Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A csodálatos Pókember
- HBO, 06:00
Az élet Ricardóéknál
- Cinemax, 06:00
Ürömapám
- Filmbox Premium, 06:30
Mud
- Film Mánia, 06:35
Nyár a szőlőskertben
- TV4, 06:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Richard Riehle (76)
Ving Rhames (65)
Gabriel Byrne (74)
Bruce Boxleitner (74)
Stephen Baldwin (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
2022-es választás
Rock zene
Érdekességek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kémecském aaaaa
Pierre Niney aaaaa

 

Mr. Walter White hozzászólásai

Ugrás Mr. Walter White adatlapjára

1 2 3 4 5

Kaliforgia (sorozat) - Vélemények

2012-02-17 10:23.22
Láttam mind a 4 évadot, és az alapján írtam amit írtam. Azt hittem befejezték, korrekt lezárásnak tűnt az utolsó rész, és maga az évad is gyengébbnek tűnt mint az 1-3. ezért bizakodtam is. Ugyanazt éreztem mint amit a Ments Meg-nél, pár évad után átcsapott családi drámába, ami egy idő után unalmas lett...Ettől féltem a Californication-t is, ha már nem tudnak újat húzni, egyre több lesz az üresjárat és szenvedni fognak ezen az apja-lánya, anya-apa konfliktuson. De adok majd persze esélyt az 5. évadnak, nagyon élveztem eddig a sorozatot....


Dexter (sorozat) - 6. évad

2011-12-22 18:14.54
Én EJO-t raktam volna főgonosznak, Travis hamarabb kihullhatott volna. Bírtam Colin Hanks-et de sztem még van mit tanulnia...Viszont Bro Sam karakterét nagyon bírtam, az egyik legjobb döntés volt a behozatala a történetbe, sztem nagyon nagy hiba volt őt így és ilyen hamar kiírni, erre a kapcsolatra ő meg Dex között még lehetett volna építeni rengeteget...És ha már a vége, erőltetettnek éreztem az 5. évad végén hogy Deb nem kapta rajta őket, és most én nem bántam volna ha más lesz ez a személy aki meglátja, pl Sam ha még élne vagy akármelyik mellékszereplő. Persze baromira kiváncsi vagyok hogy hova viszik igy a történetet, mi lesz a következő lépcső.
Nem kedvelem ezeket az írókat, rengeteget hibáztak az évad során, főleg Dexter hanyagsága nem tetszett(magyarázat nélkül), és sok volt a fölösleges jelenetsor is, pl mi volt az értelme hogy Travis találta meg a kezet? simán kihagyhatták volna, mert úgy is Dex fogja majd törni rajta a fejét a köv évadban hogy ki lehetett...vagy pl amit az belinkelt olvasmányban lehet találni, hogy amikor a srác meséli Dexnek a videójátékot és hogy lehet majd lenni a Bay Harbor Butcherrel, erre Dex magában"én vagyok a B H Butcher" ugyan minek kell ezt mondania, hisz tudjuk már mióta?


2011-12-19 19:23.11
A vége tényleg juj volt, de maga az évad nekem csalódás :(
A főszál csak egy átlagos thriller story volt, többnek indult. A Gellar-es csavar kicsit elvette a kedvemet az évad végefele, addig élveztem. A vallással nem kezdtek semmit, nem értem miért hozták be brother Sam karakterét ha ilyen vége lett. Teljes összezavarodottság jellemezte Dextert is az egész évad során, ami nem lenne baj ha érezném hogy halad valahová az egész, pl hogy átveszi az irányítást a sötét énje vagy akármi. A Debra szál óriási csalódás nekem, nem értem miért kell szerelmesnek lennie Dexbe.
Végig nézem mindenképpen a sorozatot, mert rengeteget adott, de sztem ezt bekellett volna fejezni 5 évaddal
1 évad 10/10
2. évad 10/9
3. évad 10/8
4. évad 10/10
5. évad 10/7
6. évad 10/7


Kemény motorosok (sorozat) - Vélemények

2011-12-11 23:14.34
Hát vége! Úgy érzem kevés figyelmet kap a sorozat, többet érdemelne. Mindenkinek ajánlanám, az egyik legjobb a mostani kínálatból, bár még mindig a Breaking Bad mögött a listámon :)
Hát ez az évadzáró egy akkora csavarral indul, hogy tényleg csak pislogtam azon a bizonyos jeleneten, amikor Danny Trejoék kiszállnak a kocsiból és bemutatkoznak mint CIA ügynökök :) na ez csavar volt a javából, a Dexter 6. szezonjának alkotói tanulhatnának, ezt így kell csinálni, ilyen váratlanul, nem pedig lelőni már a 3. részben az egész poént. Így értelmet nyert az a jelenet is amikor nem ölték meg Tarát hanem csk betuszkolták a kocsiba. Sajnáltam viszont Gemma háttérbeszorítását, nem kapott most annyi teret Katey Segal mint eddig, igaz többet kaptunk most Juiceból, Bobbyból, meg talán Opieből is, a következőben talán Tig-en lesz a sor.
Kicsit sajna túl hamar fordult meg a világ főszereplőinkkel, ezt kicst erőltetettnek éreztem. Tara is túl könnyen belenyugodott a történtekbe, de sebaj lesz folytatás, látok is benne még szuflát mondjuk úgy 2 évadnyit, annyit még lehetne ilyen szinvonalon hozni.
És akkor a várós 5. évadról pár szót; lerakták az alapokat, nagyjából sejteni lehet miről is fog szólni. Tiget sztem elveszítjük az évad végefele, a gengszterbalhé miatt. Nagyon érdekes mellékszál lesz, és ha imáim meghallgatásra találnak akkor a feka főnök szerepére vmi nagyon ütős vendégszereplőt sikerül szerződtetnie Kurt Sutternek, aki ugye előszeretettel nyúl hozzá a Kemény Zsaruk szereplőihez....és ki volt ott az 5. évadban a vendégszereplő? naa? Mit gondoltok reménykedhetünk? :)


Amerikai Horror Story (sorozat) - Vélemények

2011-12-06 22:29.10
Ledarálta a 9 részt, eddig olyan 4,5 csillagnál áll. Nagyon bírom a karaktereket, szinte egytől egyik, talán az égett arcú pali akit hanyagolhatnának, a legjobb pedig egyértelműen Constance :)
Van egy olyan érzésem, hogy a nővér következő bejelentése Bennek az lesz, hogy az egyik baba váratlanul meghalt, a másikat pedig világra kell segiteni azonnal :)
huhh nagyon várós a 10. rész


Dexter (sorozat) - 6. évad

2011-12-06 22:16.46
6x10

Hát kicsit összezavarodtam, a Doomsday killer vonal, ami ugye a 6. évad fő szála nekem is kicsit összecsapottnak tűnik, mintha csak a képekkel, a brualitással akarnák elrettenteni a nézőt, semmi mögöttes tartalom. Jó persze ott van nekünk a vallás, de ezt is ugy érzem hogy egy kicsit belekaptak a készítők de nem mennek bele mélyebben, ugyanez volt a Nebraska résznél, amikor csak eg részre ábrázolták Dexter sötét oldalát aztán huss....bár kitudja ezek lehet hogy mind még előfognak jönni, és most csak lerakták az alapokat. (legyen így)
Úgy érzem a főszálat simán lezárják majd egy Dexter megöli Travist jelenettel, lehet hogy még egy-két durva gyilok megesik előtte, de nincs és sztem nem is lesz az az adrenalin ami megvolt az 1-4 évadban. Amiben bízok a 2 behozott mellékszál, remélem valami ütős dologhoz vezetnek majd....
Pedig jól indult az évad, mostanra sajna csalódnom kellett, bár van még 2 rész, én kitartok


Kemény motorosok (sorozat) - Vélemények

2011-12-03 16:49.54
4x13

Hatalmas rész volt, és már sajna csak 1 van hátra :(
Az a menekülés a fekák elől nagyon jó jelenet volt, kurva nagy zenével :) Összesűrűsödnek az események nagyon a végére, mi lesz még itt emberek! Katey Segal megint nagy volt, de Maggie Siff sem semmi, ütött a közös jelenet Jaxxel. Úgy érzem az évadzáróban lesz még halál, elég sok embernek van rá esélye....


Dexter (sorozat) - 6. évad

2011-11-29 11:34.43
Pedig jogos amit írt, ez így nem volt meglepetés. Sztem az emberek többsége tudta hogy ez lesz, te szerencsésnek mondhatod magad, hisz egy katarzissal több jutott neked. Igazából annyira nyilvánvaló volt az egész, hogy én azt vártam csavarnak hogy a készitők bedobják hogy mégis létezik....na az ütött volna! ez így annyira nem, de sebaj


2011-11-28 21:47.17
Én azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy idő előtt bevégzi Doomsday, és marad 2 részünk ami Dexter ügyére koncentrál majd inkább.


2011-11-28 21:23.18
Lehet hogy csak tényleg csodálja, de ez vezethet oda is hogy kiderülnek dolgok. Egyébként most már elég sok a lebukás esélye, gondolok itt a Trinity fiára meg a gyilkosságra a hotelnél, vagy a vizbefolytott pali. Sztem most kezdik lerakni az alapokat a következő 2 évadra, ami főleg a Dexter utáni nyomozásból, vagy a lebukás elkerüléséreől fog szólni. Lehet egyre több ártatlant kell majd megölni :)


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2011-11-28 21:16.06
Ez az utolsó jelenetsor nagyon odabaszott, ledöbbentett. Végre! Kezdtem kiábrándulni a sorozatból, hátha most felfelé indul meg


Kemény motorosok (sorozat) - Vélemények

2011-11-28 21:12.36
Szenzációs utolsó percek voltak, nagyon várós az utsó 2 rész. És azt hiszem Katey Segal mellet még az Opiet játszó színész megérdemelneegy jelölést, szenzációs volt ebben a részben.


Dexter (sorozat) - 6. évad

2011-11-28 21:02.01
6X9

Hát azért még van 3 részünk, szóval biztos hogy nem ez volt a nagy csavar, lesz még itt izgalom bőven úgy érzem. Én nem bántam volna, ha él egyébként, és ő az igazi főgonosz, így viszont marad nekünk Colin Hanks, aki egyáltalán nem rossz eddig, bár nazért nem egy John Lithgow. Persze az utsó részekben lehet hogy jobban rákoncentrálnak majd és nagyobb teret kap a bizonyításra, meglátjuk. A computerzseni meg tényleg nem csak ilyen töltelékkarakter, keverni fogja majd a szart rendesen. Debra és Quin sztem összefognak jönni bár ez a része a sorinak különösebben nem érdekel. Érdekesebb viszont a pszichiáterrel való eszélgetései Debrának, lehet hogy rájönnek közösen valamire, ha sokat elmélkednek a múltan :)


Csillagközi romboló (sorozat) - Vélemények

2011-11-23 17:18.44
Nagyon szépen köszönöm, lassan neki is fogok ugrani :)


Dexter (sorozat) - 6. évad

2011-11-23 17:17.26
Az öreg előtt nem volt semmi, szal lehet hogy érkezéskor mondta hogy ma nem kér semmit. Meglehet magyarázni mindent, de remélem nem szájbarágósan mutatják majd meg nekünk ezeket az apró jeleneteket, ha kiderül ténylegesen hogy még él. ha él :)


2011-11-23 12:43.37
Nem hiányzik neki hogy ilyesmi történjem és még rosszabb híre legyen az osztálynak a sok lezáratlan ügy után. Mondjuk tényleg valószínűbb hogy az öreget védi, majd meglátjuk


2011-11-23 12:36.21
Sztem Quinnt védi, ő csinálhatott valami hülyeséget bepiálva véletlenül


2011-11-23 02:55.38
Én még mindig nem érzem hogy egyértelmű lenne, mondom benne van a pakliban hogy épp ezt szánják meglepetésnek a készitők, mindenki elkönyveli hogy Gellar nem létezik csak Travis fejében aztán majd jön a meglepi :) Egyébként Trinitytől sztem még messze van(nak)


Csillagközi romboló (sorozat) - Vélemények

2011-11-23 02:51.50
Sziasztok, valaki megtenné és leírná ide hogy milyen sorrendben nézzem a sorozatot, gondolok itt a teljes filmekre, melyiket mikor nézzem hogy időrendben menjen minden? Válaszért előre is köszönet


A rejtély (sorozat) - Vélemények

2011-11-21 20:53.08
Sosem volt és sosem lesz az az odabaszós sorozat, de nézhető még mindig, egyszeri szórakozásnak megteszi. Jah és ne várjatok a szinkronra, eléggé elbaszarintották


Dexter (sorozat) - 6. évad

2011-11-21 20:50.58
4X8

Megint egy visszafogottabb rész volt, de nem baj kell ilyen is. Azért a következő rész promójában durván véres volt Dexter, vajon mitől....A magyar feliraton jót nevettem, Nebraskát Bivajbasznádnak kereszteték el, milyen lenne már amikor szinkronizálják a 6. évadot ezt a címet kapná a rész :D


Kemény motorosok (sorozat) - Vélemények

2011-11-17 10:37.12
Tara hát nemtom, sztem akkor kivették volna most, miért élte túl akkor? de persze minden lehet, még az is hogy öngyi lesz :)


Dolgok, amik nagyon idegesítenek

2011-11-17 10:29.02
Hát srácok valaki erősítsen meg hogy a hír nem igaz, mert menten felrobbanok :( Azt hallottam most már nem egy embertől, hogy Orbán kérvényezni fogja, hogy ne adjanak munakvállalói engedélyt a magyaroknak az EU-s országokban. Valaki írjon pls hogyez csak vmi pletyka! Mert én nem szoktam politizálni, de ami sok az sok! Eddig nem érdekelt hogy lepusztitják az országot, meg kiszivják a még megmaradt vért is az emberekből otthon, mert én angliában élek már egy jó éve, ezért nem érint úgy a dolog. De van egy öcsém és egy apám otthon, akik küszködnek, mert szopatják őket mindennel, chipsadó minden szarra, jövőre készülj fel el se finghatod magad anélkül hogy meg ne basznának! Nevetséges az egész! A tervem hogy testvéremnek segitek kijönni ide és munkát találni jövő márciusba, apánkat pedig majd innen segitjük, ketten azért jobban menne...De ha ez a hír igaz, elmehet az összes a büdös picsába :(


Dexter (sorozat) - 6. évad

2011-11-16 17:07.08
Hát nem tudom, én azt hittem hogy Dexter kis kitérője jobban elnyúlik majd, de így ez csak egy kis mellékszál volt, ami jó volt de nem bír különösebb jelentőséggel. Ez egy kisebb csalódás most nekem, azt hittem Dexi őrjöngeni fog :D


Kemény motorosok (sorozat) - Vélemények

2011-11-13 21:56.13
6X10

Na végre! Eddig nem nagyon irtam ide, mert úgy éreztem hogy lassan csordogál a történet, valahol ugyanazt éreztem mint a Breaking Bad-nél, hogy nem akar beindulni az egész. Hát most itt is megkaptam rendesen! Volt már halál is bandában amit nagyon hiányoltam, remélem lesz is még az évad végéig; Juice-nak, Bobby-nak és Claynek úgy érzem van is rá esélye, bár utóbbit nem valószínű hogy kiveszik a sorozatból. Szóval ez a 10. rész ütött de rendesen, pörgött ezerrel. Maggie Siff fejlődik, szép volt az a kifakadás a kórházban, de akitől gyorsabban vert a szívem az megint csak Katey Segal, ez a nő valami elképesztő tehetséges, kár hogy nem építenek rá többet, bár biztos fognak még jó jeleneteketírni neki. Ez a fight Clay-el! huhhh...ja igen a volt seriff halálára is látok némi esélyt, ha Clay mégjobban beindul. Opie hogy nézett már amikor Jax közölte vele a hírt, remek pillanat volt. Ezt a szinvonalat várom az utolsó 3 részre is és akkor nagyon várós lesz a következő évad :)


Dexter (sorozat) - 6. évad

2011-11-08 17:24.51
Huhha, aztamindenit! :) Hát eddig a 6. évad tényleg pörög, talán jobban élvezem mint anno a 4.et. Nem tudom, most akkor hogy áll a dolog? lesz 7. is? nem lehetséges hogy most a 6.-al befejezik? Mert most nagyon elindult valami it, amire nem is számítottam, Dexter karakterére hegyeződik ki most a dolog, és úgy néz ki a Doomsday tényleg csak egyfajta mellékszál...hát nem semmi! Erre nem számítottam, azt hittem pont fordítva lesz, hogy lassan elkezdik más irányba terelni a karaktert Sam segitségével és mondjuk a következő évadban lezárják a sorozatot. Tényleg remek színész Michael C. Hall, ez a kitörés valami félelmetes volt, és a meglepetésvendég a végén hát ütött :) Láttam a következő rész promoját és hát jobban várom mint eddig. Lehet hogy Travis megváltozik, legyőzi a sötétséget beengedi a fényt, de Dexter ennek ellenére kinyirja mert már baszik a szabályokra :D


2011-11-01 12:23.47
6X05

Nem ütött akkorát ez a rész, mint az előző kettő vége, de hiányérzetem nem maradt, eddig úgy érzem remek a 6. évad, főleg a jól eltalált új karakterek miatt.
Bírom az új fekát is hogy mindig beszól valamit amit nem kellene, ráadásul pont a legrosszabb embernek :D
Nagyon úgy érzem hogy Brother Sam segít majd Dexternek megváltoznia, bár lesznek még mellékvágányok ebben a barátságban, főleg mikor megtudja ki is Dexter valójában.
Jó volt a találkozás Doomsday killer 2-vel, és bizony most már úgy érzem hogy él az 1. számú is. Ügyes nagyon ügyes dolog ez az alkotóktól, lehet hogy nem lesz nagy jelentősége a dolognak és csak egy kis apróság a storyban de nekem nagyon tetszik ez, hogy nem tudom eldönteni hogy meghalt vagy él. A legtöbb thrillerben az ilyen csavarokat 10 perc után kiszagolom, na itt ez most elgondolkodtat rendesen, respect ezért :)
Quinn karakterét bírom, mindig is bírtam, most jól belekefélt az ügybe mondjuk :D
Érdekes dolog hogy ennyire a vallás a fő témája ennek az évadnak, és nagyon tetszik. Kiváncsi vagyok mi a terv, hogy akarják kiírtani az emberiséget EJO-ék :) valami nagyon durva dologra számítok majd az utsó 2 részben :)


2011-10-27 11:28.45
Meglátjuk :) remélem nem így lesz, de ha igen, akkor itt a bizonyíték hogy látom a jövőt :D


2011-10-27 11:12.22
akarom mondani öreg :D


2011-10-27 11:11.47
Van egy elméletem, és előfordult már hogy igzam van szóval
SPOILER

Ugye lassan már túl egyértelmű hogy az üreg már nem él, mi van ha pont az lesz a csavar hogy mégis? Szépen lassan mindenkinek az jön le hogy már meghalt, és mondjuk az utsó részben mikor Dex megöli Colin Hankset és azt hisszük vége, előjön EJO a semmiből és hoppá Dexter látja őt. Egyébként zényleg 50 % esély van rá, mert eddig konkrétan semmi sem támasztja alá hogy nem élne. Pl a pincérnőnek már mondhatta a megérkezéskor hogy ő ma nem fogyaszt semmit, és azért van a háttérben végig hogy ne bukjon le vagy hogy kitanitsa rendesen a fiút.


1 2 3 4 5

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk