Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

2024-03-14
A repülő osztály
Baghead - Holtakkal suttogó
Bernadette - A főnökasszony
Kálmán-nap
Most vagy soha!

2024-03-12
Küzdelem a végsőkig

2024-03-07
A három testőr: Milady
A róka
Bajos csajok
Előbb táncolj!
Képzeletbeli
Rigó, rigó, szederinda
Tűréshatár

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Vanília égbolt (Blu-ray)
Kapcsolat *Import-Magyar szinkronnal* (Blu-ray)
Sikoly 2. (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Csak lazán
- Moziverzum, 04:20
Hirtelen 70
- HBO2, 04:25
Szívem csücskei
- Mozi+, 04:30
A kis Vuk
- RTL Három, 05:10
Kukori és Kotkoda
- M2, 05:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Bruce Willis (69)
Glenn Close (77)
Pindroch Csaba (52)
Jake Weber (60)
Rachel Blanchard (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dallas (sorozat) - Vélemények
Wonka - Vélemények
MI-5 - Az elit alakulat (sorozat) - Vélemények
A hercegnő és a sárkány - Vélemények
Godzilla (1998) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rock'n'roll sztori aaaaa
Havana Rose Liu aaaaa

 

Mozibemutatók (2017. szeptember 18. - 2017. szeptember 25.)

Válaszd ki, melyik heti bemutatókra vagy kíváncsi!


Előző hét | Következő hét

2017. szeptember 21.


Viktória királynő és AbdulViktória királynő és Abdul (Victoria and Abdul)
Abdul Karim, a fiatal tisztviselő Indiából Angliába utazik, hogy részt vegyen Viktória királynő Arany Jubileumán, és meglepve tapasztalja, hogy maga a királynő veszi pártfogásába. Amikor a királynő elkezdi firtatni régóta birtokolt posztjának korlátait, váratlan és elkötelezett szövetség jön létre közte és a férfi közt, és olyan lojálisak egymáshoz, hogy az udvartartás és a belső körök megpróbálják szétzúzni ezt a viszonyt. Ahogy a barátság mélyül, a királynő új szemmel kezdi látni a világot, és boldogan nyeri vissza emberi mivoltát.
Osztályzat: aaaaa

Kingsman: Az aranykörKingsman: Az aranykör (Kingsman: The Golden Circle)
Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantja a központjukat. Csak az újonc Töki és kiképzője, Merlin ússza meg a támadást: ők Amerikába menekülnek, ahol a szervezetükhöz hasonló, helyi cég, a Statesman egy embere várja őket. E...
Osztályzat: aaaaa

UltraUltra (Ultra)
Az igazi spártai maratonfutás embert próbáló feladat. Ezen az extrém futóversenyen a 246 kilométert 1200 méter szintemelkedéses pályán kell lefutni, dacolva a nappali hőséggel és az éjszakai hideggel is. A megmérettetésre a világ számos országából érkeznek jelöltek, többek közt magyarok is. Korábban már többször volt magyar győztes a versenyen.
Osztályzat: aaaaa

47 méter mélyen47 méter mélyen (47 Meters Down)
Két lánytestvér Mexikóban tölti nyaralását, s többek közt búvárkodást is terveznek. A szórakozás azonban hamarosan rémálommá válik, amikor a ketrecet tartó csörlő kiszakad a helyéről és ők a vasketreccel együtt a mélybe zuhannak. Körülbelül egy órányi oxigénnel a tartályukban a ketrecben rekednek, miközben egy nagy fehér cápa köröz körülöttük.
Osztályzat: aaaaa

Isten hozott NémetországbanIsten hozott Németországban (Willkommen bei den Hartmanns)
A Hartmann család élete a feje tetejére fordul, amikor a családanya, Angelika úgy dönt, hogy befogadnak otthonukba egy nigériai menekültet, Diallo-t férjének tiltakozása ellenére. A menekültválság okozta káoszban még van remény, hogy a család újra stabilitást, bizalmat és békét talál - csakúgy, mint az egész ország.
Osztályzat: aaaaa

A Lego Ninjago: FilmA Lego Ninjago: Film (The Lego Ninjago Movie)
Hat fiatal nindzsa, Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane és Nya alkotják a Ninjago-t, a szülőszigetük védelméért felelős alakulatot. Ők hatan éjszaka tehetséges harcosok, akik speciális képességek segítségével harcolnak otthonuk ellenségei ellen. Nappal viszont teljesen átlagos tinédzserek, akik a középiskolában próbálnak nap mint nap helytállni.
Osztályzat: aaaaa

A kairói esetA kairói eset (The Nile Hilton Incident)
Az egyiptomi forradalmat megelőző hetekben Noredin, a korrupt kairói rendőrség egyik nyomozója egy bárénekesnő meggyilkolásának ügyét vizsgálja a Nílusi Hilton szállóban. Az ügyről, amely eleinte egyszerű gyilkossági esetnek tűnik, hamarosan kiderül, hogy egy egyre nehezebben felgöngyölíthető, szerteágazó bűncselekmény-sorozat része, amelyben az egyiptomi felső tízezer is érintett. Noredinnak szembe kell szállnia az egész rendszerrel és önmagával is.
Osztályzat: aaaaa

Hetedik alabárdosHetedik alabárdos
Egy mellőzött színész, az örök statiszta egy váratlan felkérésnek köszönhetően hirtelen vezető rendezővé válik egy darabban. Innentől már nem csak saját magáért, hanem a teljes társulatért és az előadásért is apait-anyait bele kell adnia.
Osztályzat: aaaaa

Legjobb úton (No Place Like On The Road)
Nándi zenész, aki hét év sikertelen európai vándorlás után hazatér Magyarországra. Átutazóban van, csak addig tervez maradni, amíg meg nem kapja az új-zélandi munkavállalási vízumot. Itthon találkozik anyjával, barátaival, régi emlékekkel, egy új szerelemmel, sőt, váratlanul az apjával is, akit 20 éve nem látott. Kedvenc gyerekkori játékát, Tom Kapitányt is megtalálja és elképzeli az űrhajós mostani küldetését. Mindezek a találkozások tükröket tartanak Nándi elé, rákényszerítve őt, hogy döntésre jusson az életével kapcsolatban.
Osztályzat: aaaaa


További filmbemutatókat találsz itt:

Mozibemutatók
Mozibemutatók - amerikai mozik
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk