Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Kosarad tartalma
A kosaradban 1 DVD van.
Mozgasd az egeret ide, és megmutatjuk tételesen a tartalmát!
Rendelésed véglegesítése

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Papás-mamás
- Mozi Klub, 23:00
Vihar előtt
- Viasat3, 23:15
Bosszú mindenáron
- AMC, 23:15
Az oltalmazó
- Moziverzum, 23:15
Szemtől szemben
- RTL Három, 23:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Danny Trejo (80)
Pierce Brosnan (71)
Melanie Lynskey (47)
Bill Smitrovich (77)
Thomas Brodie-Sangster (34)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
2022-es választás
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Pétervári banditák - Vélemények
Choi Min-sik - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Volán és gyeplő aaaaa
Andrew Hunt aaaaa

 

Edhi8 hozzászólásai

Ugrás Edhi8 adatlapjára

1 2 3 4 5

A testőr (2005) - Vélemények

2010-01-01 23:21.25
Hiába vártam egy nagyon izgalmas, remek akciójelenetekkel tűzdelt filmet, sajnos kicsit húztam a szám. Azzal nincs bajom hogy a sztoriban nincs semmi kiemelkedő, semmi meghökkentő, mert attól még lehetne izgalmasan tálalni. Longoriát fölösleges volt szerepeltetni, az meg hogy a titkosszolgálat egyik mélyen tisztelt embere viszonyt folytat a first ladyvel, az nem éppen illő dolog. :D Egy ilyen karakternek azért lehetett volna ennyi kötelességtudata. Mikor elhangzik a film elején valahol, hogy merénylet készül az elnök ellen, hát mondom ezt Jack Bauer egymaga is simán meg tudná oldani, nem kell ide a többi szereplő, de sajnos nem hagyták rá a feladatot. Azt hiszem nem kellene olyan filmet néznem máskor, ahol Sutherland nem az egyedüli szuperügynököt alakítja, mert teljesen hiteltelennek tűnik h nem ő a nap hőse XD.


Gyilkos elmék (sorozat) - Vélemények

2009-03-16 19:16.11
Egészen más volt, és nekem nem is tetszett :(
Profilozást mint olyat, teljesen elfelejtették használni, gondolták majd érdekes lesz Emilyről egy kis háttér sztori, de nem volt az. Meg ez az ördögűzés meg vérző orr a templom előtt.. Mi ez Szellemekkel Suttogó? Maradjon földhöz ragadt és racionális.


2009-03-07 10:33.48
Pleasure is my business részre gondolok igazándiból. Nekem nem volt megható a nő problémája és mégis csak ő volt a gyilkos, megérdemelte amit kapott. Ha legalább az apjával végzett volna, na az már megrázó :p
Egyszerűen nem tudtam sajnálni, együttérezni a csajjal. Nem volt érdekes profilozás részről sem. Nekem sokkal inkább megrázó volt a 15-ös rész.


2009-03-05 14:33.19
A 4. széria 16-os részre gondoltok?
Nekem abban nem volt semmi különleges, már-már untam is.


2009-02-24 22:10.26
Gondolom 22-23 részes lesz, és eddig ebből 15 ment le.


Disturbia - Vélemények

2009-02-22 16:49.54
*****
például innen.. egész biztosan van hozzá felirat is.

* Automatikusan eltávolított tartalom.


2009-02-21 09:55.35
Elég macerás lene elküldeni e-mailben, nem hiszem hogy valaki vállalkozik a feltöltögetésére.
Dehát ezért vannak a fájlmegosztó oldalak


2009-02-16 22:00.33
Én ma délután néztem meg először, az itteni pozitív vélemények után. Nem mondom hogy életem egyik legjobb filmje, de nagyon tetszett. A Transformerst még eddig nem sikerült végignéznem soha, szóval nem tudom mennyire idegesítő ott a srác, nekem itt semmi bajom nem volt vele. De az kissé furcsa, hogy mennyire átlagosan néz ki. Lám nem csak a külső dominál egy fiatal színész kiválasztásánál?
SPOILER
A film elején még csak nem is nagyon sejtettem, hogy fog átcsapni a sztori thrillerbe a bájolgó, botladozó tinik ismerkedéséből. Kifejezetten jó húzás volt ez a házi őrizetes dolog, ami könnyebbséget és nehézséget is okozott egyaránt.
Nem arról van szó, hogy egy még eddig nem látott sztorival kápráztat el minket a film, mégis nagyon izgalmas, a második felében pedig végig feszült hangulat uralkodik. A drága sorozatgyilkostól a hideg kiráz, bár egy pedofilnak nekem valahogy mégis jobban beillett volna a mézes mázos viselkedésével. Az ázsiai srác nagy arc volt! A "dögös szomszéd lány".. háát, egészen átlagos arca volt, ennyire nem kellett volna beájulniuk tőle :p Talán a szerelmi szál fölösleges volt, nem dobott semmit a történeten. A "vég ütközet" is kifejezetten tetszett, bár egy picit lehetett volna hosszabb is. Szerintem nagyon élethű volt a fiatal srác és az elszánt gyilkos párharca.

Csak egy kérdés, esküszöm nem tudok rájönni.. Amikor figyelik a vörös csajt hogy most megöli vagy mi van.. ki az aki elhajt a kocsival?


A szökés (sorozat) - 4.évad,azoknak,akik az AMERIKAI vetítés szerint nézik

2008-09-18 21:03.58
Nem Sarahra gondoltam, hanem a részeges pasira, aki lenyúlta a kártyát. Szerintem ő azzal fizetett, mert a kárya használata volt az, amivel bemérték Saraht.

Hát kemény lenne ha ezt a nagydarab embert úgy "megtörné" :D De tetszene


Gyilkos elmék (sorozat) - Vélemények

2008-09-18 21:01.04
első évad, 6. rész
Pont tegnap néztem


A szökés (sorozat) - 4.évad,azoknak,akik az AMERIKAI vetítés szerint nézik

2008-09-18 07:47.07
A legérdekesebb szerintem az, hogy Amerikában már kártyával fizetnek egy korsó sörért?:D Eszem megáll. Az alkoholisták is hitelkártyával járnak, hogy erre igény van?
Nekem tetszik ez az évad, bár akadnak benne a PB-hez nem méltó, igen leegyszerűsített megoldások. Ez a "rendőr-bál" is, pont az a három ember húzza fel a rendőrgúnyát, akikkel jót szemezett a nőci testőre. Mit gondoltak, hogy el lehet felejteni egy ilyen kocka fejet mint Linc? Meghát mintha köröznék egyiküket másikukat. No mindegy.
Nekem viszont annyira nem rontja az összképet, hogy ne várjam hétről hétre az újabb részeket. Mahone biztosan meg fogja bosszulni a fiát (legalábbis az lenne fair) De végül semmi értelme nem lenne annak hogy életben maradjon.. a gyereke halott, a felesége valószínűleg nincs már annyira oda érte ezek után. Sucre meg kaphatna egy kis Marie-Cruzt már végre, had örüljön a babának is. Scofield halála tényleg tetszetős lenne.. (szsegény gyerek aki aztán tényleg ártatlanul fogott bele:p)
Sarah még mindig undorító, fene bele.. Ha nem hozták volna vissza a hlálból már egyszer, azt mondanám hogy ki fogja nyírni a csávó.. De így elég röhejes lenne :S Pedig milyen szép is lenne.


Hívatlanok - Vélemények

2008-09-14 18:53.22
Szerintem ijesztgetni tökéletes a film. Na meg az ilyenek veszik el az ember kedvét attól hogy valami félreeső nyaralóba ruccanjon ki :D Én legalábbis tuti nem megyek ilyen helyre.. ezek a filmek megteszik a hatásukat. Tudom sokáig nem lehet húzni ezt a macska-egér játékot, de kicsit mintha hamar vége lett volna.
Többen írták ezt az eltünős dolgot, és mélyen egyetértek vele. Ha ezek csak átleg emberek (mert ugye mik lennének:P) akkor ne tünjenek már el másodpercek alatt, hogy aztán máshol bukkanjanak fel. Kicsit abszurd.
A legfőbb hiba szerintem a kézenfekvő menekülési út kihasználatlansága.
SPOILER
Mikor beülnek a kocsiba (AMI MŰKÖDIK.. sosem szoktak működni) nem hajtottak el. Megijedtek attól hogy jajj ne belénk jön hátulról egy másik autó.. meg az előttük álló alak. Puff neki, elgázolni aztán teljes gáz. Megúszták volna.
Liv még mindig gyönyörű, és szerintem neki köszönhető az, hogy átérzed a pár félelmét.
Messze nem tökéletes film, de a maga kategóriájában jónak mondanám.
Egy kérdésem lenne. Amikor kezdődik a film, és halljuk a segélyhívást.. akkor ki az, aki beszél? Az egyik gyilkos?


A szökés (sorozat) - 4.évad,azoknak,akik az AMERIKAI vetítés szerint nézik

2008-09-09 13:52.43
Nem is a kezdjünk mindent előről dologgal van a baj, hanem azzal, hogy igazán sosem kezdtek el semmit :D
Találkozgattak a gyengélkedőn, Mike vitt neki egy kis origamit, fűzte vagy két mondat ereéig, majd lesmárolta... Többé kevésbé ezek voltak az első randijaik. Utána jött a drogtúladagolás, a kóma, Kellerman (sok szívás Mike miatt) oké összetalálkoznak hogy együtt birkózzanak meg a helyzettel. Még egy csók, aztán huss, megint szét válnak az útjaik. És most a hős szerelmesek újra találkoztak. Most komolyan, nevetséges az egész, ahogy rájuk erőltetik azt "szerelmesek".


2008-09-07 19:51.43
Hát igaz ami igaz, na de legalább nem a pénz hajtotta(talán csak eleinte), nem volt más választása hogy megvédje a családját. És a sok szenvedés is mind hiába volt, a nagydarab feka aztán nem válogat áldozatok terén. Pedig már megérdemelt volna egy kis boldogságot.
Egyszerűen nem tudom jelentősége van Sarahnak. (Hogy Mike fiú ne rendüljön meg, és ne válljon gyilkossá?) Sok hasznát nem veszik, mert még csak nem is egy bombanő akit odavethetnek figyelemelterelésre az őrök elé. Nika(?) bezzeg jó lenne :D
Gretchen még a végén összejön Mahone-nal ha mindennek vége. :p Mert már lassan mindenkinek lesz valakije.


2008-09-07 14:02.42
Amit Mahone-nal művelnek az valami embertelen.. hogy képes ilyen jól tartani magát még mindig. És még Scofieldék sem könnyítenek a helyzetén, mert ott rugnak bele ahol csak lehet. Pedig legalább olyan helyzetben van mint ők, sőt, már elvesztett mindent.
Mit nem adnék azért, ha tényleg Sarah feje lett volna a dobozban. HASZONTALAN szereplő, és fölösleges nyálazást visz a sorozatba. Gretchen kemény csaj, nem fogják egykönnyen megtörni az biztos :D (a hátrakötött hajat aki kitalálta neki csak szivatni akarta, mert nagyon ronda volt.)Marha izgalmas volt ez a duplaepizód, alig várom a folytatást. Lehetne mondani hogy erőltetettt, meg marhaság hogy Michaelt zsarolja mindenki hogy törjön be ide meg oda, na meg szökjön ki innen meg onnan, dehát akkor vége lenne a sorozatnak. Ez az akció érdekes, izgalmas, nagyon kemény.. engem az ocean's twelvre emlékeztet. Egyébként, Michaelnek tényleg lehet valami baja, legalább kétszer fektetttek hangsúlyt arra hogy szenved fáj a feje, és az orrvérzés, látszik hogy megrémül rajta ő is. Nem tudom mit akarnak belőle kihozni, de kiváncsi vagyok.
Ja és Sarah szerepeltetésén kívül egy másik rossz az ahogy visszajött.
Egy hulla feje, Gretchen találta ki az egészet. Na de kérem, ez a legegyszerűbb magyarázat. Nagyon vártam h mit fognak kitalálta milyen sztorit.. erre nesze neked a nagy semmi.


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2008-08-13 00:03.04
Amerikai Pite 3


Batman - A Sötét Lovag - Vélemények

2008-08-11 20:05.23
Nagyon egyetértünk :D Mikor bekövetkezett ez az örömteli esemény egy félhangos ezaz felkiáltással fejeztem ki tetszésemet a moziban.
A legutóbbi hozzászólónak pedig igaza lehet, nem a színésznővel van a legnagyobb probléma, inkább a karakterrel. Bele akartak tenni egy női "főhőst", csak egyszerűen nem bírtak belőle egy érdekes, és fontos személyt csinálni.


2008-08-11 08:52.09
Nos tegnap láttam moziban, végre eljött ez a perc is. Pedig kár volt ennyit várni, mert teljesen korrekt verziók vannak a neten is, úgyhogy ma újranézés lesz :)
Olyan gyorsan pörögnek az események hogy a játékidőt még keveseltem is.. szívesen maradtam volna még egyszer ennyire.
A film negatívumát, ami ismét Rachel volt már most kiemelném. Kellet a francnak.. szürke kisegér volt a színesebbnél színesebb karakterek mellett.
Joker elképesztő volt (Tehát ünnepélyesen visszavonok mindent, amit Ledger-ről állítottam látatlanban.) A testtartása, a beszéde, tökéletes. Kétarc olyan brutális gyilkos lesz a következő részle ha benne lesz, hogy nem is várhatnánk jobbat. A film vége, amikor ott van Gordon családjával, felejthetetlen.. egyfolytában azt mondogattam hogy állítsa meg valaki, állítsa meg valaki, mert ez megteszi. Félelmetes.
Batman háttérbe szorult, túl sok volt a 2 karizmatikus ellenség mellette. Az akció jelenetek, a Joker kreálta helyzetek úgy voltak jók ahogy voltak. Nem akarom tovább ragozni, mert fölösleges. Megérdemli az 5 csillagot.


Billentyűrajz(rajzolj a következő pontozza)

2008-08-08 15:40.59
Szerintem ez Bátor a félénk kutya vagy micsoda a neve. Az a kis rózsaszín


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2008-08-08 09:08.16
Még a Terminátor 1 ben is el tudnám képzelni :D


2008-08-07 23:34.58
Én a robot


A múmia és a sárkánycsászár sírja - Vélemények

2008-08-04 23:57.00
Ezzel a váltással, ahogyan kitolták a képből Imotephet és behozták Jet Li-t, várható volt hogy a filmnek semmi köze nem lesz az eredeti Mumia filmekhez. Azért kapta meg a 3. elnevezést mert néhány szereplő (2?) felbukkan benne, és van egy-két utalás a "régi szép időkre". A trailer elképesztően látványos volt, a film kicsit gyengébb. Teljesen függetlenül kezeltem az előző két Mumiától, és szerintem csak így van értelme ezt a filmet nézni. Az új Eve, óriási csalódás, minden egyes felbukkanása irritáló volt...bár kihagyták volna.
A történetben nem spóroltak a csodás elemekkel, és fura szörnyekkel.. de engem különösebben nem zavart. Michelle Yeoh gyönyörű volt, remek választás. Több harcot vártam volna így Jet Li és Yeoh neve miatt is, dehát ugye nem arról szól a film. Szerintem élvezhető, kellemes mozi, amiben nagyobb lehetőségek voltak, de ezen már kár bánkódni.


A szökés (sorozat) - Öszeillik Michael és Sarah?

2008-08-04 07:59.19
Szerintem nagyon nem. Ez a sorozat ne a szerelemről szóljon már! :S
A terv részeként szükség volt a nőre, ez ok, de hogy találkoztak vagy 3-szor és bumm mennyire halálosan szerelmesek vagyunk egymásba, és mintha valamiszoros kötődés lenne köztük. Egyáltalán nem volt felvezetve. ami nem is hiányzik a sorozatból, de akkor meg minek bele.


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2008-08-02 16:54.53
Csak sikerült felidézni :)


2008-08-02 16:53.30
Bölcsek Kövére


A szökés (sorozat) - Dr. Tancredi

2008-07-26 09:37.45
Nekem nagy csalódás hogy visszatér Sarah.. ha megölik, ne hozzák vissza. Vagy ne legyen ennyire egyértelmű a halála. Ez már valami blőd baromság Szellemekkel Suttogóhoz hasonló lesz?
De azon sem csodálkoznék ha valami olyat találnának ki amire azt mondjuk.. jéé télleg, ez így nem is olyan baromság, tök hihető. De most még elképzelésem sincs arról hogy hogyan lehetne megoldani.
A Kellermanos ötlet viszont nagyon ott van:D


Hancock - Vélemények

2008-07-20 22:13.36
SPOILER.. asszem
A csávó a bankból akinek levágta a kezét.. ezért a kampókéz. Még a börtönben beszéli meg két szintén nagy kaliberű rosszfiúval hogy elpáholják a szuperhőst XD
De egyébként egyetértek, amit már kifejtettem.. de az ellentábor erősebb :D


Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?

2008-07-11 22:12.27
Ez mintha a Bűbájban lenne egy zenés betét


2008-07-11 16:04.56
Cool-túra
Legalábbis ez rémlik a címének


Hancock - Vélemények

2008-07-11 16:02.12
Még csak annyit kiegészítésnek, hogy az alapötlet (amit jónak nevezek)az a lecsúszott szuperhőst gatyába rázni történet. Ez az ami tetszik, tetszett volna. A szuperhős csaj már alahol nagyon elcsúszott. Igaz nem volt egyértelmű, elnézést.
Noha így sem vagyunk egy véleményen továbbra sem. De persze ez OK, ez van :p


1 2 3 4 5

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk