Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Éttermi élet
- Filmbox Extra HD, 04:30
Tíz igazság a szerelemről
- Izaura TV, 05:15
Rabló-pandúr
- Film+, 05:15
Kőkemény család
- SuperTV2, 05:30
A séf
- Moziverzum, 05:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Clint Howard (65)
Andy Serkis (60)
Derzsi János (70)
Jessica Lange (75)
Crispin Glover (60)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Örömködő topik - közkívánatra!
Dűne: Második rész - Vélemények
2022-es választás
S. O. S. Titanic - Vélemények
Az ördög ügyvédje - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Álmatlanság aaaaa
Egres Katinka aaaaa

 

Fórum - A Horror mesterei: Indián legenda - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

10. 8WnHef5 (2015-12-16 03:12.51)  
A vége olyan mintha rákiabáltak volna a rendezőre: - Hé haver, lejárt az idő! Erre ő: - Ja, bocs, akkor vége. És bumm.


9. Lükesrác (2014-06-23 10:14.11) aaaaa
Nagyjából mindent leírtak már előttem, úgyhogy csak annyit, hogy aki valami durva horrort akar nézni, az ne ezt válassza, viszont aki egy jót akar szórakozni és nevetni, az nézze meg bátran, mert időnként sírva röhögős.



8. Norbii92 (2013-10-28 15:46.51) aaaaa
Érdekes egy rész volt. A rendező John Landis-től az Egy amerikai farkasember Londonban című film az egyik kedvencem, mégis meglepődtem amikor említették a filmben, mint valós tényt! Ezen és jó pár egyéb jeleneten derültem is egy jót, így az Indián legenda inkább horror-vígjáték mint valódi horror. Szintén egy kakkuktojás a szériában, ugyanakkor mégsem csalódtam benne! Lekötött. A története tényleg nagyon érdekes volt - egy szarvasnőről szóló indián legenda elevenedett meg- a főszereplőt alakító színész pedig szimpatikus. Összességében nekem ez a rész is tetszett. Bár most már jöhetnének a horrorisztikusabb epizódok is. 4*


7. Dav (2012-02-29 09:41.02) aaaaa
Ace Venturát leszámítva nem hiszem, hogy találkoztunk volna állatdetektívvel a filmvásznon, de itt az utánpótlás! Egy indián legenda sorra végez a begerjedt férfiakkal. Dögös sziú menyecske képében nincs nehéz dolga a csábítással, viszont az áldozatok nyomorúságos állapota állati közreműködésre utal. Ha az indítékra nem is („Miért keresnek maguk mindenre logikus magyarázatot?” – teszi fel a kérdést a zsaruknak egy amcsi őslakos), a rejtélyre fény derül. Nem ismertem a nyomozót játszó Brian Benbent, mindenesetre „felírtam” a nevét, ő viszi hátán a sztorit kidolgozott és kellemesen vicces karakterével. Külsőre Costnerből, Gere-ből meg a Die Hard-korszakos Alan Rickmanből van összegyúrva :). A többiek jól alájátszó kísérőzenekar mellette. Az indián nőcinek meg a külseje különösen beszédes, ha már ő maga nem :).
A Deer Woman-ben tényleg úgyszólván semmi horror nincs, ahogy már megírta mindenki. Inkább a Monk sorozathoz hasonlít, persze ez jobban tetszett annál. A csúcs, amikor Benben képzeletben visszapörgeti, hogy történhetett egy gyilkosság. Sok apró geg és jó beszólás fűszerezi a nyomozást. Még a rendőrfőnököt sem véletlenül hívják Einhorn-nak (segítek: Ace Ventura-utalás ez is). Sajnos mintha a lezárásra nem maradt volna elég spiritusz, meg ugye itt van a már említett gyakori tünet stílusidegenség… Ez így is az egyik legjobb epizód.


6. Zoltan0804 (2011-08-31 21:31.59) aaaaa
Ez se horror film, pedig a sorozat címe alapján annak kellene lennie! Talán elmegy egy nagyon lightos horror-vígjátéknak! Annak viszont elég jó! Vannak benne jó poénok, érdemes megnézni, a sorozat eddigi egyik legjobb része!


5. Mozsika (2011-07-16 10:12.41) aaaaa
Ez nekem inkább kriminek tűnt,mint horrornak. Talán épp ezért tetszett. Annyira nem tartom erős négyesnek,de a sorozatból eddig messze a legjobb.


4. Jason13 (2010-08-27 16:11.49) aaaaa
John Landis.Ő még véletlenül sem a horror mestere.Inkább a horrorkomédiák mestere.Eme filmje is inkább egy vicces horror film,mint egy színtiszta horror pár poénnal.A sztori elég bugyuta,de nagyon jól kivitelezték.Furcsa gyilkosságok történnek egy kisvárosban.Egy lepukkant zsaru kapja az ügyet,ki egy állatnyomozó.Persze nem Ace Ventura.A történéseket a nyomozó szempontjából követhetjük végig,bár néha látjuk Szarvasnőnket ahogy hímeket csábít el,de az akciókból kimaradunk.De sebaj.Mert kárpótól minket a remek humor.Amikor nyomozónk elgondolkodik az első gyilkosságon az valami fenomenális!Majd lefordultam az ágyról.A zene is remek,igazi fülbemászó muzsika.Ez a film se felel meg a címnek,de kikapcsolja és szórakoztatja az embert.Nem véres és nem látványos,de élvezetes.


3. Az utolso szamuráj (2009-11-02 20:28.36) aaaaa
Hát John Landis igencsak túlvan már karrierje csúcsán,ez a film is inkább a nézhető kategória.A történet egy indián legenda nyomába ered,talán ami a legjobban mutatja,egy másik kultúra mennyire különbözően gondolkodik ,mikor az indián férfi felrója a nyomozónak,miért kell maguknak mindig inditék....valami történik,mert csak.Vannak benne egész kedves poénok és nagy ötlet saját moziját megemlíteni mint történelmet-Egy amerikai vérfarkas Londonban-elhelyezve egy univerzumban,mintha megtörtént volna.
Az indián hölgy csodaszép,olyan egzozikus mód,csak mikor mosolyog,ront saját összképén,de ő se emeli a középszer fölé a munkát.



2. Lasimoci (2008-06-22 03:30.21) aaaaa
Bizony elég kevés horror van ebben is, csöppet uncsi, eseménytelen. Viszont valami megfogott benne. Talán az, hogy nem vette komolyan magát, rengeteg humor van benne, sok jó ötlet.
Legklasszabb képsorok, mikor elképzeli, hogy miként történhetett a gyilkosság. Hát azon nagyokat röhögtem.
Egyébként igazad van MrMojoRisin1, ugyanis tényleg van kapocs e film és az Ace Ventura között. Mindkettőben Einhorn-nak hívják a rendőrfőnököt! :D Érdekes. Sztem nem véletlen.


1. MrMojoRisin1 (2007-11-23 20:40.30) aaaaa
John Landis gyakorlatilag összekeverte 2 régebbi filmjét a Harapós nőt illetve az Egy amerikai farkasember Londonban-t! A végeredmény pedig egy kiváló horror-vígjáték! A főhős maga Ace Ventura személyesen, hiszen egy állatnyomozó a főszereplő! Igaz nem Jim Carrey játssza, de ez a fickó is roppant vicces, csak másként! Ennek következtében ez a rész sem felel meg a sorozat címének, de önmagában roppant szórakoztató 60 percet tölt el aki megnézi!



Kapcsolódó fórumok

Vélemények8WnHef5, 2015-12-16 03:1210 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
A Horror mesterei: Indián legenda adatlap
Eredeti cím: Masters of Horror: Deer Woman
Évszám: 2005
Rendezte: John Landis
Szereplők: Brian Benben, Anthony Griffith, Cinthia Moura, Sonja Bennett, Julian Christopher...

További információk

Szereplők fórumai
- John Landis - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk