Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A komikus
- Film+, 01:45
Non-Stop
- Filmbox Premium, 01:45
A mestergyilkos - Feltámadás
- Mozi+, 01:50
Nyerő páros
- RTL Három, 02:20
Férfiak, nők és gyerekek
- Paramount Network, 02:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Rock zene
Fogadóóra
2022-es választás
Versek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Vespa - Az olasz álom aaaaa
Blu Mankuma aaaaa

 

Fórum - Pánik (2008) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2
39. Lilllllibulllli (2014-01-25 10:14.05) aaaaa
Nekem bejött, érdekes és szórakoztató. Legtöbbször csak tátod a szád, hogy wtf. De aki szereti az ilyen zavarbaejtő humorú élményeket, az élvezni fogja.


38. Atr0303 (2012-06-13 10:51.23) aaaaa
Amikor végignéztem a filmet, az első gondolatom az volt, hogy mindenki Trillája inkább miért nem rendez még pár mozit, ahelyett, hogy az idegesítő médiabohócot játssza... (Persze, a kérdés demagóg.) Mert a végtermék határozottan jó. Nekem jólesően fanyar, kicsit kafkai. Örültem a régen látott arcoknak (Bánsági Ildikó, pl.)és az ötletes történetvezetésnek is.
Hogy mi a koppintás és az elődök előtti tisztelgés közötti különbség, naphosszat elemezhetnénk. Én úgy fogom fel, mint egy ételt, mondjuk, a húslevest. A hozzávalók nagyjából ugyanazok, de az arányoknak, az egyedi fűszereknek köszönhetően egy kicsit mind más lesz. Ez a film nekem ízlett!



37. Semprini (2012-03-21 23:13.15) aaaaa
Nagyon nem jött be "Tilla" első filmje, pedig nagyon kíváncsi voltam rá, de a sok kis történetecske baromira nem akart összeállni, a film végig nagyom mozaikszerű, de ami még nagyobb baj, a karakterek szinte kivétel nélkül idegesítőek. Kezdve a szerencsére csak mellékszereplő Kolovratnik Krisztiánnal, akinél ellenszenvesebb karaktert még életemben nem láttam filmen (na jó, talán a Moszkva tér-beli Rojált leszámítva). A film szereplői közt már színészveteránnak számító Bánsági Ildikó és Egri Márta is nagyon irritáló figurákat kaptak, azt jól játszák, de ahhoz hogy a színész igazán jó legyen, szükség lenne megfelelően megírt dialógusokra is, olyat pedig ebben a filmben nem nagyon hallottam. A két rendőr egyszerűen csak szürke, semmilyen, akárcsak a Krisztiánt játszó Valcz Péter (utóbbi csak teng-leng a vásznon, mintha nem is értené, hol van). Schell Judit terapeutája is elég irritálóra sikeredett, Ónodi Eszternek meg alig van szerepe.
De az újra felmerülő kérdés csak ez: hol vannak a jó magyar forgatókönyvírók???


36. Alibi00 (2011-01-27 19:39.16) aaaaa
Jó a zene,ötletes,vegyes érzelmekkel.Később áll össze a filmről alkotott"kép",elgondolkodtató.


35. Krisz papa (2010-08-29 20:08.33) aaaaa
Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy ez most tetszik, vagy hányok tőle. Annyira vegyesek az érzelmeim, mint amilyen vegyes zöldség maga a film.
Az első filmes rendezéseket azért szeretem, mert ott van még eredetiség, a rendezők próbálnak valami különlegeset kihozni magukból, beleteszik magukat a filmükbe 100%-osan. Természetesen vannak hatások, melyek fellelhetőek ezekben az elsőfilmes rendezésekben, de ez itt csak koppintásból állt. Sokszor gondolkodtam rajta, hogy Till Attilának, vagy Tarantillának hívják az alkotót. Tarantino mellett volt egy kis Darren Aronofsky-féle Requiem egy álomért beütés is, a lelkizős részeknél, és így egyben lett egy drámai vígjáték romantikus egyvelege nem kevés marketinges résszel. A fényképezés, a kamera beállítások, a vágások, a karakterek, a zene, mind-mind ismerős a számomra, és ez egy kicsit zavar. A történetvezetésben, és a hatásfokozók alkalmazásánál van egy kis káosz, nincs rendesen felépítve, de akkor miért kapott mégis 4*-ot? Mert hiába koppintás, minőségien lett megcsinálva, a drámai részeknek meg van a mélysége (a párom pánikbeteg, én is végigszenvedtem pár évet), a szövegek haláliak, pár komikai elem is üt, és társadalomkritika is párosul hozzá, és legyünk őszinték, ezeket nem könnyű vegyíteni, de leginkább a két zsaru miatt billent a mérleg a 4* irányába.
Gubik Ági nagyon tetszett, nem láttam még semmiben, de itt szépen alakított. Schell Judit kicsit ripacskodott, de Bánsági Ildikó, Egri Márta kettőse feledtette velem ezt a gigszert.
Ősszeségében egy érdekes filmet láthattam, mely elég szélsőségesen hatott rám.


34. Árnytündérke (2010-01-24 12:55.52)  
Talán arra célzott, hogy milyen sokat írtál...


33. Az utolso szamuráj (2010-01-19 01:53.41) aaaaa - (válasz Kimikem 31. hozzászólására)
Amúgy sokszor igen,de ez hogy jött le?


32. Legisfalk (2010-01-19 00:19.56) aaaaa
A Született gyilkosok első blikkre agyamba véste a médiageci kifejezést, és amint néhány évvel később megláttam Till Attilát az első gyomorforgató majomketrecműsor hoppmestereként, megtaláltam e kifejezéshez a legmegfelelőbb arcot. Till Attiláról a mai napig nagyjából ennyi volt a fejemben, provokatív pojáca, vigyorgó tévéhiéna, liberális reklámlakáj, egyszóval médiageci, akinek az az egyetlen érdeme, hogy ebben a szerepben legalább hiteles. De ma rá kellett jönnöm, hogy rendezni is tud, mert a Pánik szerintem hatalmas nagy film, a magyar mezőnyben kimondottan kurvajó.
Till Attila kb. az Tarantinonak, ami Rákosi volt Sztálinnak, azaz a legjobb magyar tanítványa. A film képi világa, a zenéi, a dumák, a szituk mind Tarantino-t idézik, mégpedig jól, élvezetesen, ahogyan az Argó is ügyesen szegődött Guy Ritchie nyomdokaiba. Utóbbit is eszembe idézte a Pánik, ahol Thúróczy Szabolcs (Vinnie Jones magyar hangja) alakít, szerintem a kezdetektől remekül. Igaz, ehhez a forgatókönyv is kellett, a meglepő helyzetekkel, meg a remek dumákkal. Gubik Ágiról pedig Uma Thurman ugrott be egyből, egyszóval csupa kellemes emléket idéz a film, de nincs benne semmi szolgai utánzás, majmolás, másoknak talán eszükbe sem jutnának hasonló gondolatok, Till úr saját koncepcióval operál, profin meghegesztve. Magyar filmen ilyen jól régen szórakoztam, itt sehol nem lógott ki a lóláb, sehol nem volt az a béna, hikomat, pénzhiányos, évtizedekkel lemaradt, odakacsintós, mutyizós lószar, ellenben voltak olyan poénok, amiket háromszor néztem vissza. "Anyám keményebb, mint apám. Beleroppanna, ha kiderülne. Ez rendőrdinasztia, baszod!" :D "Húzzá már vissza a házba, te szipus kurva! Otthon szipuzzá, ne az utcán!" :DDD Na meg az a szakítós jelenet..! XD
Belefigyeltem alant a negatívabb véleményekbe, de szerintem azok kissé félreértik a filmet, amikor azt fejtegetik, hogy nem lett eléggé kibontva a drámai szál, meg hogy nincs kellőképp komolyan véve a pánikbetegség, meg hogy nem egyértelmű a mondanivaló, és hogy itt kérem műfaji összekeveredés esete forog fenn. Nekem a szuszpenzoros poéntól eszembe nem jutott, hogy itt most drámát meg mondanivalót kellene várnom a filmtől, ahogyan a Blöff esetében sem jutott eszembe, hogy George Baba leütése után Brad Pitt majd a cigánykérdés mélységeiben vájkáló szociográfiát fog interpretálni. Nem az a cél. El lehet filózni a film témáin, de a lényeg itt a szórakoztatás. Az pedig profin sikerült, szóval csak így tovább!


31. Kimikem (2010-01-15 21:26.53)   - (válasz Az utolso szamuráj 28. hozzászólására)
Sok szabadidőd lehet.:))


30. Stickfa (2010-01-13 20:39.02) aaaaa
Szerintem nem volt rossz,de tényleg elég sok hiba volt a filmben és nagyon kevés újdonsággal rendelkezett!
Első filmes magyar rendezőtől azért nem mondanám gyenge munkának,inkább közepes,vagy kicsit jobb is,de nem 4*!
Ne add fel Tilla ,a következő talán már 4*!


29. Mangilla (2010-01-13 14:55.54) aaaaa
Előrebocsájtom, hogy én Tillát nagyon kedvelem, mint médiaszemélyiséget - szerintem nagyon alkalmas erre a műsorvezetői feladatra; mint a BB-ben, mind a Megasztárban bírtam...
Ehhez képest eléggé meglepődtem, amikor hallottam, hogy filmet rendez (!) - mégpedig, sokak szerint nem is akármilyet...
Tegnap sikerült végre látnom is a tévében.
Nos, úgy vélem, a feladat ezúttal meghaladta Tilla képességeit (vagyis inkább szakmai képzettségeit) - ebbe a filmbe csomó minden bele volt zsúfolva, mind műfajilag, mind pedig technikailag, de a végeredmény csak amolyan átlagos, "egynek elmegy"-lett.
Az alkotás magán viseli a mai magyar filmek összes (sajnos, már korántsem "gyermek-") betegségeit, úgymint ötpercenkénti utalás a szponzorokra, életszerűnek nem nevezhető helyzetek (ami önmagában persze nem lenne baj), inkább színpadra, mintsem filmbe való, túlzó színészi játék, ötlethiányos forgatókönyv, illetve gyengécske témák túl hosszú kifejtése (pl. a szexboltbéli jelenet nagyon uncsi volt), innen-onnan lopott beállítások, technikai trükkök suta kivitelezése, stb.
Mindegy, láttam már sokkal rosszabb filmet is (külföldit is, híres rendezőktől is:P), szóval nem nyavajgok annyit, de azért örültem volna, ha inkább kellemesen csalódok... :(


28. Az utolso szamuráj (2009-11-12 16:22.02) aaaaa
Nemigen szoktam utálni senkit és semmit:mázlim van,egyszerűen inkább röhögök,talán sogorom az egyik kivétel,de őt már gyerekkorában is lelkesen püföltem kissrácként,nagyon népszerű volt mindig is.
Till Attilától viszont vert a víz,ahogy megláttam vigyorát,ami hasonlított ahhoz,mikor kehes ló ránéz a zabra,két tucat agysejtem rázta üvöltve kardját,majd finoman beléjedőlt,hangjától a fogtömésem megreszketett és látványa valami olyasmi hányingerrel töltött el,mintha Jabba takonnyal leöntve szexis pillantással méregetett volna,nyelvével megnedvesítve ajkát.
Ím,ökör vagyok én is,néha el is hiszem azt,hogy mert valakitől ételliftezési gondolataim támadnak,mert elhiszem róla,hogy celebstrici,annak semmi nincs búrájában,buta mint a raklap és úgy egyálltalán,a papucsállatka nagyobb bölcseségeket raktározhat magában,mint a tárgyalt alany.
A Pánik ugyanis nem rossz film,bár persze látszódnak gyermekbetegségei,meg strigulázni lehet,huppsz, itt egy kereskedelmi reklám mert letelt a 2 perc.Elsőfilmes létére néhol egész jópofa forgatókönyvet rettyintett Attilánk,néhol meg beleírt sok felesleges hülyeséget-a kisbabás jelenet azért volt jó,hogy tréül érezzem magam,egy ideje az ilyesmire érzékeny vagyok,Atesz!-és a többszálon futó cselekménybe belefért még a humor is meg pici társadalomra valló rápislogás.Schell Judittal mondjuk nemigen boldogult,a művésznő is gáz volt,ellenben a két melegedő rendőr nem volt rossz ötlet, Bánsági Ildikó meg Meryl Streep hungaricum.
Szóval,ez egy ilyen kis coctail,megfejelve azzal,hogy technikailag is nagyon flottul néz ki a mozi,a történet eleji bunyónál még a hangok is pöpecül ülnek,és végre van jól kinéző szörnymaszk is magyar munkában,nem kellett belevágni Spéter Erzsébetet digitálissan vagy Zámbó Árpit felkérni egy cameóra,büszke lehettem hát erre is.
Talán első pillanatban a mű értelmével,és a lényeggel voltam gondba,a csuzliszájú direktor ugyan mit akart közölni,de persze mert épp nem csörgő üzemmódban volt búrám,rájöttem:Tisztelt hölgyeim és uraim!Mert holnaptól drágább a benzin,mert egyre több autó és lakáshitel bedől,mert ön meleg és ezt titkolja,mert önnek szeretője van hisz otthon nem elég amit kap,mert önnek a gyereke rosszul tanul és ez dühiti,mert gondjai vannak a csekkbefizetésekkel,mert egy idióta a fönöke ,mert rasszista ,mert épp nagyon szereti a kisebbséget,mert ön kisebbségi,mert önnek két füle van de mégse szatyor,mert önnek vizelési problémái vannak,mert önnek menstruációs problémái vannak,mert önnek merevedési problémái vannak,mert ön szereti Bajnait,mert ön nem szereti Bajnait ,mert ön szerint Viktor magasabb egy hanyatlökött mazsolánál, mert ön szerint Viktor akkora mint egy pincsi ülve,mert ön büdöset szellent társaságban néha és ez ciki,mert önnek szájszaga van ami kellemetlen,mert ön szerint kár a politikusokba a golyó is, mert ön szerint Diana Wenora tagunk a belélegezhető oxigént nem érdemli meg,mert ön szerint.....
Szóval,ezek marhára nem érdekesek,ne esünk pánikba.Éljünk,mert akármennyire tré a vonal,van amiért megéri és van ami csodálatos benne.
Ezt a mondatomat pedig úgy hijjjááák,közhejgyár))De igaz!


27. Dark Bakter (2009-10-15 21:26.10) aaaaa
Teljesen rendben van a film... Ahhoz képest, hogy Till Attila nem filmrendező hanem inkább egy médiaszemélyiség, szerintem egy szórakoztató és korrekt filmet tett le az asztalra... Sokkal kreténebb magyar filmeket emelnek piedesztárra... Ott van például az S.O.S. Szerelem... Viszont a Pánik szerintebb egy jóval szerethetőbb, a való világgal jóval nagyobb köszönő viszonyban lévő alkotás...
Hát igen a pánik, a depresszió, a stressz sajnos hozzátartozik a mai modern ember életéhez... Modern nép betegség... Talán egy picit mélyebre lehetett volna hatolni a témában...
A színészi játék abszolút pazar!!! Hiteles játékot prezentálnak! Gubik Ági nemcsak szép, de remek színésznő is! Jogos volt a díj! Bánsági Ildikó és Egri Márta egyszerűen tökéletesek! Schell Juditot nagyon csípem... Itt kicsit irritált az általa játszott terapeuta karaktere... A két rendőr karektere illetve a köztük lévő "konfliktus" nagyszerű adalék és színfoltja a filmnek... na és persze itt van nagy kedvencem is Stefanovics Angéla, mindenki kedvenc "Lelkes Emeséje"! Itt is elbűvölő a flúgos, de teljes mértékben szerethető Katika szerepében! Ónodi Eszter mindig pazar alakítást nyújt, itt sem volt másképp!
A hangulat, a zene, a képivilág teljesen rendben van!
Egy nagyon erős négyes a film! Szórakoztat és kikapcsol, kellemes színfolt a mai magyar filgyártás színes palettáján. Szerintem egy korrekt mozi!


26. Seresdiko (2009-07-08 12:29.06) aaaaa
Ja...és amik nem igazán tetszettek benne azok Schell Judit jelentei voltak...vmiért én nem csípem a játékát...hm :)


25. Seresdiko (2009-07-08 12:27.51) aaaaa
Na...nem is sikerült rosszul,szerintem Tilla első alkotásaként ez tökéletes lett. Csak azért nem 5 pontos,mert volt benne néhány dolog ami nem tetszett,de azért ezt elnyomta Bánsági Ildikó csodás szereplése (sztem az ő jelentei voltak a legjobbak)
Szóval nálam ez a film egy nagyon erős 4 pontos alakítás :)


24. Thyra (2009-05-23 01:27.30) aaaaa
:D


23. Simix (2009-05-18 22:48.40) aaaaa
A 'Pánik' cím valóban találó. Kétféle pánikot éreztem a film alatt. Az egyik, hogy a film másfél óránál hosszabb lesz, a másik, hogy Csányi Sándor megjelenik a filmben és megcsillogtatja fantasztikus színészi tehetségét. Szerencsére egyik sem következett be, mert különben tényleg tökön szúrom magam! :-)

Nem azt mondom, hogy Trillához képest, és elsőfilmeshez képest rossz lenne, de semmi olyan nem volt benne, amitől ez a film kirína a nagy átlagból. A pánik témát talán jobban is meg lehetett volna ragadni, mert szinte semmi 'nem jött át'.

Amikor a srác kirakta a barátnőjét, az azért vicces volt, de ezt leszámítva a film egy közepes alá.


22. Charlie Lee (2009-05-02 14:56.34)  
Ez a film egyszerűen úgy szar ahogy van.Pedig Tillát,mint televízióst nagyon bírom.A film egyetlen erénye nálam az,hogy nem szerepel benne Csányi Sándor.Akivel amúgy semmi bajom,csak untam már,hogy nem létezhet magyar film nélküle.
A történet unalmas,nem tart sehonnan sehova.A szereplők és a dialógusok gyengék és unalmasak.
Tilla maradjon csak meg a műsorvezetésnél.Ahhoz kiválóan ért.

Egy korábbi hozzászóló felvetette,hogy esetleg nem az ismert műsorvezető hanem az apja rendezte a filmet.Miért rendezte volna az apja?Egyáltalán ki Till Attila apja? Van bármi köze a filmes szakmához?


21. MrMojoRisin1 (2009-04-18 13:05.10) aaaaa
Azon kívül, hogy minden koncepciót nélkülöz, és tulajdonképpen nem tart sehova a film, illetve a címben szereplő betegséget sem sikerült kiaknázni, nem rossz. Technikailag rendben van, a két zsaru egész jópofa, végig lekötött, nézette magát oszt ennyi.;)


20. Sötétszív (2009-03-15 18:25.01) aaaaa
Szóval első filmnek ez nem is olyan rossz. Nem mondom, hogy hibátlan alkotás, de legalább leköti az ember figyelmét. Örülök, hogy végre Bánsági Ildikót ios lehet filmekben látni, nem mindig ugyan azokat a színészeket erőltette. Szóval érdekes film, én csak ajánlani tudom mindenkinek.


19. Sötétszív (2009-03-15 18:22.39) aaaaa - (válasz Bárd 18. hozzászólására)
Márpedig ő rendezte.


18. Bárd (2009-03-15 18:21.03)  
FIGYELEM, SPOILERT TARTALMAZÓ KOMMENT!
Szerintem nem a ma a TV-ből ismert Till Attila rendezte, hanem az apja. Ő tuti nem lenne képes ilyet megcsinálni.
Szerintem elég kemény film, a láttam, bár sajna csak a második felét (vagy utolsó 2/3-át) sikerült elcsípni, de sikerült így is megértsem.
Első nézésre nagyon jó dráma, nagyon életközeli - az előadásmód tényleg nem volt tökéletes, de voltak részek, ahol kimondottan kirázott a hideg. Itt különösen a film csúcspontját jelentő jelenetre gondolok: a fiatalabbik rendőr bemegy a főnökéhez, és azon gondolkozik, mi lesz, mit tegyen, mi lesz társával... eközben Kálmán épp az idegen megsemmisítésére készül, aki azelőtt anyja volt... a feszültséget tapintani lehetett... és az a látomás Dick haláláról: teljesen megrázó volt, és egészen addig azt hittem,hogy meghalt, amíg nem váltottak, és tértek vissza oda, hogy a fiatal zsaru mégse mondja el, csak fizetésemelés ürügyén kibújik a szituációból. És mikor Zsuzsi ki akar menni az utcára... azt ugyan nem tudom, pontosan mi baja ezzel a világgal, de mivel rengeteg baja lehet vele (ahogy szerintem mindannyiunknak vannak komoly problémái a világgal szemben), akkor is át lehetett érezni a helyzetet... és nagyon nagy volt, mikor az fogadta, hogy két ember pisztollyal fenyegetőzik, és épp végezni készül egymással.
Még nem pontozok, mert újra kell lássam - ezúttal elölről végig. De az biztos, hogy érdekes film, amin gondolkozni kell - akár nagyon jó, akár hibásan kidolgozott film.


17. Laca001 (2009-03-11 07:00.35) aaaaa
Nem tudom mit hitt a göndör hajú kolléga, de hogy ez is sikerülni fog neki első nekifutásra, kissé naiv elképzelés volt.. Nyilván próbálkozni akart, de nem sok reményt fűzök neki ehhez a pályához, a területén kellene tovább működnie mindenképpen. Az elképzeléssel semmi gond nem lenne az égvilágon, hiszen napjainkban is előforduló témákat boncolgat, de ahogy elő van adva, az már büntetendő cselekmény lenne. Pánikrohamok, különféle betegségek stb. Oksa, tetszene is nagyon, látni h mit érez egy ilyen ember, milyen módszerekkel gyógyítható, mekkora szenvedéseket kell nap mint nap átélnie, de semmit sem látunk, csak ötletet és unalmas megvalósítást, és a koncepció percek alatt romba dől. Rengeteg szereplő, rengeteg bajokkal, ez is impozáns tudna lenni, de nem tudják érzékletesen (ezen van a hangsúly) bemutatni, h komoly gondjaim vannak, nem mindennapi egyén vagyok, segítségre szorulok. Nem megy. Pedig ez valahol alap, h ha ilyen hangvételű drámát vállalok, akkor tudjam is bemutatni. Sajnálom, h ilyen véget ért, mert még a szereplők játékára se lehet nagy panasz, és nem mondom egyszer-egyszer sikerült is megvillantani (gondolok itt a két öreg hölgyeményre) azon rétegek problémáját, kis iróniával fűszerezve – férj nélkül, magányosan nehéz az élet, szexuális energiájuk persze még akad, valahogy le kell azt vezetni, irány hát a szexshop ))


16. Woofer (2009-03-02 08:20.00)  
Nekem nagyon nem tetszett, végig se néztem.


15. Fémszívű (2009-02-20 21:42.53) aaaaa
Till Attila filmje nem mentes a hibáktól, és a zökkenőktől, de ennek ellenére mégis élvezetes kis mozi. Legalábbis első filmnek egészen jó. Mint Gubik Ági,Bánsági Ildikó, Shell Judit nagyszerű alakítást nyújt. És apró mellék szerepében az örök kedvenc Ónodi Eszter is. Ugyanakkor egyik színészre sem lehet panasz. Till Attilát mint médiaszemélyiséget nem bírom, de jó filmet tett le az asztalra. Ha folytatja, akkor talán még jobb filmek is kikerülnek a keze közül.


14. Thyra (2009-01-14 23:45.12) aaaaa
Megeshet!Akkor nekem túl rejtett volt az az irónia..Ez van.Izlések és pofonok..


13. Villeo (2009-01-11 13:56.51) aaaaa - (válasz Thyra 12. hozzászólására)
Szerintem ,pedig a film összes jelenetében ott volt a rejtett irónia ,nem harsányan adagolva!
Úgy gondolom,mégis jobb lett volna leállítanod a lejátszót,mert ez a film nem Neked szólt!


12. Thyra (2009-01-11 00:04.49) aaaaa - (válasz Klimt 8. hozzászólására)
Poénok??Én az egész film alatt egyetlen egyszer nevettem,annál a bizonyos "vegyünk fütyit!"mondatnál..:)
Mondanivaló..Hmm.Értem én,hogy mit akartak kifejezni,de nagyon nem jött össze nekik.Sokkal jobb filmet is ki lehetett volna hozni ebből a témából.Egyáltalán nem tetszett a film,többször megfordult a fejembe,hogy leállítsam,de gondoltam hátha..
Tillával személy szerint semmi bajom,de mindenki jobban járt volna,ha megmarad a műsorvezetésnél.De nem írom le teljesen,azért mert ez a film nem nyerte el a tetszésem,várom a következő filmjét,hátha felülmúlja önmagát..Hajrá!!:)



11. Katikaje (2009-01-10 22:13.00) aaaaa
Ismét egy remek MAGYAR filmet láthattam.Köszönöm.
Nekem nagyon tetszett.Még ilyet.....


10. Villeo (2009-01-07 18:07.12) aaaaa
Meghökkentően érdekes film volt.Laza poénokra és blődlire számítottam és helyette kaptam egy sajnos nagyon mai témájú társadalmi tükröt,amiben szinte majdnem mindenki megláthatja magát,ha őszintén és bátran belenéz. Kijelenthetem,hogy Till Attila
Innaritu magasságában szárnyalt.Elkészítette nekünk a magyar "Bábel"-t!Gratulálok hozzá!!


1 2

Kapcsolódó fórumok

VéleményekLilllllibulllli, 2014-01-25 10:1439 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk