Filmek Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak Mozi
film
 
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Megjegyezzelek?
Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Regisztrálj és nyerj
DVD-t, vagy mozijegyet!

Keress

Részletes keresés

Mozibemutatók
2024-05-09
A halálkártya
A majmok bolygója - A birodalom
Macskák a múzeumban
Mind idegenek vagyunk
Vincentnek meg kell halnia

2024-05-02
A boldogság ügynöke
A kaszkadőr
Az elátkozott Queen Mary
Milli Vanilli: Az évszázad botránya
Végtelen rozsmezők

2024-04-26
Anselm

2024-04-25
Abigail
Challengers
Emma és Eddie: A képen kívül
Exhibition: Van Gogh és Japán
Maga a pokol
Robotálmok
Spy x Family Code: White

További mozibemutatók

Hamarosan a TV-ben
Elátkozott Ella
- Film Café, 19:10
A rendőröm
- Cinemax, 20:00
Ürömapám
- Filmbox Premium, 20:00
Rabulejtő szerelem
- Filmbox, 20:00
Robin Hood - A tolvajok fejedelme
- AMC, 20:00

Teljes tévéműsor

Szülinaposok
Hegedűs D. Géza (71)
Breckin Meyer (50)
Dariusz Wolski (68)
Traci Lords (56)
Ned Bellamy (67)

További szülinaposok

Legfrissebb fórumok
Dallas (sorozat) - Vélemények
Mai menü avagy ma milyen filmet néztél meg
Az elveszett város - Vélemények
2022-es választás
Hiányzó filmek a Filmkatalógusról!

További fórumok

Utoljára értékeltétek
Anyád napja aaaaa
Yves Montand aaaaa

 

Vafeco hozzászólásai

Ugrás Vafeco adatlapjára


Mad Max - A harag útja - Vélemények

2015-12-12 20:59.41
Nem értem félre! Nem is akarom a véleményemet Rád ill. Rátok úgymond erőszakolni! Ez a filmnek nevezett sz... nálam kiverte a biztosítékot! Nem nagyon szoktam véleményezni ez kirívó esetnek számít!
Hihetetlen de 40 évesen 2 gyerekkel rajzfilm rajzolói szakmával Hozzám a mesefilmek ( rajz,animációs) állnak a legközelebb! Gyermeteg lelkemnek ezek tetszenek s nem az ilyen - a mai híradókban is töménytelen mennyiségben jelenlevő esztelen,tudatlan nem létező személyekre fogott ostoba barbárságot istenítő - se eleje se vége se értelme filmnek nevezett vackok!
A Dennis a komisz már 93-ban is - Nálam- magasan vitte a prímet az akkori csúcs fantasztikus akció mazsolák között! Abból a korból a Jean-Cloude Filmek voltak nézhetőek ! Na és akkor jött a Jurassic Park! Moziban tátott szájjal! VHS-en 53 -ig számoltam utána már nem! Lenyűgözött mint minden olyan embert akit érdekelt a paleontológia ! Hihető volt! Még ha mese akkor is! A másik két rész már annyira nem durrant de a Jurassic World ismét! Egyébként nem is várható ,hogy olyan legyen mint az elődje ! Nagyon magas elvárások voltak vannak .Köszönhető ennek a töménytelen erőszaknak ami a mai világban mindenhol jelen van!Most ,hogy legalább 30-szor megnéztem minden hibáját tudom de akkor is szerethető marad Számomra!A látvány akkor is jó ha ez sokaknak nem tetszik! Nagyon kevés filmről tudom elmondani ugyanezt! Pl. Dante pokla,Twister,Avatar
Nem tudom ezekben van valami ami megfogott!
Ezek után is megpróbálom az ilyen mad max féle semmiket kikerülni és inkább maradok a természetfilmek és az animáció világában!


2015-12-12 20:22.05
Tényleg elküldöm Neked a dvd-t ! Egyeztessünk!


2015-12-09 19:00.04
Már azt hittem,hogy csak Én vagyok így ezzel a szarhalommal ( bocs ,Az) de látom vannak még emberek akik valamilyen szinten értelmet,történetet ne adj isten mondanivalót is keresnek egy filmben és nem csak az esztelen öldöklést - a fúú de milyen állat de baró akció vót haver! Szétzúztuk a kitapostuk ,hogy mié azt nemtom de áááá.... - keresik ! Na az ilyen agyrohasztó szarokat még VHS-en sem lenne szabad kiadni nem agyon dicsérni!El nem tudom képzelni,hogy mi az ami ebben a tudom is mibe - mert nem film - mi a tetszetős mi az új s legfőképpen mi a látvány?Mert itt semmi nem volt! Ha valakit érdekel a dvd-m postaköltségért cserébe odaadom! S ez nem vicc!


Dennis, a komisz - Vélemények

2015-11-15 19:34.40
Margareth A legkirályabb! " Csücsölíccsél sépen és essünk túl azs egésen!" :) De a másik kisfiú is aranyos:"Erődbe szokik lenni szőnyeg?" Ma is simán végigröhögöm az egészet! A mai Adam Sandler féle agyonerőltetett semmi filmek között még mindig a legjobb vígjátékok közé sorolható!


Mad Max - A harag útja - Vélemények

2015-10-23 10:22.57
Még mielőtt ostorozni fog itt a rajongó tábor közlöm ,ez az Én saját véleményem lehet vele egyetérteni ill. ellenezni a lényegen nem változtat. Nem célom senkit sem megbántani !!

Gyakorlatilag semmit nem tudtam erről a filmről. Az ősrégi Mad Max-ről is csak egy homályos kép dereng az is valószínű ,hogy csak egy videokazetta borítójáról.Ez a film számomra egy érthetetlen katyvasz volt. Világégés utáni állapot,sehol egy fa egy bokor de még csak egy nyavalyás villanyoszlop sem pedig a "főhadiszálláson" van áram csak tudnám honnan?Ja földkábelen jön. Meg van benzin is szintén honnan?A semmiből cyber technikát alkalmaz a főhősnő! A túlélők egytől egyig szakadt zombi szerű véglények sehol egy szép nő egy valamire való férfi. Bezzeg a Jabba utánzatú szétrohad pofájú főnöknek - nem egyértelmű mi az oka a főnökségének- kapásból 5 dögös sunci jut. Miért is gondoltam mást. És senki nem veszi el tőle hisz ő a főnök. Egy nincstelen világban ahol a minimalizálás lenne a túléléshez vezető út eleje ,teljes pazarlás folyik. A járgányok tiszta amerika! 32 hengeres 200 ezer cm3 V-motorokkal szerelt benzintemetők amik természetesen sosem állnak meg. A sündisznó kocsik ,gitáros hangfalkocsi aminek nem árt a homok,mozgó gémeskút van itt minden. Véleményem,hogy ilyen ostoba idétlen baromságot nagyon régen nem láttam.Kár volt a filmszalagot pocsékolni rá. Végig néztem este de már csak kínomba s várva ,hogy történik valami.Szóval részemről egy büdös nagy nulla!


Jurassic World - Vélemények

2015-08-10 21:34.31
JP rajongóként megnéztem egy párszor. Nagyon tetszett - mint mindegyik a hibáival együtt.Végigolvasván a véleményeket sehol nem találkoztam azokkal az észrevételekkel amik nekem nem igazán voltak tiszták. A magassarkúban futást azt hagyjuk.Ennek a csajnak elnéztem! :) 1. A pörgőgömbös jelentnél - ahol egy hiper-szuper üveg-alu kombó akármit kiengednek a sárba a dinótrágyába a koszba.... - hogyan marad tiszta az üveg? Mitől? Ki vagy mi pucolta le? 2. Amikor szabadon engedik a raptorokat s azok a sötét dzsungelben repesztenek ezerrel úgy,hogy kidőlt fákon ugrálnak ,bokrokat kerülgetnek,hogyan lehet ezt a tempót követni egy motorral ugyanott? S nem vágta pofán egy gally ,nem akadt be a lábtartó sehova - érdekes.
A rengeteg meghalt embernek nincs családja? Le vannak tudva egy kisimult ekg-val?Valahogy abszolúte nem tetszett a -számomra- sok gyilkolás.Malcolm szavait idézve: " Engem aggaszt a természettel szembeni alázat hiánya" . Ezt viszont profin hozta a film.Ennek ellenére meg lesz dvd-n az biztos.



 

Filmkatalógus alsó
Copyright © 2005-2018, www.FilmKatalogus.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Impresszum | Médiaajánlat | DVD üzletszabályzat, kapcsolat | Sitemap | E-mail: info@filmkatalogus.hu

Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez. További információk