi üdülőhelyeken töltötték a karácsonyi ünnepeket.Bharat Nalluri a tragédia utóhatásait vizsgálja filmjében,a Cunami következményeit,amely letarolta Thaiföld partjait.Mielőtt elkezdte volna a forgatást, kiterjedt kutatómunkát végzett,hogy feltárja,milyen hiányosságok vezettek a több tízezer emberéletet követelő eseményekhez.Az érdekelte,hogy a vészhelyzetben miképpen reagáltak a különböző kultúrákból,eltérő társadalmi környezetből érkező emberek.Hogyan fogtak össze,hogyan kovácsolta őket eggyé a tragédia,hogyan segítették át egymást a nehézségeken.Hogyan próbálták meg feldolgozni a feldolgozhatatlant,a család,a férj,a feleség,a gyerek,vagy egy jó barát elvesztését,hogyan próbálták elkezdeni új életüket.A filmben a fikció és a valóság keveredik,Nalluri – akinek olyan remek színészeket sikerült megnyernie,mint Tim Roth,Chiwetel Ejiofor,Sophie Okonedo vagy Toni Colette – pedig a hangsúlyt egyszerre helyezi a gyászra és a felelősségkeresésre.Az értékes segélyszállítmányok nagy része sosem ért célba,rögtön megindult a földfelvásárlás a katasztrófa sújtotta övezetben.Rögtön megindult a földfelvásárlás a katasztrófa sújtotta övezetben.A filmet 3 Golden Globe díjra jelölték,de sajnos egyet sem nyert meg.A Cunami után igazi ereje az egyes sorsok szívfacsaró ábrázolásában rejlik.


2. Szürke Sólyom (2008-11-21 10:44.58)  
Minden természeti katasztrófa borzalmas, ami emberéleteket követel, ez kétségtelen. Azonban ez a film is borzalmas. A megvalósítás szintje körülbelül olyan szinten mozog, mint amikor egy gyengébb dokumentumfilm készül, és a riportalanyokkal játszatják el a megtörténteket. A katasztrófafilmek közül mindenképp az eddigi leggyengébb darab. Bár én amúgy sem kedvelem a katasztrófafilmeket. Rosszak a kameramozgások, a színészi játék egy most alakult, amatőr színjátszó csoport teljesítményét nyújtja. A zene beillesztése olyan gyengén sikerült, hogy nem tudod, hogy a melletted lévő hallgatja-e az i-Podját, vagy a filmzenét hallod. És annak ellenére, hogy egy óriási katasztrófáról szól, ami rengeteg ember életét követelte, sikerült tömény unalommal lefesteni az egészet. Olyan, mint egy gyengébb rész a Vészhelyzetből.


1. Fémszívű (2008-06-16 01:12.34) aaaaa
2004 december 26-án mindannyia új nevet tanultunk meg:Cunami. Rengeteg ember halt meg, tűnt el, és köztük sok gyermek is. Ez a film arról szól, hogy a túlélők miképpen élik meg az eseményeket. Remek film, egy szörnyű katasztrófáról, amely újra bekövetkezhet. Remek színési alakitások teszik emlékezetessé ezt a filmet. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Egyébként az HBO kétrészes filmkénz adta le, úgyhogy aki tudja fogni az feltétlenül nézze meg.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekVivien9312, 2010-04-08 20:154 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk