Kvízjáték online és ingyenes
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)
A mag (4K Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Távozz tőlem, Sátán!
- Film Café, 02:55
Szepi és a Szörny
- Mozi+, 03:00
Bosszú szeretetből
- Film Mánia, 03:00
Szezon
- Magyar Mozi TV, 03:05
Kit ismerhetek?
- Filmbox Extra HD, 03:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Al Pacino (84)
Hank Azaria (60)
Jeffrey DeMunn (77)
Jason Lee (54)
Renée Zellweger (55)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
2022-es választás
PC
Naruto (sorozat) - Most akkor sasuke buzi?xD

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A híd aaaaa
Bruce Lee aaaaa

 

Lucky adatlapja

Osztályzott filmek
Összesen 41 filmet osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 16 aaaaa, 23 aaaaa, 0 aaaaa, 1 aaaaa, 1 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 film:
P.S. I Love You aaaaaA Gyűrűk Ura - A király visszatér aaaaaA Gyűrűk Ura - A két torony aaaaa
A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége aaaaaMr. és Mrs. Smith aaaaaDéja Vu aaaaa
Macskajaj aaaaaÉdes november aaaaaBridget Jones naplója aaaaa
Bridget Jones: Mindjárt megőrülök aaaaaJóbarátok aaaaaA Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka aaaaa
Forrest Gump aaaaaHalálsoron aaaaaDoktor House aaaaa

Az összes osztályzott film

Osztályzott színészek
Összesen 8 színészt osztályzott.
Osztályzatok eloszlása: 2 aaaaa, 4 aaaaa, 1 aaaaa, 0 aaaaa, 1 aaaaa
Utoljára osztályzott 15 színész:
Anthony Hopkins aaaaaAl Pacino aaaaaOrlando Bloom aaaaa
Johnny Depp aaaaaMatthew Perry aaaaaDenzel Washington aaaaa
Woody Allen aaaaaEwan McGregor aaaaa

Az összes osztályzott színész
Beállított színészfigyelők száma: 2.

Fórumhozzászólások
Hozzászólások száma: 189.
Utolsó hozzászólások:

P.S. I Love You - Vélemények (2008-05-24 19:43.12)
Nem kaptál a buksidra!!! Továbbra is tisztelem a véleményedet!! T
udod, az az igazság, hogy mindenki más. Máshogy viszonyulunk az élet dolgaihoz, így a filmekhez is. Én manapság már ott tartok, hogy nagyon megválogatom, mire ülök be a moziba.(mondjuk nem árt, ha pl. Ewan McGregor, vagy Denzel kacsint rám a vászonról, netántán Anthony Hopkins). Először is jó drága mulatság a mozizás, másodszor pedig szeretem, ha azt kapom a pénzemért, amit várok.
Tartottam a filmtől, olvasva a könyvet, és tudtam, hogy biztos nem lesz olyan jó, mint a regény. És ez így is van. Nem lett olyan jó. Viszont ahhoz elég jó, hogy kikapcsoljon, és szeressem. Nem mondom, hogy nem volt benne túl szirupos egy-két jelenet. (a kérdéses csónakos jelenet a könyvben jobb, és nem is Írországban, hanem valahol a karib-térségben játszódik).
Viszont én azt mondom, hogy kell az ilyen történet a férfiaknak is. Szigorúan kellő hangulattal átitatva! Párom, így 30 körül lassan eljut oda, hogy szívesebben nézi meg ezeket a történeteket, mint az üsd-vágd típusú sztorikat. Azok fájdalmasak. Fájdalmasan elcsépeltek, sablonosak.
A Halászkirály legendáját láttam. Nem most volt. És sajnos egyáltalán nem emlékszem rá. De most már utánajárok, ígérem, és megnézem. Bár nem hiszem, hogy ezáltal megváltozna a véleményem a PS I love you-ról :-)

P.S. I Love You - Vélemények (2008-05-24 17:15.41)
Mielőtt leírom szerény véleményemet, előrebocsátom, hogy nő vagyok. Bár ez azt hiszem, kiderülne amúgy is. :-)
Szóval, kezdem az elején. A film Cecelia Ahern ír illetőségű fiatal írónő regényéből készült. A könyv egyszerűen letehetetlen, magával ragadó minden bájával és minden szomorúságával együtt. Röpke idő alatt kiolvastam, mert muszáj lapról lapra, gyorsan végigkövetni a két ember kapcsolatát. Ami, ahogy írtad, nem nélkülözi a veszekedéseket, vívódásokat, és az édes kibéküléseket sem. Ahogy az a való életben is történni szokott. A regényből részletesen kiderül, hogy a férj tudja, párja nem lesz képes feldolgozni az ő elvesztését, ezért úgy dönt, ami piszok nehéz egy dolog, hiszen a saját halála utáni időkre vonatkozik!, hogy megírja a leveleket, minden hónapra egyet, és így Holly-nak a kezdeti nagyon nehéz időkben lesz miért továbblépnie a következő hónapig/levélig. A terv beválik, működik. A levelek tartalmából tisztán kiderül, hogy mennyire ismerte egymást ez a házaspár: a másik gondolatát is érezték előre, ha úgy tetszik. És ez az igazi kapcsolatoknál tényleg így van a való életben. A tapasztalat mondatja ezt velem! :-D És ez nem giccs, hanem igazság.
A film nem éppen mereven, de követi a regény nyomvonalát, bár vannak karakterek, akik nekem nagyon hiányoztak a filmből. Több cselekmény is kimaradt, vagy pedig cseppet átíródott. Ez zavart, mikor néztem a filmet a moziban anno, mert természetes, hogy összehasonlítja az ember a könyvet és a vásznon látottakat.
VISZONT, és ez a lényege a dolognak, nem egyedül ültem a moziban, hanem férjemmel és egy baráti párral. A női szakasz olvasta a könyvet, a fiúszakasz nem. És láss csodát: a két férfinek tetszett a film. Nagyon is. Magukra ismertek egy-két pasimegnyilvánulás láttán, és szemöldöküket felhúzva nyomták könyöküket az oldalunkba: Na, magadra ismersz?!-tekintettel, mikor tényleg szinte magunkat láttuk-hallottuk a vászonról. :-D Azt mondod, minden mellékkarakter élettelibb volt, mint Holly. Én ezen cseppet sem csodálkozom. Hiszen mi is történt?! Gyászol. Meghalt a férje! Elvesztette a másik felét. Örökre, visszafordíthatatlanul. És saját lénye egy része is vele halt. El is hangzik a filmben valami olyasmi mondtat tőle, hogy "én sem élek". A visszajátszások alkalmával sem éreztem élettelennek a karaktert, aki egy lökött művészpalánta. :-)
Hozzáteszem még, hogy nem voltam, és a film után sem lettem Gerard Butler rajongója. Tehát az én esetemben nem jött be a.. hogy is mondtad?.. bugyinedvesítő varázsa. :-D Nem vagyok Hilary Swank rajongója sem. Viszont tetszett az alakításuk. A film és a könyv is azért készült, mert valamit megakart mutatni a közönségnek. A szeretet, a félemet, a fájdalmat, és az emberi kapcsolatokat, a túlélést. Természetes, hogy a való életben nem minden így működik, de remélem, egy percig sem gondolja senki, hogy amit és ahogy ebben a filmben ábrázoltak, az teljesen elrugaszkodott a való világtól. Lehet, sőt biztos, ahogy írod is, hogy sírós-nevetős filmekből többet is feltudunk sorolni, ami talán jobb. Talán. De nem biztos, hogy ezzel igazunk is van. Hiszem minden vélemény, mivel emberek írják, csakis szubjektív lehet. Semmi más. Csak magánvélemény. Amit tisztelni kell. Bárki írta is. Ezért tisztelem a te szavaidat is, hiszen igazak. Mint az enyémek. ;-)

Moulin Rouge (2001) - Vélemények (2008-05-07 19:43.39)
Hééééhahóóóó! Ne mondjátok már, hogy azt írtam, "legjobb női alakítás" Oscar!! :-)))))))))))))) Csak annyit, hogy Oscar. Természetesen ossza be mindenki magának. :-D

Lényeg a lényegben, hogy tartom a véleményemet: nem volt jobb Nicole, mint Ewan. Az persze teljesen más tészta, hogy milyen volt az Oscar-jelölt-mezőny abban az időben. Én csakis kettejük teljesítményét hasonlítottam össze.
És hogy jól működtek együtt, az egyszer biztos. Kétség sem férhet hozzá. Jó kis csapatmunka.

Lucky összes hozzászólása

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk