Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Galaxy Quest - Galaktitkos küldetés
- Film Café, 15:55
Börni, az eszelős temetős
- Filmbox Plus, 16:15
Az U.N.C.L.E. embere
- Film+, 16:20
King Kong visszatér
- Film Mánia, 16:55
Engedd el!
- Paramount Network, 17:20

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Tippjáték (Foci)
Mit hallgatsz most?
Elátkozott város - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Lisa Frankenstein aaaaa
Sonia Rolland aaaaa

 

Fórum - A Horror Mesterei: A beteg lány - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

13. Marlon Wayans (2016-08-23 00:05.27)  
SPOILER-SPOILER-SPOILER !!!!

Nem volt rossz, érdekes volt ez a történet, miszerint a filmben szereplő új bogárfaj gerincesekkel is tud szaporodni.

SPOILER VÉGE !!!!

Bár én a bogaras jeleneteknél jobban élveztem a leszbikus jeleneteket, mikor a két nő csókolózott és összemelegedett többször is. :P

Egyszer nézős.


12. 8WnHef5 (2015-12-20 04:56.55)  
Tőlem aztán szidhatják ezt a részt - szerencsére azért akad bőven pozitív vélemény is; számomra ez volt az eddigi egyik legjobb!

Azt már lassan megszokja az ember, hogy Masters of Horror létére a sorozatban ritkán nyomatnak keményvonalas horrort, de ennél a résznél ez nekem nem is hiányzott. Ugyanis igazi karakterek voltak benne, és nekem nagyon bejött az óvatosan alakuló leszbikus kapcsolat, drukkoltam nekik és még jó ideig elnéztem volna, ahogy... ja de volt itt egy rusnya gonosz bogár is: hát ennél bővebben nem is igényelte a film a jelenlétét.

Tehát hibát ne látok a részben, de keresni se fogom, mert helyette itt van bennem az érzés, hogy ez az egy óra de jól lekötött. Mint mondtam, eddig egyik részben sem voltak ennyire jól kidolgozott karakterek, emiatt teljesen bele tudtam élni magam és meg tudom bocsátani, hogy a trancsírozás ismét az újabb részekhez fűződő remény-fázisba csúszott át.



11. Dant (2014-07-12 18:13.17) aaaaa
Talán ez a rész tetszett eddig a legjobban a sorozatból.
A történet érdekes volt,eléggé bizarr,kissé beteges,a látvány jó volt,a színészi játék is hozta az elvárt színvonalat.
Az átváltozós rész engem a Hullajóra emlékeztetett,a végkifejletnél már csak az lett volna betegesebb,ha a szomszéd kislány mészárol le mindenkit fűnyíróval...
Egyszeri unaloműzőnek megfelel. :)


10. Norbii92 (2013-10-29 19:03.18) aaaaa
Vegyesek az érzéseim, mert bár tetszett, de ez a rész se igazán volt horror. Inkább volt egy thriller, horrorisztikusabb jelenetekkel.
Na de a történet szerint adott egy leszbikus inszektológus nő aki imádja a bogarakat, és egy nap kap is egy különleges példányt, ráadásul a szerelem is bekoptat az ablakon. Látszólag minden összejött, ám a baj akkor kezdődik el, amikor a rejtélyes bogár megcsípi az újdonsült barátnőt.
Érdekes nagyon a története és le is kötött annak ellenére, hogy az epizód nagy részében szinte semmi nem történik, de legalább szépen kibontják a szereplőket! Aztán a vége persze mégis okozott pár meglepetést! Kicsit beteges is volt bevallom, na de ebbe a sorozatba ilyenek kellenek! Csak kár, hogy olyan rövid idő az az egy óra! 4*


9. A6 Intruder (2013-08-19 21:18.30) aaaaa
Hmm. Egy intelligens rovar, aki manipulálja a környezetét, és mutáns rabszolgát csinál az emberből, vajon honnan ismerős a sztori? Talán Richard Grieco Halálhálójából, na jó inkább nem mondtam semmit. Amúgy a filmmel nem volt gond: volt története, a karakterek/színészek is rendben voltak, a '90-es éveket idéző zenés montázsok is tetszettek, és még a lány álmát is egész ügyesen valósították meg, de 97%-ban még a thriller kategóriát sem közelíti meg nem hogy a horrort! Ennek a poloskának szánalmasan kevés lehetőséget adtak a kibontakozásra. OK megette azt a kutyát, na bumm, utána elbújt a párnában és doktor genya módjára várta a finálét. A végére legalább kapunk egy olyan jelenetet, amitől igencsak kikerekedett a szemem, és egy Mesék a kriptából-t idéző "édes hármas" befejezést.


8. Dav (2012-02-29 09:39.25) aaaaa
A rovarok iránt a legtöbb ember jókora ellenérzéssel viseltetik. Pedig igen célratörően és stílusosan alkotta meg őket a természet, én kedvelem őket. A történetben rendhagyó módon egy jólelkű inszektológus nő áll a középpontban, akinek egyszerre két fronton is becsap a ménkő az életébe. Kap egy különleges (nem mondom, hogy kis)bogarat (nem az :), amelynek nyoma vész a lakásában, valamint a szerelem is bekopogtat a szépséges álmodozó hölgy személyében. Igen, leszbikusokról van szó, ez a MOH széria már csak ilyen :). Természetesen jön a bonyodalom, a szomszéd néni nem örül, a kóricáló szökevény rovar igencsak kellemetlen képességekkel bír, és a lányok nem maradnak „érintetlenek” tőle - semmilyen értelemben :).
Van egy-két Hullajót idéző átváltozási fázis meg a végén bogárszörny, ám horrornak ez sem igazán titulálható. Egész tréfásak a szituk (eleve már a felütés is), a dialógusok, no és nem elhanyagolható, hogy szeretnivalóak a szereplők (főleg Angela Bettis elbűvölő). Az ugyancsak bizarr rovarimádó David Cronenberg stílusjegyei is fellelhetők. Nekem nem volt gond vele, de ha valaki azt mondja, egy kalap szar, megértem.


7. Zoltan0804 (2011-10-03 12:16.07) aaaaa
Szerintem a sorozat eddigi egyik leggyengébb része!


6. Mozsika (2011-07-16 17:24.00) aaaaa
A rendező biztos bogaras lehet.


5. Jason13 (2010-08-26 17:24.39) aaaaa
Eme részt sokan szeretik,de nekem nem nyerte el tetszésem.Már a sztori sem tetszett.Elég Legyes.De lehetett volna ez egy jó film,de nem lett az számomra.A sztori se nagy eresztés.Van egy leszbikus bogarász csaj,aki végre talál párt és szerencséjére ő is odavan a bogarakért.Miközben összemelegednek a lányok,egy dögnagy bogár elszabadul a házban és megharapja a bogarász csaj barátnőjét.Belőle szép lassan egy bogárember lesz.Sok az üresjárat,alig van vér és próbál a film humoros lenni.De nem sikerül neki.Az utolsó 10 perc meg enyhén szánalmas.Nicotéróéknak nem adhattak sok pénzt.Többet vártam,keveset kaptam.Számomra eddig ez a leggyengébb rész.


4. Az utolso szamuráj (2010-01-08 15:02.28) aaaaa
Nos,ez egy igen kellemes kis darab volt egy osztálykirándulás büdzséjéből.
60 percbe ennyi történet fért,de még legalább így is sikerült karraktereket kidolgozni:van mikor ehhez 2,5 óra is kevés.Morbid humor és néha pár gusztustalan jelenet,hiába,szegény bogarak sose lesznek az emberek kedvencei,holott számukat tekintve és alkalmazkodóképességüket figyelembe véve sokan az élővilág uralkodóinak tartják őket.Én magam se igen csipázom őket....de van egy feleségem,aki nyáron a kertből betévedt pókokat meg ilyesmiket kiteszi a lakásból,nem leszek hát killer.
Mindent összevetve,jó kis órácska ez,ahol azért a végső trükkök kicsit a 80-as éveket idézték,de mindettől független a sorozat kihagyhatatlan darabja.


3. Lasimoci (2008-06-23 01:59.03) aaaaa
Kellően morbid. Sőt!
Ötletes rendezés, jó színészi teljesítmény.
Remek darab.



2. MrMojoRisin1 (2007-11-27 21:19.33) aaaaa
Lucky McKee valljuk be nem igazán horror rendező! (Ide is csak véletlenül került be, mert Roger Corman nem vállalta) És bizony itt sem horrort rendezett! Hozta kedvenc színésznőjét Angela Bettist és elkészített egy zseniális vígjátékot! A történet egy bogárkutató nőről szól, akinek nem elég, hogy az egész lakása tele van mindenféle bogárral, ráadásul még leszbikus is! Mivel a nők többsége pedig irtózik az ízeltlábúaktól, így nehezen talál párt magának! Aztán végre megismerkedik egy lánnyal, aki persze szintén szereti a bogarakat! Közbe hősnőnk kap egy csomagot, aminek a tartalma egy ez idáig nem ismert új bogár faj! Innen már kilehet találni, hogy a leányzókat megcsípi ez a valami, mire ők átváltoznak! A sztori nem nagy szám viszont, itt van nekünk Angela Bettis, aki bár rút, de itt is annyira szeretetre méltó, hogy meg kell zabálni! Imádom! A másik leányzó Erin Brown miután megmutatja magát félmeztelenül, ezért bizton állíthatom, hogy csak azoknak fog bejönni, akik a kislányos típusokat szeretik!:) Amúgy a film a helyzetekből adódó komikus elemeken kívül, a végjátékban tartogat egy kis, trasbe illő vérengzést is! Összességében én nagyon szeretem ezt a részt, és azon kevés Masters of Horror epizód közé tartozik amit többször is megfogok nézni! És bár nem túl félelmetes, azért kicsit félve tettem le a fejemet a párnára! Aki látta az tudja miért:)))


1. Kthulu (2007-09-08 22:57.58)  
Nem mindegyik Masters of Horror-részt néztem meg, ezt kivételesen igen. Na ez a címnek megfelelően tényleg beteg, abszurd; az az igazság, hogy a történet jó csak, a megvalósítás pocsék, de azért mégis rázott a végén a hideg...



Kapcsolódó fórumok

VéleményekMarlon Wayans, 2016-08-23 00:0513 hsz
Kérdések téma megnyitása0 hsz
Keresem téma megnyitása0 hsz
 
A Horror Mesterei: A beteg lány adatlap
Eredeti cím: Masters of Horror: Sick Girl
Évszám: 2006
Rendezte: Lucky McKee
Szereplők: Angela Bettis, Erin Brown, Jesse Hlubik, Marcia Bennett, Mike McKee...

További információk

Szereplők fórumai
- Angela Bettis - Vélemények
- Attila Szalay - Kérdések


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk