Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A pénznyelő
- AMC, 07:05
Hopp
- HBO, 07:45
A szél fiai
- RTL Három, 08:00
Az űrhajós kincse
- Travel Channel, 08:00
Madagaszkár 2. - Az elveszett sziget
- Moziverzum, 08:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Eric Roberts (68)
James Woods (77)
Ragályi Elemér (85)
David Tennant (53)
Maria Bello (57)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Hiányolt fórumozók!
Szólánc
Mit hallgatsz most?
Kifacsart filmcímek - szójáték

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A gazdatest aaaaa
Linara Washington aaaaa

 

Fórum - Pasik, London, Szerelem - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

17. Barvina (2019-10-19 08:35.59) aaaaa
Gyenge film, tele erőltetett poénokkal


16. Cygnett86 (2017-01-12 13:16.45) aaaaa
!SPOILER!

Bár egy viszonylag régi alkotásról van szó, hozzám csak nemrégiben jutott el a film híre, Sia: Breathe című dalának köszönhetően, amely aláfestő zenéje volt egy videónak a filmbeli jelenetekkel...

Ki is emelném elsőként a film zenéjét, amely remek, és nagyon tükrözi az események hangulatát. A történetet illetően Stuart Townsend szerintem csodálatosan hozza a karaktert... Egy válságban lévő írópalánta rossz állással, aki ráadásul még az egykori diáktársa menyasszonyába is beleszeret (szándékosan nem barátot írtam). Érdekes egyébként, hogy én nem láttam őt esetlennek, sokkal inkább olyannak, aki jelenleg szerencsétlen helyzetben van, amelyből legszívesebben menekülne. Ezzel pedig vicces és szánalmasnak tűnő helyzetek tömkelegét vonzza az életébe. A humora és a becsülete viszont az összes többi szereplőtől magasabb szintre emelte őt emberileg. Nagyon szimpatikus volt, hogy James-t nem tartotta kimondottan a barátjának, mégsem avatkozott bele a kapcsolatába Sarah-val egészen addig, amíg nem derült ki, mit tett a lánnyal. A házasulandó pár indíttatását az esküvőre egyébként nem igazán értettem... James egy hamisítatlan nőcsábász, Sarah pedig láthatóan végig várta, hogy kiderüljön vagy történjen valami, ami miatt lefújhatja a nagy napot... A kapcsolat tehát már a megcsalás nélkül is elég gyenge lábakon állt. Ollyval már kezdettől fogva megvolt köztük az összhang, és az is kiderült, hogy nagyon egy húron pendülnek, bár az interakcióikból lehetett volna több is. Érdekes volt - és lehet, hogy csak én vettem ezt észre -, hogy Sarah mindig akkor bukkant fel, vagy volt ott, amikor Olly elesett, vagy bajba került. Ezzel képletesen mintha azt akarták volna szimbolizálni az alkotók, hogy ő az a lány, aki végül kirántja őt ,,jelenlegi szerencsétlen helyzetéből,,. Ami igaz is lesz, hiszen a végén láthatjuk, hogy befejezi a regényét is. Szerettem, ahogy Olly megfogalmazza a szerelem fogalmát, és azt a részt is, amikor levélben James nevében szerelmet vall Sarah-nak a saját érzésein keresztül. A Seth Green által megformált Murray minden megnyilvánulását imádtam, nagyon hiányzott volna a filmből. Kate Ashfield karcos beszólásaival kapcsolatban pedig egyet értek az előttem szólóval, de különösen tetszett a szülinapi buli végén a vőlegény elemzését követően az esküvővel kapcsolatban elhangzott ,,hát, ez nem tűnik kasszasikernek,, mondata is.

Összességében ez egy nagyon aranyos romantikus film egyszerűen és érthetően tálalt mondanivalóval, na és persze happy enddel :)



15. Watcher (2014-05-31 23:58.11) aaaaa
a főszereplő csaj barátnője volt a legszimpibb a karcos beszólásaival


14. Wynona (2012-09-03 14:22.27) aaaaa
Enyhén SPOILERES!

Megvagyok lepődve,de nekem ez a film abszolút bejött.
Mostanában jót tesznek a lelkemnek az efféle habkönnyű alkotások,inkább az ilyen könnyed filmeket részesítem előnyben-persze ez csak ideiglenes állapot-bár mondjuk egy romantikus dráma becsúszott pár napja...
No,hogy a filmről is írjak...igazi sablonokat felvonultató szösszenet ez, egy enyhe drámázással, néhány bájos poénnal,nem mondom,volt,mikor felnevettem olyan jóízűen.
Voltak benne jópofa jelenetek.
Mondjuk a főszereplő srác bénázása, és már túlságosan is jólelkű karaktere kissé irritált,már csak azért is mert ilyen a való életben NINCS(néhány kivétellel),vagy ha igen, ritka,mint a fehér holló.
Mert ugyebár itt a történet, hogy főszereplőnk,aki kedves,aranyos,segítőkész etc...beleszeret legjobb haverja(?) menyasszonyába, és hát...mint a filmből is kiderült a lány sem volt közömbös iránta. Érdekes,számomra az Ő szerelmi románcuk abszolút idegen hagyott a filmben,nem éreztem azt a nagy,szenvedélyes szerelmet köztük,azt a szikrát.Inkább csak olyan bájosak,aranyosak voltak együtt,persze ne felejtsük el ez egy romantikus habkönnyű vígjáték,így hát nyilván nem illett ebbe annyira a Szerelmünk lapjaihoz hasonló dúló love. De nem is baj,jó volt ez így.
Ami miatt annyira megfogott a film: a hangulat,egy-két jópofa mellékkarakter,és ugyebár a humormorzsák miatt.
A színészek: Stuart Townsend játéka most is tetszett,kár,hogy nem foglalkoztatják többet...mert nemcsak egy jóképű pasi,hanem tehetséges is. Amy Smart nagyon bájos volt,Seth Green meg tökhülye:D Mindenesetre bejött a karaktere:)
Külön öröm,hogy a filmben-még ha csak apró szerepben is-de feltűnt Jodhi May színésznő,aki már anno az Utolsó mohikánban is megfogott játékával.

Mindent összegezve: egy erős 4 csillag a film számomra.


13. Annye (2011-10-18 11:44.20) aaaaa - (válasz Annye 12. hozzászólására)
Jah,és a "hősszerelmes" állandó piccsogása volt az,ami igazán irritált.Igaz,azért a végére tököt növesztett,és "megharcolt" a kedveséért.


12. Annye (2011-10-18 11:41.35) aaaaa
Ez a film úgy ahogy van,rém gyenge.Egyetlen szerethető karakter,poén nincs a sztoriban,de még abból a szivhez szóló regényből sem hangzik el,egyetlen sor sem.
Nekem ez az "alkotás" eszembe juttatta a Szerelem kölcsönbe ciműt,de abban legalább ott volt Kate Hudson,mint szórakoztató figura.


11. Lisa* (2010-05-11 01:07.11) aaaaa
Nekem is nagyon tetszett a film!Főleg "Murray" elszánt karaktere. :o))csak ajánlani tudom a filmet! :o))


10. Krisz papa (2010-02-06 19:53.24) aaaaa
Még egy átlagos amcsi romantikus vígjáték, Londonba száműzve, koprodukcióban megcsinálva, de ettől függetlenül tetszett, sokat nevettem rajta. Színészek tekintetében Stuart Townsend a Nézz az égre után kissé átlagba ment át, Amy Smart (nem felejtve a Crank hátulról kefélős jelenetét) kicsit visszatért a Cool túra színtjére. Akik szerintem vitték a filmet, az író barátja, a menyasszony barátnője, és sokan mások a mellékszereplők közül. Kellemes volt, még tetszett is.


9. Kappi (2009-08-15 21:57.47)  
Csak pár jelenetet láttam a filmből, de az biztos, hogy Kate Ashfield (Becka) nagyon sexy :-P


8. NanaZola (2009-05-17 21:29.08) aaaaa
Mindig ötletesek a mellékszereplőnek látszók ...


7. Kit-kat.mousie (2008-11-25 09:00.44) aaaaa
Nagyon jó film,érdemes megnézni!!! :)


6. Slee (2008-11-19 15:12.34) aaaaa - (válasz Mihárman 5. hozzászólására)
A sok jó szándék erőltetett :) Ne hidd! Ismerek egy ilyen balfácánt, aki pont ilyen ütődött mint Olly! Sok egyéb mellett ezért is tetszett a film. Nagyon jó!


5. Mihárman (2008-08-11 12:52.06) aaaaa
A lelkiismeret és a szív harca. Elcsábítsuk-e állítólagos barátunk menyasszonyát, miután első látásra beleszerettünk? Olly egy szent, aki mindenki más érdekeit a sajátja elé képes helyezni. Szenved, akár egy mártír, csak, hogy szíve hölgye boldog lehessen. Nem úgy, mint barátja, aki mindenáron Ollyt szeretné Sarah melett látni, így megtesz minden tőle telhetőt, hogy meghiúsítsa Sarah és James esküvőjét. De vajon mi lenne a helyes lépés? Ki az aki helyesen cselekszik? Kivel lenne Sarah igazán boldog? A film végére minden kiderül. A sok jószándék kicsit erőltetett, de ettől még nézhető ez a film.


4. Krisztike (2008-07-21 18:54.15) aaaaa
Aranyos film, csak ajánlani tudom!


3. Totticsaj (2008-03-24 18:35.04) aaaaa
Nekem is nagyon tetszett!



2. Virag12345 (2008-02-29 17:55.04) aaaaa
GEORGE GRATULALOK!


1. Ildi14@ (2008-02-10 10:39.33) aaaaa
Ezt nézzétek meg egyszer egy jó kis vígjáték nekem nagyon tetszett cool volt.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekBarvina, 2019-10-19 08:3517 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk