Mannavita Virágpor rendelés
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Miután
- Paramount Network, 01:30
Szeress, ha tudsz!
- Prime, 01:30
Boldogság bármi áron
- Filmbox Extra HD, 02:05
Szállítmány
- HBO2, 02:27
A lelkedbe látok
- HBO3, 02:55

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Harvey Keitel (85)
Samantha Morton (47)
Robert Pattinson (38)
Brian Geraghty (49)
Siobhan Fallon (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2001: Űrodüsszeia - Vélemények
2022-es választás
Az utolsó harcos (1975) - Vélemények
Beowulf - Legendák lovagja - Vélemények
Puzsér Róbert - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Abigail aaaaa
Anne Hathaway aaaaa

 

Cloudx hozzászólásai

Ugrás Cloudx adatlapjára


Szólíts a neveden - Vélemények

2018-04-01 00:15.44
Timmy egyértelműen oda volt Armie-ért. Rendkívül jól játszott a filmben, viszont 100% hogy legalább egy kicsit vonzódott Armie-hoz, Armie pedig egy biszex/ meleg srácot játszott heteroként, ez is érződik a filmben. Interjúkban is lehet látni, hogy az Timmy sokszor hozzáér Armie-hoz, nyilván felnéz rá, idősebb tőle, tapasztaltabb, de ne feledjük, 6-7 hetet töltött vele a forgatáson, ahol Armie eléggé lengén öktözött. Magas, jóképű srác, szerintem egyértelmű.
Ugyanakkor meg tökmindegy. Vonzódott hozzá vagy sem, nekem mindenhogy jó.


2018-03-30 18:07.17
Hú, enyém az 1000-ik hozzászólás, hát izé, ja, tök szexi :D


2018-03-30 09:53.13
"Megláttam Öt. Úgy ült a székben mint bármelyik amerikai fiatal, a szék háttámlája szemben vele, karjai rajta támaszkodva. Lábai közrefogták a szék hátulsó lábait. Mintha szeretkezne azzal a székkel- gondoltam. Úgy ahogy velem tette pár évvel ezelőtt. Nem habozott, amint beléptem a szobába rámnézett, egyenesen a szemembe. Égetett az égszinkék tekintete, égtünk mindketten akár csak Jeanne d'Arc a máglyán. Édes láng volt ez, emlékeink összes parazsával együtt. Mintha csak a gondolatai előttem lebegnének, olvasni tudtam a szeméből, noha egy szó sem hangzott még el - nem Később, Most!"


2018-03-30 00:43.08
Szólíts a neveden 2 - Oliver pár évvel később meglátja ismét Eliot:
[link]


2018-03-26 20:40.42
Csak nekem tűnt fel Oliver perverzitásra hajlamos szexualitása? Mármint ez mindenkinél más de szerintem elég pajzán kinyalni egy barackot amibe beleélveztek. A könyvben meg is eszi úgy emlékszem. Mondja is Elionak, hogy bárcsak mindenki olyan beteg lenne mint te. Ez sokat elárul Oliverről, ki tudja milyen szexpartikon vehetett részt azelőtt:D Amit írsz Americanlife az annyira igaz. Belegondolni, hogy valakit akit nagyon kedvelsz vagy szeretsz természetesnek veszi, hogy veled töltse az idejét, veled szeretne menni, veled maradni. Ez varázslatos érzés lehet, emellett rendkívül intim és bensőséges. Egy ártatlan tini és egy sokat tapasztalt 20-on éves. Király párosítás.


2018-03-26 00:29.31
Azt tudjátok, hogy Olivernek miért tetszett meg Elio? Mert fordítva kb 150 oldal csak erről szól, de Olivernek miért jött be Elio? Mert nem volt még tinifiúval? Komolyan kérdezem.


2018-03-24 21:12.21
Nem melóztál ennyit egy férfin mint Armie Hammeren? Ezt kifejtenéd?


2018-03-24 12:39.00
Én továbbra sem tartom furcsának, mert nálunk egyetemen a jogprofesszorok is úgy köszönnek a kollégáknak, hogy szia, csövi, szóval eléggé lazák ahhoz képest, hogy egyetemen tanítanak jogot. Nincs kitérés ez irányban, de valószínűleg a prof mondta Olivernek, hogy ne főnökének, vagy mentorának tekintse hanem egy barátnak, havernak, legyen fesztelen a környezetében, elvégre a saját családjához hívta meg nyárra, nem pedig egy konferenciára. Értelmiségi körökben is szokás úgy elköszönni, hogy csá, na csá, heló, stb.


2018-03-23 22:06.32
Hú, a hibákért bocsi, egy ősrégi billentyűzettel írtam, nem mindig sikerül az amit akarok, de a lényeg ott van :D


2018-03-23 22:04.10
Later/ "na csá" dologhoz. A könyvben és a filmben is hangot adtak annak, hogy ez later" eléggé arrogáns, illetlen elköszönés, szóval egyenértékű lehet itthon a "na csá-val". Nem emlékszem, hogy a könyvben kitértek-e erre, de a filmben talán Elio anyja mondja azt, hogy Oliver valószínűleg a laza ameriakisága miatt nem érzi illetlennek még a profeszorral szemben sem a leterezést. Szóval a könyvban és a filmben is központi ez a sajátos kissé bunkó, modoros elköszönés. Maga a könyv is ezzel kezdődik :D Oliver jellemleírásának ez a kezdete. Amerikai és európai kultúrkör is kap egy kicsit, mivel egy full értelmiségi európai családnak kissé szokatlan a "later". Jól be lett mutatva, nekem nem volt gond ezzel. Az egyet értek, hogy lehetett volna finomítani rajta "na j, akkor később" máris más a megítélésének, viszont láttam egy videót ahol filmszinkronról és feliratról volt szó és ott pl a száj mozgási idejét is nézik és úgy alakítják a szöveget szinkron és felirat esetén is. Tehát amikor Oliver azt mondja later akkor nem lehet 2-3-4 szót aláírni mert akkor az zökkent ki a filmből. Hiszen a néző sem hülye, Oliver nem egy fél mondattal köszön el, hanem egy szóval. Nekem ezért nem volt gond a "na csá".


2018-03-22 23:07.40
Nekem a "na csá-val" nem volt gondom, mert mi magyarok nem használjuk flegma elköszönéskor a "későbbet" én soha nem használtam, egyetlen barátom sem, még ismerősöktől sem hallottam ilyen elköszönést soha. Nálunk nem szokás egyszerűen így a "later" furcsán hangzott volna ezért magyarosították, hogy a magyar közönségnek ne legyen idegen. Na csá-val néha szoktam elköszönni ismerőseimtől. Ennyi magyarosítás belefér egy filmbe, nem vagyunk mi angolszász ország, pláne nem Amerika.


Armie Hammer - Vélemények

2018-03-22 23:02.50
De ott alig volt szerepe. Ráadásul szerepek között is hatalmas a különbség. Abban a filmben egy unalmas, szürke karaktert játszott, így volt megírva a forgatókönyvben, persze, hogy nem lehet nagyot alakítani egy ilyen szereppel. Viszont vannak olyan karakterek akiknek olyan erős a megírt jellemük, hogy lehet a szerepben lubickolni. Most hirtelen Joker karaktere jutott eszembe, na az egy olyan szerep ami kb minden színész álma, nem hiába voltak Joker szerepében legendás színészek. Szóval remélem érted mit akarok mondani. A legjobb színész sem ér semmit, ha a forgatókönyvben a karaktere egy kiégett, unalmas üzletember akinek kb 8 perce van a filmben. Armie tehetséges színész, sok kihívás kell még neki és a végén kapunk egy kiváló színészt.


2018-03-22 17:36.02
A srác a gond? Hogy érted? Egy 30-as családapa, csak én srácként hivatkoztam rá. Vagy idősebb vagy sokkal nála vagy mi a gond a srác szóban?


2018-03-22 17:34.45
Én azért ezzel nem értek egyet. Határozottan a másik fiú vitte a hátán a filmet, eleve az ő szemszögéből volt leforgatva és elképesztően érzékeny alakítás volt amihez Armie csak aszisztált, ám Armie is fényévekkel jobb volt mint bármelyik filmjében eddig. Szóval nagyott lépett előre és remélem sok filmben tud még jobb színésszé válni.


2018-03-22 14:38.56
Lehet :D Adott egy fiatal, jóképű, magas, egészséges, gazdag (nem is tudtam, h a dédapja milliárdos volt), híres és jó humorú srác(érdemes megnézni interjúkat vele + ott a közösségi média is) Szerintem ennél tökéletesebb helyzetben már nem lehet egy férfi. Kimaxolta a szerencséjét az tuti. Mindenhol ötöse volt a lottón. Hihetetlen, hogy vannak ennyire mázlis emberek.


2018-03-22 12:21.08
Ronda? Érdekes, hogy ezt írod. A tekintete nagyon szimpatikus és borostával kifejezetten férfias a srác. Szerintem 10-ből legalább 9 nő boldogan halna meg ha ilyen pasija lenne. Ízlések ide-oda, eléggé túlzónak gondolom Hamerre a ronda jelzőt o.o


Szólíts a neveden - Vélemények

2018-03-18 22:26.17
Na, erről beszélek :D


2018-03-18 14:11.59
Én sem akarok a film miatt téves következtetéseket levonni, viszont ahogyan néz rá, ahogyan rámosolyog, hozzáér nem tudom nem azt gondolni, hogy ha Armie a filmet népszerűsítő körúton egyszer részegen esne neki Timinek a szállodaszobájában, Timi 100% hogy nem ellenkezne :D
Tuti, hogy felnéz rá, és hát egy ilyen filmforgatáson, ilyen környezetben baromi könnyű szoros barátságot kötni, pláne, ha két nyitott gondoskodású emberről van szó. Ám nyilván ez csak az ő dolguk, ez csak egy felvetés volt a részemről, egyszerűen feltűnt, hogy mennyire intim viszony van közöttük és inkább ezt Timi generálja. + a színészek eléggé lazák, szabados életfelfogásúak általában, sok köztük a meleg/biszex akár még alapja is lehet ennek, de nem is fontos igazán. Csal legyen második rész, folytatódjon a karakterek útja.


2018-03-18 13:02.30
Közbevetés: Ez nem tartozik a témák közé, csak szöget ütött a fejemben. Szerintetek a színészek között nincs valami kis szikra? Nézegettem interjúkat és az feltűnt, hogy Timi eléggé odavan Armieért, fordítva nem érzem ezt, legalább is nem annyira, hogy akár el tudjam képzelni, hogy tetszenek is egymásnak. Mert szerintem Timothée mint eléggé fiatal, ki nem érett fiú érezhet többet barátságnál Armie iránt. Nyilván soha nem lenne belőle semmi, de nekem ez feltűnt nézve őket. Armie mint 30as családapa barátként tekint rá, de fordítva nem merném ezt kijelenteni. Szerintetek?


2018-03-17 21:32.43
Sziasztok, új vagyok itt:) Nem tudjátok, hogy magyar feliratos dvd meg jelenik-e a közeljövőben? Esetleg HBO-go-ra felteszik a filmet?
Egyébként én még csak 2x láttam a filmet, és a könyvből is van néhány 10 oldal hátra és meg kell mondjam beszippantott a közege :D
Ugyanakkor a könyv nekem kissé csalódás mert meglepődtem, hogy mennyire keveset beszélget a két főszereplő, vagy csak nekem tűnt kevésnek. Azt gondoltam, hogy a filmben nincs sok idő a részleteket kibontani, ezért is vettem meg a könyvet, hogy na akkor mélyedjünk el jobban a sztoriban, de kissé pofára estem:( Elio és Oliver párosa eléggé intenzív ahhoz, hogy ennyire keveset kapjunk belőlük :( Több Olivert akartam és több Elio és Olivert! Ha már ennyire sokrétegű a párosuk akkor ne spóroljon vele az író :D Remélem tényleg lesz folytatás és akkor ezt az űrt kipótolják majd.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk