Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Darabokban
- HBO2, 04:21
Pókok
- Film Mánia, 04:30
Brazilok
- RTL Három, 05:00
Kapj el, ha tudsz
- Moziverzum, 05:00
A kis Vuk
- Film+, 05:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
PC
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A híd aaaaa
Jen Lilley aaaaa

 

Fórum - Yu Yu Hakusho - A szellemfiú (sorozat) - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3
86. Beszko (2013-04-25 16:14.20) aaaaa
Végeztem a 4. évaddal is és ezzel együtt a sorozattal is.Hát egy biztos páratlan.Nagyon jól sikerült.Végig izgalmas volt, pörgős és tele volt harccal ahogy azt el lehet várni egy ilyen animétől.Remek lett a vége is. Jó kis happy and.Mindenkinek ajánlom aki még nem látta.


85. Langelus (2012-06-06 22:10.15) aaaaa - (válasz Tonkacsa 84. hozzászólására)
JA, azok amik pölö a Hálózat TV-n mennek 21:00 után? Az más tészta. :D



84. Tonkacsa (2012-06-06 21:58.06) aaaaa - (válasz Langelus 83. hozzászólására)
az erotikát az átlag akcófilmekre írtam butus:p


83. Langelus (2012-06-06 18:08.03) aaaaa - (válasz Tonkacsa 82. hozzászólására)
Hát erotika nem igen fordul elő benne, ebben ez az anime távolságtartó.


82. Tonkacsa (2012-05-27 18:42.22) aaaaa
A sorozat amolyan verekedős anime a jobbik fajtából. Sok mindent nem fűznék hozzá, talán annyit, hogy nagyságrendekkel jobb mint egy átlagos akciófilm ami pusztán brutalitást, esetleg némi erotikát tartalmaz (nem véletlenül használom az erotika szót érzelmek helyett) és a karakterek sem unalmasak, hanem jól kidolgozottak, a mellékszereplőket és negatív szereplőket is beleértve.


81. Pelikanbence (2011-04-17 01:39.50) aaaaa
Tegnap írtam,hogy számomra a Láncreakció című epizód volt a kedvencem és ezt most meg is indoklom,hogy miért.
Rengetegen mondták,hogy ezt a részt ne nézzem meg mert semmi érdekes nem történik benne csupán a sablonos búcsúzás és a gonosz elnyeri jutalmát.
Hétfőn megnéztem és Szerdán pedig az ismétlést is megnéztem és azok a haverjaim átvágtak.
Az összes részt faarccal néztem végig még úgy a Könyörtelen tökmag című epizódon lehetett jókat nevetgélni(Idősebb Toguro-nak hála,akinek szerintem Háda"Don Kartács"János volt a magyar hangja.)
Nos hát a Láncreakció című epizód:Ugyebár Yusuke legyőzte Toguro-t és Kuwabara "feláldozta" magát,de amikor a kedves néző már a sírás határán állna Kuwabara feléled és elkezd idétlenkedni.Ez még úgy oké,de Urameshi nekiugrik és majdnem halálra veri mérgében.Ezzel a következő problémám van.Yusukét nem tanították meg örülni.Komolyan!Ha az Ezüst Nyílban vagy a D,a vámpírvadász-Vérszomjban vagy a Transformers:A Mozirajzfilmben vagy a Dante poklában(A 2010-es animéról beszélek.) vagy a Wolf's Rain vagy a Gyűrűk Ura vagy Harry Potter vagy a Star Wars végén ilyen jelenet lett volna,akkor azok is csak egy 4 vagy 3 csillagot kapnának Tőlem.DE HÁLA ISTENNEK ÉS JÉZUS KRISZTUSNAK abban nincs ilyen bunyó hanem túláradó örömkönnyek és ölelés a halálból feléledt barát iránt.Szóval a Yusuke és a feltámadott Kuwabara közötti bunyón egyszerűen szakadtam a nevetéstől.A másik kemény jelenet,amikor Keiko-t veri majdnem félholtra,hogy visszazökkentse a sokk állapotból.
A másik dolog,ami miatt ez az epizód az örök kedvencem mikor megismerhetjük Ifjabb Toguro történetét.Tehát Ifjabb Toguro-ról a véleményem az,hogy becsületes,lelkiismeretes és egy igazi érzelmes antihős mivel Genkai mestert teljes szívéből szerette.(Ezt persze a bátyja nem vette figyelembe.).
A másik szereplő pedig Sakyo,aki igaz,hogy átjárót akart építeni az emberek és a szellemek világa közé,de mivel elvesztette a fogadást öngyilkosságot követ el azzal,hogy felrobbantja az egész stadiont,de menekülést ad hőseinknek és Koenmának be is vallja,hogy "rossz ember gonosz tervekkel",de itt már egy IGAZI TALPIG BECSÜLETES emberré válik a kedves néző szemében és azzal,hogy meghal megmentette a világot és feloldozza magát bűnei alól.És azt még nem is említettem,hogy Ifjabb Toguro-hoz hasonlóan egy igazi érzelmes lélek.Ugyanis a másik LEGJOBB szerelmi(Tragikus szerelmi) szál Sakyo és Seiriyou kapcsolata volt,amit NAGYON ELTALÁLTAK az egyszer biztos.Igaz Seiriyou kihallgatja Koenma és Sakyo szócsatáját és megjelenik,hogy szerelmétől elbúcsúzzon az a sorozat LEGMEGHATÓBB és Szerintem a LEGÉRZELMESEBB jelenete volt.Esküszöm,hogyha egy kicsit tovább húzták volna,akkor könnyekbe törtem volna ki.
Szóval ezért mondom Én azt,hogy ez az epizód mind közül a LEGJOBB,mert ebben van a LEGTÖBB vicces jelenet és az egyetlen olyan drámai jelenet amin tényleg lehetett sírni(Sakyo halála.).

Mindent összevetve még mindig 4 csillag Nálam a sorozat és a Top 10 animék között a sereghajtó.Szerintem jobb,mint a Dragon Ball.
A magyar szinkront is eltalálták.A kedvenceim:Holl Nándor(Ifjabb Toguro),Cvetkó Sándor(Sakyo),Oláh Orsolya(Seiriyou)Háda János(Idősebb Toguro),Szokol Péter(Rinku),Molnár Ilona(Yukina),F.Nagy Zoltán(Karasu),Juhász Zoltán(Bui)és a Gyönyörűséges Suzukinak a magyar hangja is NAGYON ott volt.(Hirtelen nem tudom megmondani,hogy ki volt.)
Végszavam a sorozatról:Összességében szeretem ezt az animét és szívesen elnézegetem.


80. Langelus (2011-03-29 23:04.39) aaaaa - (válasz Ichimaru Gin 79. hozzászólására)
Szépen köszönöm.
|: )


79. Ichimaru Gin (2011-03-29 19:29.17) aaaaa - (válasz Langelus 78. hozzászólására)
*taps, taps, taps*

Ez egy nagyon igényes, és szépen megfogalmazott összegzés az animéről, szinte mindenben egyet értek veled, és végre valaki, aki ilyen módon tud gondolkozni, nem csak az van, hogy milyen jó ez a harc, meg az a harc, nagyon jól a mélyébe látsz a dolgoknak, remek a megfogalmazásod, irodalmi módon elemezted ki.
Minden elismerésem!!!


78. Langelus (2011-03-29 09:39.13) aaaaa
Yu Yu Hakusho – A szellemfiú


Egy anime gyakran sokkal hosszabb ideig van műsoron, mint amennyire azt eredetileg megtervezték. Ilyenkor A) továbbépítik a történetet; B) elnyújtják ugyanazt a konfliktust időben; esetleg C) folytatás-sorozatokat készítenek neki.

Bizonyos szemszögből a Yu Yu Hakusho rokona a Dragonballnak. Egy harcművészeti anime, amely részben a nagyvárosban, részben egzotikus idegen tájakon játszódik. A protagonista egy nehézfejű, de jószándékú fiú, akit egy mester harci technikákra tanít meg. A küzdelmek tétje emberek, tömegek vagy a világ túlélése. A protagonista barátai átlagos emberek vagy lények, és persze: harcosok. És akárcsak az első Dragonball-sorozat, ez is csak körülbelül 50 részre volt tervezve, de menetközben felfejlődött a sztori színvonala.

Urameshi Yusuke az első évadban még maga is csak egy átlagos iskolakerülő. A mangában egy kicsit elvadultabb az imidzse, de ez nem olyan fontos. Hívhatjuk szellemfiúnak, mert az első néhány részben csupán egy frissen meghalt lélek, aki figyel a hozzá közel álló emberekre. A történet harcművészeti elemeket Yusuke küldetései révén hoz be, mivel a feltámadásának ára a Szellemvilág Detektívje cím volt. Ez engem a Knight Rider alapfelállására emlékeztet: a jó eszű, lelkiismeretes fickó meghal, de egy felsőbb szervezet nyomozójaként elkezdi új életét, egy hasznos társsal és néhány új képességgel. Rengeteg érdekes szituáció adódhat egy ilyesfajta sztoriból, és a sorozat élni is tud a lehetőségeivel.

Tetszett a 3 Talizmán és a 4 Szörnyvezér esete is. De az első évad fő cselekménye csak akkor kezdődik, mikor a hótündér Yukinát kell kiszabadítaniuk. Toguro, az izommester démon az egyik legjobb antagonista, akit valaha is megismertem animében. Komoly harcos, konkrét nézetvilággal, értékrenddel és tervekkel. A tettei reprezentálják mindazt, ahogyan viszonyult a világhoz, amelyben él. Háttértörténete részletes és gondolatprovokatív, az ember akaratlanul is beleképzeli magát a helyzetébe. Genkai és Toguro közös múltja kellemes meglepetés volt.

Yusuke, Kuwabara, Kurama és Hiei kitűnő csapatnak bizonyulnak minden egyes küldetés folyamán, noha egyikük sincs igazán elragadtatva a többiektől. A Sötét Harcművészetek Tornáján nemcsak a harcolt csapatok ereje, de az általuk kivetített problémák is mindig változnak: a Ryokurukai az alantasságot, az Ichigaki az egyéni lélek feladását, a Masho a korruptságot, az Uraotogi az arroganciát. Yusukéék nemcsak győzni akarnak: ahogy Kuwabara mondja Keikónak: az ellenfelük személyisége fölé kell kerekedniük. Igen kevés anime képes arra, hogy ezt a törekvést teljesen kibontsa. Ez egy közülük. A Reiko-Dama átadásával Yusuke az emberi teljesítőkészség határára jut, de az erejét nem tudja rögtön lehívni. Mikor a döntőben Toguróval megküzd, lépésről lépésre nehezedik a csata. Genkai halál utáni beavatkozása erőltetett lenne, ha nem tudnám, hogy a show kezdetén Yusuke már halott volt. Nem szimpla vendettáról van szó: Togurót meg kell állítani, mert főnöke Sakyo alagutat építene a szörnyek világa felé, ami százmilliók halálát okozná. Yusukéből ki kellett csikarni végső tartalékait.

Apropó: a második szezon krízise ugyanez, de másmódon. Shinobu Sensui, a Yusuke előtti szellemdetektív szintén telitalálat, kedvenc karakterem Toguro után. Amikor azt hinnénk, hogy már teljesen ismerjük a motivációit, hozzátesznek még valami újat, de nem érződik elcsépeltnek. Embereket fordít a társadalom ellen, hogy alagutat nyisson az emberi világba. Hogy megtudja, van-e joga a véres történelmű emberiségnek fennmaradni. Hogy közeli halála előtt vezekelni tudjon a szörnyek elleni gyilkosságokért, amiket még detektívként követett el.

Sok elemet, ami a sorozat elején még nevetségesnek tűnhet, megpróbálnak kozmetikázni a második szezonban. Ko-Enma egy főnökösködő kétéves, de álcája és szellemi szintje egy fiatal felnőttet takar. Állandóan cumi van a szájában, de az egy gyűrű, amit a testén tartásával tölt fel szellemi erővel. Oké, ez erőltetett magyarázat. De a Mafukan szerepe az eseményekben azt hiszem, kellően illeszkedik egésznek a koncepciójába. Ko-Enma alakja ebben a fejezetkörben a legszimpatikusabb számomra. A viselkedésén látszik, hogy nagy reményekkel tekintett a fiatal Sensuira, aki most egy többszörös személyiséghasadáson esett keresztül, és ma már ő fenyegeti az emberiséget. Fontos szerephez jut a taktika, az okos ötletek és az éles karakterfejlődések.

Kicsit erőltetettnek éreztem, hogy Yusukéről megtudjuk: egy mazoku démon vére folyik az ereiben. Tudom, még mindig jobb, hogy az őse volt démon, mintha az apja lenne démon. És ez legitimálja, hogy Yusuke immár másodszor is meghal. Ezt így lehet interpretálni: második halálakor Urameshi szellemi ereje már elég nagy volt, hogy a vérében tárolt démoni DNS spontán módon feltámassza őt. Amivel még nem voltam kibékülve, hogy Ko-Enma a Mafukant arra fordítja, hogy Sensui egyik emberét feltámassza. Komolyra fordítva: ha én lennék a Szellemvilág vezetője, akkor előbb a percekre levő apokalipszis megoldására fókuszálnék, és csak azután a tragédia egyes áldozatai. De ez csak én vagyok.

Teljesen meggyőző, ahogy Yusuke útja különválik minden barátjáétól, és hogy mind a saját jövőjük megalapozására fordítják az erejüket. Ahogy a mind magányosabb fiú egy alvilági hatalmi játszma közepébe csöppen, Toguro egyik utolsó mondata látszik valóra válni: „neki is választania kell majd az erő és a barátai között”. Yomi, Raisen és Mukuro is kitűnő karakterek önmagukban és alvilági vezérekként is. Mikor Raisen meghal, Yusuke felveti, hogy egy véres háború helyett döntsék el viadallal az alvilág sorsát. Ez egy nehéz eset. Érdekes ötletnek tartom, hogy Yusuke beismeri, nem vezető-típus, és saját személyes tapasztalatai alapján cselekszik. Erőltetettnek érzem, hogy a Mukuro és Yomi mondjanak le a birodalmaikról. Viszont ha Raisen régi harcostársait, Kuramát, Hieit nézzük, valamivel érthetőbbé válik. Ha egy véres háború csak egy igen szűk réteg hatalmi pozícióiról szól, az egyszerű démonnépnek ez púp a hátára. A fő démonkaraktereknek pedig van annyi eszük, hogy inkább ezzel a módszerrel döntsék el az alvilág sorsát. Ha Mukuro és azok az S-osztályú barátai Raisennek elfogadják ezt a gondolkodásmódot, akkor Yomi teljesen elszigetelődne és a biztos vesztébe rohanna.

A végső katarzis a viadalon, mikor Yusuke Yomival harcol, és felfedezi magában, mi a célja. Toguro és Sensui is veszítettek ellene végül. De az első győzelmét Yusuke gyakorlatilag végigkínlódta, eszköz volt hogy a tanítója és az ellenfele rendezzék az ügyüket. Sensui pedig halálos betegségétől űzve utoljára próbára akarta tenni a sorsot, hogy válaszokat és vezeklést találjon. Most viszont hiába veszít Yusuke, élvezetből harcol, és mindenki másnak is megtanította ennek az értékét. Hokushin gondolatai, hogy Raisen büszke volna Yusukéra, nyilvánvalóan azt jelenti: végre elérte azt, amit ő akart; a szellemi erő leigázza a démonit.

A mellékszálak közül némelyekkel nem vagyok kibékülve. George egész alakja irritált, Ko-Enma riogatása a fenekeléssel izzasztóan röhejes lett. Kuwabara és Yukina emlékeztetnek a fiatal Genkai és Toguro párra, de lehet csak a méreteik miatt. Hiei döntése, hogy nem fedi fel Yukinának, hogy ő a bátyja, érthető. Hieire sokan vadásznak az alvilágban, és Yukinának is ki kellene tudnia következtetnie az igazat. Botan és Ko-Enma személyiségével a Sensui-körre sikerült megbarátkoznom, Kuwabara poénkodása pedig még a komoly értékrendje dacára is fárasztó volt néha. Toguro megöli Genkait, de vigyázott a testére, hogy feltámadhasson. És itt van ez a sor: „A lelkemet eladtam, de a büszkeségemet nem.” Értem, hogy az „eladni a lelket” minek a megfeleltetése. De komolyan: mégis mekkora hányadát adta el Toguro a lelkének?!

Külön elcsépeltnek éreztem az utolsó részt. Rendben, látjuk a főszereplőket 2 évvel később felnőttekként. De ez a befejezés valahogy erősen klisé-kinézetű. „Annyi kalandot éltünk meg, hogy eladhatnánk az ötletet egy rajzfilmgyárnak.” Nem tehetek róla, de ez nekem túl kukoricás lezárás. Yusuke az elmúlt két évben miért nem kereste meg Keiko-t, ha annyira szerette őt? Semmilyen formában nem vette fel vele a kapcsolatot. Csak arra tudok gondolni, hogy írók ezt arra használták – akárcsak a második halálát Sensui barlangjában –, hogy visszakanyarodjanak az eredeti „szellemsrác” imidzs felé, ahonnan a korábbi detektív elindult.

Yu Yu Hakusho a nagyvárosi és a harcművészeti animék között is érmet érdemel. Egyszerű, de gondolatformáló, és menetközben egészen kicsiszolódik benne a szimbolika és az életszerűség. Kedvenc harcosanimém rögtön a két Dragonball mögött. A fenntartásaimmal együtt is, mindenképpen megérdemel egy 8/10-et.


77. Kovbojka (2011-03-17 21:05.13) aaaaa
Ezt a szart!!! ááééééúúúűűű...!! Már megint egy agybeteg anime ahol 2 rész azzal megy hol magával beszélget a "főhős". Aztán meg ott vannak a szokásos keménységek, pl.: a csávó az ujjából lövöldözik, a 2 szeme elfoglalja az arcát stb...


76. Langelus (2011-03-07 14:00.21) aaaaa - (válasz Vajó Peti 75. hozzászólására)
Tényleg, már annak is lehetne idefent adatlapja.


75. Vajó Peti (2011-01-14 22:39.12) aaaaa
A Hakaima Sadamitsu-t is láttam feliratosan az Animax-on.Az is jó volt.


74. Andro (2011-01-14 13:36.33) aaaaa
Persze láttam japánul is.


73. Andro (2011-01-14 13:36.15) aaaaa
Ja én is láttam rajta. Vagyis csak úgy hgoy egy ismerősöm felvette VHS-re, mert nekünk akko még nem volt gagyimaxunk.


72. Vajó Peti (2011-01-14 12:50.01) aaaaa - (válasz Andro 71. hozzászólására)
Akkor hagyjuk ezt a nyelvi témát.

Még annyit szeretnék neked megemlíteni,hogy ezt a Yuyu Hakusho sorozatot is az Animax-on láttam.

Gyenge egy tv adó,de én szerettem akkor,amikor jókat adtak rajta.


71. Andro (2011-01-14 12:37.27) aaaaa
Nem nehéz. Nyelvtanban sokban hasonlít a magyarhoz. De mivel ez már nagyon OFF, ne itt beszéljük meg.


70. Vajó Peti (2011-01-14 12:26.12) aaaaa - (válasz Andro 69. hozzászólására)
Oké.Ennyi is elég lesz.Köszi.

A további vérvonalakba ne menjünk bele.

A japán nyelv nehéz lehet állítólag,én maradok az angolnál.


69. Andro (2011-01-14 11:36.21) aaaaa - (válasz Vajó Peti 68. hozzászólására)
1. Magyar származású, magyar anyanyelvű, magyar nemzetiségű és magyar állampolgárságú vagyok.
2. Tudok japánul, mivel 2007-ben egy évet töltöttem Tokióban, ahol japánul tanultam, és azóta is képzem magam.


68. Vajó Peti (2011-01-14 11:23.03) aaaaa - (válasz Andro 67. hozzászólására)
Köszi.Egy párat láttam már belőle.

én inkább a régi Dragon Ball GT sorozattól vártam nagy fellendülést,de úgy látszik hogy a japánok is kifogytak a fantáziából.

Te tudsz japánul is?Nem vagy esetles japán származású?Az nem lenne szégyen ha ezt bevallanád,mert én mongol leányzókat személyesen is ismerek.


67. Andro (2011-01-14 11:06.34) aaaaa
A Dragon Ball Kai a Dragon Ball Z (a második sorozat) erősen megvágott verziója új openinggel (nyitózenével) és néhol új hangokkal. Amúgy le lehet tölteni a Dragon Ballt, csak keress rá.


66. Vajó Peti (2011-01-14 10:33.36) aaaaa - (válasz Andro 65. hozzászólására)
én sokan köszönhetek ennek az Animax-nak,mivel itt adták le a legtöbb anime sorozatot,és persze reklámozzák az OVA-kat is.

Itt láttam én igazi anime sorozatokat,még a Trinity Blood-ot is itt láttam.

De a Dragon Ball-t sajnos nem fogom látni.

A Dragon Ball Kai sorozat mintha elölről kezdenyé a régi Dragon Ball sorozat történeteit.
Vagy csak én látom rosszul?Te erről lehet hogy többet tudsz.Avass be engem ha sikerül.


65. Andro (2011-01-14 10:09.38) aaaaa - (válasz Vajó Peti 64. hozzászólására)
Animax a neve, csak sokan hívják gagyimaxnak, mivel semmi normális nincs rajta. Ha meg van, azt is elbasszák szar magyar szinkronnal.


64. Vajó Peti (2011-01-14 10:06.55) aaaaa
Gagyimax az Animax neve?Ezt most hallom először.
Régen A+volt,és szerintem jó adó,de bizony vannak benne gagyiságok.Én azokat is bírom.


63. Vajó Peti (2011-01-14 10:00.30) aaaaa - (válasz Andro 62. hozzászólására)
Hátha addig készítenek valami jó OVA-t.Remélem.


62. Andro (2011-01-14 09:11.41) aaaaa - (válasz Vajó Peti 60. hozzászólására)
Arra ítéletnapig várhatsz. Nem hiába hívják gagyimaxnak.


61. Vajó Peti (2011-01-14 08:51.19) aaaaa
Addig kénytelen vagyok beérni ezzel a Youtube-on

Stratovarious:Falling In To Fantasy

Nekem bejön...


60. Vajó Peti (2011-01-14 08:50.05) aaaaa - (válasz Andro 58. hozzászólására)
Köszi.Ezek nekem nem sokat érőek.

Inkább már az Animax-on adhatnának valami jót.


59. Andro (2011-01-14 08:48.27) aaaaa
Mondjuk én magyar nyelven nem olvasok mangát.

Na, itt vannak, miket adnak mostanában ki, ami manga: Élni, Árnybíró, Hetalia-Tengelyhatalmak, Berserk, Bukottak Holdja, Chrono Crusade, Rémmetró, Démonnapló, Death Note, Az ördög menyasszonya, Mennyei dallamok, Dominion - A tankosztag, A káosz kapui, Gravitation, Grimm mesék - manga, A vízisten menyasszonya, Hellsing, Lángoló hold, Piroten, Lovely Complex, Magányos csillag, Nana, Naruto, Borsmenta, Princess Ai, Vörös kert, Rozsomák, Makrancos hercegnő, Ruróni Kenshin, Történetek a Fehér hercegnőről, Tarot Cafe, Angyalok menedéke, Trigun, Usagi Yojimbo, D - a vámpírvadász, Warcraft, Annyira király vagy!

Na ezeket adják ki mostanában magyarul nálunk.



58. Andro (2011-01-14 08:42.30) aaaaa - (válasz Vajó Peti 57. hozzászólására)
Jaja, persze hogy nem. Mondjuk Libriben találni mangát, Alexandriában is (Budapesten), vagy pl. nálunk a kisvárosi könyvesboltban is vannak mangák. Dehogynem árulnak, pl. Death Note, Ruróni Kenshin, Rémmetró, Az ördög menyasszonya, A vízisten menyasszonya, Gravitation, Lovely Complex, Angyalok menedéke. Mind kiadják most nálunk magyarul, magyar nyelven. Csak keress rá szépen. Sőt, van Mondo nevű - elég szenny újság - anime/manga magazin is.


57. Vajó Peti (2011-01-14 08:31.35) aaaaa
Akkor te ezt nem is ismerheted.Nálunk nemigen árulnak mangát,inkább az amerikai képregényeket nyomják meg a magyar szennylapokat.


1 2 3

Kapcsolódó fórumok

Kedvenc szereplőkLangelus, 2020-12-01 20:0128 hsz
Kedvenc részLangelus, 2019-01-22 19:344 hsz
VéleményekBeszko, 2013-04-25 16:1486 hsz
KérdésekPelikanbence, 2011-06-22 13:4522 hsz
KeresemBalázsi, 2011-02-17 14:377 hsz
 
Yu Yu Hakusho - A szellemfiú adatlap
Eredeti cím: Yu yu hakusho
Évszám: 1992

További információk


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk