Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Élve vagy halva
- Duna World, 11:25
Egy alagút Kínába
- Filmbox Extra HD, 12:00
Viadukt
- Magyar Mozi TV, 12:05
Lorax
- HBO2, 12:05
Elveszve a vadonban 2. - Túlélni a Szerengetit
- Film4, 12:15

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Harvey Keitel (85)
Samantha Morton (47)
Robert Pattinson (38)
Brian Geraghty (49)
Siobhan Fallon (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
Harvey Keitel - Vélemények
Box Office
Melyik színésznővel/színésszel feküdnél le legszívesebben?
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
A dolog aaaaa
Gia Carides aaaaa

 

Gladiátor63 hozzászólásai

Ugrás Gladiátor63 adatlapjára


Alessandro Preziosi - I vicere

2015-06-27 23:30.00
Kedves Andilinka, még ritkábban járok mostanában erre, de biztosan észre vetted. godsave@freemail.hu -ra írj, majd valami megoldást tudunk találni, mivel feltölteni én nem szoktam. Üdvözlettel, gladiator


2015-05-02 22:05.48
Ciao Andilinka! Szívesen segítek Ale filmjeiben. Sajnos ritkán járok erre és nagyon ritkán nézem a freemailemet, ezért ha írtál, elnézést ha nem ment válasz. Keress meg és megteszem, amit lehet. A Vicere/Az alkirályok szintén pazar tőle, jó választás. Ale per sempre!


Szerelem és vérbosszú (sorozat) - Vélemények

2014-03-12 20:58.13
Kedves Érdeklődők! Én minden részt rögzítek a sorozatból dvd-re, feltölteni egyenlőre nem szoktam de talán tudok segíteni, ha megkerestek privátban.


2014-01-09 12:05.42
Kényeztet minket ez az év Preziosi filmekkel, bár jöhetne tőle sokkal több is. Én az EDR fórum moderátoraként és Ale sajtójának követőjeként néha váltok egy-egy e-mailt a Közönségszolgálattal, jó lenne, ha időtök engedi, akkor ti is jelezhetnétek nekik Ale további filmjeivel kapcsolatban, hátha kedvet kapnának a többi filmjéhez ill. mini sorozatához/Il sangue dei vinti, Edda Ciano e il comunista vagy az Il Capitano filmjeit is jó volna szinkronosan látni. A mai film miatt már 1,5 évvel ezelőtt e-maileztünk és végre itt van. A filmhez jó szórakozást kívánok minden Preziosi rajongónak! Egyébként a RAI UNO is ad most egy 6 részes sorozatot, amelynek a jövő heti 3-4. részében lesz látható Ale, ha valaki olaszul is nézne velemi valami újat, Gli anni spezzati, ebben bírót fog alakítani 01.13-14-én este 21:00-tól. Mindenkinek B.U.É.K!


2014-01-01 01:29.29
Aki szereti az igazán igényes olasz mozit, annak jó szívvel tudom ajánlani ezt az olasz sorozatot. Modern Monte Cristo történetnek is reklámozták az olaszok, de annál sokkal izgalmasabb és összetettebb ez a történet, hiteles, szenvedélyes színészi alakításokkal. Aki szerette Alessandro Preziosit az Elisa Di Rivombrosában vagy a Szent Ágostonban, az most sem fog csalódni. Csodálatos lehetőség, hogy szinkronizáltan is láthatjuk végre!


Szerelem, pasta, tenger - Vélemények

2012-04-22 01:29.48
A film szerintem szenzációs, a maga nemében páratlan. Apróbb és nagyobb drámákkal a mai olasz társadalomban, rendkívüli színészi játékkal és üdítő, izgalmas karakterekkel. Finoman árnyalja a másságot, a jóízlés határain belül érzékelteti az érzelmeket, nem véletlen, hogy nem tudják levenni a Kino mozi műsoráról és pár helyen már vidéken is vetítették, a dvd kiadásáról nem is szólva. A címet én sem szerettem, az olasz címet nyugodtan lefordíthatták volna, megértette volna mindenki, hogy mire utal. A zenéje is fantasztikus, vagyis Preziosi rajongóknak/Elisa di Rivombrosa, Szent Ágoston, Commissario di Luca, Vanília és csokoládé, Pacsirtafarm, stb. kihagyhatatlan. A magyar mozinéző közönség szerintem van annyira igényes, hogy értékeljen egy átlagosnál sokkal jobb európai filmet.


Alessandro Preziosi - Vélemények

2011-01-22 23:40.02
Ma volt néhány kép az olasz sajtóban, reméljük, hogy csak civakodtak, féltékenység és ilyesmi, Preziosi nyilatkozott is a saját fórumán erről, a fotók alapján most nekem úgy tűnik, hogy rendben vannak.

[link]


Szerelem, pasta, tenger - Vélemények

2011-01-22 23:36.32
Én már láttam párszor olaszul a filmet, és bár nagyon sok szerelem/titkolt és bevallott, rengeteg pasta/mivel egy tésztagyárosról és családjáról szól, és picinyke tenger van benne, nem indokolja a magyar címet, de ennek ellenére szerintem a film szenzációsan jó, rendkívüli színészekkel, nagyon jó karakterekkel, bravúros történettel, humorral és csodás zenével megspékelve, a címet igazándiból jól elszúrták. A történethez remekül illett volna a Kósza aknák cím, az élettörténet, amit elmesél egyértelművé teszi majd. Ezzel együtt remek hír, hogy vetítik nálunk, mivel Alessandro Preziosi is játszik a filmben/Elisa di Rivombrosa, Aki ellopta a Mona Lisát, Commisario di Luca, Az alkirályok, Szent Ágoston, Pacsirtafarm, Vanília és csokoládé főszereplője/ és az ő neve Olaszországban is garancia a jó filmre, nem véletlen, hogy 2010-ben szinte díjesővel jutalmazták a szerepeiért.

Tehát a filmet én jó szívvel csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy igazi szórakoztató de emberi kikapcsolódásra vágyik egy cseppnyi Itáliával fűszerezve.


Szent Ágoston (2010) - Vélemények

2010-12-25 20:50.52
Preziosi kedvelőinek a film kihagyhatatlan. Megható, hiteles, élvezetes. Emberi drámák egy szépen megkomponált, csodálatos filmben fantasztikus színészekkel. A Rai már vetítette, nagyon sok szakmai díjat nyert, csak ajánlani tudom mindenkinek.


Alessandro Preziosi - Vélemények

2010-12-25 19:15.13
Örülök, hogy téged is megragadott. Preziosi korunk egyik legnagyobb, legsokoldalúbb színésze. Idén 7 nívós olasz és nemzetközi filmes díjat kapott, remélem, minél több filmben láthatjuk itthon, modern szerepekben is kimagasló a játéka.


Egy befejezetlen élet - Vélemények

2010-11-14 08:51.20
Redford filmjei nem mindig könnyűek. Én kétszer megnéztem a filmet mire tudott rám hatni. Nagyon mély dolgokat boncolgat, szerelemről, családról, barátságról és felelősségvállalásról. Hogyan tud élni valaki azzal a tudattal, hogy túlélte a gyerekét és túlélte a szerelmét? Mindenképpen elérte azt, amiért elkészült, hiszen beszélgetünk róla. Azzal egyetértek, hogy színészileg nem a legnagyobb feladat de szerintem itt a történet a lényeg. A medve nagy ötlet benne, hogy nem csak beszélnek róla de számtalanszor meg is jelenik. Én mindenkinek csak ajánlani tudom.


Egy zseni árnyékában - Vélemények

2010-08-31 21:03.40
Nagyon érdekes és elgondolkodtató film, az bizonyos, hogy nem lehet csak úgy túllépni rajta.

Sajnos nem találom, megjelent ez valaha dvd-n?


Robin Hood (sorozat) - 2. évad

2010-05-24 11:07.58
Sziasztok. Keresem a 2. évadot feliratozva vagy szinkronosan. Tudnátok ebben segíteni? Gyermeknapra szeretném beszerezni, az első és harmadik évad dvd-n már megvan, gondolom itthon a másodikra még rengeteget kéne várni. Köszönet előre.

Szerintem a Robin Hood feldolgozásokban egyébként nem annyira gyenge ez a sorozat mint a híre, de nagy hibának tartom M. halálát, hihető romantikus szál nélkül nem olyan már az egész.


Jane Eyre (sorozat) - Vélemények

2009-12-06 21:48.40
Gyorsabb volt a gép mint a kezem, bocsánat.

A Wired Toby egyik aránylag új filmje, szeretném megkérdezni, látta -e már valaki? Karácsonyra fogom megkapni.


2009-12-06 21:47.22
Wired


Lost in Austen - Vélemények

2009-09-14 23:29.21
Mint a romantikus könyvek és filmek hűséges elkötelezettje érdeklődve olvastam soraitokat. Szerintem a film hatalmas ötlet... amikor először láttam, én is tele voltam fura és kétes érzésekkel, aztán megnéztem pár nap múlva ismét és utána már tudatosan az eredeti 1995-ös filmet követően, hogy minden totál friss és élő legyen, így nekem nagyon tetszett. Nagy feladat volt a színészeknek és nagyon ügyesen megoldották, olyannyira, hogy számos esetben már azt sem tudjuk azonnal felidézni, melyik filmben volt Wickham és Mr. Bingley az, aki. Vagy éppen melyik Mr. Collins volt a legtaszítóbb? Számomra azért Colin Firth nem az a fajta színész volt, aki mindent vitt, így el tudom fogadni az új Mr. Darcyt a 2005-ös verzióhoz képest pedig határozottan állíthatom, hogy az új formáció javára.


Szólánc (földrajzi nevekkel)

2009-07-19 14:44.59
Ankara


Alessandro Preziosi - Vélemények

2009-05-15 23:06.42
Ha van kedvetek beszélgetni a sorozatról vagy Alessandro Preziosiról, akinek szinte minden filmjét beszereztük már külföldről vagy a netről letölthető verzióban, szeretettel várunk benneteket az egyetlen magyarországi EDR fórumon, az index-en.


Alessandro Preziosi - I vicere

2009-05-15 23:00.51
Nagyon örülök, hogy Ti is láttátok Preziosi másik filmjét, a Vicerét. Mivel nekem 2 éve a kedvenc színészem, enyhén szólva is elfogult vagyok de jó érzéssel tölt el, hogy benneteket is megragadott ez a nehéz film.
A Vicere-ben Consalvo azaz Preziosi egy gazdag de rideg családban nő fel, ahol a pénz és a férfiak diktálnak és egyedül az édesanyja és a huga az, akitől szeretetet kap, az anyja tragikus, korai halála után tökéletesen eltörik benne valami és pillanatok alatt kiég belőle minden, ami jó és nemes volt. Szerintem hiába is harcol önmagával, az a rettegett és szadista gyerekkor rányomja bélyegét az egész életére és tulajdonképpen halvány másolata lesz a gyűlölt apának, amitől egyáltalán nem boldog de el kell fogadnia. Legalábbis az én olvasatomban így jött át a történet, a film minden szempontból bravúros volt szerintem, rendezés, kosztümök, színészi játék és zenei szempontból is.

Filmjei nagy része letölthető a neten vagy megrendelhető külföldről az olasz oldalakon.


Vanília és csokoládé - Vélemények

2009-05-15 22:44.39
Bár ez a film Alessandro Preziositól egy valóban apró mellékszerep, hidd el, hogy nem csak az Elisa di Rivombrosában őrjítette meg a nőket... mi az EDR hazai fórumán már szinte minden filmjét beszereztük, megnéztük és kibeszéltük (Il Capitano 1-2/rendőrsztori de romantikus szállal, Commissario di Luca, Gioconda/film a Mona Lisa elrablásáról, Vicere, La Masseria) és kiutaztunk Milánóba is március végén, hogy még láthassuk a Hamletben. Mivel nemcsak filmszínész hanem színházban is játszik. Preziosi színpadon is hihetetlen, mellesleg nemcsak az előadás főszereplője hanem művészeti vezetője is volt.
Az EDR valóban egy igazi remekmű, egyetértek veled de Preziosi minden főszerepe az. Találkoztunk 2x is vele Milánóban és az életben is ennyire karizmatikus, kedves mint a szerepeiben. Jó lenne hinni, hogy egyszer talán a filmjeit elkezdik itthon is felfedezni, moziban, tévében vagy akár dvd-n, hiszen Olaszországban is igazi kincsként kezelik, mivel szinte bármit hitelesen és fantasztikusan el tud játszani. Vittoria Puccinival egyébként nyáron lesz Caprin az esküvőjük és ha követted esetleg a róluk szóló híreket, ez a szerelem valóban beteljesedett, már van egy 3 éves kislányuk is, Elena.


Capri - Az álmok szigete (sorozat) - Keresem

2009-04-14 21:09.11
Ciao Anacapri,
Írtam neked nemrég, bocs a késedelemért de Olaszországban voltunk és nemrég értünk csak haza.


2009-02-08 00:50.17
Ciao. Sajnos technikai hibák szóltak közbe és keresem a Capri 2. évadának összes részét dvd vagy dvd közeli minőségben. Időbeállítással próbáltam rögzíteni az eddigi részeket és sajnos a kábel tv szolgáltatók miatt 2 rész kimaradt, egyiket pedig jóval előbb kezdték és hiányzik belőle pár perc. Kérlek, segítsetek. Költségeket vállalnám. Nagyon fontos lenne. Köszönök minden választ. Cserébe fel tudom ajánlani a komplett első évadot vagy az egész filmes gyűjteményem listáját.


Mansfeld - Kérdések

2007-05-20 19:26.57
?


Timothy Dalton - Keresem

2007-05-20 19:24.30
Timothy Daltont én is nagyon szeretem, sajnos az említett filmje nincs meg de remélem, sikerül megszerezned.


Jane Eyre (sorozat) - Vélemények

2007-05-20 19:18.50
port.hu fórumán hirdette valaki a Jane Eyre fórumon, én is tőle vettem a szinkronos Jane Eyre-t, a film a maga nemében páratlan, Toby egy csoda, Ruth pedig elragadó volt az én ízlésem szerint.


Anyegin - Vélemények

2007-05-15 21:00.31
Nagyon elfogult vagyok, mert nagy kedvencem korai filmje az Anyegin (Toby Stephens a Jane Eyreből)a film azonban bennem kétes érzéseket ébresztett, sokkal jobban meglehetett volna csinálni, de voltak nagy pillanatok amelyért érdemes megvenni dvd-n, ha bárki tudja, hol kapható, kérem jelezze!!!


5 legszexibb színész

2007-05-15 20:57.37
Nálam is változik, de nem egyetlen film alapján, hanem összességében:

1. Toby Stephens
2. Sean Penn
3. Russel Crowe
4. Robert de Niro
5. Al Pacino


Ki a kedvenc színészed? - TOP 10

2006-12-21 23:33.12
Sajnos nincs annyi időm "mozizni" mint szeretném, de az én top 10-em ők:

1. Russell Crowe
2. Al Pacino
2. Robert de Niro
3. Sylvester Stallone
4. Mel Gibson
5. Andy Garcia
6. Kevin Kostner
7. Bruce Willis
8. Richard Gere
9. Sean Connery
10.Jack Nicholson

Nők:
1. Julia Roberts
2. Sandra Bullock
3. Renée Zellwegger
4. Meryl Streep
5. Goldie Hawn


Autogramok

2006-12-21 22:35.46
Bocs, nem tudok már hová írni. Rendeltem karácsonyra filmeket, visszaigazolta a filmkatalogus.hu de az érdekődő e-mailem visszapattan hogy nem létező cím. Számítsak rá szerintetek ha két napja postázták vagy hagyjam a csudába? Jól nézek ki, ha nem fut be holnap. :((


Ki milyen idős?

2006-12-18 18:50.26
Kennedy halálának évében születtem


Multi Kollagén tudnivalók és vásárlás

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk