Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Mentawai, egy elfeledett ősi kultúra
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek
Vörös szobák

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Óvakodj a törpétől!
- Film Café, 17:40
Carter edző
- Viasat3, 18:15
A kezdő
- Cool TV, 18:25
Igaz történet
- Viasat Film, 18:55
Engedd el!
- Paramount Network, 19:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Penélope Cruz (50)
Ann-Margret (83)
Paul Guilfoyle (75)
Jessica Alba (43)
Elisabeth Röhm (51)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Orbán Viktor - Vélemények
Dallas (sorozat) - Vélemények
Fehér sivatag - Vélemények
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Mary & George aaaaa
George Miller aaaaa

 

Darkness&Hope hozzászólásai

Ugrás Darkness&Hope adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Tina (2021) - Vélemények

2023-06-17 15:01.28
itt tudja valaki az Anna nevet miért változtatta Tinára? nem áttam még a filmet... egyszerüe keresgélés során akadtam a témára


Tina Turner - Vélemények

2023-06-17 15:00.31
nem jut eszembe más fórum ahol kérdezek... Hogy lett a neve Tina? miért változtatott az Anna névről? a Turnert értem? mivel azelső férje neve


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2020-03-06 23:59.07
meglehet köszi :) letöltöm nemsokára


2020-03-01 14:28.30
Volt egy olyan film régen a tv-ben amiben egy ember láthatatlanná vált. De nem mint a ghost. konkrét jelent hogy az ember láthatatlan amit megeszik az egyből nem. és egy tükörben meglátta ahogy a kaja vagy ital ment a belébe. na ez mi lehet?


Liza, a rókatündér - Vélemények

2020-02-05 17:05.16
Ajánlom másnak is aki látta már hogy nézze újra. Másodjára egész más élmény volt.: ime ujabb gondolataim a filmről:

Nem először láttam így másodjára kicsit át is értékelődött, de azért megkerestem filmkatalóguson mit is írtam róla tavaly:(hát ne kellett soakt görgetni :D) csak egy kis darabot idéznék ide belőle.
„mikor elindult ez az izé, gondoltam ezt biztos a Jancsó rendezte. Olyan pihent baromság, mint az anyád a szúnyogok. nem egyszer maradt az „ez most mi b*zd meg” felkiáltás...
Közben valahogy rá lehet aztán érezni az ízére. avagy erre a humorra... „
Nos, ezt most is így éreztem, aki még nem látta annak jelzem elég beteg és sokszor fekete ízléstelen, vagy faék egyszerű a film humora. Nem… nem annyira.. Még sokkal durvábban, mint gondolod. Az is biztos, hogy a végére-órákra kitörölhetetlenül belemászik a fejedbe Erik Sumo zenéje. ami halálidegesítő, De ezt az élményt kizárólag idióta táncikálás-kényszered kielégítésével tudod csak majd feldolgozni.
Ami viszont változott az óta: Elsőre sokkal kevésbé éreztem át mindezen idiótaság halmaz mögött megbúvó mondanivalót. Az alap sztori mesébe illően egyszerű, Liza a főhősünk a nagy szerelmet szeretné megtalálni, de mint kiderül, egy átok ül rajta, és sose találhatja meg. Eléggé Disney szagú, amolyan elátkozott királylány effekt. a békává változtatott királyfi női verziója? :D Csak itt úgy hullnak körülötte a férfiak, mint túlérett körték a nyár viharok jeges esős felhőszakadásában.
ÉS ezt az egészet, hogy tétje is van, (egyre több halott) olyan rossz szerintem szándékosan gagyi CGI effektek, sőt egy esetben látványosan terepasztalos béna bábjátékkal mutatják be, hogy elvonja a figyelmet erről. ráadásul Toni Tani tánca is ekkor kerül elő, ami a végére olyan groteszk kontraszt lesz, mintha a gyász legsötétebb órájában a fizikai fájdalom csúcsán járnánk a szteppet vicces villogós maskarákban.
Így szerintem sokak számára rejtve marad, hogy eközben az irreális romantikus regényből vett mesés női álmok kergetésétől, a valódi értékek mentén „én is teszek a másikért „szintjéig jutunk, és hogy igenis van tétje, az egymás traumatizálásának, az igazi keresése közben, ami a végén akár ránk is visszaüthet. Mindenki fantáziájára bízom milyen fontos üzenet ez a mai facebooktól és Tindertől sújtotta társkereső világunkban. Vagyis már mégsem? :D
A végére jut az igazi átélhető Dráma, amit még a hülye poénok sem tudnak elfedni. Ahol a képzelt fantázia materializálódik, a begyógyszerezett nő élet és halál közt lebegésében.(igen itt üt vissza) Én ezen a ponton konkrétan már nem is értettem mások, hogy képesek még nevetni. Lehet, én vagyok túl érzékeny? Persze jut kis Happy And a végére és még néhány poén, hogy elvegyék az élét. Szóval én azt gondolom minden örültségre ellenére ez a film nagy rizikót vállalt. És jórészt be is jött. Bár kérdés hogy kinek is esett le.
Mit ajánlanék hozzá??? Szirmai Gergely filmkritikái végén mindig van, egy vicces mit ajánlanék hozzá a moziban, vagy akár otthon a kanapén ülve fogyasztásra. Nos, én inkább azt mondom mit ne. Semmi alkohol és fű, vagy egyéb tudatmódosító. Elég beteg a képi világ, anélkül is. És különben se tűnne fel a tripp. :D A „Kinek ajánlanám?” kérdésre nem tudok válaszolni. Biztos, hogy lesz, akinek bejön ez a humor és betegre röhögi magát rajta, lesz, aki ízléstelennek tartja, és ezért elutasítja. Reményeim szerint ezután lesz, aki lát valamit a mögöttes tartalomból is.
további filmajánlóim megtalálhatóak az oldalamon.

köszönöm hogy elolvastad

[link]


Joker (2019) - Vélemények

2019-12-14 22:58.12
Gondolataim a filmről:

„mit kapsz, ha keresztezel egy magányos elmebeteget egy társadalommal, ami semmibe veszi és hulladékként kezeli?”- JOKER -

Avagy: Commodus még mindig szuper jó gonosz.
A 19 évvel korábbi Gladiátor filmben is igen figyelemre méltó alakítás adó Joaquin Phoenix, most még kifinomultabban hozza a gonoszt. Joker karaktere, eddig a legalább fél tucat Batman filmben, egy velejéig romlott, kimondatlanul is pszichopata gyilkos volt. De soha senki nem próbált a mélyére tekinteni, hogy miért? A maszk mögött megbújó embert sohasem láthattuk, és még arra se gondoltunk volna soha, hogy tényleg Bohóc volt a foglalkozása, vagy, hogy egy betegség az oka, oly ismert röhögésének. A képregény-filmek és a ma oly népszerű szuperhősös filmek világában nehéz volt elképzelni, hogy beleférhet egy valódi dráma az univerzumba. És most itt van tessék…. A rendezőnek állítólag képregényfilmre adtak pénzt, de Todd Philips átverte őket és leforgatott belőle egy drámát, és még be is jött. Nem tudom igaz e, de ha igen mindenesetre nagyon hálásak lehetünk érte. Kicsit kár, hogy egy ilyen, egyszerre művészfilm és dráma csak képregény-karektereket ábrázolva, egy DC univerzumba lépve tud a main stream részeként híressé válni.
Az eddigi filmekben már sokféleképpen ábrázolták, de a Gazdagok és szegények közt húzódó feszültség színtereként még nem ismerhettünk rá Gotham cityre. Bár ez egy fiktív város, sok, a valós életben ma is fellelhető helyzetre világít rá. A társadalom alsóbb rétegeinek lenézése, az elutasítás, elfogadás hiánya és szeretetlenség, komoly problémákat feszeget, amikről gyakran elfelejtünk beszélni. A film egy végletekig kidolgozott dráma, de egyértelműen a szélsőséges ábrázolás eszközével él. a valóság szerencsére nem ilyen drámai, de Gotham city, mint fiktív város kiválóan alkalmas erre.
Sok kritika éri a filmet főleg a tengerentúlon, azért mert úgy gondolják, hogy a filmben Joker kegyetlenkedéseit igazolják, de szerintem nem erről van szó. Egyszerűen csak segít megértetni miért követ el valaki szörnyű tetteket. Ez nem jelent igazolást. De megértést igen. Annak, aki nem látta nem szeretnék SPOILERekkel elrontani az élményt. de a szegényeket, aki nem vitték semmire, hogy bohócoknak nevezik bizony fellelhető valós politikai párhuzam a mai világunkban, szintén a teljesen igazságtalan főnöki hozzáállással szembeni magunkra erőltet mosoly, majd a sikátorban, magányunkban a szemétkukák dühből szétrugdosása, sokunknak erős metafora volt. talán hanem is ilyen szélsőségesen, de néhányan átéreztük már azt a jelenetet. Az a kép is elég erős, hogy az orvosi ellátásra szoruló emberektől megvonják a támogatást, bár talán csak a gyógyszere volt az egyetlen, ami még a társadalomban és a szociális hálóban tartotta. És a romlás végső felvonása mikor végignézzük az X faktor Gotham city verzióját, ezúttal más szempontból. Itt az önértékelés és elfogadás hiányában a szerencsétlen főhösünk(gonoszunk)nem énektudás, hanem humor hiányában fellép, és meghívják csak, hogy szánalomból kiröhögjék…..
Ja és a nyitó kérdés?
„mit kapsz, ha keresztezel magányos elmebeteget egy társadalommal, ami semmibe veszi és hulladékként kezeli”? A filmből idézve a válasz…. nincs vesztenivalóm, nekem már nem fáj semmi…. ez az a záró mondat, ami ha komolyan elhangzik, akkor már meg is megteremtettük saját kis mini Jokerünket. és már csak egy durranás visszhangzik…
Aki elért eme mélységben már nehéz, vagy egyáltalán nincs visszaút, és mind visszaüt azokra, akik teremtették.
A film ajánlott mindazoknak, akik szeretnék más szempontból empátiával megérteni azokat is, akiket kivetett a társadalom. aki több szempontból vizsgálják a világot, és szeretnek elgondolkodni.

sok minden más között honlpomon és facebook oldalamon filmajánlókat és kritikákat is találtok.

[link]


Isten hozott Németországban - Vélemények

2019-09-20 15:03.43
Rendkívül alulértékelt film. A migráció mindig is megosztó téma volt, mivel ez egy Német film és 2016-ból származik, nos, joggal tartottam tőle, hogy egy propagandafilm lesz, amiben csak a migránspárti oldal kap hangot. A film leginkább vígjáték, illetve családi film. sokkal kevésbé dráma, de azért van benne. Külön tetszett az Apa karaktere. Heiner Lauterbach olyan figurákat hozott, ami engem egy az egyben Clint Eastwood Gran torino beli alakítását idézte. Előítéleteivel és kapuzárási pánikjával egyértelműen ő vitte a pálmát. Egyébként a migráción túl, több más társadalmi problémát is boncolgat, ismerkedés nehézségei, családi viták, németek kaptak egy jó görbe tükröt is a munkamániás apa képében. De előkerül a 30 után még mindig a saját útját kereső fiatalok problémája, kései gyerekvállalás, a rendőrség vagy titkosszolgálatok tévedhetetlensége is kap egy kifigurázást, és természetesen az előítéletek a fő téma. A willkommen kultúrát a címe ellenére nem valami csodás követendő példaként állítja be. Biztonság kontra emberség? Nehéz dilemma. De kell e vajon választanunk? Aki szeret elmélkedni ilyen kérdéseken annak bár vígjáték, meleg szívvel ajánlom. szórakoztató és kicsit elgondolkodtató is volt egyben.


Solo - Egy Star Wars-történet - Vélemények

2019-01-03 15:00.38
nekem más jutott eszembe elvileg itt fiatal a Solo.. nos mint tudjuk már a fiatal Anakin idejében se volt fiatal annyira. és akkor még sok évig nem volt klónhadsereg és a fehér páncélos katonák nem? mit keresnek ott?


Legendás állatok - Grindelwald bűntettei - Vélemények

2018-11-26 12:15.26
Tegnap megnéztem 4DX ben. Jobbnak érzem, mint előző részt.... De azért van mit kritizálni, vagy hiányolni ebből is. Nos, első kérdés számomra most is annak a kérdésnek a tovább boncolása, ami az egész széria megszületésének első hírénél is.. a Legendás állatok könyvből hogy lehet bármit csinálni. Persze akkor még nyitott volt.. nem ismertük a sztori vonalát. Én úgy érzem azóta ezt ezerszer megbánták, hogy nem cserélték le. Egyszerűen a legendás állatok utáni nyomozgatás vagy keresgetés... az hogy azokat irtani akarják (valami környezetvédős fajpusztulásos figyelemfelhívás) önmagában nem tesz ki sokat.. max 1 film készülhetett volna belőle. És ez most is látszik. teljesen értelmetlen ezt megnézve, hogy mitől az a címe hogy legendás állatok. mert, hogy alig szól róluk. ez még csak az egyik baj. a másik hogy a Grindelwald bűntettei cím se jó. tehát ha túllépünk azon, hogy majd utólag kéne címet adni az alkotásnak és az egész sorozatnak is akkor elkezdhetünk beszélni róla: :D

Nekem mivel első 4dx mozi élmény, erről is pár szót: A bemutatók alatt feljött a korábbi gyanúm hogy ez a 4dx élmény sokszor felesleges effektezést is jelenthet. nem tudom más filmeknél, hogy van ez, de a legendás állatok alatt nagyon el lett találva. nem éreztem, hogy indokolatlanul használnák. de el tudok képzelni olyan filmeket, amiknél majd csak hogy, legyen mint adni ott (mert hát pénzt kell hoznia) lesz bőven felesleges fröcskölés és székrángatás. de visszatérve a filmhez: mind effektek, mind 3d látványvilág nagyon rendben volt. ezen a téren azt hiszem jól áll a filmipar ma. Leginkább a sztorik és karakterek terén szokott elvérezni. Itt a sztorival azt hiszem nincs gond.. végre kapunk valódibb konfliktust:” A kiszökött pár varázslény!” Kevés lett volna továbbra.. és jól érződik, hogy az egész a nagy Grindelwald elleni harcról fog szólni.
ÉS akkor itt a sorozat legnagyobb erőssége: Grindelwald karaktere egyáltalán nem az a velejéig romlott tömény sötét gonoszsághalmaz, mint Voldemort esetében. Egy valóban indítékkal, jellemmel megáldott és remek meggyőzőképességgel bíró karaktert látunk.. SPOILER

Amikor a jövendölés a muglik háborújáról rész jött hát az zseniális volt... annak felvetése, hogy mikor használják ellenünk? És hogy ez tényleg a valóság volt. Azt meghúzni, hogy a valódi történelemmel teljesen párhuzamba állva játszunk a szálakkal remek húzás. És az ebből következő legjobb húzás: ki ne értene egyet legalább egy kicsit azzal, hogy ha lehet, akadályozzuk mega 2. világháborút... az atombombák bevetését. Ki ne játszana a gondolattal?? A készítők sajnos ennél nem voltak merészebbek. Hiszen azért nem akartak annyira összezavarni minket a biztonság kedvéért kinyírattak egy kisgyereket Grindivel. meg azt is láthattuk, amikor kinyilvánítja kb hogy csak marketingduma lesz ez a Muglik érdekében teszünk mindent. de nem várhatom, hogy trónok harca szint legyen egy-egy karakter. De egyértelmű fejlődés van ez irányban. Jó hogy meg merték húzni a Dumbledore meleg szálat is. illetve, hogy konkrétan most volt egy átállás is. Egy jó karakter, akinek indítatása (muglikkal nem házasodhatunk már első részben meg lett alapozva) most elcsábult Grindelwald szavai által. a Régi karakterek néha most is laposak, érezhető az is hogy nincs igazán főszereplő, de talán nem is baj hogy nem egy ember köré épül az egész és nem is 3 köré. tehát ha nem várjuk el tőle hogy legyen főszereplő akkor e téren nem csalódunk.
Közel a végén Grindelwald vezénylős varázslata olyan szinten jól sikerült és mélyen drámai monumentális lett.. hogy ez külön említést érdemel. az hogy végül itt hova és hogy menekült Grindelwald mikor végül legyőzték sajnos kérdéses. És nekem a végső fordulat hogy Dumbledore rokona ez a kredenc gyerek egyáltalán nem volt szükséges. Sőt ő maga sem.. Ha már 40 en lőtték őt minden erővel illett volna ott meghalnia az előző részben, hisz ő egy gyerek pálca nélkül, és inkább valaki mást előrántani erre a szerepre. én ezt nem érzem jól felépítettnek. az egyetlen, ami tartogathat itt még kibontandó szálakat. Az a rész, hogy aki nem kap szeretetet az lesz ilyen elveszett és abból tör ki a mágia.. ha ebből még megtudunk többet. Esetleg változhat a véleményem.


Liza, a rókatündér - Vélemények

2018-08-27 14:20.00
hát bazdki tök véletlen találtam ezt... azt se tudtam hogy magyar... mikor elindut ez az izé gondoltam ezt biztos a jancsó rendeszte. olyan pihent baromság mint az anyád a szúnyogok. nem egyszer maradt az ez most mi bazd meg felkiáltás... közben valahogy rá lehet aztán érezni az ízére. avagy erre a humorra... A szerelem olyan mint a...izé..na
-Kurva anya? :D de valami fura mód tényleg sikerült némi romantikát és drámát beletenni. a kukacok találkozása a balkonon résznél pl... illetve a végén mikor több halálon átgázolva berongyol a nyomozó úr és közben a jelene az álomban. és az egész agyament dolog még valami értelmet is nyer azzal hogy bevett egy csomó altatót. A végén ezekkel a még nem lehet itt a vée ez hülyeség... illetve a kezdésnél minekt beetettek azzal a kávéfőzővel... az kész volt :D szóval fekete... aljas romantikus dráma baromság.. ez a kategória szerintem. meg szerintünk... mögöttem egy jódlizó osztrák nő szalmakalapban a szellem:D


Látlelet a Földről (2000) - Vélemények

2017-07-28 17:02.39
A legjobb természetfilm ami valaha készült bátran kijelethetem, az érdekesség a tudományosság rovása nélkül, látványosság, de nem eltúlzott, jó vágás zene narráció(mind eredeti mind szinkronhang) és komoly mondanivaló. csodálom hogy enyém első HSZ :(


Phillips kapitány - Vélemények

2017-01-30 22:54.07
már vagy 4 szer megnéztem... és többszörösen megdöbbentett a film. Az első esetben konkrétan izgalmassága és sok más pozitívuma mellett egy jó nagyot legyintettem virtuálisan a filmre... áh ugyan már kalózok meg 20 század? egy kis csónakkal elfoglalni egy hajót miért nincs fegyver? ez kamu... annál jobban ledöbbentem amikor kiderült ez igaz történeten alapul.. hát normális? a dolognak még hitele is lenne a valóságban ha soha senki nem is sejtette volna mert vagy 100 éve nem találkoztak volna kalózzal....(ha úgy járnának mint a pusztítóban a jövő rendőrei.. nem képeztek minket erőszakra :D ) de pontosan tudják h várható... és nem engednek fegyveres őrizetet egy hajóra.. emberek!!! 1 darab gépfegyveres jó fedezékben... és esélye sincs a magas hajót elfogallni akár 5-10 ilyen kis csónkanak se... a filmet nézve azt érzem meg is érdemeljük mi az úgynevezett nyugati világ hogy ezek szétrúgják a picsánkat.. ha önként kínáljuk a védtelen árut? ezen többszörösen is ledobbentem mekkora balfaszok voltak....
de nézzük a film oldalát. Tom Hanks mesteri módon alakít... a vége tetszik legjobban.. ahogy összetörik.... olyan szinten tökéletes h élő egynenes adás is lehetett volna a valós helyzetről. zene is mesteri.. és a feszültség is végig játszik az idegeink húrjain. szóval egyfelől megdöbbentő h igaz-történet... ha nem lenne az nagyon szétcseszte volna a filmet... de igy is... bakker. még most is alig hiszem el ekkora marha lehet akárki is felel az ilyen ultralibeárlis nincs fegyver a hajón szarságokért amikor tudják is hogy ott a veszély... kalózok a 20. században amikor radar van meg minden lófasz.... eszem meg ál. Alakítás 5. megfilmesítés zene 5. a valóság amiről mintázták és azon vezetők akik ilyenért felelnek -1 :D ennyi a konklúzióm.


Fekete vitorlák (sorozat) - Vélemények

2017-01-27 22:25.11
jan 29.-en magyarul is megy tovabb? v csuszassal jstszak mint tronok harcat? telorol nem talaltsm infot a paramount channel honlapjan


Legendás állatok és megfigyelésük - Vélemények

2016-11-28 09:02.55
tegnap este láttam 3D-ben.. nem indultam nagy elvárásokkal. konklúzió: kb röviden

SPOILER!!!!!


szóval látványvilág jó volt és olyan értelemben is hogy a film betekintést adott a varázsvilágba egy más aspektusban... a lények valóban jól kidolgozottak voltak.... úgy képzelem sokaknak nem tetszett v nem jött át Salamander mágikus lény imádatánk ábrázolása... de Nekem tetszett a sok kis apró trükk amivel csalogatja őket stb. Itt az első HP részek vicces csodálatos világa köszön vissza

mint előtte is írták a gond azzal van hogy ugye kellett egy konflikus és egy ellenség. Az nem lehetett a film témája hogy kiszökött pár varázslény... ez nyílvánvaló.. épp ezért Szerencsésnek érzem GRindelwald megjelenését... Azt viszont nem hogy ő maga jelenik meg és hogy elfogták végül. Jobb lett volna ha az az ember csak egy embere. A gyermekek mágikus kitörésének a képzettség hiányából és az elfolytásából eredő probléma a könyveket olvasóknak ismerős téma(Ariana) Számomra azért furcsak hogy egy gyerek ekkora problémát okozhat.. és nem csak magára veszélyes hanem másokra is ilyen mértékben. Tehát ez is határeset volt. a feleslegesen hosszú búcsúzás a Muglitól bocsánat magnix is furcsa.. és kevéssé értettem azt is miért is szeretett annyira bele a csaj.. ez se volt jól kidolgozva... azért kíváncsian várom mit hoznak még ki a témából. Egy mozizást mindenképp megért. Nem lehengerlő és semmiképp sem kell hasonlítani a könyvszériához és akkor rendben van.
Kíváncsi vagyok ez a film után megjelenik e a legendás állatok újabb kiadása magyar nevekkel :D


2016-11-22 14:30.24
ejj ha nem is gondoltam hogy ő írta a zenét.. de akkor tuti néznem kell és hallgatnom. mert imádom filmzenéit. Falu.. Lány a vízben... a 6 érzék... #beleborzongás :D


A remény rabjai - Vélemények

2016-09-15 09:18.57
hűha végignéztem elég hosszan a hozzászólásokat. fura hogy ekkora vita alakult ki. elsőként szögezzük le hogy nem kívánom ujraéleszteni ezt az egészségtelen pocskondiázós alapot. viszont hosszúsága ellenére nem igen volt egészséges vita. ugyhogy feltennék én is pár kérdést ha még visszanéztek ide. Azt írod nem szereted a börtönfilmeket és ez az oka a pontozásodnak. (sajnos ezen kívül nem találtam érveket) én most mondok valamit ami talán elgondolkodtat.. Szerintem e nem börtönfilm... nem a klasszikus értelemben.. Mert itt a börtön csak egy eszköz egy szimbólum.. érdemes e szerint tekinteni meg a filmet.. ez a film barátságról és reményről szól. Amúgy érdekes megviálgítás ez is hogy nem szereted a börtönfilmet.. Én igy vagyok a tipikus gengszteres filmekkel... nekem a ponyvaregésny pl ezért csak 3. De kíváncsi lennék valaki tud e mutatni nekem abba valamit hasonlókép.. vagy ami mégjobb a Sin cityben... nah nekem kb az a nézhetetlen film kategória. MERT GYÜLÖLÖM de tényleg ezt a niga nagymenősrác fegyverem van dumálást ahol a kokain fegyver kurvák a központ. bárki reagálhat az utóbbira főleg akinek esetleg ezek tetszenek.


Bud Spencer - Legjobb filmjei

2016-07-31 10:58.04
nos ilyen listát írni szinte lehetetlen.. sokszor hangulatfüggő épp mire van kedvem.. igy az ittne lista erősen idézőjeles sorrnnd tekintetében:

Spencer Hill duo:
Nincs kettő négy nélkül
Az ördög jobb és bal keze 1 és 2
Bunyó karácsonyig
Kincs ami nincs
Nyomás utána

ÖNálló filmek:
Piedone a Zsaru
Aranyeső Yuccában
Fél lábbal a paradicsomban

és bár nem tartozna szigorúan ide:
önálló TErence hill film
két teljesen eltérő:
egy amit mindenki ismer: a Szuperzsaru
a másik : A férfi aki sasokkal álmodott.. nagyon érdemes megnézni aki még nem látta és megismerné Más oldalról is.. illetve más témájú filmet.
Illetve jó még a Vigyázat vadnyugat is


Fekete vitorlák (sorozat) - Vélemények

2016-07-31 10:32.48
Nagyon összetett sorozat... Trónok harca után ajánlották és valóban említhető egy napon a kettő. Aki hozzákezdenek annak mondom itt is mint GOT-nál. Sőt talán még annál is jobban igaz.. az elején a sok karakter... az ismeretlen célok és háttér maitt nem igazán érthető és élvezhető... én gyakorlatilag 1 évad végéig csak annyit éreztem hogy ez jó lesz.. aztán ujra is kellett néznem majd 2. évadra beindul. Meg már az ember átlátja ki kicsoda... itt is van hogy megszeret valakit az ember.. bár közel sem annyira mint Trónok harca aztán meghal... és itt is van hogy akit halottnak hiszel mégsem az :D


Bud Spencer - Vélemények

2016-06-28 19:32.48
Ki ne szerette volna és gondolna nosztalgiával azon évekre amikor a tv-ben néztünk ünnepnapokon... Nálam azóta is külön program minden dec 24.-én a Bunyó Karácsonyig.... azt a filmet tv premierben is néztem gyerekként.
Egy valami nyugtat életét leélte és békében távozott el nem idejekorán rákban szívrohamban mint sokan...persze így is fájdalmas... de azt gondolom ő is azt szeretné ha inkább boldogan és nevetés miatt küszködve könnyeinkkel emlékeznénk rá..
soha nem fogom feledni a nagy beszólásokat filmjeiben: például:
"És Dug, ha legközelebb egy Yacht megint alkalmatlankodik neked amikor pecázol.. Ne süllyeszd el!!!"

:D nekem ő így fog megmaradni egy örök mementó gyerekkorom elengedhetetlen része.

És remélem odafenn is van elég elég hagymásbab :D


Angry Birds: A film - Vélemények

2016-05-05 10:22.08
úgy tünik már minden játékból muszáj filmet csinálni... bár ez talán jobb lesz mint a pixels

következő javaslatom a Plants vs zombies élőszereplős horrorvígjáték.


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2016-03-23 23:38.51
nos én is gondolkodtam ezen. Az a helyzet hogy az embernek egy idő után nem elég ohgy valami jó. mindig a növekedést akarjuk.. ez esetben hogy egyre szenzációsabb legyen.. ez pedig természetesen képtelenség teljesíteni.. szerintem logikusan belegondolva ugyanazt hozza a sorozat. max egy egy rész kevésbé tetszik vagy kevéssé a tel elképzelésed.... de alapjában véve ez végig tartja a szintet. Szóval én is érzem hogy 5. évadtól nem szakadtam ketté de ez szerintem azért van mert mindig egyre többet várunk.. mostanra hatalmas elvárásaink vannak mert rajongók vagyunk :)


Dumapárbaj - Vélemények

2016-03-23 21:18.33
nos nem rossz.. eleje nehézkesen kezdődik a végére azért felhozza. de ettől nem fogja valaki megkedvelni a dumaszínházasokat.... többet is ki lehetne hozni az ötletből ezzel a címmel. én is valami többre számítottam. De maga az ötlet jó.
A papírkutyákat Litkai Gergely rendezte.... na ott durvább poénok is vannak.


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2016-03-22 23:04.05
egy ezer éves kémekről szóló talán még fekete fehér is volt az a vígjáték amit keresek..
két jelenetre emlékszem csak.. egyiknél a rendőr megállítja őket.. és egy csaj a kocsiból közli hogy egy hulla vna a csomagtartóban.. nem tudom milyen konteksztusban játszódik ez se színészt semmi.

a másik jelenet.. egyik szereplő kém pasi fordul ki az ajtón és találkozik a másikukkal fenhangon megszólítaná hogy szia..... mire az: nem látod hogy nem vagyok itt?

nah aki ebből megmondja annak grat.. az biztos hogy akkor szakadtam a röhögéstől azon a filmen és kíváncsi lennék ez ma is igy van e :D


Dumapárbaj - Vélemények

2016-03-22 21:35.28
ha olan filmet akartok amit humorista közreműködött akkor ott a papírkutyák.. az tényleg magyar.. és még jó poénok is vannak benne.. ezt most nézem bár látom nem nagyra értékelt azért adok egy esélyt neki.


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2016-03-09 21:21.07
[link]

nah ennyi :)


2016-03-09 18:47.29
látom imám meghallgattatott :) egy magyar felirat nem ártana még rá... sajnos németes vagyok :)


Pixel - Vélemények

2016-03-08 13:15.12
az a a baja hogy annyira nincs kidolgozva a történet hogy még egy logikátlan agymenésre sem tellett erre hogy megmagyarázzák mitől jönnek ezek a lények... és miből működnek..mi az indíttatás.. semmi... még egy rajzfilmben is több az indíték.. pedig ott azért nem elvárás... szóval nem tudom mi volt itt a cél de igazából szerintem csak annyi hogy filmet csináljanak a pacmanből. nos feladat teljesítve de az látszik ez nem filmtéma. bár lehet más rendező megoldotta volna.. jobb lett volna ha kicsit komolyabban fel van építve ez.. mert igy kb a film:
SPoiler.. valamilyen indítékkal a játék szabályaihoz igazodva valami megmagyarázhatatlan módon pixeles energiamezőkben ideküldik a régi játékokat az úfok... megtámadni minket még megmagyarázhatatlanabb módon előre szólnak sőt még ajándékokat is küldenek ha nyerünk ellenük.. ennél is megmagyarázhatatlanabb módon csak úgy kitalálnak fegyvert ellenük és mindenre rájönnek.... amúgy a laborban van egy megmagyarázhatatlan robot fejű ember is akiről szintén nem tudunk meg semmit. tehát csak kb azért mint ahogy meteorológus Mihály mondja.. azért tettem oda hogy legyen valami. ez a film is ennyi néha lehet röhögni.. pár színész a helyzetre tekintet nélkül valahogy jól játszik... a maga kis figuráját.. tehát ha lecsupaszítjuk az egész filmet és csak a játékát nézzük Peter Dinklage-nél akkor azért látszik hogy ő jó színész... már csak az a kérdés minek vállalt el ilyen.... ö... szóval ezt az izét.


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2016-03-06 19:31.12
még mindig semmi új előzetes? március van vráááá valami jöhetne már :)


Kaja-pia topik, avagy: ki mit szeret enni-inni?

2016-03-01 19:33.30
70 napja külföldön ausztriában.. bármit amit otthon Anyám főz :)


Filmet keresek, de se a címét, se a szereplők nevét nem tudom

2016-02-26 20:17.25
hmm ha megvan én is megkeresem mert jól hangzik :D


1 2 3 4 5 6 7 8 9

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk