Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A cég
- Moziverzum, 09:40
Nyár Elba szigetén
- Film4, 10:20
Z, a hangya
- HBO, 10:46
Csillagkapu - Az igazság ládája
- Mozi+, 11:10
Hollywoodi őrjárat
- AMC, 11:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mire gondolsz most?
Szólánc
Asszociáció
2022-es választás
Keresek egy Filmet, de nem tudom mi a címe segítene valaki?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Háborús Odüsszeia aaaaa
Paul Newman aaaaa

 

Fórum - Dr. Jekyll és Mr. Hyde (1990) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
57. Cserrygo (2011-04-08 16:42.07)   - (válasz StormshadoW 56. hozzászólására)
Átjött köszönöm! ^^ ...csak van vele némi gondom, írtam neked! :)


56. StormshadoW (2011-04-02 19:02.23) aaaaa - (válasz Cserrygo 55. hozzászólására)
Elküldtem a linket, de ha esetleg nem ment volna át,akkor szólj. Szerintem jó lesz.



55. Cserrygo (2011-04-02 14:01.05)   - (válasz StormshadoW 54. hozzászólására)
Igen-igen, érdekel! :D Bocsi a kései válaszomért, kérlek küld el! :D Húh, már alig várom! ^o^ :D Köszönöm, hogy írtál! :)


54. StormshadoW (2011-03-06 19:13.13) aaaaa - (válasz Cserrygo 50. hozzászólására)
Megvan, én már tudom hol lehet megnézni neten ezt a filmet, elég sokáig tartott mire megtaláltam. Ma lehet ujra meg is nézem. Ha érdekel még, mailben el tudom küldeni a linket hogy hol lehet streamelni.


53. Doobby (2010-07-08 18:27.40)  
már nagyon rég láttam, egyszer, kiskoromban ,iszonyatosan féltem ,főleg a végén az almafejű kisgyerektől,lassacskán ráveszem magam ,hogy újra megnézzem,de valószínű már nem fogom olyan durvának találni


52. StormshadoW (2010-07-08 14:54.32) aaaaa - (válasz Cserrygo 49. hozzászólására)
Világháborús témákat én is nagyon imádom,bár inkább jó húsdaráló háborús horror/kalandfilm formában feldolgozva. Nácis sztorik nyilávn hogy fogósabbak mint a ruszkik,mert kicsit sötétebb hatalmat képviseltek. Én is nagy rajongója vagyok a régi németországnak /mint történelmi karakterek/ a mult nagy gonoszai.


51. StormshadoW (2010-07-08 14:52.09) aaaaa - (válasz Cserrygo 50. hozzászólására)
REngeteg olyan film van,amit sok idő után visszanézve már elvaultnak tartottam,de az élvezeti értékéből részemről nem vont le semmit sem, mert a nosztalgia érzet sokkal többet számít mint maga a látvány minősége bizonyos esetekben. Bár ebben a filmben mai napig ugy gondolom,hogy a legdurvábban van Hyde megjelenítva, jobb mint az ujkeletű CGI majmok, mint péládul a van Hellsingben az a köpety nevetséges figura :))


50. Cserrygo (2009-06-01 19:59.53)  
o.O" ... -
Még mindig nem találtam meg.. :( De rájöttem (de későn) hogyha olyan régi, ma már lehet nem okozna akkora élvezetet a megnézése, mintha aktuálban akkor láttam volna.. ezért nem hajszolom.. :)
((Ezért félek megnézni a régi kedvenceimet, mert 1-et láttam évekkel később, és azóta nagyon utálom, mert az akkori poénok ma már halottak.. De a Dr. Jekyll és Mr. Hyde maga akkor is egy remekmű!!! :D <3 :D))


49. Cserrygo (2008-10-31 11:43.33)   - (válasz StormshadoW 48. hozzászólására)
Hali StormshadoW! A nicknevedről mindig 2 rajzfilmfigura jut eszembe :D Volt a Winx nevű szörnyűségben v.mi Stormy nevű boszorka, + a SonicX-ben Shadow, a sün X)
Pedig ők 12-en többet tudnának mondani, mint én... Jaja, jók a régi filmek, na persze nem mind, én azokat a filmeket szeretem, aminek van mondanivalója, vagy tanulsága. + a 2. vil.háb.os dok. filmek <3 (habár ott inkább a nácikkal foglalkozók kötnek le, Utálom Sztálint! és Maot is, úgyhogy marad Hitler >D jójó :) )
Nem láttam, de már találkoztam vele! Érdekesnek tűnik, ebben több fantasztikus történet főbb szereplője fel van benne sorakoztatva, nem? (mint Mina Murray a Drakulából, ugye Jekyll, és Nemo (a többiek nekem idegenek)) Jekyll jól fest, habár én így, illetve hasonlóképpen Hyde-ot képzelem el, szerintem Hyde-osabb a hapsi, nem Jekylles. De ha az a nagydarab állat Hyde, akkor szörnyű T.T … miért ez jön le mindenkinek, ha Hyde-ra gondol?
Háát, a Junior, vagy mi után nem igazán szívlelem Schwarzit, de amúgy egyébként se... több filmjét láttam, de nem sokat merek bejelölni, mert nem emlékszem rájuk.. az ikrekben jó volt (de a Kaktusz Jackben is jó volt) és ez az egyetlen film, amit Kirk Douglestől láttam, és csak a Michael Caine-es Nemót láttam sajnos.. (még azt se láttam, amit említettél: a Conan a barbár)(hát igen, sok filmet nem láttam még ^_^"


48. StormshadoW (2008-10-28 22:29.06) aaaaa - (válasz Cserrygo 47. hozzászólására)
Szia Cserry. Ők 12-en ugyvannak vele,hogy halgatni arany! :-) Látom akkor szereted az oldskullos filmeket.Nemo is egy olyan dolog,amit ezerszer feldolgoztak már kb.Jobbnál rosszabb feldolgozások abbol is. Nekem Nemo témábol az jön be leginkább,amiben kirk douglas is szerepel,ő a tengerész,és egy fókával hülyéskedik. Te láttad már amugy a van hellsinges/a The leage -s Hideot? Ott inkább válik brtálisabb félévé,bár az nagyon látszik hogy animáció,és eléggé ostobaság jellege van. Nem szereted schwarzeneggert? Szerintem jó volt ő anno,bár fejre nem az a tipikus szépfiu jelleg, de szerintem nagyon gyilkos feje van.Ma éjjel épp a conan a barbárt akarom megnézni,hát abban eszméletlenül gyilkos a schwarz. Halihó :-)


47. Cserrygo (2008-10-28 20:31.04)   - (válasz StormshadoW 46. hozzászólására)
^-^ addig jó, amíg nem olyan , mint az Arnold Schwarci,(főleg fejre) de azért ez se kutya... ._." a grinch (finoman szólva) bűnranda O_o jó ég.. hát, akkor majdnem egálban vannak..
T.T engem is zavar, hogy egyéb más sincs fent.. pl. Nemo kapitány és a vízalatti város, tegnap úgy megnéztem volna, már hiányzik ez a film is, kb. 6-7 éve láttam..
Mondjuk ez tényleg fura, hogy csak ketten írunk, tekintve, h. én nem is láttam, és rajtad kívül még 12 fő osztályozta a filmet ^-^"


46. StormshadoW (2008-10-27 16:29.06) aaaaa - (válasz Cserrygo 45. hozzászólására)
Hát az a groteszk humoros verzió,az azt kell hogy mondjam elég egy okádék valami.Nem hogy nem állompali,hanem egy pojáca a főszereplő,ugy néz ki kb. mint a grincs,csak csupaszra borotválva és nem zöld színűen.Egyszóval ordenáré :-)) Azt nem is tudtam nagyon végignézni,olyan rosssz feldolgozás volt. Hát ezt furcsálom,hogy pont a cainest nem lehet megszerezni,pedig elképesztően régi,őskövület filmeket lehet előkeríteni torrenten,hogy csak ámulok,de ez nuku. De mondom bármikor felrakhatják elméletileg,nézegetni kell,ennyi. De jó,hogy csak mi ketten toljuk ezt a fórumot :-) na üdv. halihó!


45. Cserrygo (2008-10-27 10:10.12)   - (válasz StormshadoW 44. hozzászólására)
^-^ remélem nem kell regizni, jó lenne, ha megtalálnánk...(már az sem érdekel, ha pl. németül találjuk meg..) nem értem, ha egy neves színész játszik benne, akkor miért nincs fent sehol?
Ilyen feldolgozásról én csak olvastam :) de elég fura ötlet.. (az lenne a poen, ha talál magának 1 nőt, és akkor alakul vissza):D (de képzelem miféle álompali lehet x) főleg, ha amcsi..)


44. StormshadoW (2008-10-24 12:06.51) aaaaa - (válasz Cserrygo 43. hozzászólására)
Köszi a linket ! Megpróbálom ,hátha lejön,de találkoztam már ezzel az usenext dologgal,akkor nem nagyon tudtam mit kell vele,ez kicsit necces,de majd próbálkozok vele.De nekem gyanus,hogy nem e fizetős,és regelni kell,bár irja hogy 2 hét ingyenes.Majd kiderül. Van amugy olyan gagyi feldolgozása is ennek a témának amiben alapból egy ilyen ginch szerű manusz a jekyll és álompaivá :-P váálik ,csak éppen gonosz.Nagyon nevetséges az a feldolgozás.Valami dr.Hekill and mr. hype vagy mi volt a címe, régen láttam asszem a tv2- n.


43. Cserrygo (2008-10-24 10:25.09)   - (válasz StormshadoW 42. hozzászólására)
Nem igazán, ez olyan nálam, mint a varrás, néha rám jön, és akkor éjjel-nappal, amúgy nem vagyok 1 könyvmoly x)
De az igaz, hogy nem szeretem, ha valaki efféle "furcsasággá" átalakul, mert azt nem mondhatom, hogy ronda, hiszen szebb (amit eddig láttam róla) mint azok a "majomemberek" a többi feldolgozásban, mondjuk, hogy nem vagyok hozzásokva, de attól még látni szeretném <3
Lehet, hogy így akarnak kölcsönözni a karakternek egyfajta visszataszító eleve ellenszenvet kiváltó megjelenést, ami a könyvben vagyon írva… akkor viszont jó, mert nagyon máshogy nem is tudnák szerintem visszaadni az érzést, amikor v.ki Hyde-ra pillant, szóval ezért jó, hogy pl. nem Hyde az „álom pasi”…
Egyébként találtam még 1 torrentet, csak én nem tudtam vele mit kezdeni 3 nappal ezelőtt, amikor itthon voltam, talán neked menni fog ^^:

http://fenopy.com/usenet/Michael_Caine_17___Jekyll__amp__Hyde__ 1990_/NDk4ODYy/index.html#


42. StormshadoW (2008-10-19 23:31.16) aaaaa - (válasz Cserrygo 41. hozzászólására)
Valóban,olvasom, szeretsz olvasni.Én meg nem,én életemben egy könyvet olvastam csak el,azt is csak 3 oldalanként ennyire izgat az olvasás.Én vizuálisabb vagyok.Amugy ezekszerint jekyll karakterében különbözik az izlésünk,mert nekem a rémemberrré válás nagyon bejön, épp ezért jó a caines is. A 2008 as akor lehet hogy neked jobban bejönne, nézd meg, abban nem álik fizikai értelemben vett szörrrrnyyééé. Amugy érdekes,mert kétféle feldolgozáscsoport létezik, a szörny/nem azzá válósok. Gondolom akkor ezzel akarnak minden igényt kielégiteni. Az utóbbi időben több nem szörnyes is készült, a kilencvenes évek közepétől asszem mind olyan, akkor ajánlhatom azokat neked. Üdv. :-)


41. Cserrygo (2008-10-19 09:40.58)  
Hupsz, most, hogy képeket is néztm, az 1920-asban sem szép, csak a videóból indultam ki (már amennyit türelmem volt megnézni) ^^"
Látványnak valóban Michael Caine a legjobb! ^^
Nem bírom, amikor szörnyszülöttként jelenik + Hyde -.- a könyvben sem úgy van ábrázolva... a könyvet már olvastad? az is nagyon-nagyon jó! és csak 75 oldal szívfájdalmamra.. :( lehetne hosszabb is...


40. Cserrygo (2008-10-19 09:33.47)   - (válasz StormshadoW 39. hozzászólására)
Akkor jól tippeltem, csak már v.ki, akit fiúnak hittem, kiderült, hogy lány :)
De még mennyire, hogy érdekel :D 1. a musical-t hallgattam meg, amiatt olvastam el a könyvet és a 2 együtt felkeltette az érdeklődésemet a film iránt! :)
Még nem találtam mást.. :( De azért keresem! :)
Hát, a 2008-as még nem láttam -> nem néztem utána, az 1931-es nem tetszik, nagyon nem... az 1920-asal csak az a bajom, hogy némafilm.. amúgy szerintem ott Hyde tűrhetően néz ki. ^-^ (főként a tekintete miatt!)


39. StormshadoW (2008-10-19 01:04.13) aaaaa - (válasz Cserrygo 38. hozzászólására)
Hát az én nevem kicsit egyértelmübb hogy filyjú!! De amugy képzeld végig azthittem egy fiuval csevegek jekyll témáol,hát most kellemesen csalódtam.Nem is gondoltam volna hogy lányokat is érdekelhet ez a történet. Találtál már amugy valamit? Az az általad belinkelt trailer tényleg nagyon jó volt.Eléggé be lehet érni vele,mert én már láttam.Bár ha te nem láttad,akkor más lehet a helyzet. Neked amugy melyik feldolgozás tetszik a leginkább? a 2008 as ugye hogy milyen szutyok? abban semmi szörnyűséges nincs.


38. Cserrygo (2008-10-18 17:41.03)   - (válasz StormshadoW 37. hozzászólására)
Az én nevem lányt takar, hát a tiéd? :)
ezért írtam, hogy tetszik az arca ^-^(habár inkább a tekintete tetszik) :D
Mondjuk ez a Hyde még mindig nem olyan eltorzított, mint ami a rajzfilmben van, vagy az 1931-es verzióban (bele néztem, és .. fúúj.. szörnyű, tényleg elég gorillaszerű) szóval azokhoz képest nem olyan rossz...


37. StormshadoW (2008-10-17 22:52.52) aaaaa - (válasz Cserrygo 36. hozzászólására)
Hát olyan mongolidiótásra vették a figurát ez tény :-P ....De amugy fiut vagy lányt takar a Cserrygo név ? :-)


36. Cserrygo (2008-10-17 16:56.40)  
Nem is tudom, szerintem Hyde elég rút, de Jekyll szerepébe Michael Caine beleillik =^.^=
(az a jó benne, hogy a megjelenése tekintélyt parancsoló, méltóságteljes)ez tetszik eddig a legjobban benne (:D
Engem csak Hyde tar feje zavar, vagyis inkább a formája.. nem baj, azért még meg akarom nézni :D


35. StormshadoW (2008-10-17 16:38.24) aaaaa - (válasz Cserrygo 34. hozzászólására)
Igeen,ezazz! De jó volt ismét látni. Hát lehet hogy neked nem jön be,de szerintem ez a legjobb feldolgozás, ezt láttam legrégebben,ez hatott rám leginkább.Amugy kicsit ósdinak tünik hyde valóban,régebben nagyobbat szólt. De jó hogy belinkelted, már ennyi is kielégített végülis a nosztalgiából,mert igy jól fel tudtam idézni,kb az összes fontosabb jelenet röviden bennevolt.


34. Cserrygo (2008-10-17 16:07.17)  
Hali!! :)
Találtam valami előzetesfélét! ^^ letöltést nem..
Itt van:
[link]

U.i.: a 8. sor közepén van :) nézd meg!
Hyde azért itt elég randa T.T szerintem...
így kopaszon nem egy főnyeremény...
én egész máshogy látom lelki szemeim előtt :)


33. Cserrygo (2008-10-13 15:29.44)   - (válasz StormshadoW 31. hozzászólására)
Köszi, de már lejött XD sebaj, meghallgathatom angolul is, de magyarul 1000x jobb!!! Abba érdemes belehallgatni <3
Nem baj, akkor kereshetjük tovább..


32. StormshadoW (2008-10-12 15:04.43) aaaaa
a 2008 as verzió a legrosszabb, itt semmi szörny nincs is benne :-( nem ajánlatos megnézésre,szar nagyon.


31. StormshadoW (2008-10-12 11:51.49) aaaaa - (válasz Cserrygo 30. hozzászólására)
Nem nincs meg, ez a vacak musicel verzió volt,belenéztem, ugyhogy nincs meg,nem érdemes letőlteni amit ajánltam. Sajnos ez nem valószinű hoy meglessz.Én most a 2008 as verziót töltöm,hátha nem csaszték el ezt éppen.


30. Cserrygo (2008-10-12 10:38.55)  
-.- Ok, a képet 1.re nem nyitja + :(



29. Cserrygo (2008-10-12 10:36.58)   - (válasz StormshadoW 26. hozzászólására)
Azért remélem, hogy nem marad olyan, amilyennek írta ^^"
Csak a színész nevéről ismertem fel ^^ fiatal lehetett, vagy nekem rossz a szemem, mert nem ismertem fel..
Az a baj, hogy mindig olyan ocsmánynak ábrázolják Hyde-ot, pedig egyátalán nem az.. ellenszenvet kiváltó külseje van, de nem egy rémmé változik át, akkor helyben felkoncolnák az utcán...
de találtam róla egy jó képet ^.^:
http://fujiwara-ayame.gportal.hu/portal/fujiwara-ayame/image/gal lery/1223800539_60.jpg
(igaz ez Jekyll lenne, de nekem inkább Hyde jut róla az eszembe <3)


28. Cserrygo (2008-10-12 10:25.33)   - (válasz StormshadoW 27. hozzászólására)
Oké, köszi a tippet! ^^ a végén csak meglesz ^^
a torrentreaktoron én is megtaláltam (dátummal), de amikor megpróbáltam leszedni, akkor egy üres ablakot adott ki... :(
az isohunton találtam rá a felsoroltak közül :) köszi! Végül te találtad meg ^-^
Mostmár nagyon kíváncsi vagyok a filmre! ^.^


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekCserrygo, 2011-04-08 16:4257 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk