Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A körzet
- Filmbox Plus, 10:30
Beowulf - A sötétség harcosa
- AMC, 10:35
Apokalipszis 10.5
- Film Mánia, 10:40
Amerikai nindzsa
- Mozi+, 11:00
Élve vagy halva
- Duna World, 11:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Harvey Keitel (85)
Samantha Morton (47)
Robert Pattinson (38)
Brian Geraghty (49)
Siobhan Fallon (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
A legjobb filmzenék!
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Roger Corman - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A hátrahagyottak aaaaa
Kiefer Sutherland aaaaa

 

Bijjus007 hozzászólásai

Ugrás Bijjus007 adatlapjára


Spangol - Magamat se értem - Vélemények

2013-08-03 16:10.45
Én tegnap néztem meg a filmet és nagyon nagyon tetszett.
Jó volt Adam Sandlert egy komolyabb szerepben látni. Megszoktam már, hogy mindig vicces filmekben látom és szerintem megmutatta ebben a filmben, hogy ő nem csak hülyéskedni tud, ha nem tud komoly is lenni ha nagyon akar. :) Az egész film alatt olyan érzésem volt, hogy Paz Vega mellett Adam Sandler kicsit háttérbe szorult.
Az egész film jó volt így ahogy volt. A szereplők mind nagyon jól alakították a karakterüket. Bár nekem a végén nem tetszett, hogy minden folytatódott úgy, mint az elején. Flor és a lánya elköltöztek, John pedig élte tovább a zűrös életét. Én abban reménykedtem, hogy otthagyja a folyton hisztiző feleségét és Florral marad. Kár, hogy nem valami ilyesmi lett a vége. :( De ettől függetlenül nagyon megfogott a film és imádtam. :) Ajánlom mindenkinek, mert nagyon jó!!


Az 50 első randi - Vélemények

2013-07-21 15:34.57
Adam Sandler legjobb filmje. Nagyon jó. Ajánlani tudom mindenkinek. :-)
Tetszik benne, hogy a srác nem használja ki a lány betegségét és nem csak játszik vele, ha nem komolyan gondolja vele a jövőjét. Hiszen megtehette volna a lánnyal ugyanazt amit a turistákkal, hogy 1-2 napra játszadozik vele aztán lelép. És ennek a lánynak még magyarázkodnia sem kellene, hiszen magától elfelejti a történteket. De nem így tesz. Mindennap megküzd a lány szerelméért és őrültebbnél őrültebb szituációkat talál ki, hogy a lánnyal beszélhessen mikor az hazatart a reggelizésből.
Nagyon rossz lehet ez a betegség és sajnos ezt nem csak a forgatókönyv írók találták ki, ha nem valóban létezik ilyen betegség. A filmben is már egy év eltelt és a lánynak erről fogalma sincs. Nagyon rossz lehet, hogy nem emlékszik arra, amikor megismerte a srácot, amikor az megkérte a kezét, amikor feleségül ment hozzá, amikor megszülte a kislányukat... Ezek az élet legboldogabb pillanatai és a lány nem emlékszik, hogy átélte volna. Rossz bele gondolni, hogy a valóságban is léteznek ilyen betegségben szenvedő emberek. :(
Jó ötlet volt a sráctól a filmben az a videó kazetta, amire felvette a megismerkedésük pillanatát és az esküvőjüket és a többi fontos dolgot az életükben. :)


Férj és férj - Vélemények

2013-07-21 15:04.45
Szerintem jó kis film. Tipikus Adam Sandler-es. :D Voltak benne olyan poénok, amiken szakadtam a röhögéstől. :D


Nagyfiúk - Vélemények

2013-07-21 14:56.25
Szerintem nem rossz film, de nem nagy szám. 1-2-szer nézhető de többször nem igazán. Maga a történet szerintem nem volt rossz, de nekem hiányzott belőle valami. Nem tom megfogalmazni, hogy mi, de valami nagyon hiányzott belőle..


Kellékfeleség - Vélemények

2013-07-21 14:47.05
Szerintem elég kiszámítható volt, hogy mi lesz a vége, de én ettől függetlenül imádtam. Az elején megijedtem mikor mutatták Adam Sandlert azzal a hatalmas orral, de szerencsére nem kellett sokáig bámulnom. :-D
Nekem tetszettek benne a szereplők, bár a film vége felé már Palmer (Brooklyn Decker) kicsit idegesített.
Ahhoz képest, hogy mennyire kiszámítható volt a film nekem nagyon tetszett, főleg a Hawaii-on készült jelenetek. A kókuszpuszis jelenet is nagyon jó volt meg az is amikor elmondták egymásnak, hogy mit szeretnek a másikban. Szerintem nagyon jó kis romantikus film. :)


Apa ég! - Vélemények

2013-07-20 23:48.16
Nekem nagyon bejön ez a film. Egyszerűen oda meg vissza vagyok érte. Már 4-szer láttam és még mindig nem tudom megunni. Bár a korhatáron változtatnék a szöveg miatt...
Ami tetszett a filmben, hogy nem azt a tipikus Adam Sandler figurát láthattuk a képernyőn, hanem még attól is sokkal vadabb és merészebb srácot. És még a haja sem a megszokott módon állt. Szerintem sokaknak ezért nem tetszett a film, mert nem a megszokott Sandlert látták a képernyőn. Nekem tetszett, hogy ebben a filmben kitört a hámból. Kicsit jobban is mint kellett volna. :D Bár nekem túl sok volt már benne a szex. Idegesítő volt, hogy folyton ez volt a fő téma. Nos, valóban egyetértek a előttem szóló Utolsó szamuráj nevű felhasználóval, hogy ehhez a filmhez tényleg nem kellett tud nagy színészi játék. És az tuti, hogy Adam Sandler tehetséges, de ez valóban nem ebből a filmből derül ki.
Szerintem jó volt Adam-et erről az oldaláról is megismerni, bár többet nem igazán szeretném ilyen szerepekben látni. :D
Szerintem az alaptörténet is egész jó és ez teszi egy kicsit érdekesebbé a filmet, hogy a főszereplő Donny Berger gyereke nem egyszerű lánytól van, ha nem a matektanárától.
Bár azért úgy gondolom vannak benne kissé beteges dolgok is, mint amikor Donny és Vanila Ice meghúzzák azt a öreg nénit. Vagy amikor Donny rájön, hogy a fia menyasszonya megcsalja a fiát, ráadásul a saját öccsével. Én azon nagyon kiakadtam.
Szerintem egész jó film, bár a korhatáron tényleg változtatni kellene... :D


Távkapcs (2006) - Vélemények

2013-07-20 23:27.12
Számomra a legtöbb Adam Sandler film nemcsak arról szól, hogy nevetek rajta. A legtöbb filmje engem nagyon megfog és sokszor elgondolkodom a filmjeinek a mélyebb mondanivalójában. Ilyen volt ez a filmje is. Mielőtt láttam ezt a filmet sokat gondolkodtam azon, hogy nekem is jól jönne néha ilyen távkapcsoló, hogy visszanézhessem az életemben elkövetett dolgokat vagy előre tekerjem az életem. De miután láttam ezt a filmet már teljesen másképp gondolom. Nem kell az életet sem előre, sem hátra pörgetni, hanem élvezzük ki azt amink van. És a családtagjaink, (ha néha az agyunkra mennek is), akkor is a családunk és ők mindennél fontosabbak. Adam szerintem nagyon jól játszott és a többi szereplő is. Imádtam a filmet.


R.I.P.D. - Szellemzsaruk - Vélemények

2013-07-20 23:16.56
l



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk