Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Zsoldoskatona
- AMC, 10:25
Gravitáció
- Film Café, 10:50
A herceg asszisztense
- Izaura TV, 11:00
Think Like a Dog
- RTL Három, 11:00
A nagy balhé
- Film Mánia, 11:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Richard Riehle (76)
Ving Rhames (65)
Gabriel Byrne (74)
Bruce Boxleitner (74)
Stephen Baldwin (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Titanic (1997) - Vélemények
2022-es választás
A majmok bolygója - A birodalom - Vélemények
Kivérző szerelem - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Legeslegjobb barátok aaaaa
Gal Gadot aaaaa

 

Fallen Prince hozzászólásai

Ugrás Fallen Prince adatlapjára


The Walking Dead (sorozat) - Vélemények

2016-11-26 19:29.53
Tulajdonképpen igazad van! Valószínü nem abból állna a dolog, hogy "de jó, hogy csatlakoztál Daryl, igyunk egy sört! "
Negan valószinü kinyitatna vele egy alexandriai embert csak, hogy biztosra menjen! Mikor Negan kérdezte tőle (Rick által) , hogy van e kedve maradni, nem véletlenül nem akart!
Én Egy reális kiutat látok számára, mégpedig azt hogy Carl úgy dönt ott marad helyette! Nincs más verzió...
Szerintem


2016-11-25 22:04.21
Nem ismerem a képregny nagy részét, sőt mondhatni foszlányokat csak! De valószínü, hogy Carl kapni fog egy jó alapos leckét "Neganból" (és nem a fejetbezúzós részéből! Jesus meg valahogy, elmenekül a szokásához híven! Én Daryl-re leszek kíváncsi, hogy meddig állja a sarat, mert az biztos, hogy küzdeni fog! Tudom a rajongók csalatkoznának benne, de normális ésszel, azt tartanám reálisnak, ha csak kamuból is, de behódolna!Nem tudom milyen nagy csattanót tartogatnak a fél évad fináléra... de ahogy most haladnak az események, az évad végére lehet számítani a. "Nagy összeállós fellázadunk" évad záróra!


2016-11-25 21:50.54
Tényleg jó hozzászólás kár , hogy Dobsony Carl- ra értette a "Charles Bronson" hasonlatot, és nem Berkley-re! De amúgy ezen kívül minden stimmel! Véletlenül nem volt közöd a Dragon Ball: Evolution címü "nagysikerü" feldolgozáshoz?? Mert abban is hasonló nagyszerű párhuzamok találhatóak az anime alapjaihoz?!


2016-11-24 21:09.00
Sajnos, nem ismerem a színész egyéb szerepeit!
Az viszont biztos, hogy többen szeretnék mihamarabb holtan látni, érthető okokból!
Viszont remélem, azért, hogy addíg kitart amíg a három tábor egyesíti erejét és nekimennek a "Neganoknak" !
Viszont az szerintem előre könyvelhető, akármilyen "kedvezőek" a jelek, hogy Maggie el fogja veszíteni a babát!
Nagyon szomorúak leszünk meg minden, de sajnos így kell lennie!
Viszont cserébe biztos, hogy egy új Bad ass Maggie fogja erősíteni a csapatot!
A kérdés már csak az, hogy Alexandriát, vagy Hilltop új vezetőjeként köszönthetjük!
Mindenképp érdekes dolgok következnek, szerény véleményem szerint! :)


2016-11-21 20:43.47
Egyrészről szerintem tudják, csak nem mondják ki. Másfelől amikor Maggie- vel mentek (6x16) pontosan tudták, hogy mi az uticél, ezért tudták őket csapdába csalni!
Mint most is,tudják mi a helyzet csak a jelenlétükkel erősítik, hogy ez nem jó irány Hilltop- nak!
Gregory egy önelégült barom, de nem teljesen faék!
Az ő szemszögéből nézve, ha nincs egy erős szövetséges vagy szövetségesek teljesen logikus a lépés! Rick-ék nem teljesítették a beigért "szabadságot" , tehát abból kell alkotni ami van!Negan- ék nyilvánvaló sejtik, hogy lehet szövetkezés a hátuk mögött, és ezt foggal körömmel próbálják megakadályozni!
Spoiler:
Ebből a részből azonban kiderül, hogy ez szinte lehetetlen!


2016-04-19 21:40.08
Nos, elég sokat ültem az évad finàlén (6), de most úgy gondoltam megosztanàm az elméletemet!

SPOILER veszély, erősen indokolt! :D

A meglàtàsom szerint 3 személy van egyértelműen veszélyben! Kezdjük visszafelé:
Eugene: megvolt a búcsú, àtadta a lőszergyàrtàs receptjét, és bàr semmi jelentősège nincs a történetben, a karakter nagyon sokat fejlődött, (magàhoz képest) DE iszonyat gyenge húzàs lenne a halàla, szerintem nincs olyan fan aki azt mondanà kàr érte, nem igazàn tenné szàmomra ezt a Negan figuràt egy "főszemétlàdàvà" ha ezzel rukkolnànak elő...
Abraham: szintén búcsú, csalàdtervek Sasha-val ( köszönjük nem kérünk belőle, Judith èppen kitölti ezt a rèszt maximàlisan) egy fokkal jobb választàs lenne! Viszont egy ilyen kemény fickò... Megalàznàk a karaktert, ha térdenàllva agyonvernék! Ő egy sokkal dràmaibb önfelàldozós kemény küzdelemben lehetne jól, hogyismondjam megölni! De így ez, szànalmas lenne az írók rèszèről!
Na de ugye elérkeztünk a legideàlisabb hullajelölthöz!
Glenn: Az évad soràn nem egyszer temettük a fickót, és valami csodàlatos módon, mindíg megúszta, mondvàn
-Á hàt nekem nem ilyen lagymatag halàlt szàntak! ÉS igen, képregèny ide, felturbózott hang anyagok oda, na meg persze a kiszàmolós vège, vagy Carl kalapjànak àllítólagos àrnyéka!
A legjobb húzàs Glenn baràtunk halàla lenne, több okból is!
Már régész rég nem az a talàlékony ügyes kis talpraesett karakter akit az első két... Na jó hàrom évadban megismerünk, nem tudom hogy szàndékosan rontottàk el, vagy csak véletlenül lett ilyen végtelenül ömlengős és semmitmondó a szereplő! Persze ez is egy célközönsèget szolgàl ki az úgymond "romantikus" szàlat. De személy szerint rosszúl vagyok màr a Maggie-zèsètől! Ha van egy kis vér a pucàjukban és a "Negan monológot" egy az egyben àtvették a képregényből, a végét se hagyjàk annyiban! Meg a màsik hogy ne legyenek màr halhatatlan "elsőèvadótaszerepelek- féle halhatatlanok!!! Màsrészt ha màr szóba került (nem mint jelölt :D )
Maggie: neki ez lenne az utolsó csepp akit elveszít a szerettei közül, gondolom azt senki nem is feltètelezte hogy megmarad a baba (mint írtam koràbban bőven elég a meglévő kicsi Judih)
Szóval Maggie- ből lehetne egy ilyen... hàt hogy is mondjam... Egy Carol! De nem ez az Elb...ott Carol akit most làttunk, hanem egy olyan amilyet a 6.-ik fèl évadig làthattunk! Mert most annyit nem érdemel, hogy írjak róla! Az egyik legjobban felépített karakterből egy ilyen nem is tudom, hogy mondjam... Kb visszafejlődött a màsodik èvados szintjére! Remélem visszatér olyannà amilyen volt nemrègiben!
De ha megmerik lèpni hogy véletlen a homokos csávóra kerül Lucille veszèlyesebbik vège, nagyon nagyot fogok csalódni! De az elègedetlenkedők kedvèèrt elmondanàm végezetül, hogy töretlenül a sorozat rajongója maradtam, maradok, és remélem mèg jó sokàig az is lehetek!


Benjamin Button különös élete - Vélemények

2011-07-29 20:22.34
Tudjátok pont ez a lényeg, én most néztem meg!Az első komment 2008 10 03. Az idő nagyon is relatív. Nagyon drámai a story nem is vitatom, van egy két dolog aminek a megjelenítésében máshogy jártam volna el, de... Összességében egy nagyon jó és elgondolkodtató filmet láthattunk, sok helyen jegyzetelhettük volna az élet nagy igazságait. Biztos vagyok benne, hogy sokan átértékeltük, az életünket( még ha csak pár percig is). Nagíszerű alkotás!!!


Keresek egy régi Scifi-Horror filmet

2011-02-02 22:42.46
ájjj! nem sajnos, viszont megnéztem azt a Re animátort azért nagyon jó volt! Valóban vannak "hasonlóságok" az általam keresett filmmel de nem ez az. Ami még jellegzetesség a keresett filmben(és ez a mai napig megmaradt bennem,azóta is ezen röhögök) hogy van egy forma akit úgy nyírnak ki benne hogy szó szerint MAJDNEM kihúzzák az egész gerincét és mikor feléled Úgy néz ki ezáltal mint egy zsiráf és úgy járkál XD.


2011-02-02 00:01.40
Huh! Nagyon jók vagytok ebben a film barkóbában :) De szerintem én most feladom a leckét ha megengeditek. Kb 15 éve ha nem több láttam egy filmet, de azóta sehol semmi nyoma. A story a következő: Van egy srác meg egy csaj aki felmászik egy labor vagy mifene tetejére és ott meglesik ahogy egy tudós életre kelt egy halottat. Gondolom nem nagyon lepte meg öket a dolog mert utána mentek a dolgukra (motorral). Aztán egyszercsak hatalmas bukta a motorral, és a csaj meghal. Csávókám rőgtön ki is eszeli hogy feléleszti a lányt a nemrég látott módszerrel, csakhogy amit nem tudtak hogy miután ezek a halottak felélednek elkezdik a tipikus zombi effektust produkálni és mindenkit kinyírnak ( egy két tagot elég mókásan) a dolog pikantériája,hogy a széttrancsírozott humanoidok is persze újra "életre" kelnek.Ha valaki ismeri előre is köszi!


Dragon Ball Z (sorozat) - Kedvenc harcosod

2011-01-14 21:17.07
én nem olvastam a mangát, de valöszínünek tartom h Tensin azért nem szerepel túl sokat A Boo saga-ban amiért a Yamcha meg Krilin stb sem. Töltelékszereplők lettek, fokozatosan leépítve a szériában. Azon kívül hogy jó barátok semmi értelme a jelenlétüknek mert finoman fogalmazva nagyon gyengék A Z ellenségekhez!


Dragon Ball Z (sorozat) - Kedvenc párbajotok

2011-01-14 20:58.28
A legjobb párbaj:
Vegita vs Cell

teljesen egyértelmű :D


Pihenő a pokolban - Ne nézz hátra! - Vélemények

2010-11-05 19:46.36
Legjobb jelenet: A Wc Foglaaaaaaalt!! XD XD


Időbűnök - Vélemények

2010-10-10 22:44.56
Van egy film ugyanezen a storyn alapszik, a címe Bermuda háromszög. Bár lehet h az már ennek a filmnek az Amcsi nagy költségvetésű feldolgozása :DD



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk