Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Klónok
- Mozi+, 16:45
Terhes társaság
- Film+, 17:10
Érvek és életek
- Filmbox Extra HD, 17:15
Összetörve
- Film Mánia, 17:15
Az elnök végveszélyben
- HBO2, 17:16

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Russo (71)
Craig Sheffer (64)
Jaime King (45)
John Cena (47)
Kal Penn (47)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Fogságban (2013) - Vélemények
Mephisto - Vélemények
Asszociáció
Tordy Géza - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A halálhajó aaaaa
Orbán Viktor aaaaa

 

Arenales adatlapja

Osztályzott filmek
Eddig még nem osztályzott filmet.

Osztályzott színészek
Eddig még nem osztályzott színészt.
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 186.
Utolsó hozzászólások:

Internátus (sorozat) - Karakterek (2011-07-04 16:32.41)
Martin Moreno/Emilio Galvan: természetismeret szakos tanárként érkezik az Internátusba, de igazából a rendőrök elől menekül, mert elrabolta feleségétől közös fiúkat, Lucast. Megtudja hogy ő is az árvaházban nevelkedett és ő is illegálisan került el a nevelőszüleihez. Amikor ez kiderül, nevelőapja öngyilkos is lesz. Sandra Pazossal jó barátságban van, tudja hogy Sandra nyomoz, ő is segít neki, ő is ott van Görögországban mikor Sandra eltűnik. Ő lövi meg Andrest, aki végezni akar vele. Felkutatná igazi rokonait de Jacinta megfenyegeti (kényszerből) hogy akkor a felesége megtudja hogy rejtőznek. Megvédi Jacintát Joaquintől, megöli egy csavarhúzóval és elássa. Rebeca látja ezt mikor hozzáér. Tetszenek egymásnak, de Martin fél tőle mikor elmondja neki a lány hogy lát dolgokat. Alicia leleplezi őt, de azzal a feltétellel nem csukja le, ha segít neki a nyomozásban, így felkutatja Apollot és találkoznak is, de Apollót megöli Hugó. A vírus viszont elszabadul, így fertőződik meg az egész iskola. Hugo felhasználja őt hogy rá gyanakodjanak mint besúgó aki szabotálni akarja őket, de kiderül hogy ő nem tért át a rossz oldalra. Felesége egy balesetben meghal, amit nem mer elmondani fiának. Amikor kiszabadulnak az Internátusból meglepődik mikor újra látja Rebeccát, azt hiszik meghalt, így örülnek egymásnak. Azt nem tudjuk meg hogy megkapja-e börtönbüntetését Joaquin meggyilkolása miatt!

Lucas Moreno: Martin kisfia, anyja Argentínába akarja vinni, ezért apja elviszi őt, hogy ne veszítse el. Gátlásos kisfiú, amikor ideges asztmás roham jön rá. Ha álmában bepisil akkor az álma valóra válik, így megálmodta azt is hogy apja megöli Joaquint, Amelia visszatér az Internátusba.

Alicia Corall: rendőrfelügyelő, aki eltűnt emberek után nyomoz, akiknek valaha köze volt az Internátushoz. Elsa segítségével beépül az iskolába mint csetlő-botló filozófia tanár. Az ő segítségével lassan megoldódnak a rejtélyek, ő tartoztatja le a végén a megmaradt OTTOX-osokat.

Max Lebow: fura egyén, a gyerekek álmában jelenik meg először, így megtalálják őt a felrobbant katakombában. Ő volt az aki meg tudta építeni a sugárzógépet amely a végleges gyógyulást jelentené, így mindenkinek fontos. Kiviszik őt Hugóék de nem tudják elvinni az Internátus területéről mert egy olyan szelep van a szívébe ültetve hogyha el akar menni, meghal. Ferminék sikeresen visszaviszik és meg is építi a gépet, de mielőtt működésbe tudná hozni, Amaya megöli. Mivel mindig tudja mi történik, álmában elárulja Ivannak a kódot amivel a gépet működésbe lehet hozni.

Fernando Ugarte: Amelia öccse, akkor fertőzik meg mikor apjuk ki akar szállni az OTTOXból. Kapja a gyógyszert addig ameddig Amelia engedelmeskedik. Meg akarja magát ölni, de Camillo megmenti és az Internátusba viszi hogy szem előtt legyen. Rajzórákat tart és megtetszik neki Carolina. Azt hazudja Ameliának hogy ellopott sok gyógyszert és szökjenek meg, de kiderül hogy csak 3napra elegendő gyógyszere van. Ameliát akarja ezzel védeni, de mikor megtudja hogy nővére terhes belehajt egy szakadékba és meghal.

Alfonso Ceballos: az Internátus egyik tanára, aki régóta nyomoz az eltűnt gyerekek után. Segíteni akar Carolináéknak, de megölik és úgy szervezik a dolgokat mintha otthagyta volna az Internátust és nyaralni ment volna.

Pedro Camacho: iskolai testnevelő tanár, viszonya volt Ameliával és Elsával is, legjobb barátja Hectornak. Amikor szakít vele Elsa mert összejön Noirettel részegen meglátja ahogy Noiret és Camillo el akarja temetni Matteo holttestét, az ő kocsijába rejtik el és megvádolják hogy ő a gyilkos. Letartóztatják és a börtönben megölik, persze öngyilkosságnak beállítva és levélben elköszön Elsától és Hectortól.

Tony: Ivan vérszerinti apja, karbantartóként alkalmazzák az Internátusban. Maria nem örül neki, mivel annak idején ő adta el Ivant a születésekor. Ivannal jó barátságba kerül, kölcsönadja neki a motorját és segít neki kifosztani Noiret páncélszekrényét. A széfben viszont olyan papírokat is talál ami fontos Noiretnek, ezért megfenyegeti hogy adja vissza különben Maria és Ivan meghal. Tonyt meglövik és halála előtt elmondja Ivannak hogy ő az apja és Maria az anyja.

Curro: Amayat keresi az Internátusban, aki fél tőle mert megerőszakolta. Currot kiengedik a börtönből mert nem tudták rábizonyítani, ezért megkeresi a lányt. Akkor érkezik az iskolába mikor elszabadul a vírus így ő is a fertőzöttek közé kerül, ezzel állandóan bajt kever. Az erdőn keresztül akar elszökni, de rálép egy aknára ami a levegőbe röpíti.

Manuel: az erdőőr unokaöccse. Ő volt az első akin kísérleteztek és meghalt 2nap múlva a vírustól.

Susanna: az iskola egy tanulója, aki szerelmes Ivanba, állandóan leveleket küldözget neki, akit persze hidegen hagy. Felakasztva találják a WC-ben egy búcsúlevéllel, de közben megfertőzték és ő volt a 2. beteg aki meghalt.

Nacho: Victoria barátja. Ő a 3.beteg akit megfertőznek és belehal a vírusba, Viki karjaiban hal meg és elmondja hogy van köztük egy besúgó, mert hallotta a hangját, de mivel már megvakult, nem látta.

Internátus (sorozat) - Karakterek (2011-07-04 16:32.21)
Jacinta Garcia: fiatalon kerül az árvaházba mint nevelőnő, később az Internátusban is betölti ugyanezt a posztot. Joaquin szerelme volt, de a férfi később mást vett el, így egyedül él. Született egy lánya, de odaadta testvérének, így nem ő nevelte. Kereste őt később de lánya hallani sem akart róla. Mikor egy balesetben meghal a lánya, unokája túléli a balesetet és Jacintához kerül. határtalanul boldog, de Joaquin miatt el kell küldenie más rokonokhoz, hogy biztonságba legyen. Hector anyjaként szereti, Maria is ugyanígy érez. Az árvaház megszűnése után egy ideig hajléktalan lesz, akkor bele is keveredik egy gyilkossági ügybe, de Joaqin megvédi, hogy cserébe tartsa a száját. Mindenkiről mindent tud, de nem avatkozik bele, ő is segítkezett az illegális örökbefogadásoknál. Mindvégig a jó oldalon áll, a karantén idején is segíti az iskolát.

Hector De La Vega/Samuel Espi: Samuel Espiként született, az árvaházban élt húgával. Kísérleteznek a gyerekeken, ő az egyetlen aki el tud szabadulni, így Jacinta tanácsára azt mondja hogy ő Hector és örökbe is fogadja egy család. Megígéri húgának hogy visszamegy érte, de mikor elmegy érte, azt mondják neki hogy Irene meghalt. Kiássa a sírját és megtudja hogy mégsem halt meg, így egyetlen célja az hogy rátaláljon Irénére. Felnőttként megnyitja az árvaház helyén az Internátust, hogy majd hátha megkeresi őt húga. Az Ottoxosok nem emlékeznek rá igy teljesen ártalmatlannak tartják, így folytatják a kísérletezést a gyerekeken. Marcos és Paula gyámja lesz mikor az iskolába kerülnek, persze ő tudja hogy húga gyerekei. Elsát feleségül veszi de miután elveszítik gyermeküket és Elsa megcsalja elválnak. Lesz egy rövid románca Mariával és Luciával is. Mikor kiderül hogy beteg, kezelni kezdi az OTTOX igy az is kiderül hogy ő Samuel Espi. Megrendezik halálát és titokban rajta kisérletezik a gyógymódot, ő lesz az első aki meggyógyul a vírusból. A robbanás után is a katakombában él és ő talál rá a fogvatartott Sandrára is, így boldog hogy együtt lehet húgával.

Sandra Pazos/Irene Espi: az árvaházban nevelkedik Irene Espiként, Ritter Wulf fogadja örökbe így kisérleteznek rajta, férje, Andres is csak érdekből veszi el. Marcos természetes úton születik, Paula és Samuel génmanipulációval lesz beléültetve. Mikor elkezd nyomozni az árvaházi időkről férje és apja elteszi láb alól, megrendezik halált és fogva tartják. Először Camillo tartja fogva a kis Samuellel együtt, később Saul de ő jószándékkal. Mikor elszökik tőle az Internátusba megy és Elsa felismeri Samuelt így el kell szaladnia, így Wulfék el tudják kapni. Ott találkozik férjével aki amnéziás, később mikor visszajön emlékezete megtudja hogy az egész házasságuk meg volt rendezve. Alicia megtalálja és segít neki kimenekülni, de Camillo ismét elrabolja, de mostmár védelmező szándékkal. Hector talál rá és együtt keresik meg a gyerekeket. Paula, Marcos és Samuel az anyjával együtt távozik az Internátusból.

Elsa Fernandez: Joaquin Fernandez lánya, ikertestvére volt a „púpos” aki elrejtőzve élt az erdőben. Az iskola tanulmányi vezetője, később igazgatónője. Hector felesége lesz, várandós is lesz egy ikerpárral de még születésük előtt meghalnak, így öngyilkosságot is megkísérel. Megcsalja Hectort Pedroval, így el is válnak, később Jaques Noiret barátnője is lesz, aki elintézi hogy a kis Samuelt nevelhesse. Egy időre át is adja neki az igazgatói széket de mikor megüti és terrorizálja megerősödik és visszakapja korábbi posztját. Ő nem tud semmit az OTTOX-ról és az apja másik életéről, mindig felnéz rá. Mikor apja eltűnik és meghal akkor is össze van törve, nem tudja elképzelni kinek volt erre oka. Jacinta sosem szereti őt, azután lesz jó kapcsolatuk miután Joaquin meghal. A karantén idején mindent megtesz a gyerekekért, Samuel is ismét nála van, az életét is feláldozza, mert mikor elfogynak a gyógyszerek ő az utolsó adagot inkább odaadja másnak, így meg is hal, elköszön Marcostól és Paulától, Jacinta van mellette az utolsó percig.

Maria Almagro: takarítónőnek érkezik az Internátusba, de az igazi oka az volt érkezésének hogy megismerje fiát aki ott tanul. 14évesen teherbe esett, szüléskor elvették gyerekét és elmegyógyintézetbe záratták, mert úgy rendezték a dolgot mintha megőrült volna. Mikor kiszökik az intézetből megtalálja Ivánt az Internátusban és mindent megtesz hogy mellette lehessen. Először senki sem hiszi el neki hogy ő Ivan anyja, később Ivan is elhiszi, de mégis visszaküldik az elmegyógyintézetbe, hogy meggyógyuljon. Az eltüntetésének itt az volt az oka, hogy tudomást szerzett a Gemini projecktről. Ferminnel szerelmi kapcsolatban van, ő segít megszökni neki az elmegyógyintézetből is. Egy időre el akar tünni de később visszatér Ivan miatt, hogy ne öljék meg. Noiret felhasználja őt besúgónak, de mégis Ferminéknek segít. A karantén idején is jelen van, ugyanúgy kiszolgálja a személyzetet mint azelőtt, mindenben számíthatnak rá. Fermin feleségül is veszi őt, megszervezik a kijutást a gyógyulás után, de fermin meghal, így szomorúan ér véget számára a történet. Jacintának megígéri hogy mindig vele és Ivannal marad.

Fermín de Pablo / Carlos Almansa: zsidó családból származik, apjának régiségkereskedése volt. Kicsi volt mikor szemtanúja volt annak ahogy édesapját megölik, édesanyja egy öregek otthonában él, de nem emlékszik semmire a múltjából. Felnőttként börtönbe kerül, de lesz egy segítője Saul, aki kihozza és megkéri, dolgozzon neki. Elküldi az Internátusba, beépül szakácsként és elkezd nyomozni elveszett műkincsek után. Többször elveszíti a fonalat, többször megvádolják azzal hogy nem végzi jól a dolgát, de mégis megtalálja a műkincseket és Saulnak adja. Mariába szerelmes lesz, normális életet akar élni, de Saullal és Rebecával elkezd nyomozni a nácik után is. Nagyon jó nyomozó, mindenre rájön amire csak kell, de mikor leleplezik őt is megfertőzik és kiteszik az utcán. Visszatér az Internátusba és küzd a többiek élettéért, feláldozza magát többször is, meg is gyógyul, megszervezi a kijutást, de feláldozza magát, Garrido megöli. Elköszön Mariától és halála után megjelenik szellemként Juliának és arra kéri, vigyázzon Mariára és Ivanra.

Saul Perez Saban: kisgyerekként koncentrációs táborban volt és Ritter Wulf kisérletezni próbált rajta de nem sikerült, mert elszökött. Egész életében a nácikat kereste és le akarta őket leplezni. Fermin segítségével megszerezték az ellopott műkincseket, amiket vissza is adták a tulajdonosainak. Sandra Pazost is védelmezte amíg tudta, a vírust utáni nyomozásban is részt vett, de mikor Hugo megtalálta megfertőzték őt és 2napon belül meg is halt. Halálos ágyán ott volt mellette Fermin és elmondta hogy az apja is büszke lenne rá azért amit tesz – nem derült ki de lehet hogy ő volt az apja!

Rebecca Benarch: történelem tanárként érkezik az iskolába, de egy különleges képességgel rendelkezik: ha megérint vkit, látja a legrosszabb oldalát. Azért ment az iskolába hogy nyomozhasson a nácik után, mert ő is zsidó családból származik. Ferminnel jó párost alkotnak, Martinba beleszeret. A karantén idején sem fertőződik meg, Hugo is fogva tartja de nem öli meg, mert Rebecca meg tudja őt ijeszteni azzal hogy keresztbe tett neki. Ő kapja el Lucia szüleit, Theodora Raubert és Karl Fleischert is.

Nora Diaz: ő is történelem tanár, Rebeca előtt egy rövid ideig tanított az Internátusban. Saul bérli fel hogy figyelhesse Fermint, nem árulta-e el, Ferminnel állandóan keresztbe tesznek egymásnak. Ő találja meg a katakombában Sandra Pazost de meglövik, így elmondja Ferminnek hogy hol találja, aztán meghal.

Internátus (sorozat) - Karakterek (2011-07-04 16:30.49)
Ruben: hasonló testalkatú mint Hugo, így segít neki mikor Hugo megkéri, alibinek használja futás közben, amikor ő keresi a vírust, Ruben fut helyette egészen addig amíg le nem leplezi Maria. Utána próbál kiszökni a karanténból, fel akarja használni Paulát de nem sikerül neki, így megkötözik és a közelébe se mennek.
Clara: először Görögországban láthatjuk, ő segít Andresnak visszatalálnia Wulfhoz. Aztán az Internátusba szegődik ő is, mint balett tanár. Részt vett Sandra Pazos elrablásában és Aliciat is meg akarta ölni, de lelepleződik. Nem sokat tudunk meg róla, csak azt hogy Hugoba volt szerelmes és ezért segített neki. Teherbe is esett tőle, meg is fertőződött, de Hugo fejbe lövi, mert nincs szüksége rá.
Matteo: az iskolába kerül ő is mint matematika tanár. Camillo segít neki gyerekként, így kiderül hogy oka van annak hogy odakerült. Belekeveredik egy lány, Christina Palacios meggyilkolásába, állítása szerint nem ölte meg, illetve Sandra Pazost is figyelte a nyomozása során. Mikor lelepleződik Marcosék előtt Camillo megszabadult tőle, majd Pedro kocsijába teszik a holttestét, mintha ő ölte volna meg.
Mario: Hector ügyvéd barátja, ő intézi hogy Marcos és Paula Hectorhoz kerüljön gyámság alá. Marcos szüleinek alibi temetésén kiderül hogy ő is az OTTOXnak dolgozik.
Julia mostohaapja: Julia anyjával él együtt de viszont folytat Juliával is. Mikor Julia elkezd nyomozni apja halála után – amiben az OTTOX keze is benne van – kiderül hogy ő is OTTOXos és megfenyegeti Juliát hogy álljon le a nyomozással.
Jimenó felügyelő: egy korrupt rendőr, aki az OTTOXnak dolgozik, az ő segítségével oldják meg az állítólagos bűncselekményeket ami persze a rendőrséghez nem jut el, ezért is veszi át Alicia a nyomozást teljesen titokban.

Ricardo Montoya: Alfonso barátjának adja ki magát, de csak arra használja a gyerekeket hogy minden bizonyítékot adjanak oda neki hogy nyilvánosságra tudja hozni, de ő inkább megsemmisíti.

Arenales összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk