Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Kosár, életre-halálra
- Filmbox Family, 06:25
Elveszve Párizsban
- Mozi Klub, 06:30
Ágyúgolyó futam 3 - Tövig nyomd a pedált!
- Ozone TV, 07:00
Spartacus
- AMC, 07:20
Utódomra ütök
- Moziverzum, 07:30

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Emmanuelle Devos (60)
Kenan Thompson (46)
Francoise Fabian (92)
Lenny Venito (55)
Sally Phillips (54)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rock zene
2022-es választás
Jon Bon Jovi - Vélemények
A mumus - Vélemények
Tippjáték (Foci)

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Sun fivérek aaaaa
Freya Allan aaaaa

 

Fátum Doktor hozzászólásai

Ugrás Fátum Doktor adatlapjára


Kovács Krisztián - Vélemények

2013-04-11 00:56.12
Feltétlenül ez a három dolog szükségeltetik ehhez?


2013-04-11 00:51.30
Igen, de... pedig ennél kell elkezdeni beszélni a dologról, mert csak így érthető meg, hogy ennek az egésznek mi a lényege. Minden azt a célt szolgálja, azt segíti elő, hogy be tudják vezetni a NWO-t, valamilyen formában. Tehát, minden ki van számítva jó előre, ezért legföljebb a legalsóbb társadalmi rétegekben léteznek véletlenek és keletkezhetnek károk. Nos, ezek után a kérdésére ez eléggé tiszta válasz, remélem. :) Közgazdasághoz pedig nem értek sajnos túlságosan...


2013-04-11 00:46.45
Köszönöm a választ.

Igazából nem lehet tudni pontosan, milyen lesz - egyelőre csak azt látni mindenfelé, ahol ebben a témában olvasni lehet, hogy rossz -, de nem is lehet ellene mit tenni. Mindenképpen be fog következni, vagy előbb, vagy utóbb. Illetve, dehogynem, lehet cselekedni, nem véletlenül vannak annyian, akik eléggé erőteljes kezdeményezésekkel alakítják már most, a lehetséges jövőt. Megint Drábik Jánost tudom említeni, mert a legkézenfekvőbb, legreálisabb megoldásokat (és ezen van a hangsúly) ajánlja. Még nem tudtunk személyesen is találkozni vele (csak váltottam vele néhány levelet), de a jövőben csatlakozni fogunk hozzá, és azokhoz, akik segítik, és együtt dolgoznak vele. Biztos vagyok benne, hogy vannak lehetőségek arra, hogy ha már bekövetkezik, aminek be kell, akkor ne vesszen végképp semmi. Főleg ne az emberek.


2013-04-10 06:23.13
Üdv!

Nem kell ahhoz közgazdásznak lenni, hogy lássa valaki ezeknek a folyamatoknak a szándékosságát, és még néhány választ is kaphasson, ha összerak néhányat a mozaikokból. Mindenesetre ezek a dolgok, akár csődbe megy a bankrendszer, akár nem, megágyaznak a hazai fehér pénznek - Dr. Drábik János és az alapítvány, mely az ő nevét is viseli bőven ebben az ágazatban tevékenykedik -, és ezt már nem lehet megállítani. Azt nem tudom, hogy Európa más országaiban mi a "terv", de itthon ez lesz. Egyébként attól veszik el a pénzt, akitől csak akarják, akik pedig "számítanak", azok már régen megtették a lépéseket, hogy (meg)mentsék a pénzüket. Ezt biztosan tudom. Nem is baj ez, sokan fognak a földbe állni olyanok, akik méltatlanul jutottak óriási összegekhez bűnözéssel, csalással, undorító módon. Bárhogy is, ezek mind az Új Világrend előkészületei, amit már nagyon várok... bármilyen is lesz, ennek a mostaninak már nincs sok értelme; (ál)demokráciástól, bankrendszerestől, stb.


A fantom (1996) - Vélemények

2013-04-05 23:03.02
Jó kis film volt, de a képregényt sokkal jobban szerettem. :)


Kovács Krisztián - Vélemények

2013-04-05 23:00.31
De már értem, hogy mi volt a baj a hozzászólásommal. Ez az ára a kapkodásnak. Kétségtelenül igazat is adok a felvetéseire. Viszont soha nem rossz szándék vezérel, afelől biztosíthatom.


2013-04-05 22:55.15
Hm, meglehet. :) Nem emlékeztem pontosan a címre.

Igen, bár én mindig csodálkoztam azon, hogy Bujtor István a filmjeiben miért nem szerepeltette őt. Mindig volt a Csöpi filmekben egy-egy gyerek, bár a későbbiekben már idősebb volt sokkal.

Motorcsónakos? Az extrém lenne. :)) Mindenesetre meg fogom nézni, mert a Meseautó újabb változata például kellemes csalódást okozott.


2013-04-05 22:46.51
Üdv!

1. Nem vagyok senkinél okosabb, és ha ezzel sértettem a kettejük beszélgetését, akkor azért elnézésüket kérem. De a háttérhatalom vs. emberiség témájában bármiféle okfejtés meddő marad, ez nem okoskodás, hanem tény.

2. Ezt nem tudhatom, de gyerekként nagyon jó volt. Ez nem zárja ki, hogy később ne lett volna, de ezt valóban ön tudja jobban.

3. Nem bátorság kérdése a kutatásom (ne adj isten, ha belefér, akkor némi provokatív jelleg is). Én mindenhol keresem az intelligens embereket, mert - agyonhangoztatott fogalom ugyan, de - összefogásra van szükség. Tudom, vannak bőven, akik ezt teszik, s ezt mondják, de ha meg sem próbálom... Az ajánlatomat pedig éppen az ismerkedés céljából tettem.

További minden jót!


2013-04-05 02:04.43
Üdv!

Hirtelen már azt hittem, hogy valami háttérhatalmi/illumináti vitafórumba csöppentem, ahogy az utolsó hozzászólásokat olvasgattam. De nem csalt a szemem, mégis Kovács Krisztián fóruma ez. Nocsak...

Szóval mielőtt még folytatnátok ezt, az eleve meddő vitát, elmondanám a véleményem az úrról.

Üdv Analyzer!

Csak néhány filmben láttam, de bírtam a gyerekkori játékát. Én a 90-es években voltam taknyos, porba fingó kölyök, és minden nyáron "kötelezően" végignéztem a Keménykalapot, az Utánam srácokat, a Vakáció a halott városban-t, stb. Meg persze a Tüskevárat (ami a könyvhöz képest persze jóval gyengébb). Nagyon jó hangulata volt ezeknek. Kár, hogy idősebb korában nem volt több filmje, kíváncsi lettem volna, hogy úgy, vagy felnőttként hogyan szerepel komolyabb filmekben. Már, ameddig készítettek. Ma nem nagyon látok ilyesmit. Maximum van néhány kivétel, de azok is gyengébbek, mint a régiek.

Ezt az új Tüskevárat, amit már vetítenek is... hát meg sem merem nézni, nehogy úgy járjak, mint az üveges tót. Remélem lesz benne a nádasban Ipod-ozó, sms-ező Tutajos, meg ilyesmi...

Gyorkos!

Ha tényleg eleged van ebből a világból, akkor ne csak beszélj róla. Sok kezdeményezés van már ma, rengeteg szerveződés jön létre, akik cselekedni is akarnak, nem csak kiabálni bele dühödten a világba, hogy milyen rossz minden. Ha akarod, ajánlhatok neked néhány szervezetet, ahová kellenek az intelligens, cselekedni akaró emberek. Nem sürgősen, mivel nagyon lassan halad minden, de előbb, vagy utóbb az embereknek választani kell. Mivel itt nem reklámozok semmit, ha akarsz, jelentkezz nálam. A mailcímem nem tudom látszik-e, ha nem, megadom!



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk