Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Volt egyszer egy Mexikó
- AMC, 03:25
Veszélyes Bangkok
- Film Café, 03:40
Vörös sivatag
- Cinemax2, 04:00
A bűn árfolyama
- HBO2, 04:05
Space Oddity
- HBO, 04:26

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Richard Riehle (76)
Ving Rhames (65)
Gabriel Byrne (74)
Bruce Boxleitner (74)
Stephen Baldwin (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
2022-es választás
Rock zene
Érdekességek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ördögi csapda aaaaa
Pierre Niney aaaaa

 

Dewils4n hozzászólásai

Ugrás Dewils4n adatlapjára


Tabu (sorozat) - Kérdések

2016-10-25 11:18.49
Tudja valaki hogy mikor jön ki pontosan? Imdb-n is csak annyi van hogy 2016.
Előre is köszi ha valaki tudja!


Égető bizonyíték - Vélemények

2013-08-26 23:14.38
Fiúk lányok. Aki Coen rajongó, az élvezni fogja, aki nem, neki valószínű csak John Malcovich karaktere fog bejönni. Én nagy fan vagyok, imádom a Coen filmeket, de itt Frances McDormand karaktere ez a picsogó idegesítő nő nagyon idegesítő. Már a Fargo-ban sem csíptem, de itt egyenesen megutáltam a színésznőt. Most vagy én vagyok olyan béna hogy nem ismerek fel egy ilyen magasszintű alakítást, vagy csak a hölgy nem a legprofibb. De rettentően idegesített.


A tökéletes trükk - Bakik, hibák a filmben

2012-12-19 18:18.13
Talán ha bepillantást nyerhettünk volna Alley részletes leírásába a masináról, lehet nem lenne ennyi kérdés. Ami pedig Teslát illet Masni1, igen, csak azért mert fejben dolgozott és képes volt fejben elképzelni szerkezeteket, mechanizmusokat, bizonyára egy ötletember volt. És a váltóárammal is valószínű hogy "mázlija volt".


A 13. harcos - Vélemények

2012-10-18 18:27.30
Nos az a bizonyos jelenet "logikátlansága" betudható a vágásnak, hisz nem mutatták közben hogy lovagolnak tovább, de szerintem sokan vannak akik erre rájöttek hogy nem egy éjszaka alatt tanulta meg a nyelvet.


A holló (1994) - Vélemények

2012-10-16 00:06.33
Király film. Ennyi azt hiszem elég is :)

*Érdekesség: Brandon Lee és Heath Ledger azután haltak meg, hogy mindketten egy olyan karaktert játszottak, akiknek teljesen be volt festve az arca...*


Ted (2012) - Vélemények

2012-10-07 22:53.15
Srácok... írtam róla véleményt, de úgy fest nem tudtok olvasni, vagy csak az: előbb lőj, aztán kérdezz stratégiát követitek... úgy kezdtem: ISMÉT írok ide... nézzétek vissza... de tudjátok mit? elég időt töltöttem már a neten hogy tudjam: felesleges az olyanokkal vitatkozni mint ti... ha meg sznobnak tartotok, nem igazán érdekel... tudom magamról hogy nem vagyok az, és nem érzem szükségét hogy nektek bizonygassam az ellenkezőjét... amúgy meg: "gondolom figyelembe sem vetted ennek a filmnek a rengeteg médiakritikus jeleneteit, (mit jeleneteit, az egész az volt)" baszki... Kovbojka... manapság ez már szinte alap a vígjátékoknál hogy utalnak jelenleg népszerű, felkapott dolgokra (nem szükségszerű hogy jelen időben legyen, lehet múlt is) de ezeket annyira erőltetettnek éreztem, hogy nem ragadtam le náluk... és mivel nem szállok vitába, hanem csak válaszolok ezekre a magasröptű megjegyzésekre, légyszíves olyan okosságot írjatok vissza amire 100% hogy nem fogok válaszolni, esetleg nevetni rajta egyet. Na, béke veletek srácok!


2012-10-05 00:48.46
El sem hiszem hogy ismét írok ide kommentet, de kíváncsi voltam hogy ti srácok miket írtok ide, és komolyan mondom, szomorú lettem. 50 kommentből kb 46 : "háh kurva jó." "végig röhögtem a filmet" "év vígjátéka" "csodálatos". Nem hiszem el hogy erre a filmre van kereslet. Én magam is filmrendezőnek szeretnék továbbtanulni, és szomorúan látom,hogy ha sok pénzt szeretnék csinálni ilyen szarsággal tudom hamar elérni a "gazdag" megnevezést... "Kovbojka" (mint látom körülbelül 15 éves ((vagy legalábbis azon az agyi szinten van)) a tipikus példája annak, hogy kiknek készült ez a film... Haver, te egy paraszt vagy. De legalább ne a neten éld ki az alpáriságodat... Lizzy000 teljesen egyetértek veled... csak az a baj, hogy túl kevesen vagyunk akik így látják a dolgokat... komolyan mondom, ha készítenének egy IQ tesztet mindenkivel aki megnézte, fény derülne minden titokra ezzel a kérdéssel kapcsolatban (tisztelet a kivételnek, értem itt pl. Z79-et, látszik hogy érti is amit ír, és még a filmes ízlése is jó (eltekintve ettől a vakfolttól)) Úgyhogy csak ennyit szerettem volna még hozzáfűzni a dologhoz, sajnos ilyen világban élünk, hogy már nem a minőségre mennek a filmek, hanem a bevételre... És ez így nem túl fényes...


Az acélember - Vélemények

2012-10-05 00:31.30
Srácok. Zack Snyder. Látványtól nem kell félni, Nolan papa pedig talán beszáll a történetbe. Ez egy fasza film lesz. Tutifix! Várjuk!!! :)


Ted (2012) - Vélemények

2012-09-11 20:32.04
Oké, igazad van, rossz a megfogalmazás. De tegyük fel, hogy te, egy még "filmszűz" ember vagy. felmész a netre, és meg szeretnél nézni egy filmet. Felmész IMDB-re, nézed a kategóriákat, és látsz egy filmet ami nyert 7 Oscar-díjat, 4 Golden-Globe-ot, és jelenleg 8.3 ponton áll. Mész tovább, és látsz egy másik filmet ugyanebben a kategóriában, se egy Oscar, se semmi díj, és csak, ja... "csak" 7.1. Te melyiket néznéd meg? Ne feledd, ugyanaz a kategória. Na, hát ezt értettem: "bizonyítottan jó film" alatt. Elnézést kérek a félreértés miatt.


2012-09-11 17:51.30
több Oscar-díjat is nyert, jó kritikát kapott, és látványosan is több embernek tetszett... (gondolok itt pls imdb-re)


2012-09-11 15:29.02
öhm.. hol is kezdjem... Oscar? szerintem kevered az Arany Málnával... És hogy mered egy lapon említeni ezt a filmet a Gyalog Galoppal? Embeeeeer, had kérdezzem már meg hány éves vagy? De őszintén, cikizés nélkül, mert rohadtul érdekelne. Pedig ahogy itt nézem a profilodnál, nincs rossz ízlésed filmet terén, de azért ilyen ódákat zengeni erről a filmről... Egyszerűen nem értelek...


A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső - Vélemények

2012-09-02 05:25.07
@Vezemor mi az ami nem jön be ebben a remekműben? A fasza szereplők, a kidolgozott karakterek? A hibátlan történet? A párbeszédek? A zenék? egyszerűen nem értelek, ember. Ez a film megunhatatlan. Igaz, ha a Blöff 10, akkor ez csak 9, és ha téged untat, mintsem szórakoztat, akkor ajánlom hogy nézd meg újra. Mert még egy ilyen fasza filmet, keveset lát az ember.


Ted (2012) - Vélemények

2012-09-01 02:43.56
Srácok segítsetek ki. Velem van a baj, vagy a mai filmkészítőkkel. Ez a film, egy hulladék. 2x... KÉTSZER nevettem egy másfél órás "vígjáték"-on. Én szeretek az alpári poénokat (pl. shop stop-okat is szeretem) de itt annyira erőltetettek a poénok... és a film közepétől már azon gondolkoztam, hogy milyen más idióta ötletekből lehetne filmet készíteni... az pedig még szomorúbb, hogy 50 milliós budget-ből EDDIG csináltak több mint 200 milliót... ebből látszik, hogy a mai filmek (többsége) csak a pénz miatt jönnek létre. Mert a sztori elcsépelt

(SPOILER)

Adott egy ember, aki ragaszkodik a gyerekkorához, elérkezik a válaszúthoz ahol a felnőtt kor(barátnő) és a gyerekkor(játékmackó) között kell választania, választ, de persze rájön hogy egyik nélkül sem teljes az élete...

(SPOILER VÉGE)

*sóhaj*

Én egy nagy filmes vagyok, rengetek filmet láttam már, és ezért ismerőseim általában tőlem kérnek tanácsot, hogy ajánljak valami "jó" filmet. És az a baj, hogy sokan inkább nézik meg ezt a filmet egy bizonyítottan jó film helyett...

De ez csak az én véleményem, de remélem nem vagyok egyedül...


Betépve - Vélemények

2012-08-27 22:45.49
miért van az hogy Johnny Depp hibátlanul hozza az életrajzi figurákat? :) Király film!!!


Mechanikus narancs - Érdekességek

2012-08-27 13:35.59
Angliában számos bűnesetet a filmnek tulajdonítottak és a rendező sok negatív sajtót és fenyegető levelet kapott. Végül az Angliában élő Stanley Kubrick saját maga kérte a film visszavonását a brit forgalmazásból 16 héttel a bemutató után, így egészen haláláig nem lehetett moziban látni. Az, hogy egy forgalmazó teljesítsen egy ilyen rendezői kérést az meglehetősen rendhagyó.

A film egyik jelenetében, amikor Alex DeLarge bemegy a lemezboltba a lemezek között látható Kubrick korábbi filmje a „2001: Űrodüsszeia” hanglemeze is.

A filmben hallható Malcolm McDowell által elmondott narrációt 2 hét alatt vette fel Stanley Kubrick. Ha a munka közben McDowell elfáradt, akkor Kubrickal néhány ping-pong meccsel lazítottak. Később fizetésnél Kubrick csak egy hetet fizetett ki McDowell számára ebből a munka szakaszból, mondván a másik héten játszottak.


A sötét lovag - Felemelkedés - Vélemények

2012-07-26 15:18.32
rendben, köszi. nem mellesleg sejtettem :D


2012-07-26 15:13.25
srácok, a segítségetek kell :) meg lehet nézni úgy ha valaki nem látta az első kettőt? Bátyámmal szeretnék elmenni, viszont ő nem látta sem a Kezdődik-et, sem a Sötét lovag-ot. Élvezhető előzmények nélkül is?



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk