Kvízjáték online és ingyenes
Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Kosarad tartalma
A kosaradban 1 DVD van.
Mozgasd az egeret ide, és megmutatjuk tételesen a tartalmát!
Rendelésed véglegesítése

Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-06-06
A figyelők
Az arcuk mindig előttem lesz
Bad Boys: Mindent vagy többet

2024-05-30
A szirén
Amikor leszáll az éj
Anyai ösztön
Garfield
Gekijoban Haikyu!! Gomi Suteba no Kessen

2024-05-23
2550
A Hold Sötét oldala
Furiosa: Történet a Mad Maxből

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Dűne - Második rész *Import-Angol hangot és Angol feliratot tartalmaz* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A legnagyobb showman
- SuperTV2, 22:25
Watchmen - Az őrzők
- Viasat Film, 23:00
Csúcshatás
- Paramount Network, 23:00
A briliáns csel
- Mozi+, 23:15
A tenger vadjai
- Film Café, 23:25

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Mark Wahlberg (53)
Ron Livingston (57)
Szarvas József (66)
Jeff Garlin (62)
Ryan Hansen (43)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
Shaft (2019) - Vélemények
Jellemző mondat, esetleg rövid párbeszéd - melyik filmben hangzott el?
- Filmes Sámánok Rendje -
Ördögűzés Molly Hartley üdvéért - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Az akolitus aaaaa
Mark Neveldine aaaaa

 

Heloise D Brightmore hozzászólásai

Ugrás Heloise D Brightmore adatlapjára


Impromtu - Vélemények

2010-03-10 20:41.39
Én most láttam először ezt a filmet, mégis, azonnal beleszerettem.

Mindenkinek meg van a saját véleménye, melyet természetesen következmények nélkül kinyilváníthat, de azért arra mindenki számíthat, ha valamiről negatívat mond, lehet mások, akik ugyan azon dolgot szeretik, valószínűleg nem fogják ezt jó szemmel nézni. Az ember már csak ilyen.

Szerintem, a filmre visszatérve, egyszerűen pazar lett. A szereplőválogatás, a történet fő fonala, de mindenek felett MRS. Sand felettébb lenyűgöző szenvedélye, amelyet Chopin iránt viseltet. Mindent visz, ahogy ők ketten egymással viselkednek, beszélnek, még a veszekedéseik is teljesen élethűek. Én még azt is elhiszem ,hogy ez így 100%-ig igaz. Összefoglalva, minden elismerésem rendezőnek, a színészeknek, a producernek, a forgatókönyvírónak és az egész stábnak. Azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül c(-:


J. R. Ward - Fekete Tőr Testvériség

2010-03-08 15:39.12
Nos igen, Jhon és Xhex nem egy átlag páros. Amit így olvastam a net-en, angol oldalakon, nagyon jónak ígérkezik az biztos. De Qhuinn kötetét is nagyon várom. Igazából nem tudom mihez kezdek, ha egyszer csak vége lesz a sorozatnak. ÁÁÁÁh, erre még csak gondolni sem akarok c(-:


2010-03-03 16:40.44
Most olvasom a Megváltott szeretőt. Mondjátok, hogy nem igaz, hogy Blay meleg. Mármint persze lehetne, ha Ward nem tervezne egy Blay kötetet, de tervez, megmondta, csak nem egy meleg srácról fog szólni. Valaki nem tud valamit? Kérlek nyugtassatok meg, hisz Vishous is érzett vonzódást Butch iránt...


2010-02-25 20:30.35
Tudjátok rájöttem, hogy szeretek ide feljönni, mert itt mindenkivel lehet beszélni. Nagyon sok osztálytársam fantasy mániája csak a Twilightig terjed és ha felhoznám az FTT-t azonnal leintik, mert biztos nem olyan jó. Nem azt mondom, h rossz könyv, de Ward mellett eltörpül. Ráadásul nem is tudom ki kezdett el előbb írni XD


2010-02-25 20:30.03
Örülök, legalább nem érzem magam akkora idiótának. c(-: Ráadásul büszke is vagyok magamra. Sikerült a Ward és FTT mániámmal barátnőimet - nem csak egyet - is megfertőznöm.


2010-02-23 22:02.21
Ismerős, én is csináltam mp-n vagy telón, de egy idő után jobban elfáradt a szemem, mint gépnél, de ez lehet csak egyéni probléma.


2010-02-23 20:16.19
Mennek a könyvek! c(-:


2010-02-23 20:15.32
Nekem nem lenne bajom azzal, hogy gépen olvassam, hisz az első kötetet, úgy vettem meg, hogy a feléig gépen kiolvastam, tetszik-e, s mivel beleszerettem, megvettem, de gondolom mindenki érti, ha azt mondom "A" könyvvel a kezedben feelingesebb, annak meg van a maga varázsa. De asszem most össze fog jönni rá a pénz... a Megváltott és Megbosszult szeretőre. Nem rendes kaját veszek reggel, hanem 3 kiflit, így gyüjtögetek... asszem ez már beteges, de a könyvért megéri.


2010-02-22 20:06.17
Áááááh, istenem, le vagyok maradva. Szívfájdító érzés, hogy tudom, hogy megjelent a Megváltott és Megbosszult szerető, de nincs pénzem megvenni. Mármint persze meg van fordításban, de az nekem nem kell. Én a könyvet akarom. De teljesen komolyan beszélek, annyira rossz, hogy nem tarthatom a kezemben, ráadásul, mikor barátnőmnek kölcsönadom a régebbi részeket, hosszas órákon keresztül búcsúzkodunk egymástól. (én és a könyv) Olyan bűntudatom van, hogy még nem vettem meg. Ne nézzetek hülyének, csak nagyon szeretem a FTT-et. Ráadásul a Feloldozott szeretőben annyira megkedveltem Blaylockot, hogy alig bírom kivárni, hogy az írónő végre megírja az ő történetét.


A macskám, a családom és a fiúk - Vélemények

2009-12-19 17:29.01
Nos, nekem igazán elnyerte a tetszésem. És bár sokan mondják, hogy jaj milyen szar, mert ilyen nincs. Ez nem igaz. Először is jó, hogy nem a világ legvonzóbb csajáé lett a főszerep, mellesleg ha valaki utánanéz nem vár valami hú de nagy hollywoodi storyt, mivel ez 99,9%-ban Brit film. Mellesleg a story felvázolja, hogy egy korunk (kicsit fiatalabb) beli lány milyen elképzelhetetlen baromságokra képes, hogy a kiszemelt fiú felfigyeljen rá. Szerintem néhány abszurd poénos résztől eltekintve (pl.: Peter Dayer, ki menne smárleckére) elég hitelhű. Nekem kifejezetten tetszett a narancsárga lábas, barnítókrémes rész.

<p>- Georgia, why are your legs orange?</p>

Szerintem vicc az egész,de jó értelemben. (hozzá kell tenni, az angoloknak más fogalmuk van a viccekről) Azért mondja a magyar, ha valami fárasztó poént hall, hogy angol humor.

<p>Na ennyi voltam bye.</p>


Alkonyat - Újhold - cijasztok nem tudjátok hogy meddig lessz feliratos a mozikban??vagy az lessz egyáltalán?

2009-11-17 19:02.38
Feliratos, és kit érdekel. Személy szerint semmi bajom a szinkronokkal, de tény és való, gyűlölöm a magyar hangos filmeket. Szerintem mindenhol jobb az eredeti angol hang. Ráadásul néha annyira félreszinkronizálnak, hogy kijöjjön valami. Inkább angolul hallgatom, legalább értelmesebb a film.


J. R. Ward - Fekete Tőr Testvériség

2009-10-30 00:06.34
Hát nem is tudom, én inkább Rhage párti vagyok. Imádtam ép ezért a 2. kötet. Egy problémám volt, hogy - persze megértem nem akarta bántani Mary-t -, de én a vad HOLLYWOOD énjét szeretem nem azt aki folyton Maryért aggódik. De hát, J.R.Ward ilyenre formázta.
Z? Nem is tudom. Nekem tetszik a benne lakozó vadállat. És nagyon különleges is a kerektere.
Valamint engem Rhage-en kívül még Wrath fogott meg. A titokzatossága és a szenvedélye, ami igazán felkeltette az érdeklődésem. Ahogy Bath-szel bánt! OMG. Elfolytam.


Rémségek cirkusza - Vélemények

2009-10-23 13:30.56
Sztem ha valaki elkülöníti a filmet a könyvtől és nem keres összeköttestéseket igenis élvezehtő lehet a film.


Alkonyat - !!S.O.S:!!(Evermore, evernight)

2009-09-24 19:32.06
Hy ye! / Hola!
Valaki elküldené nekem az Evernight és az Evermore 2. kötetét?
heloise.daphne.brightmore@gmail.com (ÚJ! feltőrték a gmailem)
Előre is köszönöm.
Good night! / Noche buena!


2009-09-16 22:15.29
Hy ye! / Hola!
Valaki elküldené nekem az Evernight és az Evermore 2. kötetét?
heloise.brightmore@gmail.com
Előre is köszönöm.
Good night! / Noche buena!


Alkonyat - Fekete tőr testvériség

2009-09-16 22:08.52
Köszi...hát igen...megfogó, ráadásul, most a megjelölve c. könyvet is olvasom...Ohlala...nem is tudtam, hogy ilyen könyvek is lézetnek. Egyszerűen imádom. Úgy látszik én csak Darren Shanig jutottam el eddig, de most, hogy itt vagyok és figyelem a fórumot, már mikor géphez jutok, nagyon sok információt és újdonásgot fedezek fel. Mivel pedig imádom a szenvedélyt a J.R Ward könyvek és a Megjelölve etc...szó szerint elaléltatott.


A pletykafészek (sorozat) - Lesz 3. évad?

2009-09-16 22:03.40
OMG...Taylor's very crazy. LOL...ne adjátok be, hogy azon a videón tényleg ő ugrált. Hacsak...nem találkozott spiderman-nel. Ki tudja...de azok a mozdulatok...hm...mint egy majom...le a lépcsőn, fel a korlátra, le róla, rá az autóra, felcsimpaszkodik a csőre, fel az autóra és FELUGRIK A HÁZ TETEJÉRE? Jó nem magas, de no. Ez azért incredible. Ez fájt, de mind1. c(-:


Alkonyat - !!S.O.S:!!(Evermore, evernight)

2009-09-13 19:50.46
Öhm...az Alyson Noël féle evermore az csak egy novella. Annak nincs második része, nem? A Claudia Gray féle Evernightnak van csak folytatása. No mindegy.


Alkonyat - Fekete tőr testvériség

2009-09-13 16:55.54
Nos, elkezdetm olvasni az első kötetet. Hát állati volt. Imádom, már most. Bár tudom kicsit le vagyok maradva, van, aki már kiolvasta a Megváltott szeretőt is, de ez van. Az biztos, hogy már most istenítem az írónőt.


Chace Crawford - Vélemények

2009-09-10 18:23.39
Hát, nem is tudom. Én nagyon szeretem, és ő a kedvencem, de eleinte, mikro megláttom a tévébe, mondom jesszus. Egy újabb lenyalthajúgazdagkisporbafingó. Nem akarom leszólni, mert szeretem, de eleinte ezt hondoltam. Atán videókat néztem, interjúkat fordítottam, és egészen megkedveltem. No meg mikor megláttam Ashley Greene oldalán. Rossz ember nem lehet. Szóval má bírom a csávót. Biztos jó fej.


A pletykafészek (sorozat) - Te mit szeretnél; ki kivel jöjjön össze?

2009-09-10 18:20.52
Hát gyerekek, én örök Jenny & Nate rajongó maradok. Ha nem is jönnek össze a sorozat legvégére sem, én még akkor is szurkolni fogok. (bár fogalmam sincs minek, de szurkolni fogok)
A többi páros, meg Dan és Serena, de azthiszem, ez logikus, bár ki tudja, a mi korunkban már, bármi megtörténhet.
Blair és Chuck. Istenem ez a két idióta. Annyira jól csinálták meg az ő karakterüket. Mintha tényleg vonzanák egymást. Pedig Ed (Chuck), igazából Jessicával (Vanessa) jár.
Aztán Lily és Rufus, a kihagyhatatlan. (Nem tudom hogy, de meg kell oldaniuk. Nekik együtt kell lenniük)
Vanessa, meg nem az, hogy nem szeretem, de elfogytak a pasik.


Taylor Momsen - Vélemények

2009-09-10 18:14.40
Én nagyon szeretem. Van egy bizonyos kisugárzása ami megfogott. Előszőr azt hittem, valami hülye liba, de neten utána néztem videóon és interjúkat fordítottam, és egész szimpatikus lett számomra. Ugyan íyg voltam Chace as Nate-tel is. Azt hittem, valami agyonhajzselézettkisficsur, de amint megláttam Ashley Greene-vel, nagyot nőtt a szemembe. meg utána is néztem Chace-nek és nem is olyan patkány. (pedig azt hittem, ahogy először megláttam)


A pletykafészek (sorozat) - Ki a legjobb pasi és nő?

2009-09-10 18:11.03
Sztem a legjobb pasi Chace (Nate) és a legjobb csaj Taylor (Jenny). Mármint persze nem ő a legszebb, hisz, még gyerek, velem egyidős, de nekem ő a legszimpatikusabb. De, ha azt nézzük ki a legszebb...hmm...Maybe...Blake (Serena) vagy Leighton (Blair). Nem tudok választani.


A pletykafészek (sorozat) - Lesz 3. évad?

2009-09-10 18:07.38
Nekem most töltötték le nagynénémék a GG első és második évadát. Csak hozzáteszük a magyarszöveget és kész is felirattal. Nem nagy ügy. Letöltötték torrenttel. Nem sokára megtudom, hogy kell beleépíteni a szöveget, ha kell, majd leírom, hátha valakinek szüksége lesz rá.


Alkonyat - Fekete tőr testvériség

2009-09-10 18:02.46
Sziasztok, én csak most kezdem olvasni a Fekete tőr testvériség sorozatot. Holnap veszem meg az első kötete, már ha minden jól megy. Az lenne a kérdése, hoyg korhatáros e.


Taylor Lautner - Taylor , vagy Robert? :)

2009-09-10 17:25.01
Egyszerű a válasz!
Mindenkinek meg van a maga izlése. Sztem mindkettőnek vannak izmai mindkettő rágyúrt, hogy jól nézzen ki a filmben, de úgyis valamennyit visszahíznak, szóval teljesen mindegy.
Jól néznek ki és kész.


A pletykafészek (sorozat) - Lesz 3. évad?

2009-08-31 01:29.03
Én csakazt tudom, hogy a 3. évaad első 2 epizódja már kész is van. :D És már nagyon várom.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk