Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Színház a világ
- HBO, 12:35
Elveszve a vadonban 3. - Egy barátság kezdete
- Film4, 12:35
Hadak útján
- AMC, 12:45
Kamuzsaruk
- Moziverzum, 12:55
Gumball csodálatos világa
- Cartoon Network, 13:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Reviczky Gábor (75)
Dianne Wiest (76)
Vince Vaughn (54)
Brett Ratner (55)
Max Perlich (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Az ördögűző (1973) - Vélemények
2022-es választás
Szólánc
Szólánc-angol szavakkal
Szólánc (filmek nevével)

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Madame Web aaaaa
Peter Stormare aaaaa

 

Fórum - Szerelem határai - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
40. Törölt felhasználó (2013-07-02 23:08.10) aaaaa
Ha - nem lettek volna a nyakatekert kamerabeállítások,
Ha - nem nyúlt volna ilyen hosszúra a történet,
Ha - a rendező akarata ellenére nem lett volna imitt-amott "művészfilmes fílingje",
egész jó lehetett volna...
Így viszont csak egy közepes film egy közepesen érdektelennek beállított költőről és az életében éppen abban az időszakban szerepet játszó két, szabadszellemű, ám kissé hisztérikus nőről meg egy hős katonáról, akik így négyen együtt egy szerelmi háromszög (!) résztvevői.

Ellenben a filmben elhangzó versek nem rosszak és végre Cilian Murphyt is láttam "normális" pasiszerepben. (és igen, tehetséges az ipse)

Egyszóval nem egy kihagyhatatlan élmény a film, de aki rászánja magát a megtekintésére, azt vigasztalja az a tudat, hogy sem pénzben, sem illúzióban nem lesz tőle gazdagabb. (mondjuk szegényebb se, hacsak pénzt nem adott a filmért...)

És egy Dylan vers a végére (hátha másnak is tetszeni fog):
Tombol a hold

Tombol a hold, viaskodom, de nem
a gőgösöké, amit éjszaka
csapzott lapokra írok, sem pedig
a felszálló halottaké, kiket
madárraj és zsolozsma rejt el;
csak a szeretőké, kik húnyt szemekkel
minden korok bánatát ölelik,
akiknek fizetségre nem telik,
nem is látnak, övék művészetem.


39. Lifeisamovie (2012-10-17 16:10.46) aaaaa
[link]
Vera



38. Menrot (2012-07-06 13:58.59) aaaaa - (válasz 8WnHef5 37. hozzászólására)
Dylan Thomas nem volt homi!


37. 8WnHef5 (2012-07-06 13:41.52) aaaaa
Milyen egy pocsék film ez! Valaki előttem már jól megragadta a film lényegét: nézhettük 2 órán át ahogy 4 retardált mászkál… A készítők biztos azt hitték, hogy művészi, kavargó szenvedélyeket ábrázoló álomszerű remekmű, szerintem azonban egy latymatag fos, nagy járkálás, egyszerűen hiányoznak belőle a leírások, néha nem is lehet követni, ki hogy kerül egy bizonyos helyre, csapongó váltások, közömbös, klausztrofóbiás, a képek többsége túl közeli, nincsenek igazi mozgások, csak az a sok heverés, bőgés, röhögés, baszás, már azt mondtam annak, akivel néztem: tudod mi tenné élvezetesebbé ezt a filmet? Ha lenne alul a kép sarkában egy kis digitális óra, hogy még mennyi van hátra belőle. Azt is mondtam, hogy kellett volna a filmbe egy kétlábon járó cigaretta is, aki folyton cigarettázik, és legalább 5 percenként mesél a nézőknek egy viccet… Ez valamelyest ellensúlyozhatta volna annak a buzi költőcskének az idegesítően szentimentális sajnálkozásait. A háborúból hazajött, bekattant katona, a nő, aki szeret is, meg nem is, de azért gyereke már van, áh, ezek a labilis érzelmek, micsoda művészi nagy trágya! Undorító volt! Néha már azon gondolkodtam, hogy még kettest sem adok rá!


36. Menrot (2012-04-12 15:38.59) aaaaa - (válasz Wynona 35. hozzászólására)
Cillian pedig sirály volt Wnyike:)


35. Wynona (2012-04-12 15:20.55) aaaaa
Szerelem határai...
A cím és az előzetes alapján
valami nagyon erős, szenvedélyes drámára számítottam,brilliáns színészi alakításokkal...
A dráma vonal éppen megvolt, de itt hűdenagy kicsapongó,mindent érted című érzelmeket sehol se találtam...nagy kár,valahogy sokkal többet ki lehetett volna hozni a moziból, ráadásul a benne lévő színészek tehetségét sem használták ki eléggé.
És miért számítottam erős színészi alakításokra?

Hát olyan nevek,mint Keira Knightley, aki például a Hercegnőben lehengerlően tökéletesen játszott,itt aztán nagyon közepes volt,pedig az elején ígéretesnek tűnt a játéka.
A sanzonos jeleneteknél például nagyon tetszett, azt gondoltam : „ Ez az, Keira, most is szuper vagy!” Erre mit kapok?...a kezdeti ígéretes szerepelése után olyan semmilyen volt a játéka,hogy csak na!
Vagy ott van például Sienna Miller,aki úgy szintén a kezdő képsorokban magával ragadó volt,aztán a film közepe felé, kezdtem kiábrándulni belőle,úgymond beszürkült az alakítása...Matthew Rhys meg azonkívül,hogy jóképű és állandóan pöfékelt,mint Thomas a gőzmozdony ,sokat nem tett a mozihoz...aztán ott volt bennem,hogy hátha Cillian mutat valami erőset,(mert példának okán az Éjszakai járatban meggyőzött magának) de nem...na igen ezért csalódtam én a filmben...meg az egész mozi menete a vége felé kezdett egyre jobban ellaposodni.
A film zenéje bár olykor-olykor szívet melengetően gyönyörű volt,főleg a vége jelenetnél, de a nagy katarzís elmaradt, pedig vártam,hátha ...de sajna nem jött.
Bár szerencsére nem ábrándultam ki egyik színészből sem a film miatt,Keirából kár is lett volna, mert nagyon csípem,mint színésznőt,és több filmben is megnyert már magának,Sienna Miller meg például a Casanovában sokkal jobb volt,de neki is megbocsájtható ez a kis „botlása”, ez vonatkozik a többi színészre is.
A film képi világa néhol nagyon megkapó volt,de olyan üres volt az egész film,tele volt üres járatokkal, olykor felesleges jelenetekkel.

Nagyon közepes film,közepes színészi alakításokkal meghintve.


34. Plunket (2012-03-20 17:54.17) aaaaa
Elsőre azt gondoltam,jó film lesz ez.Szép képek,ballonkabátok,kalapok,háború,szerelmi há...,majd négyszög,Keira olyan meseszépre kidekorálva,mikor a sanzonokat énekli,hogy egekkk!!!!Aztán a jópofa szövegeket kezde felváltani a brazil szappanopera,a történet ellaposodott,és nem tartott sehova,sajnos nem is lett belöle semmi.Ami engem ezenkívül privátban zavart,hogy a film 90%-ában azt látjuk,amit egy cigarettareklámban.Ha dugtak,ha dumáltak,ha jöttek,ha mentek,a cigi egyfolytában a pofájukban lógott.A másik amitől agybajt kaptam,ahogy a két nő a gyerekével bánt.Rosszul voltam tőlük,ezek nem anyák voltak,csak két hülye picsa,már elnézést.Élni szerettek,de egy-két kettyintésen kívül szeretetet,vagy pláne szerelmet adni nem tudtak senkinek,a címnek így nem igazán van értelme,mert amiről ez a film szól,annak nem sok köze van a szerelemhez.Ha meg valami psziho izét akartak kihozni belőle,valamiféle morális alámagyarázattal,hát az se sikerült.A viszonylag életszerű karakterek ellenére elment balra ez a mozi.


33. Doloresz89 (2012-02-26 11:25.54) aaaaa
Csatlakozom, nekem sem tetszett annyira. Tènyleg rengeteg volt benne az üresjàrat... Egy jònak ìgèrkezõ törtènetnek tûnt, de hihetetlenül unalmas,szìnpadias dolog lett belôle. A kèszìtõk tùl mûvèsziek pròbàltak lenni ès ez a visszàjàra csapott... Pedig a szìnèszi jàtèk kifogàstalan volt, Matthew Rhys hiteles volt Dylan Thomaskènt, Keira Knightley pedig remekelt,mint mindig. Nagyon jòl àllnak neki a "kosztümös" szerepek!


32. Elle (2011-01-17 14:15.22) aaaaa
Valamiért nem tetszett igazán. Konkrétan nem tudnám megmondani miért, a színészek hozzák a kötelezőt, talán a lapos, kissé üres sztori - a rengeteg üresjárat, amit nem töltöttek ki normális tartalommal - miatt unatkoztam sokszor.


31. Zoli27 (2010-01-23 19:44.18)  
Majdnem elaludtam rajta:-))


30. Türkiz (2009-10-13 21:19.00) aaaaa
Nem nevezném átlagosnak.ELég lassan történtek benne az események,de nem az akción volt a hangsúly.Tetszett,ahogy a verseket beleépítették a filmbe.De a vége tetszett a legjobban.


29. Kakuke (2009-08-05 16:02.22) aaaaa
jajj emberek nem tudjátok értékelni ezt a csodálatos romantikus drámát!! Persze könnyekig nem tudott meghatni, de voltak hatalmas jelenetek. Gyönyörű, hogy a költészet állt a középpontban. Csodáltam hogy nem hagyta ott azt a hülye feleségét amikor az írásait lehúzta a wc-n. Velem tenne ilyet valaki nem élné meg a holnapot!! :) de egyszerűen fenomenális ez a film. Nagyon szép elragadó. Keirában most sem csalódtam. Sztem egyáltalán nem sablonos a film sőt akadt benne jócskán váratlan fordulat!


28. Sanyiking (2009-08-01 19:15.57) aaaaa
Hűűűű....de borzasztó volt ez a film. 4 retardált ember életét mutatja be halál unalmasan.Sajnálom,hogy rááldoztam két órát...


27. Biby87 (2009-06-19 17:23.29) aaaaa
Én is úgy gondolom, hogy Cillian Murphy jól játszott, Keira sem volt rossz, bár nem mellékesen már borzasztóan unom, hogy mostanság minden kosztümös filmben ő a főszereplő, mintha más színésznő nem létezne, ezáltal semmi újat nem tud nyújtani. Sienna Miller alakítása elég felejthető volt, hogy Matthew Rhysről ne is beszéljünk. Más szereplőgárdával talán érdekesebb lett volna a film, mert szerintem az alapgondolat, a történet nem rossz, így érdekesebb filmet is ki lehetett volna hozni az egészből.
Azért 10-ből kap egy 7-est!


26. Kapusi Tamás (2009-03-06 00:00.08) aaaaa
Számomra ez a film maga volt a csalódás. Dylan Thomasról akart szólni, deféluton elfelejtkeztek róla. Keira Knightley Vera szerepében rendkívül idegesitő volt. Ez egy sefüle, se farka film volt. Egyedül talán Cillian Murphy vette komolyan a feladatát, ő miatta érdemes megnézni a filmet, mert fantasztikus alakítást nyújt benne.


25. Szmártyka (2009-02-27 16:10.02) aaaaa
sztem nem volt olyan rossz, én még ettől is rosszabbra számítottam...A vágy és vezeklés viszont 100xor jobb volt...


24. Mekare (2009-02-16 15:09.11) aaaaa
Valahol nekem is csalódás, történetileg sem erre számítottam..azaz azt hittem Dylan lesz a középpontban,de ő mintha nem is tudom csak egy báb lenne, az biztos,hogy a karaktert nagyon nem szeretem. Sienna Miller elmegy..vagyis én rosszabbat vártam tőle, szóval kellemes csalódás, Keirának ennél van jobb szerepe,de itt is meg állja a helyét, Murphy meg egy-két pillanatot leszámítva csak lengedezik a hullámokon :D


23. Klimt (2009-02-12 20:43.43) aaaaa
Kíváncsi lennék, hogy Dylan haláláig nős maradt e...Elég furcsa kapcsolat volt az övék...


22. Byrnes (2009-01-20 23:17.00) aaaaa
Eléggé kavarog bennem ez a film, nem lett volna rossz, csak néhány dolog rontott az élvezeti értékén. Elsőként az, hogy ugyan a walesi költő, Dylan Thomas élete szolgáltatja a sztorit hozzá, mégis ő a leghalványabb, legérdektelenebb karakter az összes között, és az őt játszó Matthew Rhys számomra kakukktojás volt, a játéka semmitmondó. Másrészt szétesettnek tűnik az egész, legfőképpen mert néhány jelenet túlságosan modern, művészfilmes, az alap meg egy szép ósdi kosztümös mozi, nekem ezek sehogy sem akartak összeállni, megtört a hangulata. Hasonlították az Atonement-hez, véleményem szerint eléggé más jellegű, és el is marad az előbb említett remekműtől. Viszont épp most elragadott az a letargikus feeling, amit áraszt, és hát Keira Knightley egész jól teljesített (Cillian Murphytől kicsit többet vártam). Meg persze Badalamenti zenéje, ami eltér ugyan a tőle megszokottól, de segít megteremteni a korhű milliőt.


21. SUHANCÉLET (2009-01-15 18:13.38) aaaaa
Többet vártam ettől a filmtől!
Elég sablonos háborús történet, semmi újdonságot nem hozott...nekem a Vágy és vezeklés sokkal jobban tetszett!
Persze Keira Knightley most is elképesztően gyönyörű volt...főleg mikor a bárban énekel...nem csak Cillian Murphy hanem az én lélegzetem is elállt! :)
Ő a világ legszebb nője, ebben egészen biztos vagyok!


20. NATALIAO (2008-12-13 23:34.05)  
Valaki legyen szíves megmondani, hogy honnan lehet letölteni ezt a jó filmet! Sürgősen kellene! Köszönöm!


19. Dominika15 (2008-12-01 17:49.47) aaaaa
Szerintem nagyon jó film volt, a szereplők is nagyon jól játszották, pláne Keira Knightley.
Ajánlom mindenkinek.


18. Yahooboi (2008-11-08 11:54.18) aaaaa
Akkor sem fogok egyet érteni.Engem valamilyen szinten elgondolkodtatott,persze azért annyire nem mint kedvenc filmjeim legtöbbje,de azért nem volt rossz.A színészekre sincs panaszom,bár nem érhetek fel kritikusóriásokhoz,hogy megítéljem a működésüket.Sienna Miller magához képest egész jó volt,bár tagadhatatlan,hogy nem a legtehetségesebb színésznő,de legalább szép,és sajnálom,ha sír.Keira Knightley-t korosztályában kiugrónak tartok talán ezért is tűnik mellette szürkének a másik hölgy.Az meg hogy nincs melle...hát nem tehet róla az az igazság.Elég nevetséges lenne,ha implantátumokkal rohangálna kösztümben.
Matthew Rhys egész jól adta a költőt,én őt elég szívesen vertem volna szájon.


17. Csernakakos (2008-10-31 19:14.28) aaaaa - (válasz Anitabagwell 16. hozzászólására)
Már a fél topik belőlem áll, de azért írogatok még. :D
Na szóval igen, szinte egytől-egyik gyengék, bár Knightley tényleg odatette magát, lehet, hogy csak a sok szerencsétlen társa közül tűnt ki jónak.:)
A rendező pedig no comment...
Amúgy érdekes mozi.


16. Anitabagwell (2008-10-31 19:12.43)   - (válasz Csernakakos 13. hozzászólására)
na látod, még én is elhiszem, hogy gyengébb a Vágy és vezekléstől.
Abba legalább beletették James McAvoyt. :D
itt egyszerűen olyan színészek vannak, hogyha bottal ütnének sem nézném meg.


15. Csernakakos (2008-10-31 17:43.45) aaaaa - (válasz NBAgirl90 2. hozzászólására)
SPOILER
Semmi olyasmi nincs benne, egy kádban fürdenek a vége felé pedig látunk 2 másodperc erejéig egy csókot elcsattanni.

Na több hsz-t már nem írok, így is van elég. :)
Amúgy még annyit, hogy a mozit angolul néztem, és a legnagyobb élmény volt, hogy 80%-át megértettem. Már ezért érdemes volt megnézni, többért nem nagyon.


14. Csernakakos (2008-10-31 17:39.59) aaaaa - (válasz Csernakakos 13. hozzászólására)
Ja, majd ha már lehet pontozni is, akkor 3 csillag lesz.


13. Csernakakos (2008-10-31 17:39.14) aaaaa
NÉMAFILM.
Ez az első dolog, ami eszembe jutott a megnézése után. Elbaltázott lehetőségek tárháza a mozi - nagy sajnálatomra. Ugyanis haragom alaptalannak bizonyult: egy-két nerces jeleneten kívül én nem sok párhuzamot láttam eme mozi és az Atonement között, ezért felhőtlenül, és ami a legfontosabb: egy fokkal objektívebben tudtam értékelni a filmet.

Na de hogy miért mondtam rá, hogy némafilm? Sajnos az Edge of love semmit sem közöl. Nem ad érzelmeket, nem vált ki belőlünk megkönnyebbülést, nem gondolkoztat el, kissé üresjáratú az egész mozi.
És ez nem a történetnek, vagy a forgatókönyvnek köszönhető, ugyanis az az egy, amire azt mondom: nagyon jó.
Itt a többivel van a gond. Elsősorban a színészekkel, akik többnyire nevetségesek. Bár Keira Knightley meg kell mondjam, élete legnagyobb alakítását adta. Komolyan, nem ezt vártam tőle, de színészként ő vitte a hátán a mozit. Viszont! Férfitársaimat megkérném, hogy a 36. percben hunyják be a szemüket, mert komolyan mondom, Keira partnerének, Cillian Murphy-nek nagyobb mellei vannak. Sokkoló jelenet volt számomra, az biztos. Ezen kívül viszont a moziben Keira tündököl, ha nem látjuk a "melleit", akkor még szépnek is nevezhető, és tényleg játszik, tényleg beleérzett Vera szerepébe, és jól adja elő. Ennek ellenére azt a világ minden kincséért sem hiszem el, hogy tényleg Keira énekelte a Világháborús dalokat.
Sienna Miller szar. Szebben nem tudok fogalmazni. Hűvösre kéne őt tennie a filmiparnak, mert itt egyszerűen röhejes, amit leművel. A Csillagporban nyúlfarknyi szerepében legalább adott valamit, itt viszont csak a vége-képsorok alatt mondható értékelhetőnek a játéka. És hiába a krokodil könnycseppek, hiába a tövig rágott körmök, nem hat meg.
Ahogy Cillian Murphy sem. Színészi karrierjének lejáratása, mikor a háborúról mesél a kocsmában: szörnyű produkció. Semmi átélés, semmi extra. Színvonal alatti teljesítmény.
És Matthew Rhys nevét sem fogom megjegyezni a mozi miatt, ő sem nyújtott sokat.

A másik gond a rendező, és ebben a percben kell a Vágy és vezekléshez hasonlítanom a filmet. A Szerelem határai még a gyatra színészek ellenére is élvezhető lett volna, ha nem ez az akárki anonímusz rendezi a mozit. Ilyen felületes, hatásvadász és kesze-kusza, semmit nem nyújtó rendezést rég láttam. És ez most nem valami stratégia a részemről, hogy mindenkit meggyőzzek arról, hogy ez a mozi rossz. Ha megnézitek a mozit (amit egyébként ajánlok), Ti is rá fogtok jönni, hogy ez a rendezés pocsék. És itt jön a képbe Joe Wright: az egész mozi alatt azon gondolkodtam, hogy ha Wright rendezte volna a maga stílusjegyeivel, érzékiségével, eleganciájával, mennyire jó kis film lett volna ez!

A rendező tehetségtelensége pedig rányomta bélyegét a mozi minőségére, de nagyon. Felületes lett. Fal volt köztem és a tévé között. Nem éltem át. A színészek hiába kapaszkodtak és próbálták az élet nagy gondolatait kinyögni, semmi nem jött át a képernyőn, ezért írtam, hogy némafilm: egyszeri szórakozásnak, egy 110 percnek jó, de semmi több. Pedig annyira ott lett volna benne a lehetőség, de annyira! Mélyenszántó gondolatokat próbáltak belecsempészni a moziba, de semmi nem lett belőle. A karaktereknek, a két nőnek nem hittem el, hogy igazi barátnők. Azok az üres szavak a költőtől, miszerint minden szívdobbanását Vera jelenti - nem képesek életet lehelni a mondandójukba, ezért nevetséges rötyögésként jön át az egész.

És még visszatérek az Atonement-re: ott pezsgett a levegő Cee és Robbie között, mert Joe Wright elérte. Ott megfagytunk, mihelyst megláttuk a kis Briony-t, mert Joe Wright azt akarta, hogy megfagyjunk, és el is érte.
Ellenben Maybury - aki szintén sokat el akart érni - semmis munkát tett le az asztalra. Semmi érzelem, semmi egyediség, semmi hangulat.

Épp ezért én csak Keira Knightley miatt (aki tényleg jó volt!), és az elgondolkodtató, bár nem szívszaggató történet miatt ajánlom ezt a mozit. Tényleg érdemes megnézni, mert nem rossz, nem rossz, csak felületes, és szerintem Ti is keserű szájízzel keltek majd fel a tévé elől. Ez van. Elbaltázott film. Sokkal több is lehetett volna.
65%

Az a filmkritikus pedig, aki azt írta a moziról (és a trailer alatt is felbukkan a szöveg), hogy jobb, mint a Vágy és vezeklés, az nagyon téved. Mert míg az képes volt egy más érzelmi síkon megérinteni a nézőjét, itt mindössze sajnálat jön le, mert kár, hogy ez lett belőle. Ez a sztori többet érdemelt volna.



12. Csernakakos (2008-10-30 23:03.50) aaaaa
Holnapután talán meg is nézem. Bevallom, elég tartózkodó lettem vele szemben a nyílt koppintás miatt, de majd megpróbálok ettől elvonatkoztatni. Összességében lehet jó film, de nem hinném, hogy az abszolút kedvenc mozimat verné.:)


11. Csernakakos (2008-10-30 12:36.17) aaaaa
Plágium a köbön!
Ezt nem hiszem el. Tegnap olvastam a Vox-ban, hogy ez egy olcsó Atonement-utánzat. Most néztem meg a trailer-ét, és tényleg az!
http://www.youtube.com/watch?v=R2XN5elRKcI
Az agyam eldobom. Még csak nem is tagadja, hogy Vágy és vezeklés-utánzat. Keira anyja vette meg a színészőnek Ian McEwan művét annak idején. Keira szerepet kapott benne. Siker lett. Keira anyja eldöntötte, meglovagolja a sikert. Írt egy forgatókönyvet, persze még csak nem is tagadja, hogy mit plagizál.
Erre a trailer közepén óriási nagybetűvel: Az idei Vágy és vezeklés, csak éppen jobb.
Na meg is nézem, vajon tényleg jobb-e, bár nem hinném.
Ian McEwan helyében ehhez lenne egy-két szavam.
Persze ez is csak az Atonement nagyságát mutatja, hogy máris plagizálják, de ez észveszejtő.

(*ideges fejek....*)


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekTörölt felhasználó, 2013-07-02 23:0840 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk