Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Hollywoodi őrjárat
- AMC, 11:10
Úszó erőd
- Cinemax, 11:25
Hosszú levél
- Duna World, 11:40
Mi köze ennek a szerelemhez?
- HBO2, 12:00
Az ügynökség
- Viasat Film, 12:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
- Filmes Sámánok Rendje -
Most vagy soha! (2024) - Vélemények
Gáspár Győző - Vélemények
Mire gondolsz most?
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Nyár Antwerpenben aaaaa
Christopher McDonald aaaaa

 

Sosele adatlapja

Osztályzott filmek
Eddig még nem osztályzott filmet.

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 4.
Utolsó hozzászólások:

Keresek egy filmet Kérlek segíts!!! Köszi. (2019-02-20 19:22.12)
Keresek Egy filmet..1979 és 83 között láttam a Jugó adásban tv-n, Suboticán talán, Sci-Fi , talán fekete fehér, vagy csak a tv volt az, Lényegében egy robot-szerű lény ami vagy az űrből jött, vagy földi, fém-tetraéderekből áll, de azokból bármi alakot fel tud venni (mint a film+ reklám)és nem tudni miért, (leginkább gömb szerű,de kommunikál a kutatókkal, ..talán a tvn keresztül...) de úgy tűnik beleszeret a csinos űrhajós, vagy kutató/tudós nőbe! A hölgy férfi partnerét vagy halálos baleset éri vagy ez a "lény" bekebelezi, de azért hogy belőle egy "újszülöttet"" állít" elő a nőnek...amit már teljesen szegmensenként de pici íves/domború lapocskák borítanak, és ahogy elkezdi lefejteni a nő a "fém-csecsemőről" ezeket a kagylószerű lapokat úgy tűnik elő a fehér bőr és felsír a baba..... többire nem emlékszem, ez fogott meg ...... Előre is köszönöm a segítséget!

Keresek egy filmet Kérlek segíts!!! Köszi. (2019-02-20 19:00.10)
Keresek egy filmet....Régebbi, talán fekete fehér, olasz vagy amerikainak tűnik, 50-60-évekbeli... talán... egy emberkét (horgász , és kicsit lumpen, hajléktalan féle ) lecsuknak azért mert megvádolják azzal, (persze a faluban tanúsítják is többen) hogy megölt , majd feldarabolt egy embert,valami ellenfele-félét...a folyóba dobta, vagy "horgászott" az alkatrészeivel..... Közben a másik csak hirtelen mindent hátrahagyva elutazott Ámerikába, v valahová...És szinte pont azután (10-20 év)tér vissza a kisvároskába az illető, miután kiengedték a másikat a börtönből!!! Psze nagy felháborodás, de nincs kárpótlás, a bíró kijelenti . Nos a börtönviselt emberünk úgy dönt, meg is teszi, amiért börtönben ült, hisz 2x ugyanazért nem ítélhetik el.... és azokkal a módszerekkel ahogy állították el is teszi lábalól az illetőt .... többire nem emlékszem...sajnos... De fontos lenne...Köszönöm!

Keresek egy Filmet, de nem tudom mi a címe segítene valaki? (2018-05-17 13:13.08)
Keresek egy filmet! Köszönöm Lifeisamovie -A szégyentelen-t, ez hasonló, de csak fekete-fehér és újra írtam, mert megint láttam, most is az megy mezzó-n De vszínű nem Neesen.... 2018.05.02 20:30 - 23:40 Mezzo- tv ben volt egy Don Giovanni by Mozart at La Monnaie in Brussels/2014/ közvetítés! DE a színpadi rész előtt volt egy "háttérvetítés-filmbejátszás" !fekete-fehér! !! Meggyőződésem volt elsőre, de másodszorra is láttam és csak nagyon hasonlít Liam Neeson ra, fiatalabb korában (90-2005 közötti álapota) erősen borostásan utazik a metrón, 'megszállottan'bámul egy vele szemben ülő szőke fiatal hölgyet, aki végül inkább feláll, és az ajtóknál lévő középső rúdba kapaszkodik. Férfink odalép, megkapaszkodik a hölgy keze felett,úgy hogy hozzáérjen. Átnyújt egy kártyát,a hölgy elveszi....Férfink a hűvös utcán megy, MOBIL-telefonhívás, címegyeztetés...(a film itt, az opera-előadásban néma, csak Mozart szól alatta, ettől ütős) Megérkezik , kopog az 533 szoba ajtón, kinyílik , de vágás! Meztelen férfink oldalról bámul egy "ütemesen" előre-hátra mozgó popsit, ami az első kockákon még férfiénak tűnik, aztán nyit a kép, és feltárul, hogy egy fekete hölgy a szőke hajú hölgyünkkel szeretkezik, igen intenzíven, habzsolva 'azt'. Férfink szép lassan beolvad a rendszerbe, de a képekből nem látszik ,ki, mikor, melyikkel, hol érintkezik ebben a 3-as "fonat"-ban!" és épp ki van középen! Leg"-Végül a fekete hölgy kerekedik felülre, de úgy ül mindenketőjük combjaira, hogy azért a férfit fogadhassa magába(eléggé vadul)....???...ezután már csak a férfink felső testét,és révedő arcát látjuk zuhanyzás közben...... Nos ennyi a filmtörténet a vásznon,ami közben azért az előadás bevezetése is történik !!! -Nem tudom, mi lehet az a film, azt keresném, de remélem inkább összevágták a darabhoz, mintsem hogy direkt "CSAK" ahhoz készítsék, másrészt 14ben már Liam Neeson elég ráncos volna, ehhez a , talán 30-as (max40)éveiben járó fiatalemberhez képest!!! Inkább az opera egyik férfi főszereplőjéhez hasonlít--Örülnék, ha érthetően fogalmaztam volna,és meglenne ez a film... mindenkinek köszönöm!!! és elnézést, hogy az előző verzióban összekevertem Neesonnal !

Sosele összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk