Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Menyasszony kölcsönbe
- TV2 Klub, 05:55
Apokalipszis 10.5
- Film Mánia, 06:10
Nagy Sándor, a hódító
- AMC, 06:25
Tóparti gyilkosságok
- Film4, 06:50
Fogtündér
- Moziverzum, 06:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Brian Tyler (52)
David Keith (70)
David Attenborough (98)
Melissa Gilbert (60)
Janet McTeer (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
A kaszkadőr (2024) - Vélemények
2022-es választás
Tippjáték (Foci)

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Lore aaaaa
Veronika Jenet aaaaa

 

Mozibemutatók (2014. szeptember 8. - 2014. szeptember 15.)

Válaszd ki, melyik heti bemutatókra vagy kíváncsi!


Előző hét | Következő hét

2014. szeptember 11.


Az emlékek őreAz emlékek őre (The Giver)
Egy tökéletes világban járunk, ahol mindenki boldog, mivel se bűnözés, se éhezés nincs. Amikor Jonas 12 éves lesz, úgy dönt, Emlékek Őre lesz belőle, ő lesz az egyetlen olyan ember a társadalomban, aki még ismeri a régi állapotokat, s ezáltal bölcs tanácsokat adhasson másoknak. Ahhoz, hogy erre felkészülhessen, egy idős férfi lesz segítségére. Tőle Jonas megismeri a fájdalmat, a szomorúságot, amit a háborúk és más lehangoló események okoztak a valódi világban. Jonas egyre inkább úgy érzi, hogy valami nem stimmel a világgal, amiben most él.
Osztályzat: aaaaa

Szuper - HipochonderSzuper - Hipochonder (Supercondriaque)
Romain Faubert retteg a betegségektől. Hipochonderként gyilkos baktériumokat lát mindenhol, és állandóan orvosát látogatja. Dimitrinek, aki egyben orvos és barát, már elege van az állandó fóbiából. Úgy gondolja, egyetlen megoldás lenne Romain problémájára: ha találna egy nőt, aki elvonná a figyelmet a fóbiáiról.
Osztályzat: aaaaa

Térkép a csillagokhozTérkép a csillagokhoz (Maps to the Stars)
A Weiss-család egy tipikus hollywoodi dinasztia: az apa, Stafford korábban egy önsegítő program kidolgozásával vált sikeressé; míg az anya, Cristina ideje nagy részében 13 éves fiuk, a gyereksztár Benjie karrierjét egyengeti. Stafford egyik páciense a színésznő Havana, aki arról álmodozik, remake-et készít a filmnek, amely a '60-as években sztárrá avatta édesanyját, Clarice-t. Az asszony már nem él, ám éjjelente még kísérti lányát. Benjie nemrég jött ki a rehabról, ahol 9 éves kora óta kezelték, illetve nővére, Agatha is épp ez időben lép ki a pszichiátria kapuin, ahová piromániája miat...
Osztályzat: aaaaa

Ha maradnékHa maradnék (If I Stay)
Mia, családjával együtt brutális autóbalesetet szenved, a szülei és az öccse meghal, ő pedig kórházba kerül, haldoklik, és kívülről kezdi figyelni az eseményeket. Meg kell hoznia élete legfontosabb döntését, megy vagy marad.
Osztályzat: aaaaa

IdaIda (Ida)
1956. Ida egy fiatal novicia, aki fogadalomtétel előtt felkeresi egyetlen életben maradt rokonát, édesanyja testvérét. Wanda Gruz negyvenes éveiben járó, alkoholista, láncdohányos, még leépültségében is erotikusan vonzó asszony, aki az ötvenes évek elején nagyhatalmú ügyészként a Honi Hadsereg számos, a szovjetvilág ellen harcoló vezetőjét küldte bitóra. Ám Vörös Wanda, ahogy egykoron hívták, 56 után kegyvesztetté vált. Ida és Wanda akkor találkoznak egymással, amikor mindketten útelágazáshoz érkeznek: identításuk és jövőjük meghatározásához pontos önképre, a múlt tisztázására van szük...
Osztályzat: aaaaa

KamuzsarukKamuzsaruk (Let's Be Cops)
Két jó haver az évszázad ugratására készül. Szerintük egy nagy poén érdekében nem ciki rendőrnek öltözni, és kicsit járőrözni békés környékükön: a zsaruknak úgysincs soha semmi dolga arrafelé. Kivéve most. Ugyanis színre lép egy maffiózó, aki nem a vicc kedvéért hord magánál pisztolyt. A két barát hiába magyarázza, hogy ők csak játékból vettek egyenruhát. Az egyikük barátnője segítségével kénytelenek beleélni magukat a szerepbe. Akarva-akaratlan, felveszik a harcot a szervezett alvilággal...
Osztályzat: aaaaa

Az ígéret földjeAz ígéret földje (La jaula de oro)
Három tinédzser indul útnak Mexikóból az Egyesült Államok felé egy jobb élet reményében. Az úton megismerkednek egy indián fiúval, Chaukkal, akivel eleinte nem tudnak kommunikálni, hiszen nem beszél spanyolul. Azonban ahogy az út egyre veszélyesebbé alakul, a gyerekek megértetik magukat egymással. Szükségük is van rá, mert csak egymásra számíthatnak. A határvidék páratlanul kegyetlen megpróbáltatások elé állítja őket, minden megtett lépésükkel az életüket kockáztatják. És ha sikerül is átjutni, mi várja őket a másik oldalon?
Osztályzat: aaaaa

Utóélet
A mindentől szorongó Mózes képtelen megfelelni lelkész apja elvárásainak. Amikor a lelkész váratlanul szívrohamot kap és meghal, Mózes szinte megkönnyebbül: megszűnt a nyomás, ami az egyházi pályára kényszerítette volna őt. Csakhogy a halotti toron megpillantja apja kísértetét, ami - bár nem tud beszélni - innentől kezdve folyamatosan a nyomában van. Mózes kétségbeesetten próbál megszabadulni a kísértettől, és ebben segítségére van egy spiritiszta autószerelő, valamint a lelkész asszisztense.
Osztályzat: aaaaa

Vikingek nyomában - tárlatvezetés a British Múzeumból (Vikings from the British Muzeum)
A film a londoni British Múzeum tárlatvezetése egy látványos kiállításról, melynek címe: Vikingek: Élet és Legenda. A múzeumban megcsodálhatunk viking hajókat, fegyvereket és használati tárgyakat, illetve néprajzkutatók és történészek mesélnek a korról.
Osztályzat: aaaaa


További filmbemutatókat találsz itt:

Mozibemutatók
Mozibemutatók - amerikai mozik
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk