Kollagén italpor 4 fajta kollagénből
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Elektra
- Film+, 11:50
Halálos temetés
- RTL Három, 11:50
Nyár Amszterdamban
- Film4, 12:10
Gosford Park
- Film Mánia, 12:40
Új fiú
- Film Café, 12:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Szekatúra - Vélemények
Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?
- Filmes Sámánok Rendje -
Örömködő topik - közkívánatra!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A sötét lovag - Felemelkedés aaaaa
Nicoletta Braschi aaaaa

 

TheWomanOfExtremities adatlapja

Osztályzott filmek
Összesen 553 filmet osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 186 aaaaa, 165 aaaaa, 110 aaaaa, 64 aaaaa, 28 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 film:
Társas játék aaaaaAz emberi százlábú aaaaauristen@menny.hu aaaaa
Exférj újratöltve aaaaaVámpíros film aaaaaConstantine, a démonvadász aaaaa
Egy boltkóros naplója aaaaaPiranha aaaaaHalloween - A rémület éjszakája aaaaa
A koboldok varázslatos legendája aaaaaArmageddon aaaaaAlkonyattól pirkadatig aaaaa
Egy gyilkos agya aaaaaAlien 4. - Feltámad a halál aaaaaA bolygó neve: Halál aaaaa

Az összes osztályzott film

Osztályzott színészek
Összesen 156 színészt osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 37 aaaaa, 61 aaaaa, 42 aaaaa, 16 aaaaa, 0 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 színész:
Danny Trejo aaaaaWinona Ryder aaaaaSigourney Weaver aaaaa
Damu Roland aaaaaDavid Fincher aaaaaEllen DeGeneres aaaaa
Kate Winslet aaaaaRomola Garai aaaaaLeonardo DiCaprio aaaaa
Kristen Stewart aaaaaJennifer Love Hewitt aaaaaJim Carrey aaaaa
Eddie Murphy aaaaaRobert De Niro aaaaaRachael Stirling aaaaa

Az összes osztályzott színész
Beállított színészfigyelők száma: 0.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 449.
Utolsó hozzászólások:

Társas játék (sorozat) - Vélemények (2012-01-10 14:22.23)
Spoiler!
A lezárás össze lett csapva. Hogyan is fejzzem ki magam? Hmm.. Képzeljünk el egy falka kiéhezett kutyát. Olyan érzete volt ennek a résznek, mintha ennek a falka kutyának odadobtunk volna egy darab pici húscafatot. Tehát jelentéktelen volt, semmi haszna, legfeljebb annyi, hogy felhergeljen a befejezetlenségével. Amivel nincs akkora baj, szeretem a befejeztlen végeket, amik a néző képzeletére bízzák a további eseményeket, de itt ez nem működött, valami üresség maradt ez után a rész után. Túl banális volt, és össz-vissz annyi volt benne a dráma, hogy az anyja meghal a főhősnőnek, márpedig ilyen erős drámai részek után, az ember azért elvár hasonlókat, főleg a lezárásban. Ehelyett mit kaptunk? Nyáltól csöpögő, unalomig elhasznált kliséket. Minden jófiú happy, mindenki összejön valakivel, a rosszbácsi megkapja méltó büntetését..pf Nekem az utolsó rész iszonyatmód lehúzta a sorozatot, az eddig korrektségből átkerült középszerű, sablonos csöpögéssé.

Társas játék (sorozat) - Vélemények (2012-01-08 23:18.29)
Szia! Igen, közben valahol olvastam, hogy (ezt most ne olvasd el, ha nem akarod biztosra tudni a végét) az izraeli sorozatban nem volt happy end, szóval ez sem lesz az. Hát erre annyit mondok, hogy köszönöm szépen Magyarország, és kár, hogy most senki sem hallhatja a keserűséget a hangomban.... Mind1 még mindig tartom az előző hozzászólalásomban leírtakat, azért köszönöm szépen a próbálkozást is, végülis ez így volt az izraeliben is, tehát hiába nyávogok. Mégis csalódás, mert ez a kapcsolat így pusztán szexuális töltetű volt, aminek egy részem örül, másik részem mérges. Egyébként ma volt az utolsó rész, én nem tudtam megnézni, sajnos nincs HBO-m, majd bepótolom, szóval azért ez az info még nem 100%, de csodákat nem várok a magyar médiától, nem hiszem, hogy megváltoztatják a végét, csak mert ebben az országban mind a kormány, mind az emberek abszolút ignoránsak, és jó lett volna végre vmi másféle megközelítés a melegekhez nem csak mindig a provokácíó...
Jó többet nem írok, mert csak felhúzom magam, azért tényleg kellemes kis sorozat, de azt hozzá kell tennem, ha nem lenne magyar, akkor nem biztos, hogy megnéztem volna. Talán túl komolyan veszem az egészet, de ha belegondolunk, ez a sorozat sok emberhez eljut, hisz a magyar társadalom szereti az efféle sorozatokat, ott van a sok rosalinda meg hosearmando, azokban is megy a nyáladzás, és bizonyára azt kajálják, mivel mindenhol az megy.. Ez a sorozat persze azoknál színvonalasabb, de az alapkoncepció itt is a szerelmi kapcsolatokra épül. Tehát ebből a szempontból igenis jó lett volna, ha végre valami normális képet kapunk a homokoskról, legalább látta volna a szomszéd Juliska néni, hogy a szerelem, a kötödés, emberi kapcsolat mindenhol ugyanazt jelenti...(már ahol beszélhetünk ezekről)

Társas játék (sorozat) - Vélemények (2012-01-06 07:23.09)
Nem rossz kis sorozat, habár eléggé sablonos(igaz ez nem róható fel hibának, mert egy izraeli sorozat átdolgozása, tehát "kölcsönvett" sztori). A barátok közt szintén sablonos, annyi a különbség, hogy ebben sokkal-sokkal jobbak a színészek, jobb a dramaturgia, jobbak a technikai megoldások, jobb a forgatókönyv, tehát engem abszolút meggyőzőtt.
!spoiler!
Habár azt hozzá kell tennem, részben érintettként(én is kacsintgatok a saját nemem felé:)) nekem nem tetszik a Dorka/Judit történetszál, tudom, hogy jók voltak a szándékaik vele, de mégis balul sült el.(azt hozzáteszem, hogy eddig, mert még van hátra egy rész) Dorka karaktere egyáltalán nem reális, minden részben más emberként cselekszik, més személyiséggel rendelkezik, egyikben szinte ijesztő, mert ráakaszkodik Juditra, másikban kedves aranyos, akkor megint máskor erőszakos, aztán a végén meg csak könnyedén, szinte vállvonogatva tudomásul veszi, hogy Judit kiteszi a szűrét, mikor előzőleg még szerelmet vallott neki.. Ez így valahogy nem áll össze. Túl sokféle személyiséget adtak neki, túl sok tulajdonságot akartak belesűríteni a karakterébe és így abszolút káosz lett. A színésznő, Tornyi Ildikó az egyedüli, aki javít ezen a borzalmasan megírt karakteren valamicskét, bájos és szerethető, látszik rajta, hogy nagyon igyekezett, de még ő se tudja ezt a hibát kijavítani sajnos, pedig remek színésznő.
Ez az egy karakter az, akivel gondom van, a többiek rendben vannak, vannak nagyon jól felépített karakterek is, pl a Pokornyi Lia által játszott Gabriella, kitűnő karakter, kitűnő történetszál, és nem mellesleg kitűnő színésznő:) Ő a kedvencem az egészben.
Összességében kellemes kis sorozat, kellemes szereplőkkel, és remek színészekkel, szerintem megéri megnézni, főleg, hogy sok idő óta ez az egyetlen rendesen elkészített, vállalható magyar TV-sorozat.
Még pici megjegyzésként hozzáteszem a leszbikus történetszálhoz, hogy mindezek ellenére, amiket felsoroltam hibaként Dorka karakteréről, mégis rettentő hálás vagyok a készítőknek azért, hogy melegeket(ill csak 1 meleget) raktak egy magyar TV-sorozatba és azt hiszem ezt az összes magyar meleg nevében mondhatom, mert még ha ez a történet nem is zárult/zárul majd happy enddel, akkor is ez egy lépés az elfogadás felé vezető rögös úton:) Szóval köszönöm emberek!

TheWomanOfExtremities összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk