Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-03-21
Artúr, a király
Bonnard - Egy festő szerelme
Exhibition: Cézanne - Egy élet portréi
Kung Fu Panda 4.
Őszi sanzon
Szeplőtlen
Vaskarom

2024-03-14
A repülő osztály
Baghead - Holtakkal suttogó
Bernadette - A főnökasszony
Kálmán-nap
Most vagy soha!

2024-03-12
Küzdelem a végsőkig

2024-03-07
A három testőr: Milady
A róka
Bajos csajok
Előbb táncolj!
Képzeletbeli
Rigó, rigó, szederinda
Tűréshatár

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Vanília égbolt (Blu-ray)
Kapcsolat *Import-Magyar szinkronnal* (Blu-ray)
Sikoly 2. (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A fekete ló farmja
- Filmbox Extra HD, 07:25
Három testőr
- Mozi+, 08:15
Csoda New Yorkban
- Moziverzum, 08:15
Kő, papír, olló
- Nickelodeon, 08:25
Új élet régi vidéken
- Film4, 08:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Bruce Willis (69)
Glenn Close (77)
Pindroch Csaba (52)
Jake Weber (60)
Rachel Blanchard (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dallas (sorozat) - Vélemények
Wonka - Vélemények
MI-5 - Az elit alakulat (sorozat) - Vélemények
A hercegnő és a sárkány - Vélemények
Godzilla (1998) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Madame Web aaaaa
Havana Rose Liu aaaaa

 

Mozibemutatók (2014. április 21. - 2014. április 28.)

Válaszd ki, melyik heti bemutatókra vagy kíváncsi!


Előző hét | Következő hét

2014. április 24.


A csajok bosszújaA csajok bosszúja (The Other Woman)
Egy nő, miután rájön, hogy a szeretője házas, ráadásul a feleséggel, akit megcsal, rendkívül sok közös témájuk lehetne, bosszút forral. A két nő összebarátkozik, illetve társulnak egy harmadikkal is, a férfi eddig titkolt másik szeretőjével, és revansot vesznek a kétszeresen csalfa férfin a hűtlenségéért és a hazugságaiért.
Osztályzat: aaaaa

Százkarátos szerelemSzázkarátos szerelem (Love Punch)
Kate és Richard igazi zsémbes elvált házaspárként viselkedik egymás társaságában, miközben, bár évek óta külön élnek, a legjobb barátoktól kezdve gyerekeikig mindenki biztos benne, hogy egyszer ismét egymásra találnak. Kate szerint azonban erre már nincs esély, ezért sokkal szívesebben ismerkedne más férfiakkal, akár interneten, akár ismerősökön keresztül. Amikor azonban Richard egy nap azzal állít be hozzá, hogy egy cégpanama következtében minden vagyonukat és nyugdíjalapjukat elvesztették, valamint veszélybe került ígéretes gyermekeik jövője is, hajlandó exével Párizsba menni, hogy m...
Osztályzat: aaaaa

VeszélyzónaVeszélyzóna (Brick Mansions)
Damien Collier a detroiti rendőrség kötelékébe tartozik. Megbízatást kap, hogy épüljön be egy bandába. Az akcióhoz egy társat is kap maga mellé Lino személyében, aki a sittet is megjárta már, ám otthonosan mozog a szabadlábon lévő bűnözők között is. A furcsa páros megpróbálja kimenekíteni Lino barátnőjét egy drogbáró karmai közül, aki aljas tervet eszelt ki a város elpusztítására.
Osztályzat: aaaaa

Göndör fürtökGöndör fürtök (Pelo malo)
Mariana Rondón második nagyjátékfilmjének hőse a kilenc éves Junior, aki mulatt apjától makacs, göndör fürtöket örökölt. Az érzékeny, befelé forduló, különös kisfiú azonban az éves iskolai fotóra egyenes hajat szeretne. Pont olyat, mint amilyen a tévében Miss Venezuleának van. A hajával való állandó foglalatossága a tükör előtt mindennapi súrlódások, veszekedések forrásai anyjával, aki mindezekben a fiú homoszexualitásának bizonyítékát látja. Junior hiába küzd anyja szeretetéért, a nő képtelen elfogadni őt. Junior kénytelen szó szerint és képletesen is lenyírni magáról mindent, ami más...
Osztályzat: aaaaa

Az elnémultakAz elnémultak (The Quiet Ones)
A karizmatikus, ám vitatható módszerekkel dolgozó egyetemi fizika tanár, Harris ráveszi legjobb diákjait, hogy csatlakozzanak egy veszélyes kísérlethez: negatív emberi energiából akarnak kopogtatószellemet létrehozni. A kísérlet tárgya egy csábító, ám veszélyes fiatal nő, akinek sötét energiája sérült pszichéjében mutatkozik meg. Ahogy a kísérlet kezd kibontakozni, a diákok és a professzor szembetalálják magukat a szörnyű valósággal: kimondhatatlan erőt szabadítottak el, melynek hatalma minden addigi várakozást felülmúl.
Osztályzat: aaaaa

AmazóniaAmazónia (Amazonia)
A film főszereplője egy kapucinus majomkölyök, aki ketrecéből szabadulva, egy baleset nyomán kikerül a dzsungelbe. Sai - aki fogságban született és nevelkedett - miután lezuhan a repülő, amellyel szállították, egyedül találja magát a buja őserdőben. Egy rendkívüli kaland hőseként találkozik az erdő lakóival, szembesül a veszélyekkel és a csodálatos, néha mérgező növényzettel. Félelmetes ragadozókkal és az Amazonas dagályával is szembenézve kezdi meg hosszú utazását, miközben megtapasztalja, hogy az egyedüli reménye, ha otthonra lel társai között.
Osztályzat: aaaaa

BorgmanBorgman (Borgman)
A gonosz egyenesen a föld alól érkezik, a csavargó Borgman személyében. Bekopogtat egy holland mintacsalád házának ajtaján, és amikor már puszta megjelenésével képes viszályt szítani a férj és felesége között, rögtön tudja, hogy jó helyen jár.
Osztályzat: aaaaa

Aura
Négy tinédzser, Tokió, Peti, Ádám és Eszter egy puszta közepén ébrednek fel lerobbant autójukban. Bár számításaik szerint reggel van, mégis sötétség veszi őket körül, mintha nem kelt volna fel a Nap. Rövidesen rájönnek, hogy egy hatalmas, sötét "aura" borul rájuk, amely nem engedi át a fényt, és elzárja őket a külvilágtól.
Osztályzat: aaaaa

Nemzeti Dokumentumfilm
A film az Alföldi-féle Nemzeti Színház utolsó hónapjait örökíti meg. A történet két ellentétes folyamatot mutat be: egyrészt a Mephisto című darab épülését az első próbától a színház utolsó előadásáig, és ezzel párhuzamosan egy társulat szétesését, elmúlását, megszűnését.
Osztályzat: aaaaa


További filmbemutatókat találsz itt:

Mozibemutatók
Mozibemutatók - amerikai mozik
 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk