Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Úszó erőd
- Cinemax2, 15:10
Bérgyilkosok
- Film Café, 16:20
Gyilkosság az Orient expresszen
- Moziverzum, 16:20
A lány és a farkas
- Film+, 16:30
Aquaman és az elveszett királyság
- HBO3, 16:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Nikolaj Lie Kaas (51)
Richard Benjamin (86)
Maggie Q (45)
Michael Kelly (55)
Karoline Herfurth (40)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Vegasi vakáció - Vélemények
2022-es választás
Európai vakáció - Vélemények
Családi vakáció - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Londoni pálya aaaaa
Onur Tuna aaaaa

 

Macs10 hozzászólásai

Ugrás Macs10 adatlapjára


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2024-02-16 09:44.41
Sajnos ez nem az, de köszönöm, hogy megpróbáltad. :)


2024-02-15 14:36.52
Köszönöm szépen, hogy megpróbáltad.
Nem igazán tudom rávenni magam, hogy vaktában tinifilmet nézzek, ezt az egyet is csak a "fallen idols" téma miatt keresem. Inkább bízom benne, hogy valaki ráismer, és nem kell átkínlódnom magam olyan filmeken, amik nem kötnek le. :) Az Egy hisztérika feljegyzései film leírása alapján valóban csajos limonádé, de ha van is benne "fallen idols" elem, az gondolom maximum pár percnyi jelenet, így inkább kihagyom most.


2024-02-14 18:07.59
Sziasztok! Itt még mindig megtaláltátok, amit egyedül hiába kerestem évekig. Most hoztam egy nehezebb feladványt. :)
Nagyon régóta láttam egy limonádé filmet, ami nagyjából arról szólt, hogy egy lány megszervezte, hogy végre találkozhasson egy ideáljával, azt hiszem valami zenész sráccal egy nagy koncertje után. Magával rángatta a találkozóra egy barátnőjét is, aki egyáltalán nem volt oda az ötletért. A zenészről sem volt jó véleménye. Egészen a találkozóig csak húzta a száját. A találkozón viszont pont, hogy a rajongó lány ábrándult ki a zenészből, mert annak a személyisége egyáltalán nem olyan megnyerő, mint amire számított. És ha jól emlékszem, a szakmájában sem csak az ő munkája van benne, ő csak megcsinálja a részét, ahogy a csapat/menedzser kívánja, eljátssza a sztárt, legyezteti az egóját és kész. A barátnő viszont pont, hogy emiatt kezdi egyre inkább megkedvelni a srácot, mert sokkal valóságosabb, nem olyan cukormázas, ahogy a TV-ben tűnik. Ha jól emlékszem a film második fele arról szól, hogy kisebb bajokba kerülnek, hogyan jussanak haza a lányok, meg ilyesmi.
Tudom, hogy ezt a klisés helyzetet már több film/sorozat és rajzfilm is felhasználta, de a film, amit én keresek az kb. csak erről szólt, ez volt „kidolgozva”. Ráismer valaki? Előre is köszönöm!


2023-07-31 17:58.41
Ez az! Nagyon köszönöm! (Amúgy jó szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a furcsa, nem szokványos filmeket.)


2023-07-29 18:58.03
Sziasztok!
Egy nagyon furcsa filmet keresek, amit pár éve láttam.
Valami olyasmiről szólt, hogy mindenkinek van valamilyen egyedi rezgése/frekvenciája, és ha két ember rezgése nem kompatibilis egymással, akkor nem tudnak egymás közelében megmaradni. Pár srác megpróbálja befolyásolni ezeket a rezgéseket, bizonyos véletlenszerűnek tűnő szavak kiejtésével. A fő cél, hogy a főszereplő srác együtt lehessen egy lánnyal, akinek más a rezgése. Ez a lány folyton irkál valamit a füzetébe, a végén kiderül, hogy semmi értelmeset nem írt bele, csak úgy akart látszani, mintha valami fontos írnivalója lenne.
Valahogy a kísérletezés közben képbe kerül a zene is, amivel befolyásolni lehet a rezgést és az egyensúlyt.
A film 3 vagy 4 részre van osztva, mindig egy-egy karakter szemszögéből bemutatva az eseményeket.
Azt hiszem a film címe valami "frekvencia" vagy ilyesmi, de az IMDB-n egyelőre nem találtam. Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni.


2023-02-27 15:55.37
WOW! Ezaz! Nagyon köszönöm! Zseni vagy, ilyen semmi infóból így kitalálni! *taps*


2023-02-26 15:47.03
Sziasztok! Szeretném kérni a segítségeteket megtalálni egy filmet, amit jó pár évvel ezelőtt láttam, és kb csak a "csattanójára" emlékszem.
Van egy család (apa, anya, két fiúgyermek), akiket valami űrlények ijesztgetnek, de nem látni őket. Az apa még valami UFO szakértőhöz is elmegy tanácsot kérni, hogy mit lehet tenni. Azt hiszem, ő tanácsolta, hogy vigyázzanak, mert az egyik fiukat kipécézték maguknak, el akarják vinni, vigyázzanak rá. A végén az volt a csattanó, hogy a másik kisfiút rabolták el a szülőktől. Talán a film legvégén volt valami walkie-talkie amiből az elrabolt fiú hangját hallották, de ebben nem vagyok biztos. Amiben biztos vagyok az csak annyi, hogy űrlények voltak, és a másik fiút rabolták el, nem azt, akire végig számítottak. Előre is köszönöm a segítségeteket!


2023-02-08 12:05.14
Pontosan ez az! Millió köszönet érte!


2023-02-07 09:41.54
Sziasztok!
Egy régi rajzfilmet keresek, egy "szépség és szörnyeteg" feldolgozást, de bárhogy keresek rá a neten, sehogy sem találom ezt a konkrét verziót, amit gyerekkoromban láttam. A rajz minősége nem túl jó, de gyerekként nem is voltak nagy elvárásaim. :) Amire emlékszem belőle, hogy a szörnynek volt egy kedves öreg néni "házvezetőnője", voltak csodatükrei, amin egyszer át is engedte Belle-t, hogy hazamehessen az apjához egy kicsit. Rózsakertje is volt, nagyon vigyázott a virágaira.
Belle apja (úgy emlékszem) ékszerkészítő volt. Belle udvarlójának segédje meg egy hosszú orrú, beszédhibás csúnya hapsi, panaszkodtak is rá, hogy köpköd amikor beszél. Nem rémlik, hogy lett volna benne beszélő óra vagy gyertya vagy kancsó, vagy hasonló tipikus karakter.
Nagyon köszönöm, ha valaki segít beazonosítani, mi volt a pontos címe, ki a készítője, vagy hol találom ezt a verziót, amit évek óta hiába keresek.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk