Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Los Angeles-i tündérmese
- RTL Három, 15:55
Válogatott gyilkosok
- Mozi+, 15:55
Kísérleti gyilkosság
- Film Café, 16:20
Baywatch
- Moziverzum, 16:35
Vesztesek bosszúja
- AMC, 16:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hill Harper (58)
Craig Ferguson (62)
Bruce Thomas (63)
Nikki Reed (36)
Paige Turco (59)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Mit hallgatsz most?
Mire gondolsz most?
Ádám feltámadása - Vélemények
Hamupipőke (2021) - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Stricik: Kib*szottul nem tündérmese aaaaa
Peter Tanner aaaaa

 

Twmmy hozzászólásai

Ugrás Twmmy adatlapjára


Országúti bosszú - Vélemények

2014-10-08 16:56.09
Hali, Pindur... hát, belesüllyedtem a székbe és szép csendesen röhörésztem magamban ezen a jeleneten. Amúgy megnéztem az eredeti vidit is, nem az én zeném, de nem volt nézhetetlen. A film a tetszik is meg nem is kategória. Pearce is volt már jobb, Rob meg jobb bugyuta volt, mit szép fiú :) Bár a Bel Ami nekem jobban tetszett, de ugye én maradi vagyok és a "kosztümös" filmeket kedvelem.
Kérdés: lesz magyar dvd, vagy hozassam meg Németországból?


Bel Ami - A szépfiú - Vélemények

2013-03-19 20:52.32
Nem a rajongó beszél így, hanem egy éppen dühös embernő. Bel Amitól független a düh, nem feltétlen kellett volna megszólalnom sem. De ha már megtettem, hát megtettem, úgy kell nekem.
Ok, rendben, nem Rob oldal. Bel Ami oldal. Tehát lehet írni a rendezésről, a többi szereplőről, nem csak Robról. Egy véleményt sem láttam ezekről.
És való igaz, van egy adag merevség bennem. Mint ahogy azokban is van, akiknek nem tetszik Rob. Ergo, nem sokban különbözünk egymástól.


2013-03-19 20:45.18
Elvileg áprilisban kezdik a forgatást.


2013-03-18 18:01.54
Huh, baromira nincs kedvem folytatni ezt a parttalan beszélgetést, hiányzik hozzá a sör. Meg a szemtől szembe tekintet.
Egy dolog kib*szottul érdekel. Mi a jóbánatos francot lógsz Rob oldalon? Ha valakit nem kedvelek, vagy közömbös számomra, le se fütyülöm, nemhogy írogassak akárhová is a neten vele kapcsolatban. :)
Lehet, mégis nekem van igazam.


2013-03-18 17:59.14
hahó, pindur, nemigen kedvelem az olyan filmeket, amik arról szólnak, hogy hú de fasza gyerekek vagyunk mi amerikaiak, főleg olyasmiben, amit az újságok ezerrel hoznak, hogy ki hol van és mit csinál, aztán ők nagy technikával kiderítik, lebombázzák, lelövik. Egyszerűen propagandafilmnek tartom. Abból meg ugye életem során kaptam eleget. :)
Nem fogok elutazni érte semeddig, ha hozzák ide a
világ végére, elcipelem az embört is, ha már végignézte velem a Bel Amit, meg a Cosmopolist, akkor megérdemel egy fiús filmet is, bár foci meg F1-es autó nemigen lesz benne síeléssel egybekötve :)
Inkább a Rovert várom. Meg ha lesz, a másik Cronenberg filmet.
de ha véletlen meg tudod szerezni a könyvet, beleolvasnék :)


2013-03-17 19:03.29
Az első a nézhetetlen volt, az érthetetlent azért írtam oda, mert azt szoktam nézhetetlennek ítélni, amit nem értek. erről nem kell megkérdeznem a fiamat, tudok olvasni.
Bel Amit is, és egyebet is. Többek között Cosmopolist, LOTR-ot, Háború és békét (legnagyobb sajnálatomra az orosz tudásom nem olyan, hogy eredetiben tudjam olvasni), sőt Karinthy-t is - na ezt tudom eredetiben.
Én meg azt nem mondtam egy szóval sem, hogy lesz olyan nagy színész, mint Nicholson.
Hanem, hogy lehet.

És ezt senki nem tudhatja. Még az utolsó szamuráj sem.

JN-nak filmklasszikok később jöttek, pontosan a szelid motorosok kapcsán. és abban akkor is a peter fonda volt jobb. nekem. Azt nem tagadom, hogy vannak nagy filmjei.És való igaz, nem ismerem annyira, csak a nagy filmjeit láttam. De azok meg is vannak.
Olvastam lentebb, sőt, du. unalmamban az egész véleményözönt végigolvastam, és te és még valaki az, aki arról győzköd itt, hogy pocsék a RP gyerek.
Na.
És elérkeztünk oda, hogy van, aki szerint gyenge, és van aki szerint nem. És ebben én inkább a híres rendezők véleményét díjazom, nem a laikus emberekét. Még ha azok filmkölcsönzésből, forgalmazásból élnek is, akkor is laikusok. Legfeljebb sok filmet néznek meg.
Amúgy én megnéztem legalább 4 Bel Ami feldolgozást, mielőtt ezt megnéztem, pontosan az összehasonlítás kedvéért.És ez semmivel nem rosszabb, mint a többi, és Rob sem rosszabb, mint a Georgest alakító többi színész.

Lentebb valahol említed RP többi filmjét. Gondolom a Remember Me és a WFE az, amire gondolsz. Mennyiben bukta? Hogy nem hozott annyit mint a LOTR, HP, Twilight, meg az összes robbantgatós, lövöldözős, baszdmegezős alkotás? Nem is volt céljuk. Az RM a témája miatt és a főszereplő angol mivolta miatt volt húzós (elég sok véleményt olvastam arról, hogy bezzeg ha amerikai játszotta volna!), és a másik, nagyon amerikai feldolgozás sem lett olyan hű de nagy siker, pedig abban meg a Bullock is játszott. A wfe meg könyvben lehet bestseller lett, de ott is a nosztalgiázó mamákra kenték a sikert. Azok meg ugye nem járnak moziba. Ja, hogy rob miatt bukott? Nem hinném, ott volt christopher waltz is, az ő rajongói sem voltak kíváncsiak rá... a téma nem vonzotta a mozilátogatót.
Remélem minden mondatkezdő kisbetűt kijavítottam, nem kedvelem a shiftet nyomkodni.
És továbbra is szép vasárnap estét, megyek esti rutinra. Úgymint etetem a családot, fürdeni üldözöm őket, aztán meggyőzöm az iskola előtti alvás szükségességéről a fiatalkorút, majd elmegyek olvasni. Majd találkozunk a The Rover kapcsán, gondolom. A Mission Blacklist nem az én műfajom lesz, meg sem nézem.


Emlékezz rám - Vélemények

2013-03-17 18:27.56
Mert leo az amerikaiak sajátja, ez a robert meg szegény elhappolta edward szerepét a sok amerikaitól:) Nekem spec leo a kora ifjú filmjeiben sokkal jobban bejön, mint a titanictól kezdve bármiben. és nem a külsejének köszönheti. nekem nem az alkonyatból tetszik, hanem a how to be-ből, emg a bad mother's handbookból, meg a haunted airman ből. ja, és tini sem vagyok. és rob még az alkonyat előtt kapott díjat a how to be-ért :)


Bel Ami - A szépfiú - Vélemények

2013-03-17 18:03.49
Hát, a Croenenberg film nem volt nézhetetlen és érhetetlen. Most mondjam hogy a tizennégy éves fiam értette? Csak olyan ember kell hozzá, aki felfogja, miről van szó :).
Miért, vajh miért a rosszindulat az uralkodó mindenhol, mindenben? És az miért jó bárkinek, ha rosszindulatú? Ja, szadista, vagy szereti felbosszantani embertásait. Figyelemre vágyik, pszichiátriai eset? Anyukája/felesége nem törődik vele, főnöke túl sokat szekálja, itt adja ki dühét. Menjen futni, karatézni, kimegy a rosszindulat belőle, huss.
Milyen környezetben kellene értelmezni Jack papát? Alkoholos, kábszeres, pucér nős-ben, asszonyt verve? Arról volt szó, hogy Rob nem egy Jack Nicholson. Még nem. De senki nem mondhatja, hogy nem lesz. Vagy csodagömböt néz mindenki, aki megmondja a tutit? Én is kérek olyant, de a lottó ötös érdekében. Szeretnék egy házat Zakinthoson.
Ja, az előbb kihagytam Herczogot.


2013-03-17 17:45.56
Vajh honnan ilyen biztos mindenki ebben? Jack Nicholson hány évesen játszott a Szelíd Motorosokban? 32 évesen. És 19 éves kora óta játszott tv filmsorozatokban, filmekben. És melyikről hallottunk először? A Motorról. És nem miatta, hanem a Fonda gyerek miatt és a témája miatt. Megjegyzem Fonda 100-szor jobb volt, mint Nicholson. Szóval Robnak van ideje kifutni, bár a mai világ arról szól, hogy hamar felejtsük el a ma híres mindenkit. Régebben meg volt idejük a színészeknek kis szerepből eljutni a nagyba. Ma, ha a következő film nem hoz annyit, mint egy nagy siker, hát hamar bukásnak állítják be. Én becsülöm Rob-ot azért, hogy nem folytatja a Twilight vonalát, hanem mer kis költségvetésű, nem nagy tömegeket vonzó filmeket készíteni. Lehet fikázni, de gondolom Cronenberg, David Michod, Jean-Stephane Sauvaire nem azért választották szereplőnek mert totál alkalmatlan. Ergo, inkább nekik hiszek és nem a sok fanyalgónak, akik csak azért, mert van egy huszonéves pasi, aki a nőknek jóformán korosztályra való tekintet nélkül jobban tetszik mint Bruce Willis, Will Smith,Pierce Brosnan, vagy Heath Ledger (direkt hoztam őt fel, mert neki is széles rajongói tábora van), vagy és itt hirtelen megakadtam, mert a fiatalabb színészi táborból bizony nincs nevem (Frodót mégsem említeném egy napon vele, bár jó a LOTR-ban), attól még let Rob jó színész. JA, nekem az Oscarról megvan a véleméynem, sokat nem adok rá. És bocs, de baromira nem vagyok beájulva a Sindlertől sem. Amúgy abban is csak Spielberg a jó, már amennyire. Nekem a Cápa és a Kamionos film óta nem hozott nagyot. Szóval, megértem, mindenkinek megvan a maga véleménye színészről, rendezőről, színésznőről, csak a rosszindulatot nem értem.


Cosmopolis - Vélemények

2012-04-28 22:47.59
Ja, és a könyvet is elolvashatjátok ott, ahol Pindurlánykám az interjút belinkelte.
Pindur, te a Pindur vagy régről, Nem is tudtam, hogy még foglalkozol Robbal :)



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk