Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Férfibecsület
- Mozi+, 13:55
A Goldman-ügy
- HBO, 14:15
Alkonyat
- Paramount Network, 14:45
A piszkos tizenkettő
- Film+, 14:55
A smaragd románca
- Moziverzum, 15:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Melyik színésznővel/színésszel feküdnél le legszívesebben?
Shirley MacLaine - Vélemények
Szólánc (filmek nevével)
Szólánc
Szólánc-angol szavakkal

További fórumok

Utoljára értékeltétek
X polgártárs aaaaa
Rachel Kerbs aaaaa

 

Fórum - Drezda - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

29. Katicca23 (2020-02-23 08:23.17)   - (válasz Ystee 27. hozzászólására)
[link]


28. Az utolso szamuráj (2015-04-30 14:47.14) aaaaa
Nem akármilyen nevek is elítélték Drezda bombázását(akár a későbbiekben is).Furcsa,hogy maguk a drezdaiak se nagyon hitték,városukat szó szerint begyalulják majd,nem voltak menekülőutak,sok helyen nem volt megszervezve,bombatámadás esetén ki és hova meneküljön-főleg a történelmi illetve belváros részen-illetve nagyon légvédelme se igen volt.
Hogy pedig a Luftwaffe erre az időre már milyen állapotba leledzett,külön rágcsálnivaló téma.Történészek serege vitázik azon,független attól,hogy ezt a győztesek cselekedték meg,Drezda elpusztítása minősülhet vajon háborús bűnnek,jogilag.
Ám,mint minden éremnek,itt is van egy másik oldal,ami ebben a filmben is elhangzik egy angol szájából,aki részt vesz a bombázásban:igen sok pilóta,bombázógép legénysége stb. családtagja veszett oda az un. Angliai csatában ,még csak nem is London bombázásánál,hisz a németek romboltak más célpontokat is(bár az meg válasz volt a Ruhr vidékre,de kár belemenni a tyúk-tojás kérdéskörbe,hisz elvezethetne a kik is kezdték a világháborút dologig.).Szóval,azoknak az embereknek ott fent teljesen logikus,hogy a bosszú járt a fejükben,rá mindent a "szemét nácikra",és egy bombázóval ölni más,mint meghúzni valakire pár lépésnyire a ravaszt.(Nem hinném,hogy aki nagy hévvel kidobta a bombát Drezda felett,ha előtte állt volna egy német 10 éves kislány,azt agyonlőtte volna közvetlen közelről,erre céloztam.Egyszerű,emberi viselkedés.)
Ez a film viszont vacak,néhol meg rettenetesen unalmas.Mióta James Cameron bebizonyította a Titanicnál ,hogy egy megtörtént,akármilyen eseményt el lehet adni romantikával,jól kitapintható recept lett a filmeknél.Nomost hagyján,hogy a német lány-angol pilóta mennyire hihető páros-jelen esetben hahaha...-ezt a John Light nevű figurát többet film közelébe csak akkor engedjék,ha leszurkolja a jegyárat a mozipénztárnál.Katasztrófa,amit amúgy is trágyául megírt karakterével megcsinál,ilyesmit amatőr részegeknél nem látni egy vodkát népszerűsítő orosz reklámfilmben.Felicitas Woll legalább igyekszik-meg szép.
De nézni két órán keresztül a semmit míg végre jönnek azok a bombázók,hát embert próbáló feladat volt,ott viszont néhány képsor azért telitalálat,ami arról szólt,a halál nem válogat.Vagy megdöbbentő volt az a kép,ahogy a következő hullámnak az égő,lángokban vonagló város maga rajzolta ki a célpontokat,egyetlen szánalmas ronccsá lett Németország egyik legrégibb és legbüszkébb ékköve.
Továbbá,a drámai választások,én szeretlek,te szeress meg a többi....uh.Van miért megnézni-a falábú égő figura telitalálat a háború értelmetlensége ellen-de amivel körítik,na az kiverte...a biztosítékot:))



27. Ystee (2013-02-28 20:42.19) aaaaa
A szerelmi vonal nekem sem tetszett pláne, hogy erőltetett volt. A házassága előtt álló nő egyből ágyba bújik egy vad idegennel, akinek a nevét sem tudja, majd néhány mondat beszélgetés után már dúl is a love... Hagyjuk már, nem túl életszerű. A végén persze megvannak a nagy egymásra találások, túlélések, happy end és miegymás.

Különösen gyomorforgatónak találtam, hogy mindvégig a németekre akarták kenni az angolszászok bűneit, a végén a hűtlen nő még ki is jelenti, hogy ezt ők (németek) okozták...

Apropó: a brit pilóta a bombázásokat azzal indokolta, hogy a németek kezdték. Pontosításként a (nem éppen németbarát) Wikiről:
"A RAF Bomber Commandja 1940. május 15-én bombázta először a Ruhr-vidéket, amivel megkezdődött Németország stratégiai bombázása. Az angliai csata a német válasz volt."
Naccsanyi +1


26. Gyorkos (2012-11-18 10:15.31) aaaaa
A kritikák jogosak, a film nálam is csak három csillagot kapott.


25. Andras1945 (2011-09-02 05:42.49)   - (válasz Lepkelali 24. hozzászólására)
Igazad van. nem néztem végig, de nem is pontoztam. Amikor észrevettem, hogy egy love story alakul felfordult agyomrom. Az első sokk akkor ért amikor a pilóta repűlőgépe lezuhan, és elöbb hallom a robbanás hangját mint ahogy a fényt látom.(Bár egy stand up-os szerint gyorsabban terjed a hag mint a fény, mert ha bekapcsoljuk a tévét előbb haljuk a hangot mint ahogy a fényt látjuk.)


24. Lepkelali (2011-04-26 13:58.30) aaaaa
Jó filmnek tűnt, de a szerelmi szál nálam nem való egy háborús filmhez.
Olyat vártam mint a Sztálingrád, de olyat kaptam mint a Pearl harbor.
Van benne pár jó poén...
"Ha a háborúnak vége, Hitler előjön a bunkerból, leveszi az álbajuszt, brit uniformisba bújik és jelenti Churchillnek: Németország megsemmisítve uram!" XDDDDDD


23. Ftcbela (2010-04-11 15:22.09) aaaaa
hát megrázó,meg elgondolkodató,de sztem 180 percbe több minden is elférhetett volna.
De azért elmegy


22. Drezda (2010-04-07 09:03.08) aaaaa
Drezda kontra Coventry, mindkét város t porig bombázták, az emberi esztelenség őrűlt mivolta.Drezda nem volt ártatlan város a háború német földről indult.És a visszatért borzalas formában.Németország indította a bombázásokat Angliára,aztán fordult a kocka, végre egy film ami nem csak német szemszögből ábrázolja a dolgokat!!! Remek munka Roland Suso Richter! Köszönöm!!


21. Vyky0000 (2010-02-26 18:01.47) aaaaa - (válasz TMB 20. hozzászólására)
Igen, hihetetlen h egyesek mire képesek.. ennek a háborúnak sztem nem volt sok értelme. Megöltek egy csomó embert, és egy örök életre megnyomorított családokat!! Még most is szenvedünk a hatásaitól :(


20. TMB (2010-02-26 16:18.57)   - (válasz Vyky0000 19. hozzászólására)
Megnéztem én is, de szerintem elég gyenge volt. A drezdai bombázás élethű visszadásához a hollywoodi stúdiók teljes trükktárára szükség lenne. Mindenesetre jó,hogy készült film erről a borzalomról is, de remélem,hogy pár év múlva lesz egy olyan, ami tényleg méltó emléket állít az áldozatoknak.
Az utolsó mondatodra reagálva: Az emberi barbárság határtalan. A város az egyik, a lakosság pedig a másik példa rá.A legvisszataszítóbb azonban az,hogy a bombázás után készült képsorokat, amikor a bulldózer tolja bele az áldozatokat a tömegsírba, bevágták a németek háborús bűneit taglaló filmba. Az emberi pofátlanság is határtalan.


19. Vyky0000 (2010-02-26 15:18.32) aaaaa
Kicsit meglepett h 3 óra hosszú, de sztem is megérte végig nézni:) Nem bántam meg hogy 2ig fent voltam és hulla voltam a suliban xD Amúgy minden tökéletes volt!! Dzeda gyönyörű volt, nem is értem miért kellett ezt tenni ezzel a gyönyörű várossal!


18. Lear58 (2010-02-17 17:08.58) aaaaa
Drezda szombaton emlékezett meg a város 65 évvel ezelőtti elpusztításáról. A gyászünnepet neonácik idén is tüntetésre akarták felhasználni, de ezúttal ez nem sikerült: vagy 15.000 drezdai emberlánccal akadályozta meg, hogy a feketeruhások bejussanak a belvárosba.
Helma Orosz, a város kereszténydemokrata főpolgármestere beszélt is a tüntetőkhöz. „Szembe kell szállnunk azzal, hogy öreg és fiatal nácik kisajátítsák maguknak a gyász napját. És arra is emlékeznünk kell, hogy ezt az átkozott háborút ki indította el…” mondotta. Miközben az emberlánc védte a belvárost, végig szóltak a templomok harangjai.


17. Trashfan (2009-04-19 14:27.54)   - (válasz Lear58 16. hozzászólására)
Drezda bombázása akkor is bűn volt. Nem lehet úgy védekezni, hogy de a németek is követtek el bűnt. Persze, hogy követtek, sokkal többet. De ez a tényen nem változtat, hogy Drezda bombázása sem katonailag sem más módon nem volt indokolt, pusztán terrorbombázás volt.


16. Lear58 (2009-04-19 14:17.07) aaaaa
Valaki azt írta Drezda bombázása embertelen tett volt,minden bombázás az de dokumentum filmeken látni,h a lakkoság mennyíre befolyásolta Hitlert későbbi tetteiben az a leírhatattlan extázis az utcákon mint egy Beatles koncerten,nem is érdekelte őket mi folyik a meg szált területeken és nagyon rosszul esett nekik mikor fordult a kocka és őket bombázták.


15. TMB (2009-03-25 10:51.11)   - (válasz Davwid 10. hozzászólására)
Teljesen egyetértek veled. A háborúban nincs jó és rossz fél, inkább győztesek és vesztesek vannak.
Az utolsó mondatod: "ez esetben túllőttek a célon a szövetségesek."-Nos,én inkább sok esetet mondanék.A brit bombázókaravánok úgy járták az országot, mint ahogy manapság a zenekarok turnéznak. Köln, Magdeburg,Hamburg,Drezda, stb...
Egyrészt a németek lelkét akarták megtörni (nem sikerült), másrészt itt próbálták ki az új harcászati eljárásokat. Semmivel sem kisebb gyilkosság az ilyen, mintha golyót, gázt vagy mást használnának...


14. Mangilla (2009-03-25 08:58.22) aaaaa
Én alapjában szeretem a háborús filmeket, és azt sem tartom nagy bajnak, ha egy történelmi filmben a fókusz egy szerelmi szálon van - no de ezt a filmet rendesen elrontották!
Látszik, hogy volt pénzük, és nem mondom, hogy nem volt a film néha igazán izgalmas, látványos vagy megható, de ez egy ilyen nagy volumenű vállakozás esetében sajnos édeskevés...
A forgatókönyv egy nem túl eredeti, de potenciállal rendelkező sztoriból űbergagyi romantikus vacakot kreált, hiteltelen karakterekkel, amelyekbe sokszor teljesen tehetségtelen színészek próbáltak életet lehelni...
A demagógiát persze nehéz elkerülni egy ilyen típusú filmben, hiszen, ha az alkotók leteszik a voksukat valamely nézőpont mellett, az óhatatlanul (és esetleg joggal) bánthatja a másik oldalt, de nekem nem is ez volt benne a csalódás, hanem a rettenetesen átgondolatlan, nézőt hülyére vevő, klisé-klisé hátán-típusú megoldások... a más filmekből lopott jelenetek... az, hogy a készítők nem tudtak, vagy nem akartak határokat szabni munkájuknak, ezért egy katyvasz jött létre, mely az Ellenséges terület, a Titanic, a Schindler listája és a Cápaember* zavaró keveréke...
(*ez a film természetesen csak hasonlóan gagyi, nevetséges volta miatt került a felsorolásba).
Sajnálom ezt a filmet, és nem akarnék olyan fals közhelyekkel jönni, hogy borítékolni lehetett a végeredményt, mert alapvetően tévéfilm, meg a németek nem is tudnak jó filmet készíteni, hiszen ott van pl. a Sztálingrád, ami egy szuper alkotás, és megfelelően mutatja be a háborút, a németeket is - német szemszögből...
Ennyi mérgelődés után azért hadd emeljek ki néhány dolgot, ami tetszett a filmben:
A repülős jelenetek nekem nagyon bejöttek - igaz, sokszor ordított itt is a CGI, de a légitámadások atmoszféráját igazán eltalálták; tetszettek a jelmezek és a díszletek, korhűek és jók voltak (német precizitás:P); a porig rombolt Drezda, meg az óvóhelyek világa is érdekes volt - bár az én nagyszüleim nem egészen így mesélték el ezeket a bombázásos időket (persze, az Pesten volt); és a színészek közül talán egyedüliként a főszereplő hölgyet emelném ki, Felicitas Wollt:P
Összegezve: aki Titanic-szerű, katasztrófával megspékelt szerelmi történetre vágyik, az feltétlenül nézze meg, a háborús filmek rajongói meg inkább csak azért, hogy "kiikszelhessék"...


13. Csabesz83 (2008-10-07 13:41.47) aaaaa
Röviden, tömören a film nem ér egy Ft-ot sem. 180 perc marhaság. Az első 120 perc a "majom angol pilóta" és a "buta lány" kapcsolata. Az utolsó 60 perc érne valamit, ha részletesebb lenne. A bombázást elnagyoltan mutatja be,sok hiány van benne pl. említ 1000fokos hőséget,de nem említ tűzvihart,amitől az olyan lett. Az óvóhelyeket sem firtatja nagyon. Inkább készítettek volna egy 60 perces dokumentum filmet...
Erről jelent meg érdekes könyv, ha valaki olvasta, tudja miről beszélek.
Naccsanyi! Te vagy az én emberem! Egyről beszélünk! Teljesen egy véleményen vagyunk! Aki sztárolja ezt a filmet, vagy csak annyit ír, hogy jó, az nincs sok mindennel tisztában. Bár mindenki joga eldönteni.


12. Naccsanyi (2008-05-20 14:59.18) aaaaa
Szerintem a film elég gyengére sikeredett. Nyilván a rendező állami utasításra készítette el a filmet, merthát kell egy film Drezda pusztításáról. Ennek eleget is tett a rendező, kb 10 perc szólt Drezda pusztulásáról a 3 órás filmben. Így a néző át sem érezheti a pusztulást. Számos eldugott motívum szerepel a filmben, amik arra utalnak, hogy ez túlságosan németellenes:
-ausVICC említése már a film elején
-A London elleni német bombázások említése a moziteremben, ami azt hivatott bizonyítani, hogy ezek a "büdöshitleristanácifasiszta" németek bizony megérdemlik, amit kaptak
-A Szodoma és Gomorra idézet a gépen
-A rádión hallható Hitler beszéd, ami arra akar emlékeztetni, hogy ezek az emberek bizony a "főgonosz" népe
-A szereplők jellemrajza is hagy kivetnivalót maga után:
*A német katonák élvezik, ha nemzettársukat gyilkolhatják, még akkor is, ha ártatlan
*A testileg-lelkileg harcedzett német katona kap először idegösszeroppanást, és lövi le a társaságot
*A főhősnő egy ribanc, ráadásul tettei arra a következtetésre viszik rá a nézőt, hogy az angol bizony jobb, mint a német
*A Hitlerjugendben szolgáló szőke lányt is kurvának ábrázolják, s politikai agymosottnak
-Az egész film alig szól valamit a bombázások okáról, ami csak a minél több polgári áldozat elérése azért, hogy a vörösök erőtt megmutassák az erejüket. (a városban ipari létesítmény nem volt, a katonai erők száma minimális)
-A bombázás milyensége a filmben rettenetesen silány volt, s a film nem is szólt arról, hogy miként vitték véghez a pusztítást. Pl. a tűzvihar keltése, az elba folyó folyó felhevítése közel 100 C-re(nehogy beleugorjanak a bombázás elől)
Ez a film bizony szar lett, és már nekem személyszerint tököm tele van azzal, hogy egy háborús történetet csak úgy lehet elkészíteni, hogy a központjában egy szerelmi szál húzódik. S szerintem már eljutott odáig a filmvilág, hogy ne minden katona démoni jellemmel rendelkezzék. Ajánlom mindenkinek elolvasásra az Apokalipszis 1945 című művet David Irvingtől, annak, aki az igazságot szeretné tudni erről a tragikus eseményről.


11. Master laster (2008-05-18 00:35.20)  
Hitler vagy Sztalin, melyik a rosszabb? Teljesen nézőpont kérdése. Alien vagy Predator, melyik a jobb? Visszatérve a filmre Drezda bombázása semmilyen katonai indokkal nem magyarázható. Magánvéleményem szerint ez már inkább Sztalinnak szólt, milyen totális pusztitásra képes a háboru vége előtt is a RAF. Afféle erődemonstráció, akár csak az atombomba bevetése Japánban. Egyébként hol lehet ezt a filmet megnézni? Csak a TV-ben adták, vagy megjelent DVD-n?


10. Davwid (2008-05-17 23:18.07) aaaaa - (válasz Qvintipor 6. hozzászólására)
Nem szeretnék most belemenni ki volt a piszkossabb a második világháborúba.Mindkét oldalon volt kegyetlenség barbárság . Ez nem csak a németekre volt jellemző.Azt írod mit műveltek a nácik oroszországban? Én kérdezem mit műveltek az oroszok oroszországban - saját népükkel ( és nem ide tartozik, mit műveltek az oroszok hazánkkal ?)
Mit tettek az oroszok a lengyelekkel Katyn-ban ?
A tavasz 17 pillanatát kihagyom - 840 percet nem áldozok rá. Az oroszok amihez nagyon értenek az a történelemhamisítás !
Ez a topik Drezdáról szól és továbbra is állítom ez esetben túllőtek a célon a Szövetségesek !


9. Zajecka (2008-05-16 09:59.28)  
amúgy meg drezda bombázása egy nagyon embertelen tett volt, ezt Kurt Vonnegut is kifejti szinte a legtöbb könyvében, illetve erről szól az ötös számú vágóhíd című könyve. a barbárság az barbárság, akárki követi is el, és nincs olyan hogy az igazság nevében elkövetett barbárság.


8. Zajecka (2008-05-16 09:55.55)   - (válasz Qvintipor 6. hozzászólására)
oké, persze szörnyű amit tettek, de azt nem mondanám hogy a németek jóvátehetetlen bűne, mert nem szabad általánosítani. az a generáció aki abban a korban élt, esetleg elkövetett valami borzalmat, már erősen a kihalás útján van, és akik most élnek, azoknak semmi közük sincs ahhoz, ami akkor történt.így helyesebb lenne azt mondani, hogy az akkori németek (és még csak nem is mindegyik német) jóváthetetlen bűnei, bár ennyi erővel az oroszokról is beszélhetünk mert ők sem voltak piskóták.vagy a szerbek.vagy a törökök.VAGY az amerikaiak.stb.


7. Suealain (2008-05-16 09:52.37) aaaaa
Nagyon nagyon jó ez a film. Teljesen magával
ragadt. Azért a németek is tudnak!


6. Qvintipor (2008-04-01 20:47.22) aaaaa - (válasz Davwid 4. hozzászólására)
kedves DAVWID..bizonyára nagyon fiatal vagy..ajánlom nézz meg jó néhány korabeli dokumentumfilmet,láthatnád mitmüveltek a nácik oroszországban,PÉTERVÁRON..ALEGNAGYOBB HIDEGBEN KIÉHEZTETTÉK A LAKOSSÁGOT,MINDEN UTJUKBA ÁLLO FALUT,KUNYHÓT FELGYUJTOTTAK,KEGYETLENÜL LEMÉSZÁROLTAK MINDENKIT AKI AZ UTJUKBA ÁLT..A HALÁLTÁBOROK BORZALMAIRÓL NEM IS BESZÉLVE..TONNASZÁM DÓZEROLTÁK BE A TÖMEGSIROKBA AZ ZSIDÓKAT..ÉS ŐK A NÉMETEK ELHITTÉK MAGUKRÓL HOGY FELSŐBBRENDÜEKNEK SZÜLETTEK.HA TEHETED NÉZD MEG DVD-N A TAVASZ 17 PILLANATÁT..A CSODÁLATOS VJACSESZLAV TIHONOV ALAKITÁSA MELLET MEGRÁZÓ DOKUMENTUMOK ILUSZTRÁLJÁK A NÉMETEK JÓVÁTEHETETLEN BÜNEIT!!!!DE EGYETLEN NÉMET VOLT AKI MINDENKI FELETT ÁLT,ÉS MEGNYERTE A MÁSODIK VILÁGHÁBORUT..MARLENE DIETRICH...CSODÁLATOS HANGJÁVAL ÉS MEGJELENÉSÉVEL JÁRTA A FRONTOT,AKNA MEZŐKÖN IS UTAZVA,ÉS HARCRA BUZDITOTTA A SZÖVETSÉGESEKET,ODA IS LET MINDEN VAGYONA,MERT ELADOT MINDENÉT HOGY SEGITSE AZ AMERIKAI HADSEREGET,HOGY MINNÉL ELŐBB VÉGE LEGYEN HITLER ŐRÜLETÉNEK!!!


5. Kisjon (2008-03-05 18:06.10) aaaaa
a látvány azért felejthető, de a történet igenis megállja a helyét. a film végén bemutatott és lebombázott drezda majd az utcán céltalanúl bolyongó emberek látványa viszont nagyot űt.
a romantikus szál nekem nem igazán jött be. ezért is csak közepes film, de egy német rendezőtől és gondolom egy véges kölcségvetés mellett ez nagyszerű munka.


4. Davwid (2008-02-17 20:33.27) aaaaa
2 részes tv film a ZDF-tól - talán ezért lett 3 órás.
Nagyon jó film ami több szálon fut majd a pokoli bombázással zárul.Jó látni egy világháborús filmet a németek szemszögéből.

A németek nem voltak szentek, több jelenettel utalnak erre de amit a szövetségesek tettek Drezdában az felfoghatatlan és barbár hadművelet volt.Azok a "szerencsések" akik lejutottak egy óvóhelyre további kínok elé néztek.
Kegyetlen volt azokban a napokban drezdai lakónak lenni.


3. Aplomb (2008-01-26 22:09.55) aaaaa
Tényleg jó film... nekem is tetszett!



2. Nikianyukája (2008-01-12 23:36.29) aaaaa
Nagyon király film, megérte megnézni! Le a kalappal mindenki előtt!


1. Tron2007 (2007-11-19 20:21.12) aaaaa
Hihetetlen, milyen jó film lett. A történet olyan szinten magával ragad, mintha ott lettél volna. Akinek Roman Polanski A zongorista filmje tetszett, akkor ezt a közel 3 órás (kicsit hosszú, de megéri) filmet is meg kell néznie. Le a kalappal a németek, Roland Suso Richter rendező előtt...



Kapcsolódó fórumok

VéleményekKaticca23, 2020-02-23 08:2329 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
Drezda adatlap
Eredeti cím: Dresden
Évszám: 2006
Rendezte: Roland Suso Richter
Szereplők: Felicitas Woll, John Light, Benjamin Sadler, Heiner Lauterbach, Katharina Meinecke...

További információk

Szereplők fórumai
- Felicitas Woll - Vélemények


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk