Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A smaragd románca
- Moziverzum, 15:00
Kiképzőtábor
- Film Mánia, 15:20
Érvek és életek
- Filmbox Plus, 15:35
Waterworld - Vízivilág
- AMC, 16:05
A majmok bolygója
- Mozi+, 16:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Shirley MacLaine (90)
Djimon Hounsou (60)
Glenn Morshower (65)
Cedric the Entertainer (60)
Aidan Gillen (56)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Shirley MacLaine - Vélemények
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
Az ajánlat (sorozat) - Vélemények
A Moszkitó-part (sorozat) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az 5 bajtárs aaaaa
Alain Delon aaaaa

 

Hanna12 adatlapja

Osztályzott filmek
Eddig még nem osztályzott filmet.

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 3.
Utolsó hozzászólások:

Harry Potter és a Félvér herceg - Vélemények (2021-11-25 10:21.41)
Kedves Ava Gardner!
Tudom, hogy ez a ,,kritika" elég szigorúnak tűnik, de egy percig sem mondtam, hogy a filmek nem tetszenek. Ennek inkább az ellenkezőjét érzem, mivel én nagyon szeretem ezeket a filmeket. Így utólag belegondolva nem arra a dolgokra kellett volna nagyobb figyelmet szentelnem a véleményem leírásakor, amik zavarnak, hanem azokra, amik tetszenek. A szereplőktől kezdve a zénén át a cselekményekig, minden. Ha lehetséges lenne, hogy minden pontosan úgy történjen, mint a könyvben, akkor szerintem egy körülbelül 10 órás film születne, és szinte senki nem nézné meg, hiszen túl hosszú. Emiatt sajnos össze kell tömöríteniük a készítőknek az egészet, hogy jóval rövidebb legyen. Ettől persze még nem lesz rossz film. Sőt, ezek egytől egyig remek filmek. Csak azt nem értem, hogy miért tesznek bele olyan dolgokat is, amelyekhez még csak hasonlóról sem ír a könyv. Persze így sokkal izgalmasabb lesz, ami egy pozitívum. Egyébként köszönöm a válaszodat! Meglepett, hogy valaki válaszolt a megjegyzésemre.

Harry Potter és a Félvér herceg - Vélemények (2021-11-24 20:11.21)
Félreértés ne essék, egyáltalán nem rossz filmek, csak eltérnek a könyvről. Ennyi!

Harry Potter és a Félvér herceg - Vélemények (2021-11-24 20:09.58)
Kedves bárki, aki ezt olvassa!
Én nagy Harry Potter rajongó vagyok. Most 12 éves vagyok, de nemsokára betöltöm a 13-mat. Most nemcsak a Harry Potter és a félvér herceg-ről fogom leírni a véleményemet, hanem az összes részről, kivéve a halál ereklyéi-t (azt még nem láttam és nem is olvastam sajnos).
Nem szeretném elvenni senkinek a kedvét ezektől a kitűnő olvasmányoktól, vagy a belőlük készült filmektől, ez csupán a személyes véleményem róluk (leginkább a filmekről). A könyv egytől egyig remek, már amiket olvastam. Elismerésem J. K. Rowling-nak, amiért ilyen remekműveket írt. Az első részről (mármint a filmről) az a véleményem, hogy voltak ugyan benne kisebb hibák, vagy néhány dolgot ugyan ki is hagytak belőle, de egyébként szinte teljesen visszaadta a könyv által leírt dolgokat. A második részről nagyjából ugyan ez a véleményem, de abban már egy picit több eltérés volt a könyvtől. A harmadik részben már nem csak egy kicsivel több. Mondhatnék példát, de ha valaki esetleg még nem olvasta a könyvet, de a filmet már látta, annak azt ajánlom, hogy olvassa el, én pedig nem lövöm le a poént (habár ez nem is vicces). Az eddigi részek amiket felsoroltam, nekem nagyon tetszettek. A negyedik rész már rengeteg fontos dolgot hagyott ki a filmből, amik a könyvben benne voltak, és leginkább átugrott az eseményeken. A legfontosabb eseményeket szemléltette, de azokat legalább látványosan. Az ötödik részben rengeteg valótlan dolog volt. Ezt úgy értem, hogy a könyvben szinte teljesen más volt a legtöbb dolog. Nagyon fontos részeket hagyott ki a film. Ezt olyan szempontból meg tudom érteni, hogy nem fér bele minden a filmbe, de ezt is 2 részre oszthatták volna akár, mint a hetedik részt. A hatodik részt én ma délután olvastam ki, és már alig vártam, hogy lássam a belőle készült filmet is. Őszintén szólva számomra ez kissé egy csalódás volt. Egy elég idegesítő csalódás. (Az idegesített benne hogy mennyi, de mennyi eltérés van a film és a könyv között.) Sokkal jobbra számítottam, bár jobban belegondolva nem tudom mit vártam, hiszen egyik részről a másikra egyre több az eltérés a film és a könyv között. Itt volt eddig a legtöbb. Például mikor is gyulladt fel a könyvben Weasley-ék háza? Soha! És még a legfontosabb részekben is rengeteg eltérés volt. Kihagytak belőle azt a fontos dolgot, hogy az előző rész óta új a mágiaügyi miniszter! Kihagyták Dumbledore temetését is! A szereplők külsejét től kezdve a cselekményekig mindenben volt legalább egy apró hiba eltérés az eredeti elképzeléstől. Mindazonáltal, jó film mind a hat, amit eddig felsoroltam. Főleg ha valaki nem olvasta még a könyvet. Az nem látja ezeket a hibákat és nem idegesíti fel magát rajtuk mint én. Igazából ennyi lenne az én véleményem. Majdnem mindegyik résznél ugyanaz a hiba. A sok eltérés az eredetitől, a könyvtől!


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk