Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Fekete percek
- HBO, 02:57
Volt egyszer egy Mexikó
- AMC, 03:25
Veszélyes Bangkok
- Film Café, 03:40
Vörös sivatag
- Cinemax2, 04:00
A bűn árfolyama
- HBO2, 04:05

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Richard Riehle (76)
Ving Rhames (65)
Gabriel Byrne (74)
Bruce Boxleitner (74)
Stephen Baldwin (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
2022-es választás
Rock zene
Érdekességek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Ördögi csapda aaaaa
Pierre Niney aaaaa

 

Imre_herceg hozzászólásai

Ugrás Imre_herceg adatlapjára


Harc az ismeretlennel - Vélemények

2022-12-29 23:11.29
A hölgy a filmben indián, és egy némi Zöldfoki szigeteki vér is van benne, a végső harc előtt is indián népviseletben kísérik.

A film egyébként nyomott, depresszív hangulatú, de végülis fekszik a témához. Nekem kicsit csalódás volt, mert nem jutott el sehonnan sehová a forgatókönyv. Viszont ha azt szeretnénk viszontlátni, hogy milyen hangulata van egy ilyen világnak, akkor valamennyicske betekintést nyerhetünk.
Nem egy túlbonyolított, agyalós film.
Ha van rá másfél órád, és megfelelő hangulatod, akkor egyszer meg lehet nézni.


Szűzőrség - Vélemények

2021-05-07 20:46.13
Pont ez a gond, hogy értem, hogy vannak, de miért kell teljesen természetesnek beállítani a rothadó társadalmi problémákat, gyakorlatilag reklámozni azokat? Gondoljunk már bele, erre nő fel generáció..!


2021-05-07 20:01.46
Ahogy látom az "új normák" szerint rendezik most már a legtöbb ilyen filmet:
kötelező elem a szétszakadt családok teljesen természetesnek beállítása, az egészen erőltetett vegyesházasságok képének szoktatása, LMBTQXYZ szenny...(A szemnek az egyetlen szimpatikus női szereplő persze, hogy el kell vigye a meleg szerepet...) Van egy viszonylag jól hangzó, de igazából klisés üzenet - a szülők ne akarják kényszeresen lenyomozni a gyerekük életét - de a hangúlyosabb üzenet a sorok közé van rejtve: tök jó, hogy meleg vagy, tök jó, hogy a kultúrák homogén masszává keverednek, tök jó, hogy a családok szétszakadnak, semmi gond egy fejcsóváláson kívül, hogy a lányom egy kábítószer-készítővel lóg, mert mi szabadelvűek vagyunk, stb... Arról nem is beszélve, hogy eleve erőltetett az egész forgatókönyv. Ha minden filmet láttál már, egy maradék, z-edik filmnek jó....


Utódok 3. - Vélemények

2020-05-03 17:09.20
Mint cselekményszál, élvezhető, izgalmas. De amúgy ezen túl egy giga-mega giccsparádé az egész, de már annyira, hogy már nem is giccs, mert hát szándékosan ilyen giccses, hogy parodizálja a giccset -vagy nem - nehéz eldönteni.
Még a klisés mondanivalója is egész szimpatikus lenne egész addig a pontig, mikor ráeszmél az ember, hogy ez a film - véletlenül - pont a nagy illegális migráció korszakában készült, és nehéz elképzelni, hogy ne lenne ráadásul agymosó hátsó szándéka - mint megannyi mai Hollywood és társai filmnek - tökéletesen illik a pszeudoliberalista média sugallataihoz. Ez persze az én spekulációm csak, de hányszor volt már példa rá, hogy ártatlannak tűnő, de propaganda film gördült le a nagy filmgyártók gyártósoráról...


Saul fia - Vélemények

2016-04-23 13:14.45
Már én is kezdtem elhinni, hogy tényleg jól megcsinált film, (mert hát a témából nem sajnálják a pénzt s erőforrást) és milyen kár, hogy nem a nemzet számára fontos témáról szól, ha már nemzeti filmalapból pénzelték a magát nem magyarnak valló rendező filmjét, de magam is megbizonyosodtam, hogy durván túlértékelt n+1-edik propaganda film.

Lényegében nem láttam a filmet a főszereplő semmitmondó arcától, üres karakterétől és a "forradalmian új" operatőri koncepciótól.
Erénye, hogy "más" filmezés-technikailag, mint általában a filmek. De ez nem azt jelenti, hogy jobb is lenne ettől (ez tipikus zsidó "művész" húzás, hogy fontosabb szó a "másság", mint a "minőségibb" jelző.
Nem tették fel a kérdést, hogy vajon más miért nem filmez így? Elmondom miért: azért, mert az egész olyan, mint egy béta-verziós, rosszul optimalizált félkész videójáték, amin annyira rosszul megy a kamerabeállítás, hogy élvezhetetlen a kép, asszem, művészi próbált lenni. (Ismeritek azt az effektet, amikor valakit visznek hordágyon az intenzívre, és azt próbálják érzékeltetni, hogy nem érzékeli rendesen a külvilágot. Ilyen helyzetben logikus is egy ilyen kamerahasználat - 2 percig. De itt az EGÉSZ film ilyen. Ettől "nagyszerű".
A hangok nagyon jók, lényegében az adja meg egyedül a hangulatát, de nem érzelmeket vált ki belőled, hanem érzetet, felidegesedsz tőle, ennyi. "Felkavaró"? Ha megfigyeled, így a mosógép is fel tud kavarni, mert hányingered lesz a hülye kamera-használatáttól és a sok mű-hangulatfokozó ultra- és infrahangoktól, ami nélkül egy lapos, homályos képsorozat lenne a film, amit egy bekapcsolva felejtett kamera rögzít.
A forgatókönyv dinamikája viszont jó, de hát egy középkategóriás filmnél elvárás is egy ennyi.
Ha egy film lenne a sok közül, kapna az ötből 3 csillagot, de mivel ennyire erőltetik a témája miatt, ezért nem kap csak 2-t jó indulattal.


H2O: Sellőmesék (sorozat) - Vélemények

2015-05-29 13:11.14
Hát, lájk, ha te is csak a jó csajokért nézed. :)


A mag - Vélemények

2014-05-01 19:58.02
Annál a jelenetnél megszűntek az elvárásaim, amikor az űrsíkló a csatornába kell landoljon mert nincs elég hely LAX reptér 4 futópályán, és a többi kb5 egyéb városban levő reptér egyikén sem.....
Hatalmas szar. Akkora mese, hogy csak na, tele forgatókönyvi- és fizikai hibával, amiket a legjobban utálok, ha egy sci-fi-ben van.


Noé - Vélemények

2014-05-01 19:27.49
Kár, hogy csomó ingerszegény környezetben nevelkedett, semmi élettapasztalattal és világrálátással nem rendelkező csitri alkot véleményt egy ilyen filmről...


Szerelempatak - Vélemények

2014-02-16 14:59.49
Nagyon jó dokumentum film! Sok szempontból, főleg a vágóképek szempontjából tudnám hasonlítani egy picit a híres "Baracca" filmhez is, noha persze ez epikusabb.
Amit negatívumként említhetünk, az a zenéje. Nem talál a témához, helyhez, kultúrához, filmhez. Nagyjából francia, vagy francia hangulatú zene, mintha nem lenne Felcsíkban, vagy Székelyföldön, vagy Erdélyben roskadásig duzzadóan gazdag zenei kultúra, amiből meríthettek volna a filmhez, ami által még hitelesebb lehetett volna.
(A magyar szöveg alatti magyar felirat néhol hibás, rossz a "fordítás"...)

Amúgy mindenképp egy "jó szemű film", látja és láttatja az embereket, az emberek mögötti helyet, életet. Az emberek némán is többet elmondanak sokszor, mintha narrátor kommentálná.


Ördögi út a boldogsághoz - Vélemények

2013-07-07 19:05.33
A film végi tárgyalástól picit nagyobb horderejű filozófiai tartalmat reméltem. Félre ne értsetek, jó volt, de jobbnak is el tudtam volna képzelni. Amúgy maga a film vagány, és szeretem, hogy fontos kérdéseket mozgat meg.


A legsötétebb óra (2011) - Vélemények

2012-01-22 13:37.52
Szerintem nagyon jól indul, de azután, hogy kimerészkednek a raktár-helységből, mintha megállt volna a film pörgése. Nem tudta túllicitálni az elején indított elvárásokat.
Viszont tetszett, hogy nem két szerencsétlen menti meg a világot, és teljesen a hátköznapi ember szemével van a film forgatva. Viszont hiányérzettel távoztam a moziteremből.


Spirulina alga tabletta rendelés

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk