Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-04
27
A kiméra
A Majomember
Az első ómen
Hogyan szexeljünk
Kék Pelikan
Nemkívánatos személyek

2024-03-28
Belu - A legbátrabb bálna
Cabrini - A szent
Godzilla x Kong: Az Új Birodalom
Ki hitte volna?
Pókok

2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Wonka (4K UHD + Blu-ray) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Ferrari (4K UHD Blu-ray + BD) *A mozifilm* *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz*
Aquaman és az Elveszett Királyság (Blu-ray + DVD) limitált, fémdobozos *Import-Angol hangot és Angol
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A 657-es járat
- Viasat Film, 17:00
A Nagy Fal
- Mozi+, 17:00
Segítség, karácsony!
- AXN, 17:10
Légcsavar
- Film Café, 17:20
Tenet
- HBO, 17:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brendan Gleeson (69)
Christopher Lambert (67)
Terence Hill (85)
Eric Idle (81)
Lucy Lawless (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Louis Gossett jr. - Vélemények
Filmkeresés rövid tartalom alapján
Fritz Wepper - Vélemények
Mire gondolsz most?
A bőrömben - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kegyetlen part aaaaa
Rejtő Jenő aaaaa

 

Fórum - Thomas Gibson - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4
96. TMB (2021-07-03 22:00.23)  
A múltkor láttam a Túl az Óperencián-t, ahol Tom Cruise vetélytársa volt Nicole Kidman kegyeiért. Egészen eddig nem is tudtam, hogy a két Thomas ugyanazon a napon született, szóval boldogat neki is!


95. Norbii92 (2015-07-03 09:51.40) aaaaa
Isten éltesse sokáig Thomas Gibson-t!!! :)



93. Norbii92 (2013-07-03 13:17.18) aaaaa
Isten éltesse még sokáig Thomas Gibson-t!!! :)


92. Stefi baba (2013-03-09 21:30.08) aaaaa
Egy szuper jó Gyilkos elmék fórum . :) [link]


91. Felhőlány (2012-07-03 20:20.00)  
Kedvencem a Gyilkos elmékből.
Boldog szülinapot neki! :)


90. Menrot (2012-07-03 09:14.25)  
Boldogot!


89. GALAXIS DAX (2012-06-03 17:24.58) aaaaa - (válasz Panyolai 87. hozzászólására)
Thomas Gibson egy nagyszerű színész.Nekem a kedvencem . GALAXIS


88. Vinczus (2012-03-13 21:36.29) aaaaa - (válasz Stefi baba 86. hozzászólására)
Arról nem is beszélve, hogy Hotch karakterén is változtatniuk kellett volna, hiszen a fia halála még jobban megviselte volna,mint a felesége halála. (amúgy Kathy vagyok a CM fórumról, te az a Stefibaba vagy? :D )


87. Panyolai (2011-07-03 18:10.57) aaaaa
Nahát, egy napon születtek Cruise-zal??
Csak mert játszottak is együtt; a Túl az Óperencián c. filmben:)) Mondjuk az a Tom egy kicsivel többre vitte...:)
Boldog szülinapot!


86. Stefi baba (2010-07-31 13:25.14) aaaaa
Ugye, megrázó volt az a rész. És még jó,hogy Jacknek nem esett baja, mert ha a fiát is kiírják a sorozatból a rajongók tuti,hogy felgyújtják a filmstúdiót, Ed Bernero producert meg felkoncolják.Kíváncsian várom a 6-ik évadot.


85. Ironmaiden2 (2010-07-31 11:42.18) aaaaa
Én sem akartam. De azért történt meg, mert gondolkodtam rajta. Soha többé nem akarok ilyet, rettenetes, amit utána érez az ember. Komolyan olyan voltam utána, mintha nem is ember, hanem béka lettem volna. A remegés, a rángatás érzése..... Szörnyű. Na jó, be is fejeztem.

A fórum eredeti témájához visszatérve: Megnéztem a részt amiben Hotch megöli Foyet-et, hát egész jó. Mármint nem úgy, mert szörnyű ami Hotch-al történik. Maga a rész nagyon jó. Hotch annyira bátor volt és felindult, komolyan, olyan volt mint egy igazi hős, amikor kinyírta Foyet-et. :) És legalább a fia életben maradt.


84. Stefi baba (2010-07-30 20:30.20) aaaaa - (válasz Ironmaiden2 83. hozzászólására)
Igen, azt bizton állíthatom,hogy gyógyításra és önbizalom növelésre is használható. És az is biztos ,hogy megijednék ha kilépnék a testemből. Nem mindenkit vonz ez a világ. Igazad van, nem próbálnám ki.


83. Ironmaiden2 (2010-07-30 16:56.15) aaaaa
Persze hogy emlékszek.
Amúgy a tudatos álmodást önbizalomnövelésre is lehet használni, igaz? Vagy öngyógyításra? Képzelheted, álmomban összefutottam egy 7 - 8 év körüli fiúval aki azt mondta nekem hogy ő az én belső énem, a tudatalattim, ilyeneket mondott. Azt akarja hogy sokszor gyógyítsam őt tudatos álmaimban. Érdekes dolgokat is kiszedtem már belőle. Gondolom az eddigi minősíthetetlenül vacak életem miatt vagyok ilyen beteg legbelül, hogy gyógyításra van szükségem. Mert ami eddigi életemben történt velem, hát....... rémálom volt sokszor.
De a tudatos álmodás akkor is tudatos álmodás, akár agykontrollal csinálod, akár máshogy. És ha jól belegondolsz, tudatos álomból simán lehet testenkívüli élmény. A tested alszik, az agyad éber, az asztráltested pedig ott lebeg melletted és egy kicsit feletted........ Simán megláthatod, ha valami félresikerül. Vagy simán belekerülhetsz. A tudatos álmodás már önmagában egy elég érdekes tudatállapot, így bizony átcsaphat testenkívüli élménybe, főleg ha sokat agyalsz rajta, úgyhogy te inkább ne tedd. Velem is azért történt meg szerintem.


82. Stefi baba (2010-07-30 14:56.31) aaaaa - (válasz Ironmaiden2 81. hozzászólására)
Emlékszel én azt írtam,hogy Agykontrollos vagyok. Azért foglalkozom vele,hogy a saját testemet, lelkemet a lehető legegészségesebb formában tartsam.Ne legyek beteg. Ne fájjon semmim. A munkámban kreatívabb legyek, gyorsabban tanuljak meg dolgokat, és emlékezzem még évek múlva is arra amit egykor egy könyvben olvastam. Vagyis,hogy az agyam egy magasabb szinten működjön.Ha beleolvasol egy Agykontrollal foglalkozó könyvbe meglátod, hogy az másról szól.Asztrál sík nincs benne.


81. Ironmaiden2 (2010-07-30 12:25.33) aaaaa - (válasz Stefi baba 80. hozzászólására)
Az index fórumon is vágják pedig ezt a témát. Pedig az csak sima tudatos álmodásról szóló téma. Akkor ezek szerint te erről az egészről nem tudhatsz valami sokat. Vagy tévedek??

Azt te is tudod, hogy tudatos álmodáskor a test alszik, de az agy nem. Normál alvás és normál álmodás közben állítólag az asztráltestünk a fizikai test mellett lebeg. Na most ugye tudatos álmodáskor csak a testünk alszik. Így átcsaphat a tudatos álmodás testenkívüli élménnyé, de persze erre nem túl sok az esély, hogy spontán bekövetkezik. Viszont MEGTÖRTÉNHET, van rá esély. Velem megtörtént, elsőre spontán. Talán mert agyaltam rajta. Vannak olyan emberek is, akik tudatos álmodásból szándékosan testenkívüli élménybe lépnek különböző technikákkal, amikről a neten is olvastam. Na én az egyik tudatos álmomban nem tudom miért, volt hozzá merszem hogy álmomban csináljak magamnak még egy testet. EKkor eltűnt az álomkörnyezet és a saját szobámban találtam magamat az asztráltestemben. Nem akarom a dolgokat részletezni mert sokáig tartana, de a látvány, ami elémtárult, maga a puszta valóság volt, éreztem ahogy ott lebegek és az egész szoba, még a fények is ugyanolyanok voltak mint a valóságban. Összesen három ilyen élményem volt, ebből kettő nem szándékos volt. A legutolsó után rettenetesen éreztem magamat. Remegtem, rángatóztak az izmaim, bizsergett a testem, órákon át. Reggel amikor felébredtem már majdnem minden rendben volt, de kisebb bizsergéseket még rengeteg ideig éreztem. Szóval ez a bizonyíték arra, hogy az ilyesmi élmények valóságosak, és egyeltalán nem álom.
Szóval: Ha nem akarsz ilyet, ne gondolj rá, mert ha ezen fogsz agyalni, akkor úgy fogsz járni mint én. Az emberi agy már csak ilyen. Ha valamin sokat agyalsz, megtörténhet. Maga az élmény nem rossz, hanem ijesztő, bár nem annyira, de ha valamit elb*szol, úgy mint én a legutobb, akkor a tested béka módjára fog viselkedni............
Komolyan nem tudtál arról, hogy tudatos álomból simán lehet testenkívüli élmény? És hogy a lebegés érzése azért van, mert az asztráltested a levegőben lebeg?


80. Stefi baba (2010-07-29 13:07.30) aaaaa
Na ehhez nem igen tudok hozzá szólni, ilyen élményem nem volt.Az agykontrollos barátaim sem számoltak be ilyesmiről.Gondolom,hogy spirituális oldalakon találsz valamit erről is.


79. Ironmaiden2 (2010-07-29 00:35.16) aaaaa
Köszi a bíztatást.
Volt valamiféle testenkívüli élményem is. Legalábbis szerintem csak álom volt, de más szerint rendes testenkívüli élmény. Úgy volt, hogy álom közben csináltam magamnak még egy testet, ami áttetszőbb volt. Ekkor hirtelen eltűnt az akkori álom környezet és a szobámat láttam. Volt valami átlátszóbb testem, ami az alvó testem mellett lebegett és egy kicsivel felette is és egy szürkés kötélszerűség kapcsolta össze a két testet. Én ebből az áttetszőbb testből láttam a dolgokat. Ez volt az 'asztráltestem' gondolom én. Ezt tudtam csak irányítani. Picit körülnéztem és minden olyan volt mint a szobám a valóságban. A fények is. Aztán siklottam egy kicsit, valahogy átrepültem az ajtón, de beijedtem hogy ebből rossz dolog is kisülhet, ezért visszasiklottam az alvó testem fölé és beleszálltam. Ekkor teljesen másik álomkörnyezetben találtam magamat. Elég furcsa volt.
Erről mit gondolsz? Testenkívüli élmény lehetett, vagy csak álom? Mert tudatos álmodásból állítólag könnyen kisülhet testenkívüli élmény.


78. Stefi baba (2010-07-24 13:31.40) aaaaa - (válasz Ironmaiden2 77. hozzászólására)
Sokat kell gyakorolni, tudod gyakorlat teszi a mestert. Hónapok kellenek, míg eljutsz arra a szintre, hogy mindent irányítani tudj. Kitartás!


77. Ironmaiden2 (2010-07-06 21:06.48) aaaaa
Köszi Stefi baba. :) Neked is valami hasonlókat.
Csatlakozom én is. Nagyon boldog szülinapot Thomasnak, de a füle ne érjen a bokájáig. Ha lehet. :S

Stefi baba amúgy közben jelentősen előrehaladtam tudatos álmodásban. :) Tudom hogy nem ide tartozik a dolog, de már tudok irányítani is benne, tisztán látok mindent, de nem annyira olyan, mint ahogy el lett mondva sokak által, vagyis én nem érzem annyira valóságosnak a dolgot. Mármint éles a kép, azut csinálok amit akarok, de sokan azt mondják, hogy mennyire valóságos, így meg úgy. Hát szerintem csak csekély mennyiségben olyan. Egyszer az egyik tudatos álmomban valaki pofonvágott, de semmit nem éreztem. :D


76. Stefi baba (2010-07-03 13:39.23) aaaaa
Jöttem, hogy sok sok boldogságos szülinapot kívánjak az édes Thomasnak!


75. Stefi baba (2010-06-30 13:13.32) aaaaa - (válasz Ironmaiden2 74. hozzászólására)
Szia. A CM nézés nem lóverseny, nem sürget senki.Ráérsz megnézni. Élvezd a nyarat jó pihenést vagy nyaralást.


74. Ironmaiden2 (2010-06-26 22:04.05) aaaaa
Köszi az infót. Jó,igyekszek majd az összes részét megnézni az ötödik évadnak a nyár folyamán. Nem vagyok akkora fan hogy most egy hét alatt leszedjem az összes részét az ötödik évadnak. :)


73. Stefi baba (2010-06-24 12:24.27) aaaaa - (válasz Ironmaiden2 71. hozzászólására)
Szia , én is azt mondom , hogy ha lehetőséged van rá akkor nézd meg az egész sorozatot.A teljes 5.-ik évadot. Mert igazán úgy érdekes. És így lesz értelme az egész történésnek.


72. Clarissa Dalloway (2010-06-23 05:21.00) aaaaa - (válasz Ironmaiden2 71. hozzászólására)
Szia! Foyet az 5. évadban öli meg Haileyt, és Hotch akkor végez vele. Ez egyetlen egy rész, méghozzá a híres nevezetes 100. Ez volt a jubileumi epizód. Hihetetlenül fantasztikus! Kell hozzá három csomag zsepi. Thomas Gibson úgy játszott, hogy a szívem szakadt meg érte, meg a karakteréért is. Amit neki abban a részben át kellett élnie és hitelesen eljátszania...huhh...szívszaggató!! Csak ajánlani tudom, de igazán csak akkor fogod érteni, ha megnézed az 5. évad első felét. Csak magában a 100 is hatásos, de úgy üt igazán, ha előtte végigizgultad már az első 8 részt is.


71. Ironmaiden2 (2010-06-22 16:39.56) aaaaa
ja és csak hallottam valakitől hogy vannak ilyen részek, de ő sajnos nem tudja pontosan hányadik évad meg hányadik rész. És mivel még sosem láttam ezt a két részt, azért kellenének és mert nagyon érdekel. :)


70. Ironmaiden2 (2010-06-22 16:38.43) aaaaa
Hát az biztos hogy nem lesz így olyan jó mint amilyen neked. :S Nekem szeptembertől teljes erővel a sulira kell majd koncentrálnom és nem fogok már annyira ráérni ilyesmikre. Addig meg szerintem egy tanfolyammal nem sokat lehetne összehozni. De amúgy nekem így is megfelel, mert sokkal jobb a minősége mint a rendes álmoknak és élethűbb......... felébredni azt biztos bármikor tudnék ha rossz lenne az álom, de mivel Bruce sosem hozott még rám rosszat...... aztán majd meglátom mi lesz. Lehet hogy erősödni fognak az álmok, vagy tudom majd magamat valamilyen szinten irányítani. Lehet, hogy a huszadik után, lehet, hogy a harmincadik után. Mindenesetre szeptemberig kiélvezem. Ha elindulok a gyengülés lejtőjén, majd akkor indulok valamerre ezzel. De ez remélem nem fog megtörténni.
Maradva a témánál: azt nem tudja valaki megmondani, hogy sorozatbeli nevén Hotch hányadik évad hányadik részeiben öli meg Faiet- et (remélem jól írom, Fájetnek ejtik). És hogy hányadik évad hányadik részében öli meg Faiet Hotch feleségét? Tudok egy helyet a neten ahol le lehet tölteni, azért kéne az infó.


69. Stefi baba (2010-06-22 10:20.18) aaaaa - (válasz Ironmaiden2 68. hozzászólására)
Én azt tanácsolnám ,hogy keress egy tanfolyamot ahol elsajátíthatsz mindent.Ha nagyvárosban élsz valószínűleg vannak ilyen kurzusok is .A neten olvasgatva nem lehet megtanulni az alfa szintet. Ismerek olyan aki agykontrollos könyvből tanult , de nem igazán megy neki.A tanfolyamot, a tanár irányítását nem lehet helyettesíteni.


68. Ironmaiden2 (2010-06-21 16:06.31) aaaaa
hát, én inkább zuhanást éreztem, egy nagy zuhanást, amikor elkezdődtek az álmok. Szóval ez ilyen vegyes volt nálam úgylátszik. Hogy holnap milyen lesz másodszorra, azt nem tudom. Elsőre egy kicsit még tartottam tőle, lehet hogy azért éreztem azt a szúrkálást. :S


parfumeshop.hu banner

67. Stefi baba (2010-06-21 13:26.49) aaaaa - (válasz Ironmaiden2 66. hozzászólására)
Szia, nem én még nem tapasztaltam ilyet. A teljes ellazulásban nincs szúrás vagy fájdalom. Nem érzel semmit, olyan mint ha lebegnél. Sok gyakorlással te is elfogod érni.


1 2 3 4

Kapcsolódó fórumok

VéleményekTMB, 2021-07-03 22:0096 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk