Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Anya, lánya, unokája
- HBO, 07:20
Argonauták
- HBO3, 07:55
Monte Wildhorn csodálatos nyara
- Film Mánia, 08:05
A látszat csal
- Viasat Film, 08:15
Homályos házasság
- Film4, 08:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A láthatatlan fény (sorozat) - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Mi fáj? Gyere mesélj!
Fogadóóra
Skylines - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Telitalálat aaaaa
Whoopi Goldberg aaaaa

 

Fórum - The Gravedancers - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

14. Hedigaga (2012-06-13 18:46.32) aaaaa
Nekem egyáltalán nem jött be.Egyáltalán nem volt félelmetes vagy "horrorisztikus",sőt,inkább nevetséges. Azok a "szellemek" inkább viccesek voltak,mint ijesztők. A sztori pedig jó lehetett volna, de egyáltalán nem jól tálalták a filmkészítők. Már ott meghalt a film, amikor a főszereplőink a síron "táncolnak" (buliznak).Az egy kulcsjelenete (lehetett volna)a filmnek, de még azt sem sikerült félelmetessé varázsolni.Szerintem kár időt áldozni rá.


13. Horror018 (2011-10-02 12:47.06) aaaaa
Megnéztem a napokban mégegszer, és szerintem nem volt annyira rossz, bár az eleje nagyon furcsán indult, az a sok elbeszélés meg minden, és a lényeg pedig túl későn lépett be, a bevezetés sem volt igazán érthető, ahogy a semmi pofozza a csajt, mert nem lehetett tudni, hogy a csaj hibája, mert egyedül sétált a temetőben és táncolni kezd az egyik síron, aztán meghal vagy csak az egyik szellemnek volt rossz hangulata....
A szellemek kinézete elég "olcsó" volt, de legalább nem az a túlmaszkírozott szarság, mint egyes filmekben.
Amikor előszőr olvastam a taralmát, arra gondoltam, hogy olyan paranormal activity féle fos lesz, (hogy táncolnak a síron, aztán a szellemek bosszóból másfélórán keresztűl mozgatják az ajtót, meg lelökik a virágcserepet, vagy a széket eltolják stb) de szerencsére nem az lett sőt, brutálisabb, és morbidabb lett mint hittem. A színészi játék alapjában tűrhető volt, lehetett volnarosszabb is. Az énektanárnő (Emma) mozgása elég átlátszó volt, és nem értem, hogy mért adtak több szerepet neki, mint a többinek, mert a bíró (melyik kiráé volt) az egy jelenetben szerepelt, a kisgyerek már valamivel többet, de az se volt rekord szereplés. Lényegében egész jó film volt, története kiválló, megrendezése és látványa talán kevésbé, de hát nem lehet egy C kategóriás film mindenhol ( vagy sehol ) tökéletes.



12. Horror018 (2011-05-27 06:27.21) aaaaa
Sztem jó kis film, mert kevesebbre számítotam, pontosabban ilyen paranormal activity féle szarságra, hogy csak a láthatalanság mozdít dolgokat meg stb.


11. Az utolso szamuráj (2011-04-10 19:29.56) aaaaa
De jó,hogy ezt is külföldről,bár ott már 1 fontért megvehető.
Noszóval,én kellemesen elvoltam vele.A sztori azért nem hülyeség,mert a középkorban hiedelmek füződtek a síron való dancera ,de nehogy már ha valamiről nem tudunk,esetleg utánanézzünk ugye.Felhívnám a figyelmet a "táncolok én még a sírodon" kifejezésre,ez se exhas született ám.
Sebaj.
Dominic Purcell nagydarab srác....ja meg nagydarab.Azért az már ciki,mikor valakit überrossz CGI szellem lejátszik,az úrral lazán megtörténik.A többieknél se lehet büszke mellveregetés,Tcheky Karyo persze most se tud rossz lenni,csak ugyanannyira érthetetlen jelenléte egy ilyen tipusú filmben,mint Gary Oldman-é a Túlvilág szülöttében,azért ők színészileg nem ez a kávéház.Van viszont néhány egész jól eltalált pillanat,amik a látványtechnika kicsit sekélyesebb voltát ellenpontozzák.A film szórakoztatni hivatott,nálam megtette,holnapra meg azt se tudom,mi volt.


10. Jason13 (2011-03-06 14:10.08) aaaaa
Megmondom őszintén,nem erre számítottam.Valahol azt olvastam,úgy éri el igazán a hatását a film,ha éjszaka nézzük,egyedül csutkára tengert hanggal.Hát én nem így tettem.Besötétítettem a szobát,hang csutkára,vártam hogy elkezdjek rettegni.De nem történt semmi.Haha,és nem azért,mert nem éjszaka volt.
Kezdjük ott,hogy az alapötlet egy nagy-nagy baromság.Hőseink bepiálnak és elkezdenek a temetőben sírokon táncolni.Ennek lesz ám következménye,mégpedig az,hogy szellemek kezdik terrorizálni őket.
Én már a sírtáncolós jelenettől nem tudtam komolyan venni a filmet.Majd jött még egy olyan jelenet,ahol hősnőnk lassítva átugorja az ágyat,mögötte ugyanígy lassítva a szellem.Ezután pedig jön egy óriási üresjárat,megy nagyban a sztorizgatás,kiderül,hogy mindenkit más szellem basztat.
A film közepénél egy ilyen két tagból álló szellemekkel foglalkozó csoport is a képbe kerül,akik megpróbálnak segíteni hőseinknek.Ki is mennek a temetőbe,hogy kiássák és újra eltemessék az őket kísértő szellemek földi maradványait,ám ez nem olyan egyszerű,nem is nagyon sikerül a művelet.Egyik fickó meggyullad,az egyik nő majdnem élve lesz eltemetve,Dominic Purcellt pedig megtámadja egy gumicsontváz.De ezt is túlélik hőseink.Bemennek egy közeli házba a két szellemes taggal.Csak reggelig kell kibírni,aztán a kísértetek elmennek-mondja valamelyik karakter.Hőseink megpróbálnak a seggükön maradni,ám szépen lassan egymás ellen fordulnak.Míg egymással drámáznak,megjelennek a túlvilág lényei,és végre magukkal visznek pár manust.De mint minden gagyi filmnek,így ennek is jó a vége.A gonosz óriás szellemfejet legyőzik hőseink,aztán mennek elhullott társaikat gyászolni.Majd kiderül,egy sírásó állt mindezek mögött.Brrr,de hátborzongató.
A színészi játék rossz.Purcell ismét megmutatja,egy arckifejezéssel megbirkózik egy szereppel.Tchéky Karyo nem kis név,fogalmam sincs mit keresett itt.
A látvány gagyi.Egyedül egy-két maszk sikerült jól,de a CGI borzalmas,főleg az elégő fickó és a repülő szörnyszellemfej esetében.
Pozitívumnak csak az operatőri munkát tudnám megemlíteni,de semmi mást.
Ócska,alacsony költségvetésű horror ez,ahol még azt se mondhatjuk,hogy az alapötlet jó lenne.Soha többé nem akarom látni!
De csak azért is kipróbálom ezt a síron táncolást:)


9. Spiel (2008-03-25 19:55.47)  
A történet szerintem még nagyjából súrolja az alsókategóriás horrorok színvonalát, de a látvánnyál elmehetnek a francba. Igénytelen, kispórolt túró.


8. Vonrobert (2008-03-25 19:53.50) aaaaa
Jessszusom anyám borogasssssss!Hogy lehet ekkora szarrrrttt csinnnállllnnniiiii???Azok a kísértetek bazzzdd meg, a fejük mint egyy 70-es évekbeli zombifilm!!Ez már nem is b hanem cs kategóriás szar film, amit a boltok bruttó 150ftért fognak árulni, de még akkor sem kell majd senkinek akkora szar!!!!


7. MrMojoRisin1 (2008-03-17 15:31.37) aaaaa - (válasz Kthulu 6. hozzászólására)
Nekem DVDrip! Mármint nem tudom, hogy kiadták e DVD-n külföldön, a fáljnévben sincs benne, viszont a kép DVD minőségű! Szóval érted:))))


6. Kthulu (2008-03-17 14:54.38)   - (válasz MrMojoRisin1 5. hozzászólására)
Hogyne láttam volna, meg is van, csak sajna VHSRipen...annak meg nem a legjobb a minősége.
Hát az tényleg nem babazsúrokra készült...


5. MrMojoRisin1 (2008-03-17 14:18.44) aaaaa - (válasz Kthulu 4. hozzászólására)
Cerdától láttad az Aftermath című rövidjét? Azért az tényleg csak erős idegzetűeknek:)


4. Kthulu (2008-03-14 21:02.35)   - (válasz MrMojoRisin1 3. hozzászólására)
Elnézést kérek Nacho Cerdatól ezért a nyelvbotlásért. Természetes, hogy az ő filmje kiemelkedik a többi közül, az számomra is élvezetes volt.


3. MrMojoRisin1 (2008-03-14 14:42.43) aaaaa - (válasz Kthulu 2. hozzászólására)
Nem vagyok oda annyira az After Darkért! Túl erős filmek? Muhaha! Bár az Abandoned kurva jó!



2. Kthulu (2008-03-14 14:01.46)   - (válasz MrMojoRisin1 1. hozzászólására)
Hát én se rajongtam annyira a filmért, de azért egy-két jelenet rám tudott ijeszteni, köszönhetően annak, hogy monitoron és fülhallgatón keresztül néztem. Amúgy tényleg nem nagy szám, pedig a sztoriból még akármit ki lehetett volna hozni.
Amellett meg mérges vagyok, mert állítólag a már 2X megrendezésre került After Dark Horrorfesten olyan filmeket adnak le, amelyek túl erősek voltak a nagyközönségnek, ehhez képest meg átlagos vagy még az alatti filmekről van szó (kb. olyan mint a Masters of Horror széria). És én meg idegeskedtem, hogy egy festet kihagyok.


1. MrMojoRisin1 (2008-03-14 12:49.16) aaaaa
Rám mindig hatással volt, amikor egy láthatatlan valami egyszer csak meggyilkol valakit, és semmit nem láttunk csak, hogy az illetőn sebek keletkeznek és elhalálozik! A Rémálom az Elm utcában első része is ezért tetszett! Tehát a koncepcióval nem volt bajom, még akkor sem ha nem túl eredeti! Viszont a megvalósítás már más kérdés! Nagyon jó lenne azt írni, hogy: a történet egy baromság, viszont alapot ad egy jó kis borzongásra és vérengzésre! De nem így van! A sztori valóban hülyeség, viszont se borzongás se jó vérengzések nincsenek benne! Ráadásul Dominic Purcell minden csak nem színész! Mellette még idegesítő is! Tchéky Karyoban bíztam, hogy majd legalább Ő feldobja az egészet, de nem! Semmi kiemelkedő! Viszont van egy pozitívum is! Josie Maran! Bár itt annyira nem mutogatja magát, az erotikus kisugárzása itt is tetten érhető! Álljon itt pár kép, ahol megmutatja "tehetségét":)!

[link]

[link]

[link]

Miatta azért egyszer érdemes végig nézni, de senki nem veszít semmit, ha kihagyja!



Kapcsolódó fórumok

VéleményekHedigaga, 2012-06-13 18:4614 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk