Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Szemekbe zárt titkok
- Viasat Film, 23:05
Vérmesék
- Film+, 23:25
Constantine, a démonvadász
- RTL Három, 23:45
Coming Out
- Viasat3, 23:50
Szerelmes mentőötlet
- Film4, 23:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Versek!
Akik Szeretik a Comedy Central-t.
Fogadóóra
Szólánc
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Balhé aaaaa
Jake Paul aaaaa

 

Fórum - Az utolsó szolgálat - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

12. Csk1 (2023-01-29 18:18.01)  
Nekem nem jött be. Harsogás, balhé, borzalmas fúvószene. 1973-ban biztos jó volt. Most dögunalom.


11. Mclane 2 (2019-10-13 16:34.44)  
Én nem olyan régen szereztem meg a filmet DVD kiadásban és hozzá azt a könyvet amiből készült: [link] és az első kötet után évtizedekkel megírt folytatást is: [link] amit szintén első könyv szerzője írt meg úgy több mint 30 évvel az első kötet után. És átmentem mind a 2 köteten és közben megnéztem dvd-n ezt a filmet az egyetlen Pannónia féle hanggal ami elkészült, és amin érezni az idő nyomát eléggé hiába próbálták egy szinten belül újrakeverni a hanganyagot, sikerült is meg nem is valahol. A 2. kötetből s készült film jó 2 éve Richard Linklater rendezésében, de az olyan félig meddig volt folytatás legjobb tudomásom szerint és nem is volt olyan sikeres mint az elődje és nálunk eddig még a hazai forgalmazásig, se jutott el se tv-re se dvd-re se másra. De visszatérve erre a filmre volt szerencsém megnézni az első könyv után de még a 2. könyv befejezése előtt, és alapjában véve eléggé jó volt mint film a könyveket nagyon szerettem könnyű lendületes és eléggé sima olvasmány volt, ez a film pedig nagyjából eléggé jól visszaadta az első kötet jellegét és hangulatát. Bár maradtak ki dolgok és film vége olyan hogy a regény eredeti végét konkrétan kidobták ahogy van, és egy pont után megszakították a történet menetét ahogy volt. Úgy hogy minden egybevéve azt mondom hogy a könyvek mind a 2 kötet jó volt mozgalmas és könnyen olvasható volt, a filmek közül ugye csak ezt láttam de ez egész jó lett mint film mint regény feldolgozás már kicsit más eset, nem rossz de eléggé hiányos is egy határon belül. Úgy hogy mindent egybevéve kellemes csalódás volt, mind a könyv mind a film egyformán az szememben elsőre megítélve.


parfumeshop.hu banner

10. Lector (2016-08-15 18:12.34) aaaaa
Egy Média Markt-os sétám során átverekedtem magam az akciós Dvd-en. És a The Last Detail cím rögtön
meglepett.
azonnal a kosaramba tettem ,hiszen láttam a moziban már jó rég a 70-es tájékán.
Megmondom őszintén amíg kibontakozott a mondandó
fészkelődtem anno.Aztán magával ragadott Nicholson mester egyedülálló tehetsége.
Kék kereszt nagyon beletalált a jelzőivel!
Jack Nicholson mindig lenyűgözött,akár a Kínai Negyed akár a Lesz ez még így sem, akár a Száll a Kakukk fészkére mozikkal.Nicholson nehéz kategória!A színjátszás a filmszínészet egyik nagymestere.
És hiába is ragoznám tovább,lentebb elmondtak minden olyat, ami remekké teszi ezt a filmet örök időkre.


9. Kék kereszt (2016-08-15 15:55.58) aaaaa
Önismereti roadmovie két kiégett,életunt,belefáradt tengerésszel,akik az igazságtalanság árnyékában ráeszmélve saját elvesztegetett éveikre,segítenek felejthetetlenné tenni a börtön előtti utolsó szabad napokat fiatal bajtársuknak,akiben egykori önmagukat látják..
Mulhall csak túl akar lenni az egészen minél előbb és menne a dolgára,kerülve a bajt,addig Buddusky igazi bajkeverő,aki minden rosszban benne van és mindent kitalál,hogy minél jobban elhúzza az utat.Idővel közös nevezőre jutnak és ha nem is mondják ki,mindketten ugyan azt gondolják az út végét illetően..A vadulós téli utazás során jelen van bajtársiasság,emberség,együttérzés.És egy egész korrekt képet kapunk az akkori rendszerről is..A film alatt felmerül a kérdés,hogy Meadows valóban elkövette-e a 40 dolláros lopást ami miatt 8!!!évet kapott..Az út során csinált pár érdekes dolgot,és a múltjából is kiderült némi információ arra vonatkozóan,hogy már csinált hasonlót korábban..Ugyanakkor,annyira naiv,jószívű,jámbor,nagy gyerek,hogy elhisszük neki,hogy ártatlan,mert ebben valóban az.Viszont,mindegy,hogy elkövette-e,bűnös vagy ártatlan,a sorsát nem kerülheti el..Aránytalanul nagy büntetést kapott..ami számára egyben a véget is jelenti..
Randy Quaid-et,a feltörekvő ifjú titánt már a pályája legelején,az első komolyabb szerepéért Oscar díjra jelölték a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában,amit végül,sajnos nem nyert meg,pedig igazán megérdemelte volna.Remek alakítást nyújtott.Már itt is jól látszott mennyire tehetséges színész,pedig ekkor még csak a szárnyait bontogatta.Ha akkor megnyeri az Oscart,teljesen más hogy alakult volna a karrierje.Azért így is sok jó filmet és szerepet köszönhetünk neki.Jack Nicholson az egyik legnagyobb élő színész.Ő nem szerepet játszik a filmjeiben,hanem egyszerűen ÉL!Egy igazi jelenség,aki mindig lenyűgöz.Mint mindig,most is zseniális volt.Az Oscar jelölését ő sem bírta díjra váltani.Ritka erős mezőny volt a 74-es.


8. Danyi (2016-07-19 20:51.30) aaaaa
Tegnap megnéztem.
Sajnos, ahogy láttam nagyon alulértékelt film Az utolsó szolgálat. De nem értem miért! Szerintem ez egy szenzációs film, én legalábbis az 5-ös mindenképp megadtam neki. Jack Nicholson itt is kiválóan alakít. Szinte lubickol a forrófejű, vagány tengerész szerepében. A társait alakító Otis Young és az akkor fiatal Randy Quaid szintúgy remekül hozzák karaktereik. A történetben akad jó humor és kacagtató beszólások, de ugyanakkor szomorú is, ha belegondolunk Meadows helyzetébe. A három tengerész az utazásuk alatt mulatozik, megismerik egymást és mindhárman tanulnak a másiktól. Külön kiemelem a téli környezetet, a nagyvárosban, parkokban, ami külön jó hangulatot teremt. A szinkron is pluszt jelent, Latinovitsal az élen. Szerintem óriásit alakított Nicholson hangjaként.
Érdemes lenne rászánni az időnket. Klassz kis film, nem is mondok mást. 5*


7. Szimb@ (2009-10-08 15:04.25)   - (válasz Orgona 6. hozzászólására)
:D Köszike:)


6. Orgona (2009-10-07 17:49.47) aaaaa - (válasz Szimb@ 5. hozzászólására)
Semmi gond. :DDD Néhány éve - kb. 1-2- éve - valamelyik kereskedelmi adó játszotta. Próbáld meg néhány ismert letöltőhelyen elcsípni. Jó vadászatot.


5. Szimb@ (2009-10-07 08:37.29)   - (válasz Orgona 4. hozzászólására)
Nem még sajnos.Bár mentségemre szoljon h 17 éves vagyok:)


4. Orgona (2009-10-07 01:38.57) aaaaa - (válasz Szimb@ 2. hozzászólására)
Ezek szerint még nem láttad a filmet?


3. Szimb@ (2009-10-06 20:37.11)  
* Latinovits



2. Szimb@ (2009-10-06 20:36.33)  
Érdekes fim lehet,főleg h Latinovics szinkronizálja Nicholsont:)


1. Orgona (2008-04-05 21:50.31) aaaaa
1976-ban Pesten jártunk osztálykiránduláson. Leszakadtunk a többiektől a haverokkal, és elmentünk moziba. Jó film, kár, hogy mára teljesen elfeledték. Jack Nickholson hozta a formáját rendesen.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekCsk1, 2023-01-29 18:1812 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk