Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
Találkozzunk New Yorkban!
- TV2 Klub, 05:55
Cuki hagyatéka
- Filmbox Extra HD, 06:00
Az alapító
- HBO3, 06:01
Végveszélyben
- Mozi+, 06:15
Sárkányikrek
- AMC, 06:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Rosario Dawson (45)
Gary Daniels (61)
John Corbett (63)
Sean McNamara (62)
Candice Bergen (78)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Pókok (2023) - Vélemények
Mit hallgatsz most?
Tippjáték (Foci)
Zorro álarca - A legjobb jelenet
2022-es választás

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Süthetjük aaaaa
Gary Cooper aaaaa

 

J.B.88 hozzászólásai

Ugrás J.B.88 adatlapjára


Zach Braff - Vélemények

2010-01-01 22:46.32
Én is nagyon bírom Zach Braffet. Annyira tehetséges. Imádom a filmjeit is. Szerintetek volt katona? Fogalmam sincs, hogy jutott ez eszembe....


Daredevil, a fenegyerek - Vélemények

2009-08-06 12:18.51
Nekem nagyn tetszett mikor először láttam, utánna még jó párszor megnéztem, a betétdalok is jók voltak főleg az Evanescence. A kedvenc jelenetem az volt, amikor fönt voltak a tetőn és a srác mondta, hogy pillanatok mulva esni fog az eső és elkezdett esni, az az egész jelenet szerintem nagyon jól el lett találva.


Az utolsó csók (2006) - Vélemények

2009-07-24 23:22.51
Őszintén nekem se tetszett ez annyira, főleg ahogy említettétek, hogy csak azért is lefekszik az egyetemista csajjal. meg az, hogy ott van a terhes barátnője és ő mégis mmáshová tekint át, kissé fura, nem tudom, de ha a pasim csinálná ezt biztos nem bocsájtanám meg, szóval érdekes volt ez a film, egyszer jó volt megnézni, de ilyen szerepet is eltud játszani egy jó szinész, mint pl Zach Braff, nem kell mindig a jó srácnak lenni, egy jó szinész ezt is hitelesen játsza el, annak ellenére nem rossz, de kitartó a srác és az tetszett, hogy napokig ott ült a bejárati ajtó előtt :-) kitartó volt, és utánna boldog is lett. Aránylag jó film.


Csapd le Chip-et - Vélemények

2009-07-24 23:15.34
Nekem nagyon tetszett ez a film sokat nevettem rajta, egy két poén érdekes volt azért, de szeintem tök jó volt. Ilyeneket miért nem adnak a mozikban itthon? Pedig jó lenne.


Dokik (sorozat) - Ki, vagy kik a kedvenc szereplőid?

2009-07-24 23:13.25
Nekem sok kedvencem van, de akiket ki kell emelnem, az első J.D., mert tudom ez furán hangzik, de olya hős szerelmes tipus és ritka az ilyen ember, meg vicces mikor elgondolkodik és érdekes dolgokat gondol :-), Elliot, mert néha olyan kis ügyetlen és ez jól áll neki, néha meg ki áll a maga igaza mellet, Turk azért, mert végig kitart Carla mellett, mégis olyan menő srác, de hűséges, igaz van mikor másokat is megnéz, de mégis kitartó. Cox, mert ő az aki nincs úgy elvarázsolva, azaz talpra esett igazi férfi, néha nagyon is mikor lány neveken szólítja J.D.-t, de olyan igazi mentor tipus, bár kissé szigorú, de a monológjai tetszenek nagyon, meg mikor komolyan kezd el beszélni. Ja és a Mindenes :-)


Dokik (sorozat) - Vélemények

2009-07-24 22:56.18
Szivesen :-)


2009-07-22 22:54.57
My half-acre 5/09 es rész ez az. Nekem úgy tetszik ez a sorozat ahogy van, szerintem tök jól ki lett találva. Most kedvenc részeket nem sorolok fel mert nagyon sok van, és sok a kedvenc szereplő is, nagyon eltalálták, és tényleg vicces, jó persze vannak benne komoly részek is, ami szerintem nem árt.


A régi környék - Vélemények

2009-07-05 18:01.05
Én csak mostába leltem rá és igen sajnos itt nem vetítették a mozik, pedig szerintem megérte volna. Nekem nagyon tetszett e film, ugyanis minden megvan benne, amire szükségem volt, mikor egy filmet látok. mi tetszett, hogy ne igazán a romantikára mentek rá, na jó persze az is van benne, hanem arra, hogy Zach min megy át a filmben, avagy Andrew. Most sok lenne taglalni mi is tetszett igazán, de ha már belekezdtem, egyet elkell, ogy mondjak. Engem az a jelenet bűvölt el igazán, mikor a kádban ültek. Ott tényleg eltalálták az adott szituációt, mikor a szeretetről beszél, és kibontakozik érzelmileg, megláthatjuk igazi érzelmes énjét. Az viszont zavart, hogy voltak olyan jelenetek, amiket kivágtak a filmből, pedig nem kellett volna, én DVD-n néztem meg és belekukkantottam az extrákba is, és szerintem nem kellet volna azt a jelenetet kivágni, mikor apjával beszélget a fürdőszobában. Viszont nagyon megfogot a film, és tényleg ritkán látni ilyen alkotást.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk