Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Derült égből szerelem
- Moziverzum, 05:50
Betalál a szerelem
- TV2 Klub, 05:55
Dzsungel fiú
- Filmbox Family, 05:55
Aquaman és az elveszett királyság
- HBO2, 06:00
Eredendő bűn
- Film Mánia, 06:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hegedűs D. Géza (71)
Breckin Meyer (50)
Dariusz Wolski (68)
Traci Lords (56)
Ned Bellamy (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
2022-es választás
Sasha Jackson - Vélemények
Az angol beteg - Vélemények
Ze Network - Titkos hálózat (sorozat) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Hetedik mennyország aaaaa
Theresa Russell aaaaa

 

Gudrov hozzászólásai

Ugrás Gudrov adatlapjára

1 2

Justin Bieber: Soha ne mondd, hogy soha - Vélemények

2013-04-18 01:08.25
Figyeljétek meg majd akik még nem látták a filmet, hogy az ének tanár kímélteti a hangját. Ő a cion megbízott, hogy óvja a befektetésüket. A gyerek a filmben is zavart és butuska, mert nem képes irányítani az egészet. Kihasználja mindenki maga körül, még ő is megkérdezi bhogy nem e veszik el a gyermekkorát. Talán csak a nagyszülei szeretik más nem nagyon. Az egész a profitról szól és hogy kicsavarják mit egy vizes törülközőt. Borzalmas egy hely ez az amerikai kapitalista rendszer.


2013-04-18 00:55.04
Hú gyerekek, én megnéztem ezt a filmet, és hát elég érdekes volt.
Nem vagyok fan! Én csak szeretek analizálni embereket és eldönteni, hogy akkor ez most okés vagy nem okés.
Mit is írhatnék Justinrol?

Adott egy anyuka aki egy olyan átlagos tinédzer korban járt mikor is felkurta egy menőnek mutatkozó senkiházi taj paraszt erdőlakó suttyó.
A kiscsaj ha jol figyeltem 17 éves volt amikor megszülte, ha tévednék valaki írja le.
A csaj a családi házban nevelgette a kölköt mert az apuka 10 hónaposan suttyú geci módon lelécelt.
Vagyis nem foglalkozott a gyermekével. Általában az ilyen esetek szoktak kiváltani olyan személyiséget, hogy a gyerek zavarában figyelemre vágyik és törődésre. Nagypapa próbálta pótolni az apa szerepét de ez a kisfiúnak nem volt elég.
Több sportággal próbálkozott mielőtt dobolni kezdett.

Megfigyeltem, hogy a család egy átlagos, igen jól jövedelmező, ultra hétköznapi kanadai család.
Kanadában van munka lehetőség, az emberek nem éheznek, a gazdaság stabil, és az amerikai globalista szar szemét média szennyezi a jólélő kanadaiak megzápult agyát. Így jutott el egy halom nigger ehez a kisfiúhoz is akik közül az 1-ik globál csinpánz a példaképe lett, és ennek hatására elkezdte énekelgetni a majom számait.
A kisfiú hosszasan zenélt az utcán gitáral, meg sok hasonló módon próbárlta felhívni magára a figyelmet. Amit végül egy youtube videoval ért el. És egy pénz hajhász zsidó tehetségkutató ki is használta az alkalmat és le is csapott rá.

A kisfiú olyan körökbe került ahol a felnőtt niggerek meg hasonló kutyák érezték rajta a pénz szagot ezért évekig vitték ide oda, hogy ráeröltessék a gyereket minden rádióra meg lemez kiadóra stb.

A fiú egyre híresebb lett mert nem csak énekelni tudott átlagos szinten (persze ez senkit nem érdekelt) hanem még jól is nézett ki.
Igen egy helyes fiú, akárki akármit mond, a 21-dik század tini lányai az ilyen gyöngéd, érzelmes éneklős fiukat szereti még ha nem is valják be soha.

Volt idő amikor a férfiasságé volt a fő szerep de azoknak az időknek leáldozott. Ma már minden tini lány erre bukik. Így a fiú inkább tánc előadásával és sármjával hódította meg a tinimanó lány közönséget. Akik a filmben is látszik szét is szednék 2 másodperc alatt.

Én nem akarom azt írni, hogy tehetségtelen mert amit észrevettem a filmben róla, és amit 1 másodperc alatt levágtam! Hogy a kölöknek iszonyat kitartása és türelme van az egészhez.
Egy igazi energia bomba, ezt a nagyszülők is megemítik ezért kezdték sportoltatni. Ő egy show boy. Sőt élvezi ő ezt az egészet, semmi depresszió vagy magány nem mutatkozik meg rajta. Mert fanatikusan élvezi a szerepét, és kihasználja fiatalságát, lányos helyes arcát.

Zene hangja viszont elég átlagos, sőt felesleges. Énekelni bizony nem tud, a zenéit szerintem nem ő írja csak betanulja és előadja szimpadiasan.

A filmben nagyon látszik, hogy még gyerek és szülői törődésre vágyna, ráadásul sikerének kapujában az apja is visszatér! (érdekes) tehát anyuci boldog lehet. Kihasználhatja gyermeke hírnevét ahhoz hogy milliárdos legyen.

De telnek múlnak az évek és bizony az ilyen csinos pofikák 30-40 éves korban már inkább visszataszitóak mint szerethetők. Így a tinik kénytelenek lesznek keresni valami új tini sztárt. De ez Justint nagyon nem fogja érdekelni mert vígan élete végéig elél a milliárdokból amit fiatalon összeszedett magának. Végül drogba menekül majd és valami baleset éri vagy túladagolás. Mert elveszti sikere borsát és csak az emlékek maradnak. Az hogy homo vagy sem nincs jogomban eldönteni mert nem rám tartozik hogy mit szeret a kukit vagy a punit. Ez nem passszol a karrierhez és semmi köze nincs hozzá.

Majd öreg korára talán észre veszi hogy az amerikai cégek elvették a gyerekkorát és szarrá hajtják a zsidók a profit miatt, amit ki lehet préselni a butuska, tanulatlan amerikai lány gyerekek szüleinek pénzének köszönhetően.

Az USA-ban erre van igény, idő, pénz, kereslet, érdeklődés, feszület, figyelem.


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2013-04-16 01:08.35
Valamit nagyon titkoltok :D


2013-04-15 23:40.49
Nah tök jó! :) Amúgy rajta kívül a sárkány leányzó sorsa érdekel még nagyon, bár eléggé ideges lettem mikor odaadta 1 sárkányát azért a 8000 emberért.
Te mit gondolsz?


2013-04-15 19:08.11
Spoiler----------------->
Bár fél kézre még simán megtanulhat vívni. Sőt ügyesebb is lehet mint pallossal. Az amúgy is lassú.


2013-04-15 19:06.00
Pedig a legérdekesebb karakter a történetben. Szerintem lemossa az összes társát. Engem az ő sorsa nagyon érdekel. Bár ilyen események után szerintem nem egy darabban fog megérkezni az apjához xd


2013-04-15 19:00.15
Inkább ne szólt volna semmit és hagyták volna hogy megerőszakolják a nőt. Mi ebből a tanulság?
Ne próbálj hős lenni olyan helyzetben amelyben eleve hátrányból indulsz.

Hogy fog így most harcolni?


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2013-04-14 20:54.51
haha aranyos, olyan Dallas féle. Vagy Farm ahol élünk.


Feledés - Vélemények

2013-04-13 04:26.44
Hát én szavakat nem találok, tényleg érdekes és nagyon megható.
Szerintem is az év legjobb filme. Aki szereti a sci-fit az nézze meg :)
Függetlenség napja féle, nagy csavarokkal.
Megérte megnézni. Megy az 5 *****


Találd ki a színészt a szerepeiből

2013-04-11 18:59.30
ügyes :)


2013-04-11 18:55.25
Ki az?
- Régész
- Elnök
- Csempész
- szökevény


2013-04-11 18:46.08
Vasember? :)


2013-04-11 18:42.52
Defendor A Véderő alias Woody Harrelson?


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2013-04-11 18:19.49
Én több csatát, párbajt, ostromot, rohamot, mély érzelmeket várok, nem állandóan egy törpe sumákságát meg nemi életének részletes bemutatását.


2013-04-11 18:18.22
Igen ebben igazad van de vissza vehetnének egy kicsit mert van aki nem erre kíváncsi. Bár lehet hogy kevesen vagyunk. Én csak azért írom mert a rendezők inkább nyomulnak erre, sokal többet koncentrálnak rá mint egyébb fontosabb dolgokra.


Szupernova (1999) - Vélemények

2013-04-11 18:04.28
Ez egy nagyon jó film, izgalmas, érdekes, és bizony van benne jó kis akció is. A szereplők szerethetők, igaz végül mind sétálni megy az űrbe.
Da amíg élnek! - jól van megírva a szövegük.
A történet egyedi és érdekes, sőt kíváncsi az ember hogy mi lesz és a vége bár kicsit gyenge de elfogadható. Én azt mondom aki teheti és szereti a sci-fit az nézze meg mert faxa. És tanulhatna a Prometeus rendezője a film rendezőjétől.


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2013-04-11 17:54.59
Figyi, a Rómát is végignéztem és az is ugyan ez volt. Ott is a rabszolga fiú seggbekukizásától a lovász zsidó baszásától kezdve minden volt. És ott is zavart engem már a 6 rész után, hogy minden 10 percben én kurok, te kursz, ő kúr, mi kurunk, ti kurtok, ők kurnak. De ha neked tetszik a két lannister testvér románca akkor áldásom a vágyaidra és, hogy ez neked cseppet sem perverz sőt pedó, durva! XD De ettől eltekintve annak legalább izgalmas volt a cselekvése, és a főtörténeti száll. De itt valahogy nagyon húzzák az egészet mintha szándékosan akarnának 10 évadot forgatni.
Vannak szerethető emberkék benne de mondom azok vagy el laposodnak, vagy nem nagyon szerepelnek, vagy keveset, vagy meghal, vagy lebénul, vagy eltünik, vagy elvándorol, vagy bebörtönzik, vagy elrabolják unalmába, tehát elég gáz.
Többet szerepel a perverzió sajnos mint a csaták vagy a párbajok vagy a nemesi házak részletes bemutatása, amit nagyon szoktam élvezni mert jól betanulták a vívást a szereplők. Kezd sajnos átmenni Walking dead-be ahol a elején pofáznak a közepén van egy csavar oszt a végén végre történik valami de megjelenik a stáblista.

Sárkány, oroszlán, szarvas, farkas = 7 királyság nállam ez csak 4 de biztos nem jó a számológépem.
Állitólag királyok de a királyok felett csak a császár uralkodhat nem egy másik király. Di itt 4 ismert személy van akik inkább tűnnek földbirtokosnak mintsem királynak. A többi ház mintha árnyék lenne. Nincs cselekvésük, megmozdulásuk a sorozatban.


G.I. Joe - Megtorlás - Vélemények

2013-04-11 17:39.30
Ezt a darab szar filmet XD Jézus Mária....
A Ninjás harcos részek jók voltak, de ez a Rock már az agyamra megy a doppingpöcsével.
Már az elején Észak Korea lol tiszta amerikai fos film. Aztán csak 3 marad életben akik felveszik a versenyt egy egész új rendszerrel akik megdöntötték a kormányt. És a vége hát.
Én nem láttam értelmét.


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2013-04-10 16:36.14
Szépen felvázoltad. Te valamilyen könyvtárból szabadultál? Hidd el nem hodor faszára vagyok kíváncsi ha fantasy sorozathoz van kedvem értsd már meg! Hiába jössz nekem itt a fantasy stílusokkal. Hidd el van ismeretem bennük, nem csak neked. De sajnos arra sem vagyok kíváncsi hogy a kis Daeneryst hogy tömi hátulról a barbár Attila a hun. Sőt arra sem vagyok kíváncsi hogy szopja egy gyerek 10 évesen az anyukája csecsét. + a véreb hogy nevezi a 13 éves kis lányt. =(Stark pina) lol
Az író a perverz és beteg állat. De ezt leszámítva meg még az értelmetlen vekvágányokat a gyenge fő történeti szálat szerintem átlagos és nézhető.


2013-04-09 21:37.23
http://www.youtube.com/watch?v=1A_9MgJ3UQs
Teletabi legalább nincsen tele perverz részekkel :)

Hidd el át tudom érezni, mert ha nem érezném át akkor nem nézném + nem lenne kedvencem. De elég bugos a történet. Az író elég perverz disznó aki próbált baszással élethű ponyvaregényt csinálni.
Neked nincs fogalmad a fantasy jelentésétől. Nem abban merül ki, hogy minden 10 percben a kúrásról beszélnek meg, hogy ki kit fog megbaszni, ki-kit baszott meg és még sorolhatnám. Az író egy gusztustalan és idióta barom. El tudom képzelni a könyvet, gondolom minden oldalon kúrnak. Miközben nézem a sorozatot elég gáz, hogy Bran hívja a szolgát aki pucéran jelenik meg lógó pénisszel és annyit mond, hogy Hodor! Hodor!
Ez olyan mintha a Gyűrük ura, Gyűrük Kura lenne és Sauron dugná az orkokat.
Da ha neked ezt jelenti átérezni a sorozatot akkor lehet te a törpe sexet kedveled.
Ezektől eltekintve jó addig amíg élnek a kedvenceim.


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2013-04-09 01:02.44
Jól tetted! :) Gondolom tetszett is a minisorozat.
Na ott volt, hogy este paráztam meg fostam mint a liba. Voltak nagyon brutál részek benne pl mikor nyalja az üveget a zombi a csaj után, sötét részek, utolsó menedég, a közért stb. Meg amúgy abban nem olyanok a szereplők mint a walking deadben sokkal butábbak és gyengébbek. Nem ölnek le 200 zombit egyszerre. + azok még futnak is így parásabb és nehezebb is. Szerintem jobb lenne a Running dead, nekem bejönne. Szerintem hamar elhullanának a gyenge karakterek. Carl nem sokáig lenne kemény pöcsü superhős, sírva szaladna vissza és apuci heréjébe kapaszkodna.


Trónok harca (sorozat) - Vélemények

2013-04-09 00:47.30
Húh megint falhúztam magam.
Spoiler alert-----------------------------
---------------------------------- ---------
A királyölő nem bír el egy debil nővel? Vicc...
Joffreyt jólcsőbehúzza majd az a kis ribanc meg a családja. Bár nekem eddig az a kis csaj elég szimpi, de hogy tud nyalni a fiúnak XD
A törpe nagyon boszanntó én az apja véleményén vagyok, nem érdemelne semmit csak egy pengét végre a torkába. Állandóan a szenvedéseit kell néznem a ribancaival. Eléggé lehúzza a sorozatot nállam ez a perverz törpe sex. BRan miatt nézem csak a sorozatot. Ő a kedvencem, remélem meggyógyul :(


2013-04-08 17:09.17
Ledaráltam az első két évadot és az új első részt. Huh! Hát elég érdekes sorozat, bár elég gagyi maga a fő történet. 8000 évig nem volt hideg de mindenki emlékszik rá. Azok a zombik lol igen megint zombik! Nagy divat. Repülő sárkány (unalmas)

Eléggé gusztustalan, perverz, pornográf jelenetek vannak a filmekben. Mintha mindenki csak baszott volna a középkorbnan. Nyilván más luxus nem volt akkor de ez eléggé gáz már, hogy mindenkit basznak meg baszik. Csaták nincsenek folyton elkerülik, na jó a 2 évad végén volt bár eléggé ócska volt.

A szereplők, akik tényleg jók alig szerepeltek/szerepelnek. Aki nekem szimpatikus volt azt vagy kinyirták vagy lebénult. Értelmetlen a párbeszéd a részekben. 7 királyság van állitólag de nem ismerünk 1 királyon kívül mást. Össze vissza keverik a nemesi házakat a királyságokkal. Az egész történet a valóságból próbál meríteni pl Mintha Anglia lenne a 7 királyság, Királyvár lenne london + az északi fal mintha Skóciát választaná el a Hadrianus fallal.
Középkorból merít de abban a korban a nőknek kuss volt a neve. A mágia ócska, unalmas mint a fölösleges fővonal. A mellék vonalak hol árulásról szólnak vagy baszásról. Hát engem nem vett le a lábamról. Elég moslék, olyan Harry potter gagyiságot érzek benne.


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2013-04-02 21:53.44
Jól zeszed, nem hagysz ki semmit.
Én is fel voltam gyógyszerezve mikor elindítottam azt nagy szar! Nem törtébik semmi. 2 ember visszaver 30 jobbanfelkészült embert XD


G.I. Joe - Megtorlás - Vélemények

2013-04-01 23:23.52
XD Zsíájzsó 3 : A kobra vissza szop
Zsíájzsó 4 : Szamuráj baszás
Zsíájzsó 5 : Feláldozhatók ultra coca cóla éjjel nappal cobrák Budapesten a nyugati aluljáró wc jének elfoglalása. XD


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2013-04-01 23:02.52
Ráadásul olyan verzióm van ahol Carl kérdezi a végén apját hogy ez mi? Az apja mondja hogy csatlakoznak hozzánk, Carl dühösen néz és elmegy a hang majd fegyverropogás XD Azt hittem a kölök mindenkit lelőtt de aztnán kiderült hogy hibás a file :D


2013-04-01 22:56.04
És a felle azzal telt hogy Andrea lábát kelett bámulni. Eléggé othon lehet a láb sexben :D
Ráadásul érdekes hogy kombinált fogóval ki tudott szabadulni. Mertha drót lett volna de hát egy bilincset :D
[link]


Hitler - A Sátán felemelkedése - Vélemények

2013-04-01 22:44.05
Az a baj hogy a győztesek diktálnak. Ha nincs a két frontos háború akkor ma egy jobb világban élnénk. Sajnos hitler csapnivaló hadvezér volt, senki nem mert ellent mondani neki még Ribbentrop sem pedig ő mondta is az orosz külügyminiszternek hogy ellenzi a háborút.

A film meg egy ócska szemét ami egy köpést érdemel mint a készitője.


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2013-04-01 16:03.54
Hát ez tényleg szánalmas volt. Csomagolnak meg a faszom, azt hiszi az ember, hogy elkotródnak oszt lol. Meg jön a csipet csapat akik tényleg fel voltak fegyverezve komoly fegyverekkel, meg sokan voltak, folyt a nyáluk.

Amíg rohamoztak azon gondolkoztam, hogy esélyük sem lenne ha itt maradtak volna. Erre feltünik egy két füst gránát oszt mindenki spuri elfelé! Mi van? 20-30 ember elmenekül egy nőtől meg egy koreai gyerektől? Martineznél ott volt a gránátvető miért nem lőtte szarrá őket mint a tornyokat? Aztán ez az andrea halála.... eléggé örültem neki, a csaj jól néz ki de azok a mimikák amiket levág mindíg! Örülök hogy meghalt XD
Carl nekem most bejött kis hidegvérű mini kormányzó válik belőle. Ez tetszik és most számomra egyedül ő érdekel a következő évadban meg Darly. De hogy elhozták az egész öregek otthonát meg játszótársakat carl-nak az már gáz. Mit fognak enni, egymást? Kormányzó hova ment? Nyaralni? Miért nem harcolt? Miért rontott csak úgy be? Jó hogy életben maradt legalább van értelme várni majd a következő évadot kicsit, mert ez elég siralmas rész volt. Én is leveszek egy csillagot mert ez eléggé szánalmas volt. Szívem szerint meg is halhatott volna mindenki max Darly, Rick és a Fiának kelett volna életben maradni. Ők hárman egy nagy háború után elindulnak Las Vegasba vagy bárhová. Siralmas


2013-03-30 21:04.59
Istenem, egyszer lenne valami ami mindenkinek tesztik és nem kötnének bele minden szarságba bele!
Régen ez nem volt divat! Ma már mindent szarrá fikáz mindenki. Döntsétek már el, hogy tetszik vagy sem, és ha nem? Akkor ráknak kell nézni? :D Ne megszokásból nézzétek fanyalgók...
Tény, hogy vannak üres járatok de ez egy sorozat! Az a lényege hogy, az előző részek tartalmából XD


1 2

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk