Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Az ígéret megszállottja
- Viasat Film, 22:55
A fekete tulipán
- Cool TV, 23:00
Kopaszkutya
- M5, 23:00
Az élet dicsérete
- Epic Drama, 23:20
Sokkal több mint testőr 2.
- Mozi+, 00:10

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Emmanuelle Devos (60)
Kenan Thompson (46)
Francoise Fabian (92)
Lenny Venito (55)
Sally Phillips (54)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
A majmok bolygója - A birodalom - Vélemények
80-as, 90-es évek emléke
Örömködő topik - közkívánatra!
2022-es választás
Vörös szobák - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő aaaaa
Elia Kazan aaaaa

 

Zina 960 hozzászólásai

Ugrás Zina 960 adatlapjára


A szenvedélyek lángjai (sorozat) - Vélemények

2013-02-12 14:49.35
Persze ettol meg a szineszi alakitas nem lesz rosszabb,ez a szinkron hibaja.


2013-02-12 14:48.01
En is lattam a youtube-reszeket, es most az M1-en az elsot magyar szikronnal.Mario szinkronhangjatol nem voltam elragadtatva.


A szenvedélyek lángjai (sorozat) - Kérdések

2013-02-12 14:44.41
Lattam az elso reszt Mario szinkronhangjatol nem voltam elragadtatva.


Mario Cimarro - Vélemények

2013-02-12 14:41.38
szineszileg is a legjobbakat alakitja a sorozatszineszek kozott,elismert tehetseg, ezert is merhetetlen az irigyseg hogy egy kubainak nagyobb a sikere mint az oket lenezo mexikoiaknak.O nemcsak sorozatokban szerepel, hanem mas filmekben is jatszik foszerepet, es ott is nagy a sikere, tetjebe imadnak vele dolgozni, es senki nem nevezi, durvanak, bekepzeltnek es osszeferhetetlennek, valoszinu, hogy arrafele epitgeti majd a karrieret, es nem vallal szerepeket sorozatokban, ahol csak konfrontalodnak vele ok nelkul.


Mario Cimarro - képek róla

2012-06-13 17:17.57
Nem mindegy mikor született és mi a családi állapota. Tehetséges, jól felkészült színész aki az alakításaiban mindig a maximumot hozza, és az eddig forgatott összes filmjét sikerre vitte. Nézd a sorozatait, élvezd a játékát, és ne a magánéletével foglalkozz, az csakis az övé.


Második élet (sorozat) - Vélemények

2012-06-13 17:10.27
A hagyományos telenovellákkal, ez a sorozat nem is hasonlítható össze. A sablonos történetek helyett, inkább ilyenekből kellene többet gyártani. Persze az ilyen sorozatok főszerepére nem válogathatnak a jó testű, szép arcú, ám tehetségtelen gatyareklám modellek között. Ilyen típusú sorozatokhoz kevés a jó test, ide tehetség is kell. Mario Cimarro tökéletes választás volt.


Valentino Lanus - Vélemények

2012-06-13 16:52.57
A modellekből sorozat színésszé avanzsált színészek között valóban sok a cuki,jópofa,jó testű pasi, de nagyon kevés közöttük aki tanulta is a színészetet, és tényleg tehetséges is. Igazi sikereket csak azok aratnak akik a jó test mellé,jó alakításokat is tudnak nyújtani, ilyen pedig nagyon kevés van.


Mario Cimarro - Vélemények

2012-04-21 17:54.01
Sajnos nem igaz, csak valaki szórakozott


2012-04-02 10:02.44
Április közepén a TV2 elkezdi egy 2003-ban forgatott, de itthon még nem látott sorozatát vetíteni, ráadásul 18 vagy 19 órai időpontban. Az egyik legsikeresebb sorozata azt hiszem eddig 140 ország vásárolta meg.Ezzel a sorozattal vált híressé és a spanyolok kedvencévé.


2011-10-03 11:12.38
Akinek nem tetszik ne nézze,nem kötelező én így vagyok William Levy-vel nem is nézem soha a sorozatait


2011-10-03 11:08.20
Szerintem a konfliktusok nem a korkülönbségből, és Zuria fiatalságából adódtak, mégcsak abból sem, hogy a lány kezdő,mert ezt a helyzetet egy tapasztalt színész kezelni tudja, hanem abból, hogy elszállt a dicsőségtől,és még ő okoskodott, csak meg kell nézni, a beképzelt fejét a youtube ripotokon, egy tanulni vágyó kezdő nem így viselkedik.


2011-10-03 10:59.24
Ha lehetne szeretném ha nekem is elküldenéd, sajnos gépet cseréltem és valami miatt elvesztek a felvételek e-mail címem: rozina.k@freemail.hu előre is köszönöm


2011-10-03 10:50.23
Nem hiszem, hogy rá lenne gerjedve, csupán annyi, hogy mindketten jó színészek és képesek együtt tökéleteset alkotni. A második élet sorozatban Lorenával kifejezetten utálták egymást, az alakításukon ez mégsem látszott, annyira nem, hogy a film komoly sikert aratott, és mindketten több díjat is kaptak az alakításért. A szerelmes jelenetekhez két ember kell, és ha tehetséges a partner lehet jól csinálni, de ha nem nagyon nehéz még a jó színészeknek is.


A szerelem tengere (sorozat) - Vélemények

2011-10-02 13:36.22
Ha követed a youtube-n az eseményeket láthatod, hogy ezek a gyártócégek ahonnan" kirúgták" ma is folyamatosan felváltva foglalkoztatják. Az Árulóra és a Vadmacskára ne hivatkozz, mert se Dannát, se Marlenet nem emlegetheted egy napon Zuriával. Ök ketten tapasztalt tehetséges színésznők, ez meg egy kezdő tapasztalatlan tetejébe beképzelt buta tyúk. Bár Mario egy nagyon tehetséges színész a szerelmi jelenetekhez két ember kell, egyedül még ő sem képes szerelmes párt játszani. A gyártó cég ezt a sorozatot nagyon hirtelen elkapkodva kezdte, nem tudni miért mellé sikerült a szereplő válogatás, és Marionak egy-két mellékszereplő kivételével nem volt partnere, hogy úgy formálja a szerepét ahogy igazán szerette volna, és ahogy azt korábban megszokta. Szerintem ez volt a konfliktusok fő oka.


Mario Cimarro - Vélemények

2011-10-02 13:16.32
Mario nemcsak tehetséges tapasztalt színész, de tanulta is a színészetet nagyon sok szappanopera színésszel ellentétben. Bizonyítják ezt az elért díjak is pl. egy olyan rendhagyó szappanopera esetében mint a Második élet.Nyilván tudják ezt a gyártó cégek is,hiszen a nem sablonos sorozatok szerepeinek alakítására őt kérik fel.Felröppen a hír, hogy innen is onnan is kirúgták, miközben ezek a gyártó cégek felváltva foglalkoztatják. Hagyják kikezdeni a jó hírét, sőt segítenek ebben a bulvársajtónak, bár ezzel csak magukat blamálják, mert közben az események a híreket cáfolják. Nagyképűnek összeférhetetlennek, agresszívnek,nevezik, aki úgy forgat mintha ott se lenne, miközben megbecsült idős színészek akikkel együtt dolgozik a tv-ben tett nyilatkozatukban cáfolják,a híreket. Pl. Ignazio Lopez Tarzo úgy nyilatkozott, hogy vele mindig tisztelettudó, kedves,segítőkész volt, ő volt az egyetlen színész pl. A Szerelem Tengere forgatásánál aki végig,súgógép nélkül dolgozott, és a veszélyes jeleneteket is saját maga forgatta le. Ez minden csak nem leszaromság.Szerintem ő az arra érdemes embereket tiszteli és becsüli, de mit kezdjen Ninel Conde-val a botrányhőssel, vagy a kezdő emellett nagyképű Zuria Vegaval aki ahelyett, hogy örült volna, hogy egy tapasztalt sikeres színésszel kapott szerepet és tanult volna tőle egy kis színészetet, élete fő problémája az volt, hogy Mario nem akarta megcsókolni az egyik jelenetbe. Szerintem inkább kérte volna meg, hogy tanítsa meg csókolózni, és mesélje el,hogy hogyan kell a szerelmes jeleneteket alakítani. Lássuk be, hogy egy szerelmi jelenet két emberes, és ha a partnered fél méterre áll tőled és mindenhova támaszkodik, ahelyett, hogy átölelne csókolózás közben, még egy jó színésznek is nehéz hiteleset nyújtani.Ennek ellenére amit lehetett ebből a sorozatból is kihozott, de nem csodálom, hogy tele lett a hócipője, lazábbra vette a figurát és 3 nappal hamarabb lelépett, amikor már semmi lényegeset nem forgattak. Szerintem nagyon jó színész én azért figyeltem fel rá, mert minden sorozatban olyan mintha nem is ugyanaz az ember játszana. Más sablon sorozatok nem is érdekelnek, de amiben ő szerepel mindig megnézem.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk