Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Nyár Elba szigetén
- Film4, 10:20
Csillagkapu - Az igazság ládája
- Mozi+, 11:10
Hollywoodi őrjárat
- AMC, 11:10
Kínzó közelség
- Film Café, 11:15
Úszó erőd
- Cinemax, 11:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Gáspár Győző - Vélemények
Mire gondolsz most?
2022-es választás
Asszociáció
Szólánc

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Daisy Diamond aaaaa
Noomi Rapace aaaaa

 

Babcsim adatlapja

Osztályzott filmek
Összesen 2 filmet osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 0 aaaaa, 1 aaaaa, 1 aaaaa, 0 aaaaa, 0 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 film:
Rocketman aaaaaBohém rapszódia aaaaa

Az összes osztályzott film

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 3.
Utolsó hozzászólások:

Rocketman - Vélemények (2019-06-11 14:27.06)
Megnéztem tegnap, nem ezt vártam a trailer alapján. Az egy pörgős, néhol már-már a giccs határait súroló filmet sugall, Baz Luhrmann képi világához hasonló túlzásokkal. A fim eléggé nehezen indul, 40p után már az órámat nézegettem, hogy mennyi van még hátra...És igazából nincs íve,nem történik benne semmi . Azzal az érzéssel jöttem ki, hogy ez most arról szól,hogy a jónép sajnálja meg szegény Elton Johnt mert nem szerették a szülei, és ezért nem tudta eldönteni, hogy Dom Pérignonba vagy Boulingerbe fulladjon bele bánatában? Sok más ember is van akinek még ennél is durvább konfliktusai is vannak a szüleivel (gyerekkori bántalmazás stb) ,és nem az a legnagyobb gondja, hogy milyen méregdrága piával igya le magát naponta a sárga földig a félkastély méretű házában, hanem, hogy miből fizesse a hitelt, hogyan lássa el a családját és meg ugye hát másnap menni kell dolgozni egy melóhelyre amint szívből utál. Természetesen a mondanivaló az akart lenni a végén,hogy ő leszámolt a gyerekkori "démonaival" de valahogy mégsem, ha még 72 évesen is ezen pörög (mivel a film egyik producere) és ez még hiteltelenebbé teszi nekem a sztorit. A látvány meg a zene nem annyira jó, hogy elvigye a hátán a filmet.A nagy hajcihőt a homoszexualitásának ábrázolása körül se értem mert ezt a poént már 2006-ban a túl a Barátságon című filmben lelőtték. Drogozik, piál, hány , és betépve cikin viselkedik? Hát ilyet is láthattuk már pl a Sehelyesarcúban hány évvel ezelőtt is? Egy uncsi zenés limcsi ráadásul a számok nagyon sokszor jóval hamarabb el vannak vágva mint kéne, belekapnak egy-egy dalba de amikor már hátradőlnél, hogy de jó egy kis zene, vége.Nekem- bár ez már teljesen szubjektív- ez a musicales megoldás se jött be, komolyan néha olyan érzésem volt mintha egy Disney mesét néznék, ami nem lett volna baj, de akkor tényleg valami olyat kellett volna csinálni mint a Moulin Rouge!Mondom mindezt úgy, hogy én szeretem Elton John zenéjét,viszont nekem összességében csalódás volt a film.

Bohém rapszódia - Vélemények (2018-11-13 13:32.50)
Azzal azonban mindenképp egyetértek,hogy nem feltétlenül kellet volna a Live Aid-nél elvágni a filmet.Rendben,hogy adja magát,de mégis,így sokminden kimaradt végül.Sajnálom,hogy pl a Monserrat Cabllé-vel való közös munkájukról sem esett szó,ami-mégha nem is lett hatalmas siker azért egy egész különleges együttműködés volt-valamint így nem jött át,hogy Freddie szinte halála napjáig nagyon betegen is dolgozott(pedig megtehette volna,hogy tojik mindenre visszavonul és otthon sajnáltatja magát).Nyilván így már végképp nem Queen,hanem nyíltan Freddie Mercury fim lett volna,de ezt talán nem is lenne akkora baj.

Bohém rapszódia - Vélemények (2018-11-12 17:51.45)
Hát nem tudom,szerintem nem sok értelme van azon pörögni,hogy pont úgy történt-e.Nem gondolom,hogy pl Milos Forman Amadeus filmje hitelesebb ebből a szempontból,vagy bármelyik hasonló jellegű alkotás.Elvégre nem dokumentumfilm,és elfogadhatónak tartom ,ha dramaturgiai okokból csúsztatnak.Ami Freddie szexualitását illeti,nem érzem,hogy ez annyira lényeges pont lenne,hogy arra kellet volna kihegyezni a filmet,ennyi elég volt belőle(jó,ok,biszex,lapozzunk)nem egy 18+ pornóra ültem be(most mindegy,hogy meleg vagy sem),és marhára nem izgatnának a drogos partik egyéb szaftos részletei sem,2-3 óra játékidőben. Írta itt valaki,ha élne még más lenne a film,hát biztos,hogy ezt még hetven pluszos bácsiként is így gondolná-e még,vagy inkább szépítene mint a többiek?Akik nem is biztos,hogy hogy ezzel hibát követtek el,hiszen már Flaubert is megírta:"Szeretteink lecsepülése mindig eltávolít kissé tőlük.A bálványokhoz nem szabad nyúlni:kezünkön marad az aranyozás".
Én viszont pont a Live Aid konceretet éreztem a végén soknak,mi értelme egy ilyen remake-nek?Ha akarom megnézem az eredetit és kész.De összességében nekem tetszett a film,mindenkinek tudom ajánlani.


 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk