Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A mag (4K Blu-ray)
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Eredet
- HBO, 17:35
Egy kivételes barát
- Cinemax, 18:11
Beépített szépség
- Film+, 18:40
Szellemirtók 2.
- AMC, 18:50
Valld be, Fletch
- Moziverzum, 19:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Talk Show - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
2022-es választás
Krisztus utolsó megkísértése - Vélemények
Segítség mi a film címe????

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Becky bosszúja aaaaa
Bill Murray aaaaa

 

Fórum - Charlie Sheen - Vélemények

Ahhoz, hogy hozzá tudj szólni a fórumokhoz, be kell jelentkezned, vagy regisztrálnod itt!

1 2 3 4 5 6 7 8
213. Lifeisamovie (2021-09-03 22:26.19)   - (válasz somliv 212. hozzászólására)
Neked valami Sheen topik kisajátítási mániád van? :)
Az a bajod, hogy tettem róla képeket? Nehogy ám mára a méteres közlés kényszereid között ne férjen el. Egyébként megszólás helyett, ha már tudsz linkelni, akkor osszad meg a képeket amiket felsoroltál. Senki nem tiltja. Én nem versengek veled. Ég és Föld vagyunk.


212. somliv (2021-09-03 22:08.47) aaaaa - (válasz Lifeisamovie 211. hozzászólására)
Nekem küldted ezt az írást ? Különben de jó fej vagy, hogy figyelmeztetsz az élet különböző buktatóira… Nem mai cikk, 2015-ös, kissé elavult, de tartalma az biztosan rendben van. Amúgy is az információ hajszolása az örökös vesszőparipám, na és a többi… Levelet szintén kellene már megint irkálnom, kellene egy csöppnyi olajat önteni a tűzre..
Bedobhattál volna ide Charlie Sheenről valami komolyabb struktúrájú picturet. Közös képet a fénykorában tündöklő Brenda Bakke-vel, akivel a Hot Shots! Part Deux-ban szerepelt, a limuzinos jelenet még mindig felforrósít, The Pointer Sisters- I’m So Excited dübörgő slágerére. Én is izgatott leszek, amikor keresztbe tett lábakkal ül a széken Brenda és dohányzik-, áhhh és mennyire jól eljátssza azt! A kanadai esztétikum, Emmanuelle Vaugier féle közreműködés, összejátszás sem lenne éppen utolsó, vagy esetleg arról a több száz cicababáról, akikkel felvonult a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban…

Köszi, de inkább őt hesszelem: [link]



211. Lifeisamovie (2021-09-03 19:57.13)  
[link]


210. somliv (2021-09-03 19:30.40) aaaaa - (válasz Opticum 204. hozzászólására)
Elmélkedés gyanánt írtam le, amiket. Nyitott vagyok a ti nézőpontotokra is, főleg ha érveltek mellette. Van ráció abban, hogy fiatalabb korában szerényebb, visszahúzódóbb volt, kerülte a felhajtást, reflektorfényt, egyes élethelyzetekben szintén ilyennek mutatkozhatott, gondolok itten azokra az évekre, amikor nem volt igazán befutva. Mikor még nem kebelezte be annyira ez a világ, akkor lehetett félszegebb.. Ám későbbiekben nagy lángon égette a gyertyát, mind a magánszférájában, mind a show-bizniszben, csakúgy, mint az 56. életévét ünneplő Carlos Irwin Estévez... Sőt, mondok neked valamit: Mindkettejüknél összemosódott a munkásságuk és a magánéletük, úgy, mint ahogy a legtöbb ilyen sztárnál. Természetesen mindkét félnél meglett a negatív következmény. De ez is megmagyarázható és érthető lehet ilyen életforma mellett. Mikor állandó pörgésben, maximum fokon süvítesz napi szinten, fellépéseken, koncerteken kell előadnod magadat több tízezer ember előtt, odafigyeléssel, minél kevesebb hibával. A kamerák, a nézők minden lépésedet, mozdulatodat figyelik, rajtad van a főfókusz, akkor bizony az mást hoz ki az emberből. Mercury mit érezhetett az Ero skálázása alatt, amit letolt Londonban ? Azt, hogy a világ közepe vagyok.. És most gondolj tovább, ezt viszed bele a magánéletedbe is, nem kis hatással van bizony rá… Aztán ott vannak az ezzel járó procedúrásabb dolgok, például a megfelelési kényszer, a nyomás, amiről már írtam más előadónál. Valahogy le kellett vezetnie a fáradt gőzt, lentebb véstem milyen szélsőségek között mozgott..


209. Lifeisamovie (2021-09-03 10:48.10)  
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]


208. Tomka90 (2021-09-03 10:21.22) aaaaa
Jó színész. Boldog születésnapot!


207. somliv (2020-09-06 08:53.58) aaaaa - (válasz Opticum 204. hozzászólására)
Elmered adni a lelkedet az ördögnek, hogy tudást kapjál érte ?
Személyiségének volt egy apró héja, amiben tényleg visszafogottan létezett, ám döntően nem ez uralta, hanem inkább azok a jellemzők, amiket lentebb leírtam- kettős, változó beállítottság alkotta személyiségét, mivelhogy ez tényszerűen illett rá. Mikor melyiket kellett használnia, hogy elérjen valamit, produktívabbá váljon, sikeresebbé, ezeket azért ő remekül érezte. Sokszor egycsapásra vált bolonddá, nem normálissá, erős dühroham jött rá, utána meg mintha mi sem történt volna rózsákat ültetett a kertjében a finom nőies kezével, vagy a begóniáihoz suttogott gyengéden - ezért írtam, hogy csapongott a személyisége ide-oda egyik pillanatról a másikra. Barbara német színésznő legtöbbször az énekes kedves és törődő énjét látta, Freddie alapvetően romantikus volt, gyakran játszotta a keményfiút, de ez nem az igazi énje volt, Kedves embernek ismerte meg, tudta, hogy mi helyes út és mi a nem. Olyan sok embernek segített, nem érezte rajta a rosszindulatot. Sokan az ő szakmájából és az ő hírnevével beléd mártanák a kést abban a pillanatban, hogy hátra fordulsz, de Mercury sosem tett ilyet. Mary Austinnal való kapcsolata plátóira sikerült, azt éreztem, hogy sosem volt igazán az övé, ezért mindig vonzódott hozzá, folyton vágyakozott utána. A túlpörgetett életformájának, nyughatatlan természetének köszönhetően nem élhetett vele normális életet. Mary megtanulta felnőtt módjára kezelni a helyzetet, és azt, hogy ne legyen féltékeny. Ő nyilatkozott a legérzelemdúsabban, mikor Farrokh Bulsara elment az élők sorából: Hatalmas fájdalmat és veszteséget érzek, és biztos vagyok benne, hogy sok rajongója ugyanígy érez. Soha nem szűntem meg szeretni őt és azt hiszem, ő is mindig szeretett engem.


206. Opticum (2020-09-06 00:09.10)   - (válasz somliv 198. hozzászólására)
Őszintén a bohém rhapsody-t nem láttam,nem is fogom,megvan letoltve anno,de annyira nem érdekel.meg nem nagyon szerettem sose a hype-olt filmeket,ha jok ha nem.nalam a queen zenekar kimerült a zenejuk hallgatasaban es kész.még nézni sem szerettem a freddyt,de ez az egyéni dolgom.


205. Opticum (2020-09-05 23:40.26)   - (válasz Opticum 204. hozzászólására)
*astam.


204. Opticum (2020-09-05 23:39.32)   - (válasz somliv 203. hozzászólására)
Nézd en nem voltam megszállott mercury fan,ennyit mondhatok,azt en ishallottam hogy elt mert volt cash,gondolom ezert kiprobalt mindentigazából számomra az egyetlen kérdés hogy miért írták több helyen hogy visszahúzódó volt,?mert valószínűleg emberileg olyan lehetett ,talan a pénz okozta szabadság miatt csinálta a dolgait,mondom nem tudom csak amiket olvasgattam a tagrol.ezert írtam hogy lehet hogy megjatszotta magát.ki tudja?nem ismertem személyesen.megjatszhatta az állatot is akar,abból a fazonbol sokmindent kinézek,de lehet hogy a valódi freddy nem olyan volt,lehet hogy csak kevesen ismertek a valódi enjet.max zenesz tarsak,szülők,vagy ki tudja kik meg?marry austin,vagy az utcso fiuja,eletarsa.de mondom en n nem adtam bele magam a tag életébe,csak amit olvastam.


203. somliv (2020-09-05 22:56.23) aaaaa - (válasz Opticum 199. hozzászólására)
Maximum a családi ebédnél volt az, különben meg semmiképp sem. Önéletrajzi könyvét olvastam. Bedühödött, amikor nem sikerült olyan bulit szerveznie, amilyet szeretett volna.. Kuriózummal bírtak a partijai, 40. születésnapja alkalmával Ibiza szigetén tartotta a szülinapját, flamenco táncosokkal, tűzijátékkal, 6 méteres tortával- az egyik leglátványosabb partyja volt. Hol pedig a legelőkelőbb királyi lakosztályban, Berkshire Hotelben. Kábítószerrel, kokainnal nyomták, hogy bírják a gyűrődést, sokszor napokig tartottak ezek a bulik, Peter Jones a testőre említette azt, hogy 24 ezer font értékű anyagot szippantottal fel ezek alkalmával. Gyakran odatódult csomó ember, több mint 700 vendéget hívott meg, és elfogyott 400 darab pezsgő, pezsgőkben, nőkben, csávókban fetrengett- ekkor előjött vad természete. Őrült volt ilyen téren is, mindent kipróbált, amit csak lehetett: gyorsítókat, lassítókat, porokat, mindenféle tablettát. Két szenvedélye volt magánéletében: a szex és a pénzköltés, a kicsapongó énekes számára megvolt mindkét eseménynek a gyönyöre. Ezen kívül szenvedélyes műkincsgyűjtő, ezek milliókat értek, övé volt az egyik legjobb kollekció Britanniában, az orosz származású Marc Chagall festményeit szintén kedvelte - kitűnő ízléssel áldotta meg a sors. Amikor rossz hangulatban érezte magát, akkor folyton elment vásárolni és úszott a pénzében- azt hangoztatta, hogy extravagánsnak kell lenni. Ő az volt, a legextravagánsabb manus- Kensingtonban 500 ezer fontért vett magának házat. Sheen életvitele lófityfiritty hozzá képest!


202. Opticum (2020-09-05 22:27.07)   - (válasz Opticum 201. hozzászólására)
Sorry ha nem egyben írtam mindent,de egyszerre nem jut eszembe az összes gondolat,amit szeretnek ide vakarni.


201. Opticum (2020-09-05 22:25.45)   - (válasz Opticum 199. hozzászólására)
C.s.-viszont annal inkább...


200. Opticum (2020-09-05 21:53.54)   - (válasz Opticum 199. hozzászólására)
tudtam ezt vagy 91-ota.csak megjátszotta magát.
amugy én is ugy tudtam hogy 86-ban kapott alds-et,bár ez charlie s topic ,de ha már alds akkor.:

[link]


199. Opticum (2020-09-05 21:49.36)   - (válasz somliv 198. hozzászólására)
mercury a szinpadon volt féktelen.Freddie a magánéletben visszahúzódó volt,


198. somliv (2020-09-05 19:36.35) aaaaa - (válasz Opticum 197. hozzászólására)
Mikor 90-ezer embernek hang skálázol, akkor nem csinálhatod össze magadat- Freddie Wembleyjére gondolok itten. Keverte az operát a rockkal, görög tragédia pátoszával, Shakespeare szellemességével, a zenei színház féktelen örömével- ebben is egyedi volt.. Nézd meg a Bohém rapszódiát, ha még nem láttad, a bevezetőjét, írtam is arról oda, olvasd el, ha akarod, ha nem azt se bánom. Rami Malekot hátsó szögből veszi a kamera, felteszi a napszemüvegét, úgy lépked a Somebody to Love-ra, kéglijének a falán Marlene Dietrich színésznő híres képe fest, rolls-royce-al érkezik meg a showra, roadok rakják össze a hangosítást, világítást, kiugrik a lakókocsiból, bőrdzsekijét leveszi, megy előre önbizalommal, közben mindenki őt kuksolja- piszkosul jól összetolták azt a jelenetet. Féktelennek, keménynek kell lenned egyes szituációkban, az életben is ezek dominálnak sokszor, akárhogy nézzük, ez van.. Nem lehetsz bólogató pincsikutya, se aranyos kiscsávó. Mercury hasított a színpadon, lelocsolta a nézőket vízzel, őrületesen toporzékolt, és hogy húzta ki magát! A nézőket tartotta a markában, akkora erőforrással rendelkezett… Írhatsz te is észrevételt, nem érek rá mostan, levelet kell írnom, filmet is jó lenne még néznem. Hajrá!


197. Opticum (2020-09-05 10:58.41)   - (válasz somliv 195. hozzászólására)
amugy csak egy kérdés?szerinted féktelennek lenni jo?


196. Opticum (2020-09-05 10:03.11)   - (válasz somliv 195. hozzászólására)
leirtam a véleményem.mindenki ugy él ahogy akar.semmi közöm hozzá.szinészileg meg nem kritizáltam.amugy én is látom te hogy itéled meg őt.számomra nem gond.ezeket az embereket hivjáj fan-nek.


195. somliv (2020-09-05 08:37.15) aaaaa - (válasz Opticum 193. hozzászólására)
Ezeket leírhattad volna egy hozzászólásba is összefoglalva. Nem kövezlek meg téged, mivelhogy látom, milyen oldalról nézed a helyzetet. Amúgy sem ez gyújtópont számomra, erre nem ugrok.. El kellene választani a búzát az ocsútól. Az, hogy magánemberként miket csinálgatott az más kérdés, és a filmezésben letettek is egészen másak. Sztárok, zsenik, különcök mind-mind két végén égették a gyertyát.. Tudod ez olyan, hogy Freddie Mercurynak sem az jár a fejedben, mikor nézed a Wembley koncertjét, hogy faszikkal kamatyolt, hanem tálentuma ragadja meg az érzéseidet, gondolataidat, és ez pont így jó. Amúgy ő három dologban volt féktelen: Színpadon, szerelemben, bulizásban. Sheenre visszatérve Denise Richardsal párt alkotott a sorozatban melyet lentebb írtam, meg egy filmben is szerepelt ővele, az Eltanácsolt tanácsadóban. Magánszekciójukban, házasságukban lehetséges, hogy zűrben, feszkóban éltek, elcsattant köztük egy-két pofon, ám léteznek nők, akik direkt erre rá is játszanak, mivelhogy imádják a csetepatékat, szóval nem kell őket félteni… Bevéstétek, hogy agresszivitás uralta az énjét, valószínűleg van benne ráció. Ám az életben szükséges ebből az elemből magadba szívnod, ez lehet számodra hajtóerő is, merthogy valljuk be az élet sokszor ramaty, szar, hátad közepére nem kívánsz semmit, nemcsak a hétköznapi figurák számára, hanem a sztárok szintén emberek, ők is vannak így ezzel.. Mahatma Gandhi mondta: Jobb az erőszakosság, ha szívünkben indulat van, mint az a szelídség, amely csak a tehetetlenséget álcázza- igazság, de még milyen! Inkább ezeknek az érzelmi energiáknak megfelelő helyre kell irányulniuk, és akkor talán nem lesz gond.


194. Opticum (2020-09-04 23:20.51)   - (válasz Opticum 193. hozzászólására)
vélemények topic.


193. Opticum (2020-09-04 23:20.33)   - (válasz Opticum 187. hozzászólására)
nem bántánsbol irtam mielőtt jőn a megkövezés..


192. Opticum (2020-09-04 23:07.34)  
persze biztos vannak akik az ilyen fazonokat kedvelik..


191. Opticum (2020-09-04 23:00.51)   - (válasz Opticum 190. hozzászólására)
adig amedig.


190. Opticum (2020-09-04 22:59.43)  
komolytalan fazon volt.tudott élni az tuti, meg most is tud.


189. Opticum (2020-09-04 22:58.54)  
normálisabb nő otthagyta amint ki ismerte. [link]


188. Opticum (2020-09-04 22:52.51)   - (válasz Opticum 187. hozzászólására)
persze én nem vagyok nő,főleg nem olyan.szoval akkor tuti.igaz elfogult sem.nem kötekedésből irom.


187. Opticum (2020-09-04 22:49.18)   - (válasz somliv 181. hozzászólására)
"ismerte a női lélek hurjait?"milyen női voltak?


186. Opticum (2020-09-04 22:45.44)   - (válasz Opticum 185. hozzászólására)
mindegy rábaszott azt kész.az életmodjábol már visszavehetett valamit szerintem,de megkomolyodni sose fog.szerintem.legalább is még most se ugy néz ki a tag.csak kénytelen tűrtőztetni magát.azon rőhőgtem egyszer egy interjuban azt mondta ez veled is megtőrténhet,végűl is,csak talán kevesebb esélyel.



185. Opticum (2020-09-04 22:42.39)   - (válasz somliv 181. hozzászólására)
erkőlcsileg,ki tudja?ha videora lett volna véve amit művelt hát?ki tudja?persze biztos nem pedofil volt,de tuti leművelt dolgokat.,esetleg másfajta szinésznek kellet volna mennie szerintem.


184. Opticum (2020-09-04 22:40.21)   - (válasz somliv 181. hozzászólására)
szerintem a zűlésen kivűl nem igazán izgata semmi,még saját maga sem.max a pina.


1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó fórumok

VéleményekLifeisamovie, 2021-09-03 22:26213 hsz
Melyik a legjobb filmje?Opticum, 2020-09-04 23:128 hsz
KérdésekHarmony and Peace, 2011-08-03 20:573 hsz
 
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk