Kvízjáték online és ingyenes
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Kutyaszorítóban
- Film4, 00:20
Hullagyáros
- Film Mánia, 00:20
A lelkedbe látok
- HBO2, 00:36
Horrorra akadva 3.
- Moziverzum, 01:00
Az ígéret megszállottja
- Viasat Film, 01:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Tim Blake Nelson (60)
Frances Fisher (72)
Benoit Magimel (50)
Jeffrey Donovan (56)
Shohreh Aghdashloo (72)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Rock zene
Érdekességek!
Titanic (1996) - Vélemények
2022-es választás
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Birkanyírás aaaaa
Pierre Niney aaaaa

 

Oli21 hozzászólásai

Ugrás Oli21 adatlapjára


Insidious - Vélemények

2014-01-20 21:32.43
Nagyon komoly, a horror műfajban egy igazi gyöngyszem, James Wan nagyon érti a dolgát (sajnálom, hogy nem akar több horrort készíteni.) Végre valami ami nem egy átlagos sablon, hanem van benne pár fordulat, csavar, végig feszültség, és nem egy parázós, epic jelenet. Szigorúan 5 csillag és csak zárójelbe jegyzem meg, hogy a 2.rész még rátesz egy lapáttal és szorosan kapcsolódik ehhez, csak ajánlani tudom a műfaj szerelmeseinek.


Carlito útja - Vélemények

2013-12-07 21:25.26
Al Pacino-ra mintha ráöntötték volna ezeket a gengszter szerepeket, elképesztően hitelesen alakította őket. Nekem a Sebhelyesarcú az etalon, a Carlito útja, igaz nem ér fel hozzá de mégis zseniális, mély és érzelmekkel teli alkotás. Al Pacino csillaga örökké fent fog ragyogni az égen, igaz mostanában sajnos nem úgy fénylik, mint régen (a Jack és Jill a mélypont), de én hiszem, hogy nemsokára ismét valami felejthetetlent fog alakítani valami komoly drámában.


A fiók - Vélemények

2013-12-07 20:49.53
Tényleg jó film. Adrien Brody hatásos volt benne és én is megemlíteném Daniel Craiget, aki ha csak rövid ideig, de itt is megmutatta zsenialitását. Szeretem az ilyen csavaros történettel rendelkező, "agytekervény mozgató" filmeket, de mégis azt éreztem, hogy hiányzott belőle valami... De egyébként én is csak ajánlani tudom.


A gyűlölet (1995) - Vélemények

2013-03-16 22:20.25
Fantasztikus film. A stílusa az első pertől megfogott. Mély mondanivalóval, a rendszer buktatóiról, az utca életről és a hip-hop kultúráról. Grünwalsky grotex története külön fejezet. (Hősök NKS Flashback- Nos' Chez: "Csak a bűn van itt, húznád fel a gatyád de megfagysz Mint Grünwalsky mer ez a vonat elment nincsen semmi flashback..." Cassel játéka zseniális, mint ahogyan az egyész film. Mit mond az az ember aki kizuhan az 50. emeletről? Eddig minden rendben, eddig minden rendben,.... Nem a zuhanás számít, hanem a leérkezés...


Négy tesó - Vélemények

2013-02-01 20:59.12
Én se vártam túl sokat ettől a filmtől, de kellemeset csalódtam benne. Tetszett, szórakoztatott és mindvégig lekötött.
Spoiler: Az a jelenet amikor szétlövik a házat, az nagyon tetszett, de amikor Bobby Mercer a végén szemtől-szembe megverekedett a "fő köcsöggel" , abból a jelenetből hiányoltam az átütő erőt.

Összességben egy jól összerakott, többször nézhető, film volt


Futballmaffia - Vélemények

2013-01-18 21:20.26
Valóban, csak az eleje szól a foci holiganizmus-ról és én sajnálom is, hogy utána már egy piti alvilági történet kerekedik ki belőle, amiben csak a brutalitás átlagon felüli. Személy szerint szeretem az ilyen gengszter sztorikat, (hiába megtörtént eseményeket mesél el) annyira unszimpatikusak voltak a szereplők benne, hogy nem tudtam szeretni a filmet. A főszereplő a film második felében alig szerepel, a többiek pedig azt kapták amit megérdemeltek.


X-Men - Az elsők - Vélemények

2012-12-30 12:37.33
Bevallom még nem láttam a többi X-men filmet, de mivel ez úgy is az előzményeket taglalja, gondoltam érdemes ezzel kezdenem. Nem is csalódtam benne, egy perc üresjárat sincs a filmben, végig izgalmas marad. Külön kiemelném Michael Fassbender karakterét és alakítását, nagyon meggyőzően átadta a bosszúvágyát. A többi színésszel sem volt baj, még említésre méltó az ifjú Xavier professzort alakító James McAvoy játéka. A látványvilág teljesen rendben van, a végjáték és a tét is nagy. Nagyon jó szuperhős film lett, megadom rá az öt csillagot, de mondjon akárki-akármit a Watcmen-t semmi sem tudja űberelni, az szuperhős filmek csúcsa.


Defendor - A Véderő - Vélemények

2012-12-29 22:38.02
Engem nagyon megérintett a film, sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Sokan azt mondják vontatott, én különösen örülök, hogy nem egy agyatlan verekedős film szintjére süllyedt, hanem tele van érzelemmel és értékkel. Woody Harelson remekül átadja a kissé gyenge elméjű, ámde tiszta szívű "igazságosztót". Megindító, értékekkel teli, nagyszerű alkotás.


21 gramm - Vélemények

2012-12-19 21:53.48
Nagyon nyomasztó hangulatú, mint ahogy a többi Inarritu film is. Del Toro zseniális volt benne, a szenvedését, bűnhődését olyan átütő erővel adta át, hogy arra nehéz szavakat találni. Az egész film hangulata nagyon erős, a "kirakós szerű" történetvezetése, ahogy három ember élete, hogy keresztezi egymást, pedig végig érdekessé teszi az egészet. Egyszóval nagyszerű film, igazi nagybetűs dráma.


Hogyan lopjunk felhőkarcolót - Vélemények

2012-12-19 21:19.53
Nekem tetszett. Ötletes, humoros, és kellőképpen izgalmas vígjáték. Stillernek remélem még lesznek ilyen jó filmjei. Eddie Murphy karakterét is nagyon eltalálták, azt a szerepet mintha direkt neki találták volna ki. Többszöri nézésre alkalmas, kellemes szórakozás.


Everything Must Go - Vélemények

2012-12-16 20:44.44
Nagyon tetszett. Kedves, megható és mindenféle sallangtól mentes szívbemarkoló film. Mintha Ferrel-nek találták volna ki ezt a szerepet, remekül játszotta a mindenét elvesztő piást, aki mégis tele volt jósággal. A film tanulsága, hogy elveszíthetsz bármit, az élet nem áll meg, minden megy tovább (everything must go)


Blitz - Vélemények

2012-12-15 21:50.46
Hát többet ki lehetett volna hozni ebből a rendőrgyilkos sztoriból. Lehetett volna egy feszült, pörgős, drámai thriller. Ehelyett egy minden tekintetben középszerű filmet kaptunk. Statham hozza a szokásos átlagos formáját,(ami szerintem már nagyon unalmas). Egyetlen filmjében láttam igazán "színészkedni" a Revolverben, ami nagy kedvencem. De, hogy pozitívumot is mondjak a gyilkost alakító színész, Aidan Gillen jól játszott benne, ő tette nézhetővé a filmet.


Ne félj a sötétben! - Vélemények

2012-12-15 21:08.39
Szeretem Del Toro filmjeit, a Faun labirintusa egy igazán különleges élmény. Igaz, ebben a filmben "csak" írói és produceri feladatokat látott el, de látni benne a keze nyomát, főleg a hangulat és látvány terén. Nem volt rossz, de nem is egy nagy durranás, egy próbát azért megér.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk