Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-16
Exhibition On Screen: Az ifjú Picasso
Gyönyörű esküvő
Hívatlanok - Első fejezet
Képzeletbeli barátok
Marguerite, a számok szerelmese
Nina és a sündisznó titka

2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

További mozibemutatók

DVD / Blu-ray premierek
Ürömapám *Robert De Niro új filmje* (DVD)

További DVD premierek
További Blu-ray premierek

Hamarosan a TV-ben
A csodálatos Pókember
- HBO, 06:00
Az élet Ricardóéknál
- Cinemax, 06:00
Ürömapám
- Filmbox Premium, 06:30
Mud
- Film Mánia, 06:35
Nyár a szőlőskertben
- TV4, 06:45

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Richard Riehle (76)
Ving Rhames (65)
Gabriel Byrne (74)
Bruce Boxleitner (74)
Stephen Baldwin (58)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dolgok, amik nagyon idegesítenek
Viccek! - Ha van Valakinek egy jó vicce, vagy poénja, akkor azt itt elmondhatja!
2022-es választás
Rock zene
Érdekességek!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Kémecském aaaaa
Pierre Niney aaaaa

 

_Zsu_ hozzászólásai

Ugrás _Zsu_ adatlapjára


A Jane Austen Könyvklub - Vélemények

2008-05-31 21:59.52
ez a film nagyon jól van felépítve.Nagyon jó karakterek,történet.Nekem a Grigges és Jocelynos részek tetszettek a legjobban:)Ugye Grigg=Hugh Dancy.Az egész film nagyon jó,és tetszik,h. nem két főszereplőről szól,hanem többről,6ról,mint amenny Jane Austen regény van.Az nagyon tetszett a film elejénél,mikor Grigg Jocelynt bámulta és a gyertyát vagy mit akarta meginni az itala helyett:))


A nyelvtanárnő - Vélemények

2008-05-31 21:57.02
a történet,a táj,a színészek...minden nagyon jó.Nagyon szeretem ezt a filmet.Jessica Albát és Hugh Dancyt nagyon szeretem:)


Hugh Dancy - Vélemények

2008-05-31 21:55.49
nagyon megszerettem ezt a színészt.az összes filmje jó volt eddig:)(persze,amikben fontos szerepet játszott,azokban nyílvánul meg az alakítása igazán).A nyelvtanárnő iszonyat jó film,nagyon jól játszik benne,akkor az Elátkozott Ella is nagyon aranyos film,meg A Jane Austen könyvklubban is nagyon jóóóó:)
Én számomra ő és James Mcavoy egy szinten vannak;nagyon megszerettem őket.A mai fiatalabb színészek közül számomra,mármint én őket tartom a legígéretesebbeknek:)))


Hugh Dancy - Melyik filmjét láttad???

2008-05-31 21:52.41
nos.nyelvtanárnő-ebben láttam először,nagyon jó film(nem akciófilm,meg ilyenek,nem kell túlképzelni,na de nagyon szép film)akkor az Elátkozott Ella,Sólyom végveszélyben,Arthur király, és a Jane Austen könyvklub(ami szintén nagyon jó)


A Karib-tenger kalózai 3. - A világ végén - Vélemények

2007-05-25 08:45.25
Egyedül Barbarossának volt másabb a hangszine.Vagy tévedek?:P


2007-05-25 08:43.12
én sokkot kaptam.Nagyon látványos volt.
Viccesek voltak azok a jelenetek,amikből az előző részekre lehetett gondolni.
Én a Will-Elizabeth dolgot furcsáltam.Olyan romantikus volt,csak még a 2.részben Will ott volt Davy Jones hajóján,akkor Liz miért ne lehetne a rögtönzött esküvő révén a férjével annak a hajóján?Meg jó,hogy visszaváltoztak a Bolygó Hollandin lévő emberek.Meg nehogy már csak a szárazföldön legyen együtt csak Will és Elizabeth.Lehetnek a vizen is..és ezt ellenkezőleg adták le,bár remélem,csak értettem ezt a részt félre.
Szerintem nagyon jó volt.Vicces volt a kalóztanács,meg soksok rész.
Ebben a részben tényleg mindenki átvert mindenkit.
Bár nekem az egy kicsit sok volt,ahogy Jack 'szenvedését'láthattuk Davy Jones 'börtönében'...meg az a sok rák..sokat mutattak ott abból.Bár fontos rész volt ez ,h. értsük jobban a dolgokat,de nekem kicsit hosszúra sikerült ez a jelenet.
A végén haláli Jack "hajója":):)
De úgy lett vége,hogy számomra nem teljesen befejezett hatást adott.Ha nem akarnak következő részt,akkor néhány pozitiv momentumot betehettek volna még a legvégére.
Elizabethből és Willből még tehettek volna vmi jobbat,mert igy romantikusan drámai az,ahogy az ő részük lezárult a film végén.
Pintel meg Ragetti is haláli volt.Zsák a foltja:)


A Karib-tenger kalózai 3. - A világ végén - Jack és Elisabeth vajon összejönnek?

2007-02-26 13:36.47
Még egyszer: látom nagyon sok Jack Sparrow fan van itt,de attól még,h. a 3 főszereplő közül számotokra az ő figurája a leglényegesebb,nem feltétlenül kell neki mindent vinnie,a sok poént ,a rumot,meg a nőt.Éppen a figurája miatt sem lehet egy ilyenfajta hősnek Elizabeth a szerelme,a fiatal szerelmesek kategóriájábaq éppen Will és Elizabeth a jó.Jó pár kommentárral ezelőt már kifejtettem,h. miért nem jönnek össze Jack és elizabeth,de aki akarja,hihet amit akar,csak lehet ,h. csalódni fogtok,akik reménykedtek ebben a "jack és Elizabeth összejönnek" dologban.Nagyon jól meg van csinálva a film,és ez egy jó félrevezető szál.A képbe amúgy se illene bele ez a kapcsolat.Aki tényleg minden részletet nézve figyeli a filmet,rá fog jönni arrra,amit én és még hozzám hasonlóan jópáran írtunk erről a témáról.


2007-01-26 17:56.35
csak szólok,hogy a KK2 dvd-jén az audiokommentárban szépen elmondják,h.Elizabethet nem Jack vonzza,hanem csak visszavág Jack a korábbi(pl:1.részben levő)tetteiért.PL.A film végén is Úgy gondolja,h. csak azáltal mentheti meg szerelmét,Willt,ha otthagyja Jacket,és nem szenvedélye jeleként csókolja meg Jacket.Nincs szerelmi vibrálás kettejük között,és Jacknek se az esete Elizabeth.Ami meg az iránytűs részeket illeti:Amiatt lehet azt hinni,h. Liznek tetszik
Jack,mert ő is azt hiszi,hogy rá mutatés ezzel azt hiszi,h. elárulja Willt,pedig szereti,na szóval az iránytű végig a ládára mutat!A szigeten is csak véletlenül mindig túlment a ládán és úgy mutatott a lád irányába,ahol véletlenül Jack is állt.Ezek a jelenetek félrevezethetik a nézőt:P
Ja,meg a szigeten,ahogy odarohant Willhez Elizabeth,nagyon boldog volt:)De szerintem azoknak sem kéne erőlködnie,h. Jack és Liz jöjjenek össze,mert nem összeillő pár,habár lehet,h. kedvenc szereplőtök Jack Sparrow,de higgyétek el,ő is boldog leszvalamitől:):P


A Karib-tenger kalózai 2. - A holtak kincse - Vélemények

2006-10-15 14:19.34
Szerintem jó volt a 2. film is,de én felháborítónask találom,hogy Willt ki akarják iktatni!Ezzel a végén azt fogják elérni,h. egyre dühösebb rajongók lesznek!
Én személy szerint hülyeségnek találom,h.azt akarják ,h. Elizabeth és Jack összejöjjenek!Több okból is!Hiszen Jack sokkal idősebb is,meg akinek nagy rohadó fogai vannak...azért én is szeretem Jack Sparrowt,de akkoris,nem lenne normális,ha összejönnének!különben is szegény Willék mennyit szenvedtek,míg végre együtt lehettek Elizabethtel?Na mindegy!De valószínű.h. a negyediket nem fogom megnézni,ha megölik Willt!Az egybe semmi zűr nem volt a kapcsolatok terén,de ezzel,már teljesen tönkreteszik.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk