Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Mindenki megvan
- Paramount Network, 16:55
Fortress: Célkeresztben
- Moziverzum, 17:00
Barbie - A film
- HBO3, 17:31
Az első lovag
- Film Café, 18:15
Darabokban
- HBO, 18:16

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Danny Trejo (80)
Pierce Brosnan (71)
Melanie Lynskey (47)
Bill Smitrovich (77)
Thomas Brodie-Sangster (34)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
X-akták (sorozat) - Vélemények
A Jedi visszatér - Vélemények
Hódítás - Vélemények
2022-es választás
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A herceg asszisztense aaaaa
Margo Harshman aaaaa

 

Mozibemutatók (2015. október 26. - 2015. november 2.)

Válaszd ki, melyik heti bemutatókra vagy kíváncsi!


Előző hét | Következő hét

2015. október 29.


LibabőrLibabőr (Goosebumps)
Zach édesanyjával új városba hurcolkodnak, és még büszkék is rá, hogy a szomszéd házban a Libabőr-sorozat híres írója R. L. Stine dolgozik. A srác összebarátkozik a nagy ember lányával, és a segítségével beszökik a mester dolgozószobájába. Nem is sejti, hogy Stine különös módszerrel alkot: hátborzongató fantáziáról árulkodó könyvei valóságosak, és ő a lapok közé zárja az elé kerülő szellemeket és szörnyeket. A srác véletlenül szabadon ereszti az irodalomba száműzött rémeket. A gyerekeknek és az írónak össze kell fognia, hogy visszakergessék a szökevényeket oda, ahova valók - mielőtt tú...
Osztályzat: aaaaa

Cserkészkézikönyv zombiapokalipszis esetéreCserkészkézikönyv zombiapokalipszis esetére (Scouts Guide to the Zombie Apocalypse)
Három cserkész és egy dögös pincérnő akarva-akaratlan hősökké válhatnak, amikor békés városukat hirtelen egy zombiinvázió fenyegeti. Most minden képességükre szükségük lesz, amit a cserkészkedés során elsajátítottak, hogy megmenthesség az emberiséget a sétáló halottak támadásától.
Osztályzat: aaaaa

MacbethMacbeth (Macbeth)
A film a XI. századi Skóciában játszódik. Macbeth jóslatot kap, hogy ő lesz Cawdor thánja, majd Skócia uralkodója. Eleinte nem hisz a jóslatnak, de miután Duncan király előlépteti hősiességéért, ő ráérez a hatalom ízére. Macbethnek a király iránti hűségét végül legyőzi Lady Macbeth unszolása, a férfi megöli a királyt és ő kerül a trónra. A véres tett persze továbbiakat von maga után, Macbeth és felesége pedig egyre mélyebbre merül a hatalom megtartásáért folytatott harcban.
Osztályzat: aaaaa

Dheepan - Egy menekült történeteDheepan - Egy menekült története (Dheepan)
A srí lanka-i polgárháború ellen menekülve összeverődik egy volt katona felveszi egy másik férfi személyazonosságát, illetve kap egy feleséget és egy 9 éves lányt. Ők mindannyian elvesztették a családjukat a háború alatt, s most a három idegennek együtt kell új életet kezdenie, családnak adva ki magukat Franciaországban, hogy megkaphassák a menedékjogot. Dheepan, az "apa" egy lepusztult párizsi szállodában kap munkát portásként. Yalini, az "anya" egy idős férfit ápol a faluban. Nem csak az idegen nyelvvel kell megbirkózniuk, hanem azzal is, hogy egy közös életet építhessenek fel ők hár...
Osztályzat: aaaaa

HókirálynőHókirálynő (Snezhnaya koroleva)
A gonosz Hókirálynő szeretné, ha a világot olyan fagyossá változna, ahol nincs fény, nincs öröm, nincs boldogság és nincs szabad akarat. A pletykák szerint egyetlen egy személy van, aki ennek útját állhatná, Kai, akit viszont a királyi palotában fogságban tartanak. Húga, Gerda útra kel, hogy megmentse őt, s ezáltal az egész világot az örök fagytól.
Osztályzat: aaaaa

Az utaskísérő - Senkit nem hagy kielégítetlenül!Az utaskísérő - Senkit nem hagy kielégítetlenül! (Larry Gaye: Renegade Male Flight Attendant)
Larry Gaye mindene megvan a világon. Stewardként dolgozik, s többször megnyerte már a legjobb steward díjat, illetve a lányoknál is rendkívüli népszerűségnek örvend. Larry-nek ez az idilli élete azonban veszélybe kerül, amikor a légitársaság robotokkal szeretné lecserélni a légikísérőket.
Osztályzat: aaaaa

Drifter
Ricsi lázadó fiatal, akit sosem kerül el a baj. Ahol csak tud, tesz a szabályokra: pl. autót vezet jogosítvány nélkül, ellopja mások tulajdonát, illetve a rendőrök elől való menekülés is a mindennapjai részét képezi. Nem akar megfelelni az apja emelte elvárásoknak sem, hiszen amikor Ricsinek a legnagyobb szüksége volt rá, ő nem volt ott.
Osztályzat: aaaaa

LogIn
Janka, férje halála után bejelentkezik a férj által használt randiportálra, ahol egymásra találnak Tamással, akinek a lánya lett szerelmi bánatában öngyilkos. A két amatőr elhatározza, hogy megtalálja és kikészíti a szeretteiket elcsábító két profit. Próbálkozásukat siker koronázza, azonban az érzelmek felborítják a gondosan előkészített tervet és a játék végén már senki sem tudja kivel is van valójában.
Osztályzat: aaaaa


További filmbemutatókat találsz itt:

Mozibemutatók
Mozibemutatók - amerikai mozik
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk