Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Vörös szobák

2024-04-18
Bolero
Bonus Trip
Elszáradt füvekről
Micimackó: Vér és méz 2.
Polgárháború
Származás
Szunnyadó vérebek

2024-04-11
Back to Black
Carte Rouge - Vörös térkép
Szellemirtók - A borzongás birodalma
Thabo és a szafari kaland
Verseny a győzelemért

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
A Profi *A klasszikus film* *Dupla borítós kiadás és booklet* (Blu-ray)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Nathalie második élete
- Filmbox Extra HD, 19:15
Angry Birds: A film
- HBO2, 19:30
Vadászat
- HBO, 20:00
Családi ügy
- Cinemax, 20:00
Csúcshatás
- Filmbox Premium, 20:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
James Franco (46)
Tim Curry (78)
Atanas Srebrev (53)
Tony Plana (72)
Kate Hudson (45)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
F mint foci - Avagy vélemények a bajnokságokról
Aquaman és az elveszett királyság - Vélemények
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Tim Curry - Vélemények
Kate Hudson - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Szörnyek keringője aaaaa
Kitty Riddell aaaaa

 

Mekare hozzászólásai

Ugrás Mekare adatlapjára

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala - Vélemények

2018-08-11 15:51.52
Ez konkrétan benne volt a filmben, legalábbis a Rendezői változatban biztosan.
A kryptoni hajó mondja el Lex Luthornak, hogy amit csinál az egy tiltott eljárás, mert olyan szörnyszülött született belőle, amit soha többé nem hozhat létre senki ÚJRA. Ez a Doomsday a már valahol létezőhöz hasonlóan készült, csak Zod és Lex DNS-ével keverve, ez simán kiderül a szövegből és az utána történtekből.
De itt a pontos idézet:

Ship: It has been decreed by the Council of Krypton that none will ever again give life to a deformity so hateful to sighted memory. The desecration without name.

Lex: And where is the Council of Krypton?

Ship: Destroyed, sir

Lex: Then proceed.

Csak azért erősítette meg mikor megkérdezték, mert volt akiket érdekelt hogy nála még az eredeti él-e, esetleg lehet-e rá számítani később.


Rampage - Tombolás - Vélemények

2018-04-15 23:28.08
Nyilván nem az okos történetért megy senkisem szörnyfilmre. Erre sem úgy kell, viszonyításként butább és kevésbé szebb és kreatívabb, mint a Kong Skull Island volt, de még így is szórakoztató azoknak, akik hozzám hasonlóan szeretik, ha minél nagyobb állatok/szörnyek egymásnak esnek, szétverik a várost és embereket esznek ebédre. Ez a cirkusz erről szól, a többi csak extra. Extrának pedig ott van a pénztárakat romboló, Rock, akinek valamiért még csak most vettem észre, hogy bankkártya lehúzó van a tarkóján...több humoros jelenet, kisebbek-nagyobbak, de amik tényleg nagyok azokon hangosan nevetett mindenki...valamint egy jeleneten még sírtam is basszus, ami elég szépen egy nagy szörnymozi közepén azért a rohadék orvvadászokról is szót ejt. Kár, hogy a való életben Rock nem mehet effektíven utánnuk.
Szóval egy agykikapcsolós, de szórakoztató film ez, azt nyújtva, amit árul. Nehezebb lett volna a döntés, ha ebben a hónapban jött volna ki a the Quiet Place, sőt azért ezt simán beáldoztam volna, de mivel nálunk késik ezért ez volt az utolsó mozizásom ebben a hónapban...így meg simán belefért.


Ready Player One - Vélemények

2018-04-01 23:12.29
Röviden tömören, mert fáradt már az öreg testem :D ez egy klasszikus Spielberg EVENT-film...tessék megnézni moziban, már csak egyedül a látvány miatt is, itt végre a 3D is ad hozzá a dologhoz, ami hát sajnos 90%-ban nincs így amúgy. Semminek sem a folytatása vagy előzménye, ez egy sztori rendes kezdéssel és befejezéssel, nem kell hozzá előismeret, bár minél inkább felismeri valaki az utalásokat (amiből rengeteg van és ezért is alig várom, hogy itthon is megnézhessem megállítva a jelenetek, hogy megtaláljak mindenkit :D), gondolom annál nagyobb az élmény. A változtatások a könyvhöz mérten szükségesek a műfaj miatt és így nagyobb közönség érhető is el. Aki olvasta a könyvet ne szorongassa magánál annyira, mert azt mindig felesleges egy film adaptációnál...és akkor nagyon jól fog szórakozni. Aki nem ismeri a könyvet, és a pop-kulturális dolgokat sem, annak is csak rendesen oda kell figyelnie, ahogy a moziban alapból is kéne, de sajnos nem mindig jön össze egyeseknek...szóval csak oda kell figyelni, mert elmagyaráznak mindent, amit tudni kell, párszor még túl is magyaráztak nekem, de érthető miért tették. Fergeteges látványorgia, akció-dús kaland, épp megfelelő mennyiségű humorral. Igazi moziélmény.


Tomb Raider - Vélemények

2018-03-19 00:27.00
Tomb Raider:
Szinte az összes játékkal játszottam és imádom az újakat is, de nyitottan álltam minden változtatáshoz. Nagyon élveztem a filmet, Aliciaval végtelenül elégedett vagyok. Ez a darab a legutóbbi két játékot dolgozza fel, amik azért másak, mint a régiek és így azokhoz viszonyítva furcsa lehet azoknak, akik nem ismerik az újakat, érdemes lehet a rebootolt játékok előzetesét legalább megnézni. Azok pedig, akik nem ismerik egyik játékot sem is ugyanúgy jól szórakozhatnak, vagy tán nagyobb elvárások nélkül még jobban, mert egy szórakoztató kalandfilmet kaptunk. Persze máshogy szórakoztató, mint a Jumanji Vár a dzsungel nem régről pl, az nyilván egy az egyben egy családi mókamenet, ez meg azért jóval komolyabb darab. Mivel játékadaptáció és azoknál szó szerint átkokat szoktak emlegetni, a költségvetés nem volt elképesztően magas, hiszen előítélettel állva a filmhez már mióta bejelentették tudnivaló, hogy nem fog óriási kasszát robbantani. Épp a kevesebb pénz miatt egy-két helyen érdekes a cgi azoknak akik az ilyesmit kiszúrják és zavarónak találják , én nem szeretek ezekkel foglalkozni mindent elhiszek, úgy benne vagyok a sztoriban, 99%ban az ilyenek nem löknek ki egy filmből, az az 1%, ha bajusz gondok vannak :D Pont ennek a kisebb költségvetésnek is köszönhető, hogy a természetfeletti dolgokat nagyon jó megoldásokkal lecsökkentették, egyszerűen nem lett volna annyi pénzük, hogy óriási szamurájok stb vonuljanak föl és az jól is nézzen ki. Teljesen érthető és tényleg jól oldották meg ezt szerintem. Junkie XL zenéje jól kiszolgálta a filmet, de emellett azért nem fogom külön már agyonhallgatni. Remélem összegyűjt, annyi pénzt, hogy kapjunk egy hasonlóan jó, vagy azért jobb folytatást, Alicia mindenképp, de a rendező és Junkie is maradhat. Viszont egy még jobb operatőrrel,mondjuk Larry Fong bácsival, szebb lehetne a második rész. Többet nem nagyon akarok mondani, mert már csak spoileres dolgok jutnak az eszembe. A kritikusok szokás szerint elvannak tájolva, nincs új a Nap alatt :D


Ki tudja melyik ez a film?

2018-03-04 00:23.12
Lángoló part
http://www.filmkatalogus.hu/Langolo-part--f15768


2018-03-04 00:21.58
Sleepers- Pokoli lecke, nem testvérek, csak barátok
http://www.filmkatalogus.hu/Sleepers-Pokoli-lecke--f1824


Vörös veréb - Vélemények

2018-03-03 23:04.56
Sokat nem akarok írni, főleg nem a sztoriról, mert nem akarok spoilerezni. Nagyon tetszett, ez most milliméter pontosan találkozott az elvárásaimmal minőségileg és stílusilag. Arra vágytam, hogy egy lassan építkező, kevésbé akció dús, de komolyan vett és dolgokat nem kerülgető filmet kapjak, ahol a beszélgetésekben nagyobb a feszültség, egy folyamatosan fenntartott, erős hangulattal, ami így is lett. Azt hiszem viszont, hogy sokaknak túl lassú is lesz. Magas korbesorolású filmként nem ijedtek meg sem a meztelenségtől, sem az erőszak ábrázolásától, habár egyik sincs úgy használva, hogy ez elvegye a történettől a helyet olcsó trükként, szenzációt hajhászva erre építve fel a filmet, hanem mindegyik a megfelelő ponton történik és megfelelő mértékben. A főszereplővel végig kitartottam, Jennifer Lawrence nagyon jól játszott, bár ez nem meglepő, főleg, hogy nyilván a legizgalmasabb szerep az övé. A többi színész is mind nagyszerű, de mindegyiküknél megállna már az az állítás, hogy ezt ők simán kirázzák a kisujjukból, vagy hogy náluk eleve ez az alapbeállítás és csak szöveget kellett tanulni és aznap felkelni, de ez nem negatívum, csak meglepetést ezzel nem tudnak okozni. Fényképezés a zene szintén pozitívum, a nyitány rögtön berántott. Budapest önmagaként is szerepel nem csak orosz helyeket játszik, sokkal több magyar dolog került így a filmbe, mint vártam. Rég láttam már olyan igazi kémes filmet, ami azért több is túl is lép a korlátain és mégis jó marad annak is, aminek indult.


Szólíts a neveden - Vélemények

2018-02-14 09:31.45
Akkor a 88. hozzászólást elcsórom itt, hogy a szám ne legyen meg neki xD


Anyám! (2017) - Vélemények

2018-01-22 16:36.42
Az Arany Málna minden évben nevetséges, és minden évben sikerül is nekik kiemelkedő módon igazolni ezt a kijelentést. Nem kell hozzá semmi más, befizetsz egy bizonyos tagsági díjat és szavazhatsz. Na most olyan ember, aki ebben leli örömét és még fizet is érte, azt gondolhatjuk milyen lehet. Nem elég itt a fórumon elnézni egy-két tagot, hasonló lelkülettel...csak ezek még pénz is áldoznak a trollkodásra.


Batman Superman ellen - Az igazság hajnala - Vélemények

2018-01-14 16:42.58
Vannak a való életben olyan emberek, akik képesek megjátszani magukat vagy idővel változtattak a módszereiken? Főleg ismert emberek? Hány stílusváltáson vannak túl egyesek, nem csak divat szempontjából?


Marston professzor és a két Wonder Women - Vélemények

2018-01-12 23:27.32
Pontatlan film, de lássuk be nem dokumentum film, az elején is annyit írnak ki, hogy igaz történet alapján és nem azt, hogy egy igaz történet. De nagy vonalakban azért meg van benne az igazság. Eleve nehéz lehet azt filmre vinni egy olyan esetben, ahol a szereplők nem véletlenül titkolóztak, amennyire csak lehetett, hiszen ezt még most sem merik nyíltan felvállalni sokan és teljesen érhető is miért. Az, hogy működjön a film, átjöjjenek az érzelmek fontosabb, minthogy minden pontosan be legyen mutatva és eleve nagyon sok háttérinfó egyszerűen nem fér bele a kevesebb, mint két órába. Megértem miért hozta a döntéseket az írónő/rendezőnő a film esetében. Remélem azért, hogy akinek bejön a film az elkezd majd érdeklődni bővebben az életük után, a részletekért, amennyit sikerült összehozni belőle. De annyiban figyelmeztetném az érdeklődőket, hogy azért a pontosság több szempontból törheti le a film érzelmesebb pontjait, vagy a szereplőkről kialakított kedvesebb képet.

Egy igazán szép filmet sikerült ebből a "botrányos" Wonder Woman eredetből összehoznia Angela Robinsonnak. A színészek között nagyszerű a kémia. Számomra nem volt unalmas egyszer sem, pedig ugye tudtam mi fog történni. Érzelmileg sikeresen ránt be a film és hiába ível át több témát és időt, mindvégig remekül felépített marad. Nyilván nem való azoknak, akik rosszul vannak olyan témáktól, mint a biszexualitás, bondage. Bár a szexjelenetek nagyon érzékletesek és ízlésesek.
A Wonder Woman képregények hányattatott sorsáról lehetne még a kezdeteken túl mesélni, amire itt már csak egy pár mondatot szánnak a film végén, sikerült a legtöbbször nagyon is tükröznie a világ állását, de örülök, hogy ott tartunk, hogy tavaly két alkotás is készült vele kapcsolatban és az egyiknek sikerült új generációknak bemutatnia őt.


Lady Bird - Vélemények

2018-01-05 23:33.35
Tévedtem az első írással/rendezéssel kapcsolatban, van egy kis bepótolni valóm, de az is inkább a film mellett szól, mint ellene, hogy be is akarom a hiányosságom pótolni :D pedig a Frances Ha-val pl még kacsingattam is anno, nem tudom, hogy maradt ki


2018-01-05 23:10.54
Nagyon élveztem, nem igazán vártam tőle semmit, nem is néztem meg az előzetest sem, hogy legalább az ne rontson semmin, és így nagyon betalált.
Vagyok már annyira felnőtt (még jó -mondanák az éveim alapján- de még mindig nem tartok ott ahol kéne az elvárások alapján, but fuck that), hogy nagyon is megértsem Lady Bird szüleit, de emlékszem még arra is milyen volt tininek lenni, és túl sok dolog túl ismerős azok közül, amin Lady Bird átmegy... így mindenkivel együtt tudtam érezni, és a karaktereket pont ezért is nagyon valóságosnak, kidolgozottnak tartom, különösen a hibáikkal, makacsságukkal együtt, na meg az anya-lánya kapcsolat ábrázolását is igencsak jól eltaláltnak éreztem, plusz a barátságokat is.
Nem kicsit tartom jó kezdésnek ezt Gerwigtől, ha jól tudom ez az első írása és rendezése. Kíváncsi vagyok a következő filmjére, és remélem ez nemcsak azért volt ennyire "igazi", mert vélhetően a saját életéből merített hozzá. Ha nem tudtam volna, hogy nő a rendező vagy inkább az író, akkor se lett volna kétségem a film végén, de nem azért, mert valami technikailag más lett volna. Egyszerűen csak érződött rajta az átélés tapasztalata.


Szólíts a neveden - Vélemények

2018-01-04 23:49.41
Na előre is bocs, hogy én rontom le elsőnek az eddig tökéletes ötös osztályzatát a filmnek, ezzel a szégyenletes és brutális 4 csillaggal hihi, de sajnos nálam olyan nagy érzelmi hatásokat nem ért el a film.
Bár például a lentebb említett Apus monológot nagyon szerettem, vagy épp a legutolsó jelenetet a kandallóval és még vannak, de egyrészt általában nem adok 5 csillagot olyan filmre, amit nem néznék meg többször, csak ha az annyira kikészít, hogy nagyon. Ez meg szépnek szép, jónak jó, romantikusnak romantikus és tényleg szépen építkezik, viszont a katartikus érzések nem igazán jöttek. A szülők nagyon tetszettek, remélem példaképek lesznek páraknak, bár akinek szüksége lenne erre az eleve meg sem fogja nézni a filmet.
A színészek jók voltak és a kémia is Hammer és Chalamet között, de részemről legyenek boldogok a jelölésekkel, épp elég.


Három óriásplakát Ebbing határában - Vélemények

2017-12-27 23:22.55
Nekem is az volt az érzésem, hogy igencsak jó lesz bár a rendező korábbi filmjeiből is élveztem mind, amit láttam, úgyhogy annyira nem lepődtem meg...dés valóban igencsak jó volt.
A mécses nem tört el, de attól még igen hatásosak voltak a drámai jelenetek és a humor is működött, jókat nevettem rajta akkor, amikor azt akarták, hogy nevessek. A téma nem könnyű, mégis ismét sikerült McDonaghnak a komolyság mellett is igazán humoros dolgokat belevinnie a filmbe, amitől igazán élvezhető és nem bánom, hogy így tett, de talán ez az oka, hogy nem pityeredtem el...dehát az nem mindig kötelező és a film anélkül is nagyon nagyon jó.
Eddig úgy látom számomra akár Margot viszi a nagy díjakat, akár Francis néni..én elégedett leszek. Amúgy Sam Rockwell az, akinek még nagyobb szerepe volt és szintén jó volt, de Francis mellett nem lehet kiemelkedni ennél jobban.


Én, Tonya - Vélemények

2017-12-27 01:26.15
Az biztos, hogy Margot megérdemelte az eddig kapott díjakat és, amit még fog. Bár a többi színész is nagyon jól hozza a karaktereit, bár díjra még rajta kívül igazán Allison Janney esélyes. Hálás karakter, igazi picsa.
Végig lekötött, többfajta érzést is kihozott belőlem, a drámai jelenetek működtek a legjobban természetesen. Hangosan nem nevettem fel, de van egy-két fárasztóan humoros jelenet is, amelyben az ember egyszerre sajnálja is a szereplőket, mert hihetetlen mekkora idióták.
Nekem egy alap életrajzi és sportdráma keveredése Gus Van Sant Majd megdöglik érte utánérzésével. Úgyhogy azt kaptam, amit vártam, mert ez volt az.


Thelma (2017) - Vélemények

2017-12-25 19:14.41
Nagyon nagyon tetszett. Simán benne van a 2017-es Top10ben számomra.
5*
Nagyon erős hangulata van, és érdekes története, nem éreztem a játékidőt. Kreatív, feszült már az elejétől.
Annyi figyelmeztetés, ha esetleg valaki epilepsziás vagy nem bírja csak simán a villogó fényeket, van benne pár olyan jelenet, ahol jobb félrenéznie, vagy legalább egy kicsit takarni a képből.


Bostoni erő - Vélemények

2017-12-11 23:31.10
Jól megríkatott. Szép történet és szerintem nem megy át giccseskedőbe, legalábbis semmiképp sem annyit, mint sok hasonló témájú film teszi. A színészek természetesek a szerepükben, Jake sem játszotta túl a szerepét, na nem azért, mert azt szokta volna, csak ez egy elég Oscar-bait szerep azért. De szerintem tök természetes volt.


Az Igazság Ligája (2017) - Vélemények

2017-12-08 13:01.14
Ja ha itt hiszünk mindenféle forrásnak akkor remélem ez minden filmnél így működik nálad.

"Igazad van,maradjuk ennél a filmnél,aminél szerintem több sebből vérzik,nem csak a vágás,hanem a forgatókönyv is,szerinted meg nem.Na bummm."

Te mit nem értesz meg azon, amit írtam? Szerintem is vérzik a forgatókönyv is, csakhogy amit láttunk a moziban az nem Terrio érintetlen forgatókönyve!!! Nem fogom azt a szobrászt hibáztatni egy téren kiállított ocsmány szoborért, akinek fogták a munkáját és egy másik szobrásszal átfaragtatták aztán hopsz nem állt össze a vázon a dolog. Ők nincsenek ott végig, hogy megóvják, amit írtak korábban..lehet megnézni a filmet a mozikban fel se ismerné a felét a történéseknek...
A tesztvetítés pletykákra alapozni, megint csak egy olyan dolog, mint amikor C6 itt látatlanul leosztályozza a filmeket. Milyen emberek voltak a tesztvetítéseken/hányan/milyen filmeket szeretnek, honnan tudod, hogy az a verzió neked, vagy sok más embernek nem tetszett volna jobban?


2017-12-08 09:49.41
Nem véletlenül osztoztak a forgatókönyvön, de az egy másik film...ha nem tetszett az oda tartozik, az Argo-t miért nem vesszük elő már akkor, azért Oscar díjat kapott...inkább törődjünk az adott filmmel...a korábbi munkái semmit nem változtatnak azon, hogy ez, amit láttunk nem az ő munkájuk teljesen, majd ha valaha is kijönne a Whedon nélküli nem szétszabdalt verzió, arra mondhatnád...


2017-12-07 17:20.29
Terrio forgatókönyvét nem ismertük meg, igen lényeges pontjainál írta át Whedon. A film forgatókönyvével van probléma, amit láttunk...de rengeteg minden van, ami hiányzik az eredetiből, vagy megváltozott... Terrio és társai ezért nehezen hibáztatható. Ha te írsz egy könyvet, és én átírom benne a legérzelmesebb, legfontosabb részeket poénosra stb aztán kidobom a felét még annak, amit írtál úgy érzed helyes lenne, ha még mindig úgy ítélnénk meg mintha a te könyved lenne?


2017-12-06 14:28.03
Pont őket hibáztatni durva vicces ám ebben a jelenlegi állapotában a filmnek, hiszen baromira nem azt láttuk, amit Terrio és társai elterveztek. Pont ez a baja sokaknak, köztük nekem is.


Detroit - Vélemények

2017-12-03 23:40.56
Kiegyenlített, hiába nem meglepő tettekkel, de mégis sokkoló film, remek alakításokkal. Bigelow már szokásosan remek rendezése egy kemény témában, ami még mindig túlságosan aktuális.
Will Poulternél lehet már maga az arca is elég lenne, de amit az alakításával hozzáad a karakterhez az undorítóan jó. A minimum, hogy leköpné az ember a film közben.
Boyega szerepe nem volt elég nagy, de hozta azt, amik kilehetett belőle, csakúgy kb mindenki..nem találtam gyenge pontot a színészek között.
Aki számomra még nagyon kiemelkedő volt és nem csak a hangja miatt, nyilván a szerepe okán is az Algee Smith, akit eddig nem ismertem.
Tágan kezdődik a dolgok bemutatása, aztán igazán beszűkül és csak úgy elrepül a majd két és félórás játékidő.


Wonder Woman - Vélemények

2017-12-02 11:37.38
[link]


Az Igazság Ligája (2017) - Vélemények

2017-11-25 16:08.59
Szívesen megmutatnám, mert az azt jelentené, hogy kiadták a rendezői változatot :D
Most nincs kedvem végignézni az előzeteseket, mert csak felhúznám magam vele, de ha neked van, nézd meg valahol valamelyikben mondta Ben Affleck, lehet hogy nem teljes előzetes volt, hanem tv spot vagy ilyesmi, de benne volt.


Ingrid új élete - Vélemények

2017-11-25 15:54.09
Első filmes rendezésnek jó kezdet. Amúgy az insta nézőponton kívül nem igazán éreztem benne frissességet. A zaklatós, megszállottságos, magányosságot és saját tragédiáid más életet tettetve témákban pedig nem igazán mondott újat, de akit érdekel a téma, az valószínűleg élvezheti.
Meglepően súlyos Batman tartalom van a filmben, mert az egyik karakter hatalmas rajongó :D


Az Igazság Ligája (2017) - Vélemények

2017-11-25 15:49.27
Snyder verziójában benne lett volna az is, mármint a jövő jelenetről egy beszélgetés, még egyszer az egyik trailer alá is bemerészelték tenni pfff nem tudom, hogy ment volna le a jelenet végig, de legalább foglalkoztak volna vele


Halt and Catch Fire - CTRL nélkül (sorozat) - Vélemények

2017-11-23 16:56.17
Konkrétan gyászolom mióta véget ért 4 évad után. Viszont elmondható, hogy nem tartott olyan sokáig, hogy elrontsák, mint sok esetben, így a színvonal marad végig. Nagyon jó sorozat volt, remek karakterekkel, színészekkel.


Az Igazság Ligája (2017) - Vélemények

2017-11-19 11:11.55
Direkt azért mutatták a BvSben ahogy olyan gyengéden kitolja maga előtt a szenátusi kis lengő ajtót, hogy tudd, hogy nem egy elefánt a porcelánboltban faszkalap :D
De persze ez poénnak jó, igazinak meg nem igazi szóval tök mindegy, bár szerintem sok nő és férfi feláldozná magát a tudomány érdekében, hogy segítsen lemérni mire képes egy ilyen kriptoni egyed aucs :D


2017-11-19 10:57.56
Majd meglátjuk, de elvileg még dolgoznak ezeken a jeleneteken, de majd kiderül igaz-e. Extrák miatt is lehet, ha igaz is, de már csak azért is megtetetnék, hogy megnöveljék a dvd eladást legalább. Persze nem most kéne bejelenteni, míg megy a film a mozikban.


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... végére

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk