Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Koccintsunk a szerelemre
- TV2 Klub, 05:55
Bajkeverő majom
- Minimax, 06:00
Pókember - Irány a pókverzum
- HBO3, 06:00
A test
- AMC, 06:35
Ősz a szőlőskertben
- Film4, 06:40

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Harvey Keitel (85)
Samantha Morton (47)
Robert Pattinson (38)
Brian Geraghty (49)
Siobhan Fallon (63)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Mit hallgatsz most?
2001: Űrodüsszeia - Vélemények
2022-es választás
Az utolsó harcos (1975) - Vélemények
Beowulf - Legendák lovagja - Vélemények

További fórumok

Utoljára értékeltétek
K2 (Film a prostituáltakról - Éjszakai lányok) aaaaa
Anne Hathaway aaaaa

 

Cicatetem hozzászólásai

Ugrás Cicatetem adatlapjára


Varázsgomba - Készen állsz a végső utazásra? - Vélemények

2010-02-14 23:24.26
Hát ez kurvajovolt.Bárcsak lehetne ilyen halálfejes gombát szerezni,kenyérhelyet is aztenném zsákszámra!!! :D


Candy (2006) - Vélemények

2010-02-13 23:32.29
A valoság sokszor undoritobb mint bármelyik narko vagy drogos....neszold le öket!


2010-02-13 23:31.48
Ádika szarjál kaktuszt,Akik tudják milyen ez a világ azok átis érzik ennek a drámáját.Kibebaszott jo egy film.És csak támogatni tudom azokat a filmeket akik a valoját mutatyák be ennek a világnak.Ugyanis a világunk egy nagy zsák amibe sok sok kisebb gömb,halmaz amibe még halamazok vannak,világokban a világ és vannak nyomi etiopok meg csoringer indiaiak de ugyanazaréteg megvannak a nagyvárosok sikátoraibanis és ha az anyád egy alkoholista apád elhagyot titeket,pénzetek nincs,vagy még számtalan olyan gebaszlehet ami miatt telelesz az aszod mindennel és olyan világbavágysz ahol nincsenek bajok nincsenek gondok tevagy és az üreség a csend...de eztis elmondják benne csak a sok buta nemértikmeg és aztlátyák h jaj már megint a mocskos narkosok."A valoság annak való aki nembirja a drogokat."


Motel 2. - Vélemények

2010-02-10 14:11.19
Márcsak abbol kiindulva másnak is megfordul a fejében.....szted a forgatokönyvet egy aranyhalirta?Aztis egy ember aki elábrándozott h milyen is lenne ez.Akk most a forgatokönyvirois egy beteg pszihopata fasz és zártosztályon lenne a helye?Ha mindenki rinyáo békeszeretö rinyanunilenne akk horrorfilmselenne.Csak szar brazil szapanopera! :)


2010-02-10 14:07.04
Ember....Irtam hogyha a valoságban is lenne ilyen akk simán tolnám,jol szétkolázva.De ezzel nemcak énvagyok egyedül.A halál 1000 arca az nemfilm hanem jomondod h dokumentumfilm és épp azért kurvajo h semmi kamu nincs benne és amikor ott valaki meghal az franko és épp ezért kurvajo,föleg a vilamosszékes meg az egész,kivétel az álatkinos rész,azon majdnem elbögtemmagam! :S De ezvan mindenkinek másgye3rebe és az a szánalmas hogyha emiatt leugatyuk a másikat!!!!!Ezvan...sprite!


2010-02-10 13:39.19
Jah és csak annyit füznék hozátok h:Bek@phatyátok.Luzer riny@puncik! :)
Kevesekvagytok mint lánykolégiumban a fitymacsatogás.Bujatok el! :)


2010-02-10 13:33.04
Attol hogy valakit tényleg az igazán véres pszihopata dolgok érdekelne attol nemlesz se beteg se elmerokant.Hahiszed dráge G-ergo van barátnöm,és kibebaszott sok barátom is van.Egyszerüen csak unom a sok unalmas horrort amit horrornak hivnak.Egy horrorvan amire aztmondom h csilagos ötös azpedig: A halál 1000 arca.Nah ha azt megnézitek rájötök h ezek csak estimesék!


2010-02-10 02:54.11
Hát nemtudom....szerintem ezis ugyan olyan horror mitn a többi,az egyis olyan mindennapivolt,abbais lehetek volna sokkal elvetemültebb részek és ezsevolt olyan aztatiltott_szó....én egyedül néztem meg este és még rémálmomsevolt pedig akk már megértevolna.Olyan filmkéne amibe tényleg horrorvan,telibemutatni ahogy felvágják elvágják szétszedik kinozák....feldugni egy nönek a hajvasalot majd bedugni a konektorba és bennehagyni és amikor üvölt fájdalmába sosavat önteni a torkába....valakit kikötözni a kezénél és a honaalati erket egy tompa késsel elvágni.....levágni valakinek a fejét belehugyozni a csonkba....nah igen ez amire aztmondanám h baba,még ráis rántanék!
de több megeröszakolást kinázst kéne beletenni!DE ha az életben is létezne ilyen egyesület hát mitnemondjak,becsület beli tag lennék,10szeres lottonyereményt is beáldoznék csakhogy minden hétvégén más nöt megeröszakolni utána meg megölni....apukám,édes álom.Komolyan mondom hogy amikor a csajszit fejel lefelé logatva kinyirták olyan merevedés jött rám h ráis rántotam!!!!! :D
DE még mindig gyenge...keményebb horrort keményebbet!!!!Másogyára már sajna bealvos egy film!Egyszernézhetö,kivétel sex....sex közbe joféle! :))


Hideglelés - Bare Wench Project - Vélemények

2009-12-09 04:37.36
Lofaszt fikázátok.Itt vagy csak buzik vannak vagy olyanok akik trapézban élik nemiéletüket.Emberek ilyen csöcsök,pinák,seggek....és ilyenre aztmondjátok h szar???Ti nemvagytok normálisak.Ahol ennyi jo cici van egyrakáson és még szeretik is egymást az nemlehet más csak überkirály! :))))))
Szerintem ez jobb mint a sima ideglelés.Én konkrétan állo fasszal néztem végig.Szerintem csillagos ötös.És Kiskafka,ha 500Ft is volt a költségvetés mégis 500Ftbol olyan filmet csináltak amit nemcsak csöpögö nyálal nézed végig álo péloval de a film után a nödetis ugy gerincrevágod hogy csak nyekken! :)


Simon mondja - Vélemények

2009-08-05 21:50.58
Nemvagyokelmebeteg,ez a véleményem és amiért nemállok be a sorba és fikkantom a filmet akkor már egyböl "Elmebeteg..." =/ ?
Inkább lehet h magadon kéne elgondolkoznod h mész a csordával vagy te kergeted a csordát?! =/
Jah és ember...utálom az alkoholt! :)
Szeretem a káoszt,a vért,a pusztulást,az erőszakot,a rombolást,a beteg és perverz dolgokat,a kurvákat,a sexet de ha neked ígytetszik...üdvözöl egy elmebeteg! =]


2009-08-05 01:01.11
Nemtudom miért fikkantyátok...jo az tény hogy a kivitelezés szar,ez köbö olyan mint nálunk az M1-en az a rendörös sorozat amibe stolbuci a goré.
Kiskölcségvetésü film,nevárjunk egy halivudi kasszasikert,de az utolso 15-20perc sztem eszméletlenjovolt,a perverzitás,és az h nevetve öl...fulljó!Én simon helyébe a japo picsátis megkufircoltamvolna shőt az összeset,kivéve azt a katona buxát akié a kutyavolt...az kell a gecinek.De emberek,az h felcsinálta a csajszit és rabszolgájalett...istenicsétek ember,igykéne cselekednie mindenkinek!Azért a füves csókát sajnáltam,meg a szőkét,meg a fekát meg a japot...de simon mondja,kefélj és ölj! :)
Ólcsofilm szépálom,én lennék simon,szivesen dugnék meg minden kempingező tinit h utánna megöljemőket,élvágni a torkukat és a kispricelös véreslukat telerecskázni,és a jobbakat bebaszni a pincébe h joleszmégvalamikor!:D
De sajnos MO.-on élünk és egy szánalom...normális parkolo óráksincsenek nemhogy fasza eldugott kempinghelyek ahol lehet mészárolni és kefélni!
Roli mondja:simon...nyirjál még ki egy párat és egy két picsát küldj el postán! :D


parfumeshop 160x600

 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk