Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-06-06
A figyelők
Az arcuk mindig előttem lesz
Bad Boys: Mindent vagy többet

2024-05-30
A szirén
Amikor leszáll az éj
Anyai ösztön
Garfield
Gekijoban Haikyu!! Gomi Suteba no Kessen

2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Dűne - Második rész *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Karácsonyi szikra
- HBO2, 07:20
Darabokban
- HBO3, 07:30
Bestia
- Cinemax, 07:40
Shazam! - Az istenek haragja
- HBO, 07:45
Beverly Hills-i zsaru 3.
- Mozi+, 07:50

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Morgan Freeman (87)
Brian Cox (78)
Jonathan Pryce (77)
Teri Polo (55)
Patrick Gilmore (48)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Szerelmesfilm - Vélemények
Magasmentés - Vélemények
2022-es választás
Örömködő topik - közkívánatra!
Vándorrege - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Anya aaaaa
Nassim Shahara aaaaa

 

Parselmouth Lion hozzászólásai

Ugrás Parselmouth Lion adatlapjára


Harry Potter és a titkok kamrája - Vélemények

2007-07-19 20:22.30
BŐVÍTETT VÁLTOZAT: [link]


A Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó - Melyk a legjobb jelenet?

2007-07-17 09:55.36
Ezüst utazó kontra Galactus!


Harry Potter és a Főnix Rendje - milyen volt a film?

2007-07-15 16:28.14
Türkiz: Nigel-t szerintem is hülyeség volt Nigel-nek nevezni. Megnéztem imdb-n, hátha írják, hogy valakinek a valakije és azért került bele (mint Columbus lánya az első két filmben), de nem. William Melling, másban nem nagyon szerepelt. Rejtély. De legalább nevezték volna Dennis-nek az ég áldja meg őket!


2007-07-15 16:22.06
Sziasztok!
Látom az emberek véleményét, meg az értékelést és a többség azt mondja, elég jó a film. De ez mindegy, mert ha egy ember utálta az is számít, mert nem tud kielégíteni minden igényt.
Amire gondoltam most hirtelen, az az, hogy szerintem mindenki azt mondja általánosan, hogy a könyv jobb, mint a film. Valóban az, szerintem is. De mit gondoltok más megfimesített történetekről? Én láttam filmen nemrég a Narnia Krónikáit és nagyon tetszett. Mondjuk nem annyira, mint akármelyik HP film, dehát rajongó lennék, vagy mifene :-D
Nemrég beleolvastam a könyvbe, abba, amelyikből a film is készült. Hát hatalmas csalódás volt a film után! Összecsapott, gyermeteg sorok, életszerűtlen helyzetek és reakciók a gyerekek részéről. Egy időben íródott a Gyűrűk Urával. C.S.Lewis és Tolkien ismerték egymást, asszem barátok voltak. Hát, C.S.Lewis-nak lett volna mit tanulnia az írásról, azt hiszem. Bocsánatot kérek, ha ezzel belegázolok valaki lelkébe, de fel szerettem volna hozni ezt a (számomra) tökéletes ellenpéldát. Egy jó, nézhető film egy silányul megírt könyvből.


2007-07-13 17:03.01
Észrevettétek, hogy manapság akármilyen jó lehet egy film, akkor is divat, hogy mindenki lehúzza? A Karib-tenger 3-ra is milyen csúnya kritikákat olvastam...
Nem azon kellene gondolkodni, hogy mit hagytak ki meg mit nem. Egyszerűen csak arra, hogy élvezted-e vagy nem.


Harry Potter és a Főnix Rendje - Harry Potter 8

2007-07-13 17:01.15
Köszönöm szépen. Szerintem majd még írok, ha megjelenik a 7. rész. Angolul elolvasom, már nagyon várom. Tisztára lázban voltam a film miatt is. Én imádtam - sokakkal ellentétben.


2007-07-13 13:06.08
Gyerekek, tegyünk már pontot a dolog végére!
Én írtam az oldalamon azt, hogy írok még 12. részig. Egyébként nem valószínű, hogy annyit tudnék rizsázni. Én írtam a varázslók háborúját, nem Rowlingtól loptam, nem az az igazi 7. rész, és sohase mondtam ilyet. A hetedik rész angolul július 21.-én jelenik meg. Még senki sem olvashatta. Ez TÉNY!
A 8. kötet pedig tényleg egy enciklopédia lesz. Elvileg a Roxfort története. És hogy Harry meghal-e a 7. részben? Abszurdum: "Egyikük meghal a másik keze által" - áll a jóslatban. És olyan még nem volt, hogy a gonosz győz. Magyarul Harry megöli Voldit és ő élni fog. Gyakorlatilag ez benne van az 5. részben. Jézusom, mit kell ezen egyáltalán gondolkodni??? "Harry élni fog? Jujj, ugye, nem hal meg! De biztosan megöli, mert már unja!" Istenem... Figyeljetek oda arra, amit olvastok. Jelentkezzen, aki egyáltalán értette a sorozat mondanivalóját. Nem csak varázslás meg smárolás meg gyilkolás. Ennek a történetnek lelke, értelme van. Azért íródott, hogy szórakoztasson és tanítson (meg pénzt keressenek vele, hehe).
Nyomatékosan kérek mindenkit, hogy ne verje a mellét, hogy "Én már olvastam a 7.-et és szar volt" Még nem olvastad. Nem és kész! Majd olvasod 21-én vagy ha nem tudsz angolul, akkor februárban.
Egy jó tanács: Ne olvassatok bulvárhíreket. Nem tesz jót. Káros az egészségre. Főleg nyaktól felfelé.


Harry Potter és a Főnix Rendje - milyen volt a film?

2007-07-13 12:53.02
Szerintem a legjobb az eddigi filmek közül. Jó, persze, kihagytak egy-két dolgot, de ami főleg hiányzott, az a törés-zúzás Dumbledore irodájában a végén. Harry egyáltalán nem tombolt. De ezen kívül nem volt olyasmi, ami nagyon hiányzott volna, sőt! Orvosoltak egy-két korábbi hibát. Siriust többször is Tapmancsnak szólították, ami azért segít valamit a 3. film hibáin.
Apropó 3. film! Miért azt tartják sokan a legjobb filnek a HP-k közül??? Az volt a legdurvábban megvágva! Még jobban, mint ez vagy a Tűz Serlege. Sokkal több minden hiányzott belőle és nem csak színező részek, hanem égetően fontos dolgok! Tekergők megmagyarázása, Fidelius bűbáj, stb. Akkor miért olyan jó az az azkabani fogoly???


Isteni sugallat (sorozat) - Vélemények

2007-01-24 19:14.54
Joan nem is Jean d'Arc reinkarnációja! Csak pont úgy hívják, ez inkább többletjelentést ad a sorozatnak.
Egyébként tényleg marha jó... Jelenleg a legjobb, ami a tv-ben megy.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk