Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Harcban élve
- RTL Három, 21:00
Mi kell a nőnek?
- AMC, 21:00
A zongorista
- M5, 21:10
Gyakornokok
- Direct One, 21:30
Danny Collins
- Filmbox Premium, 21:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
2022-es választás
Asszociáció
Szólánc
Ferrari - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az elveszett király aaaaa
Henry Thomas aaaaa

 

Fórum - Rendőrsztori folytatódik - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

10. Norbitzki (2018-07-29 23:10.26) aaaaa
A Jackie és barátnője közti szerelmi szálat leszámítva hibátlan mozi, egyszerűen ez maga a tökéletes -dublőr és kamumentes- akciófilm. Elképesztő, hogy Jackie és csapata miket vállalt be, olykor igen komoly sérüléseket összeszedve...más mozik végén vicces jelenetek, bakik kerülnek bemutatásra, itt viszont véres fejek, sérülések stb. Tisztelet a készítőknek! Amennyire emlékszem ez és az első rész volt a legjobb, és a harmadik már kevésbé, de már alig várom, hogy újranézzem azt is.


9. SzaboKri81 (2015-07-16 05:41.49) aaaaa
Szerintem nem tudták hozni az első rész színvonalát. Persze, ez azért is van, mert az első rész nagyon magasra helyezte a lécet. Persze rossznak így sem lehet beállítani. A verekedések még mindig nagyon jók. A park béli bunyó lehengerlő, bár fanyalgásnak hat de az első rész bevásárlóközpontihoz nem tud felérni. A színészi munka is lejebb süllyed és a poénok sem működnek mindig. Pl. az első rész szemüveg összetörős jelenetét négyszer beleeröltetik a filmbe. Vagy tényleg az a poén, hogy Kevin főnökének megy a hasa és 10 percenként wc-re kell mennie és a zsúfolt liftbe fingik. Persze, azért vannak pozitív dolgok is. A krimi rész jóval több és azért kidolgozottabb is, mint az első részben.

Összességében nálam három csillagot ér de inkább csak azért, mert az első részhez nem ér fel és nem akarok ugyanolyan osztályzatot adni ennek a filmnek. Hiányoznak az olyan látványos részek, mint a falun átszáguldozó autók látványa.



8. Kakuke (2013-12-06 01:04.18) aaaaa
Akkor hasonlítsd össze a többi filmmel, amit 3 csillaggal értékeltél, melyiknél tudtad elmondani, hogy: "olyan mutatványokat hajt végre,amitől néha a padlóról kellett felszednem az állam.A parkban játszódó bunyó számomra felejthetetlen." ??? Komomlyan nem értem az ilyet.. 3 csillag nálam átlagos filmnek mondható. És egy filmre sem adok ilyen kevés csillagot, ha egyetlen felejthetetlen jelenettel is gazdagított.


7. MR. Marvel DC (2013-09-10 12:32.43)  
5 része van és szerencsére decemberben jön a 6.rész,az utolsó.

1.Rendőrsztori - 1985
2.A Rendőrsztori folytatódik - 1987
3.Rendőrsztori 3. - 1992
4.Jackie Chan - Első csapás - 1996 (Ez csak a lebutított magyar cím.Az eredeti pedig Ging chaat goo si 4: Ji gaan daan yam mo"
És mind a 4 filmben Chan filmbéli karakterének neve - Chan Ka Kui,majd a későbbiekben hozzátették,hogy Insp. Chan Ka Kui
Szóval a nálunk "Új csapásként aposztrofált cím,nem mást takar,mint a Rendőrsztori 4. részét.És a buta cím után jött a főszereplő átnevezése és a Jackie-zés,mert ugye,a Kevin Chan már nem is jó a magyaroknak,az első 3 rész után.
5.Újabb rendőrsztori - 2004. (Itt a neve az eredetiben Senior Insp. Chan Kwok-Wing)Mondhatnánk,hogy más a neve,és nem is a "4." rész,mert ugye nálunk Újabb rendőrsztori néven fut,így bírták eladni,nem pedig úgy,hogy Rendőrsztori 4.de ettől függetlenül mindenki automatikusan 4.részként emlegeti,mert az új csapás,csak új csapás,ahogy a címe is sugalja,pedig a hivatalos 4. rész,az a film,nem pedig ez,az újabb rendőrsztori.Ez mondhatni az 5.rész,de lehet,hogy ez egy teljesen más karakter drámája?Nem pedig a Rendőrsztori trilógiából megismert karakter?Mert az új csapásban egy teljesen más karakter volt,vagy csak a hazug cím,az állandó Jackie-zés és a bugyuta szinkron miatt tűnik így?
Lehet.Én személy szerint azt vallom,hogy az Újabb rendőrsztori az 5.rész,a hivatalos 5.rész,melyben a jól ismert "Kevin Chan" kiégett,borús,sötét lelkiállapotát láthatjuk,jó pár évvel a 4. rész után.Vagyis az eredeti név eltérés ellenére,szerintem azt a történetet viszi tovább,azzal a karakterrel,sok évvel a legutóbbi után.Az új csapás meg nemrosz film,ha önálló filmként kezeljük,de a Rendőrsztori szériából igencsak kilóg,mondhatnánk,azért,mert nem is az,de bizony hogy az.Az új csapás a hivatalos Rendőrsztori 4.ez pedig,az 5 rész,és az év végén jön végre a 6.rész,az utolsó.
6.Rendőrsztori 2013

[link]

Nagyon várós.Akinek úgy tetszik,tudomást sem vesz az igazi,a ténylegese 4.részről,mely új csapás névvel szégyenkezik,és az újabb rendőrsztorit mondhatja 4.résznek.
Igen ám,de ano Chan valahol nyilatkozta,hogy a Rendőrsztori szériát a 6.résszel akarja lezáárni,amit a 2010 es évek első felében tervez.
Ezek fényében a kétkedők is beláthatják,ha idén jön a 6. rész,és az új csapást nem ismerik el hivatalos 4. résznek,akkor valahol kimaradt egy rész.
A kirakós végre összeáll.A kör bezárul és hasonló közhelyek.Nemsokára jön a Rendőrsztori 6.


6. Arturo professzor (2013-09-05 03:15.29) aaaaa - (válasz Gnor 5. hozzászólására)
4 részes.


5. Gnor (2011-04-12 20:37.49) aaaaa
Nem értem mit elégedetlenkedtek, egyik jobb mint a másik. Ha jól tudom 3 része van. Nekem mindegyik nagyon tetszett.


4. Jason13 (2011-02-26 20:10.17) aaaaa
Az első rész elég magasra rakta azt a bizonyos lécet.Véleményem szerint ezt nem sikerült megugrania a 2. résznek.
A történet nem nagy szám,de tetszett hogy az első rész rossz fiújai szerepeltek egy kicsit.Az új gonosz palik nem voltak rosszak,kár,hogy kevesen voltak.Az akciójelenetekkel nincs baj,Chan megint olyan mutatványokat hajt végre,amitől néha a padlóról kellett felszednem az állam.A parkban játszódó bunyó számomra felejthetetlen.
Viszont az akciók elég rosszul oszlanak el a filmben.A mozi első felében még találkozhatunk jól megkoreografált harcjelenetekkel,de ahogy haladunk előre a sztoriban úgy kapunk egyre kevesebbet belőlük és a történet kerül előtérbe.Ennek nem örültem.
Színészi játékról nem érdemes beszélni.Mindenki a középmezőnyben játszik.
A poénok mennyiségéből is visszavettek az alkotók.Ennek örültem,de annak nem,hogy az a kevés vicces jelenet,ami van,elég erőltetett lett,pl:fing a liftben.
Egyszeri nézésre alkalmas kis film ez.Az első részt nem éri utol,nálam az a befutó.


3. Vajó Peti (2011-01-22 00:03.08) aaaaa
A Jackie Chan ebben a 2.Rendőrsztori filmben építhette tovább a karrierjét.



2. Jimmy_smog (2009-07-04 18:10.20) aaaaa
Jackie Chan legjobb filmje! Még az első részt is sikerült felülmúlnia. Pörgős látványos és brutális akciójelenetek, krimi elemek, minimális humor... Kitűnő recept. A film ma is megállja a helyét az akciófilmek között, sőt sokkal hitelesebb némely szarrá CGI-ozott mai filmnél. Ez ilyen komolyabb hangvételű filmjei miatt szerettem meg annak idején Jackiet, aki már csak bohóckodik Amerikában. Ezt a filmet kivétel nélkül mindenkinek látnia kell! (Még a Jackie Chan ellendrukkereknek is)


1. Az utolso szamuráj (2008-01-26 12:27.59) aaaaa
A második rész egyik kedvencem.Aránylag jó sztori,a poénok is ülnek benne,,mint krimifilm is eladható,ahogy Chan a robbantók után nyomoz.Persze,a szerelmi szál kissé zavaró,és az ázsiai sziniskola mássága talán itt mutatkozik meg a legjobban,olykor irritáló az actori előadás nem beszélve a probléma hihetetlen sulytalanságáról két ember közt.No de amit a játszótéren leművelnek vascsővel....valamint az a srác,aki lassitva olyan lábmunkát mutat fel,hogy olyat embertől én még nem is láttam:nos igen,ezen okok miatt remek a film!Persze,Chan most is többször összetörte magát,reklámozzák is ezzerrel,de valahogy ennek helye is van.Műfajának egyik legjobbja.



Kapcsolódó fórumok

VéleményekNorbitzki, 2018-07-29 23:1010 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk