Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az ember, akit Ottónak hívnak
- HBO, 11:15
Párbeszéd
- Magyar Mozi TV, 11:20
Tükröm, tükröm
- Film Café, 11:20
Astro Boy
- Paramount Network, 11:50
G. I. Joe - A kobra árnyéka
- Mozi+, 11:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Danny Trejo (80)
Pierce Brosnan (71)
Melanie Lynskey (47)
Bill Smitrovich (77)
Thomas Brodie-Sangster (34)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Filmkeresés rövid tartalom alapján
Dallas (sorozat) - Vélemények
Visszaszámlálás (2010) - Vélemények
Hóbortos hétvége - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Tarzan, a majomember aaaaa
Chris Pine aaaaa

 

Zozi00 hozzászólásai

Ugrás Zozi00 adatlapjára


Utazás a rejtélyes szigetre - Vélemények

2012-05-24 00:05.56
Emberek! Miért kell mindenben logikát keresni? Felfogtátok miről szól az egész film? Az egésznek nincs alapja, nincs logikája és nem is arról akar szólni. De ha már belemegyünk, akkor amit említettek:
1. Hogyan lesz ebből újra sziget? - Hát sehogyan, mivel pont azért nincs annyi idejük, mint amennyit az öreg kiszámolt, mert el folyósodik vagy mit csinál :) alattuk a talaj, tehát az a sziget már többé nem jön a felszínre.
2. A dal - Az nem a Somewhere... volt és talán azért kellett lefordítani, mert a film szempontjából poénos szöveget énekelt és nem csupán az eredeti dalszöveget.
Viszont látom az már senkinek nem tűnt fel, ami talán a leginkább "érdekes", hogy a halak és vízi állatok miért nem úsztak szerte a szélrózsa minden irányába az óceánban? Miért csak pont a sziget alatt/környékén úszkáltak?
De kit érdekel mindez? Egy látványos fantasy-kaland filmet láttunk, amit annak kellene felfogni ami és ennek alapján megítélni. Persze ettől függetlenül nyilván van akinek tetszik és van akinek nem. Ezzel az égvilágon semmi baj nincs, csak az indokok nem feltétlenül állják meg a helyüket.

Szerintem egy igazán kellemes kis film, ami bőven megérte azt a másfél órát!
A mellizomrángás meg tök poén volt. Én kinyúltam rajta, főleg a kétpontoson. :))))


Fekete Halál - Vélemények

2011-10-16 19:53.26
Nekem is tetszene, ha végig tudtam volna nézni.... utálom, gyűlölöm és nem is tudom mit tennék szívem szerint azzal az mocsokkal, aki először megremegtette azt a nyomorult kamerát a filmjében, a sok hülye meg esztelenül követi.
Ez is nézhetetlen a sok köcsög kamerarángatás miatt.Eeeez hihetetlen!


Hideg, mint a kő - Vélemények

2011-08-03 23:53.28
Az a régi szép idők...! Mostanában talán a Rohanás című film után volt olyan érzésem, hogy "igen, ez egy régi stílusú, jó kis akció film volt", mint ez. Különben csak nekem tűnik úgy, hogy a leírás, azért nem teljesen pontos? :)


22 lövés - Vélemények

2011-04-13 23:19.06
A sírba tesznek ezzel a kameracibálással! (Nem csak ebben filmben.) Ezzel felbosszantottak, így csak 4 pont. Egyébként kiváló film azzal együtt, hogy a rendőrnő és Mattei felesége kb. mintha ott sem lettek volna a filmben, de nyilván nem miattuk nézi meg senki sem.


Hívatlanok - Vélemények

2009-01-27 20:50.01
Nem akartam még elküldeni, de akkor leírom külön. Ennek viszont már nem lesz köze a filmhez, csak Liv Tylerhez.
Mégpedig annyit a korábban hozzászólóknak, hogy részemről sokkal inkább egy az idő múlásával természetesen változó, ámde mégis gyönyörű nő, mint egy xx éve ugyanúgy kinéző valaki, aki csak mert megteheti milliókat költ a fene tudja mire, hogy fiatalos maradjon.
Úgyhogy számomra Liv Tyler sokkal szebb, bármelyik ma is 25 évesnek tűnő "idősebb" hölgy, akik persze szintén szépek, de az....mégsem az igazi (szándékosan nem írok nevet, mert nem akarom megbántani senki lelkivilágát).


2009-01-27 20:35.37
Hello!
Minden hozzászólást elolvastam és pár dolgot jegyeznék csak meg.
Szerintem hagyjuk is azt, hogy igaz történet vagy sem. Tulajdonképpen akár mindegy is lehet. Összességében tipikus ijesztgetős pszicho-thriller. Én az utóbbi időben egy ilyet sem bírtam végig nézni, mert egyszerűen untam és kedvem sem volt rászánni azt a másfél órát. Bár ebben a filmben is volt egy jelenet (a lámpák lekapcsolódnak), mikor azt mondtam, hogy na ezt már nem kellett volna elsütni.
Szóval aki csak meg szeretne ijedni néhányszor és nem "mondanivalót" keres a filmben, annak jó választás.
Különben nem hiszem, hogy nem értitek miért gyilkoltak. Elmondták: "Mert itthon voltatok." Azaz, az ég világon semmilyen különösebb indokuk nem volt. Ha továbbmentek volna az úton és a következő házban ég a lámpa, akkor őket gyilkolják meg. Egyszerűen azért, mert akkor, ott voltak.


Legenda vagyok - Vélemények

2008-01-07 19:29.19
Hát, mit mondjak? Nem akarom nagyon leszólni, mert vannak ettől sokkal, de sokkal rosszabb filmek. Nekem ez egy egyszer nézhető, de nagyon felejthető mozi. Mindössze annyi, hogy túl nagyok voltak az elvárásaim és csalódott vagyok. Vannak benne jó jelenetek, de ennyi, semmi több. Szerintem, ha nem Will Smith lenne a főszereplő nem is kapott volna ennyi pontot. Az pedig, hogy melyik filmre hasonlít melyik film, engem soha nem érdekelt. A lényeg, hogy jó legyen! De nézze meg mindenki és döntse el maga, nem vagyunk egyformák...! :)



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk